2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)


aynen bende sıcakla uğraşıyrm ayy zor oluyodur senin için gidip gelmek allah sabır versin valla bitsinde kurtul...saol cnm ama 2li test daha belli olmadı pzt gününe kadar beklicem

ben iiim bebişimi pazar günü gördüm inanamadım el salladı bana zıpladı çok güzeldi dr ense kalınlığını zor ölçtü yüzü bize dönüktü hep bekledik yan dursun die dr çok yaramaz olcak bizi çok uğraştırcak dedi:1shok:
 

ii canım ssewındım ya,demek yaramaz olcakmış,olsun sağlıklı olsunlarda katlanıcaz artık
 
ezracım benim branşım okul öncesi ögretmenliği ama kadrolu degilim atanamadım bir türlü bu sene sınava gircem kısmetse cumartesi bakalım bebegin ugurlu gelcegini düşünüyorum ama eşim il dısı tayin istemiyo istanbul da 80 lerde ... artık hayırlısı
 

hayırlısı olsun canım,ne derler bebek kısmetiyle gelir,sana şans getırırır umarım
 
Arkadaslar aranizda benim gibi kabizlik ceken varmi??? ben cok kotuyum bazen 10 gunu buluyo ve karnim sisiyo cok sikinti yapiyo... her seyi denedim ne yapsam acaba?

canım aynı sorunu bende yaşadım kendimi patlıycak gibi hissediyodum karnım taş gibiydi doktorum MAGNESIE CALCINEE diye bi toz verdi tadı iğrenç ama işe yaradı:bbo:
 
bayanlar sizde çirkinleştim mi şişman mı olucam kimse beni sevmiyo mu yani kafayı yiyomusunuz heşeye ağlıyorum bazen ortada bişey yokken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum eşime sardırıyorum bazen allahtan anlayışlı bazen evden bile kaçıyor dengem bozuldu ya
 

aynen cnm bende öle düşünüyrm acaba kiloları verecekmiyim die içim içimi yiyio bide yanımızdan ince bi kız geçsin hemen eşime bakıyorm eşim bakmaz ama napim ben önceden hiç böle değildim kzıyrm kendime çok bazen ağladığım oluo geceleri daha çok kıskanmaya başladım eşimi tlfununu daha bi kurcalar oldum eşime güvenim sonsuz onu tanıdığımdan beri ilk defa böle düşünceler içindeim:1no2::mymeka: hamilelik psikolojisi gerçekten farklımış:çok üzgünüm:
 

bende iki düşük yaşadım.testler sonucu öğrendim.geçenlerde sormuştum kan pıhtılaşması olan ocak anneleri varmı diye.
şu anda hamilelik boyunca kullanacak gibiyim bu iğneyi.senin bebeğin kaç haftalık oldu?
sende iyi bak kendine ve bebeğine.
 
Ocak 2009'un Güzel Anneleri Günaydın Hepinize ve deeeeeeeee Gününüz Güzel Geçsin İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)
 
günaydın arkadaşlar ben çok mutsuzum hala tam anlamıyla iyileşemedim geceleri öksürük krizlerinden uyuyamıyorum yazık bana ve bebişime yaaa. yazık o da her gece sarsılıp duruyor benim yüzümden senağlama senağlama senağlama
 

çok geçmişolsun canım ya.sana kendimde kullandığım bi bitki formülü vereyim bizim ailede bununla iyileşiriz biz canım:bir yemek kaşığı ıhlamur çiçeği, bir tane zencefil(toz değil dal şeklinde olacak bilye kadar parça şeklinde oluyor),bir çay kaşığı nane,bir çeyrek dilim limon (suyunu sıkıp kendisini de içine at),hepsini bi cezveye koyup üstüne kaynar su koyup bir dakika kısık ateşte kaynat 5 dakka demlensin.tadı fena değil ama kötü gelirse biraz balla tadlandırabilirsin.öksürük ve boğaz ağrısında gripte falan biz hep bunu içeriz evde çok da iyi geliyo umarım sanada iyi gelir.bol sıvı alıp dinlenmeyi de ihmal etme birde.
çok gçmişolsuna.s.
 


Çok geçmiş olsun canım en azından şanslısın çabuk iyileşirsin havalar sıcak şimdi kış değil . Kış olsa kolay kolay geçmez. Sana acil şifalar diliyorum umarım hemen iyileşirsin.
 

canım geçmiş olsun bu havada nerde üşüttün kendini bu kadar. klimadan mı yoksa en büyük hastalık sebebi klimalar. ılık ballı süt iç içebilirsen öksürükte bana çok iyi geliyor. boğazı çok rahatlatıyor. nazlıcanın tarifide çok güzel görünüyor. bence dene muhakkak bende yazıyorum bir kenara şimdi. tşk nazlıcan a.s.
 
miniğim çok geçmiş olsun canım ya kendine ve bebişine iyi bak iyileşirsin çabucak inşallah
alisha evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım 2. yıldönümünüzü bebişinizle birlikte kutlıycaksınız inşallah ne güzel
hera aynı gün dr.gidicez benim testlerimde o gün olacak hayırlısı olsun inşallah
yeni anne adayları hoşgelmişler aramızaa.s.
abaküs sıkma canını canım yorgunluk ve uyku hemen hepimizin başına geldi bazılarımız hala devam ediyor gerçi ama benim geçti şimdi de uykusuzluk baş gösterdi ama 3.aydan sonra herşey normale dönüyormuş bakalım hep beraber görücez inşallah ama kilo problemin olursa doğumda zor olur diyorlar o yüzden hem kendin için hem bebek için dikkat etmelisin canımyerimseniben
biz sitemizde kilolarımızı kontrol altında tutabilmek ve sağlıklı beslenebilmek adına kilo çizelgesi oluşturduk her ayın başında aldığımız kiloları çizelgeye yazıyoruz yeni gelen arkadaşlarımız hamile kaldıkları kiloyu ve aldıkları yada verdikleri kiloyu yazarlarsa onlarıda listeye ekleyelima.s.
 
hanımlar saçlarınızı boyatmanız konusunda doktorunuz birşey söyledimi. bana boyatabilirsin dedi. 30 dk fazla tutmamak kaydıyla... ama yinede içimde bir huzursuzluk var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…