2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

herkese günaydın.miniğim hayırlı olsun kızın.duyduğumuz ilk kız seninki herhelde.ben de kız istiyordum ama erkek oldu.darısı birdahaki bebişimin başına.
 
mimiğimm, glabella hayırlı olsun hadi meraktan kurtuldunuz, sağlıklı olsunda bebişler inşallah aslında gerisi boş
miniğimm senin beta hcg değerin kaçtı , glabellanınki tuttu seninkide tuttumu ?
 
Oh Oh hayırlı olsun bebeklerin cinsiyeti,
Bu arada şu hamilelik yogası konusunda calemityjaneyle aynı fikirdeyim kızlar, hamile kaldıktan sonra her ay piyasadaki bütün hamilelik dergilerini topladığım için öyle bir cd geçti elime, hareketler basit kızlar, deneyin derim bende.
 
mimiğimm, glabella hayırlı olsun hadi meraktan kurtuldunuz, sağlıklı olsunda bebişler inşallah aslında gerisi boş
miniğimm senin beta hcg değerin kaçtı , glabellanınki tuttu seninkide tuttumu ?

canım benim değer yanlış hatırlamıyorsa 71,5 gibi bişey çıkmıştı ama sonuçlar evde kaldı bilemiyorum eğer 71,5 dan farklı ise akşam bakar yarın tekrar yazarım
 

slm guzel anneler uzun suredır gırememıstım.ınsallah 40 haftayı saglıklı bırsekılde doldururuz.sonrada saglıklı bebıslerımızı kucagımıza alırız.a.s.
canım cok merak ettım benım dr bırdahakı aya dedı cınsıyetını.benım 13 + 1 daha.demekkı bellı oluyo bu haftalarda.
ıkılı testte hcgb ne cıkmıstı.bunun degerıyle bır baglantı oldugunu soyluyolar.a.s.
 
günaydın arkadaşlar.nasılsınız.bende yorgunum dün sabahtan akşama kadar denizdeydim.çok yorulmuşum.benim göbekte belli oldu iyice.bende 54,5 kg olmuşum.ikili testimin sonucu belli oldu sonuçlar iyiymiş.
12. haftada olan arkadaşlar merak etmeyin o halsizlik bu haftalardan sonra yavaş yavaş geçiyor.yazın en güzel zamanında hamileliğin en güzel dönemindeyiz.ben bile hep uykuyla geçecek hamilelik sanıyordum şimdi o kadar iyiyimki ama eşim kısıtlıyor hareketlerimi.
 
pazartesiyi bile bekleyemedinmi :))

neyse erkek büyük ihtimal o zaman. 16. hafta kesinleşti bekliycez hepimiz. cd falan verdimi veriyoruz demişlerdi çünkü bana.
11 ytl kesinmiymiş bide :))

Evet canım yaa dayanamadım.Küçükköyü hiç bilmiodum ama bi heves attım kendimi yollara ama çok rahat buldum.Maşallah hastaneyi bilmeyen yok.Canım cd verdiler.Yalnız ssk'dan dolayı fiyatlar indiği için bundan sonra CD için ekstra para alıcaklarmış.Daha ücretler belirlenmediği için benden para almadılar.Muayene gerçekten 11 ytl.Yalnız ben bişey anlamadım 4 boyutlu ultrason renkli olmuyomudu? Benim girdiğim siyah beyazdı.Ama inan girmeden önce defalarca sordum 4 boyutlumu diye.Hemşire kızdı çok iyiydi yazık idare etti beni. yerimseniben
 

gözünaydın canım test sonuçlarına çok sevindim darısı diğer arkadaşların başına
 
iyi gidiyor şimdilik, arada bir başağrılarım dışında sorunum yok, bende 10 gün sonra gidicem doktora 3 lü teste, bakalım bekliyorum heyecanla
 
inşallah geçer baş ağrıların.benim sadece bel ağrım oluyor ara sıra.3 lü test ne zaman yapılıyor.ben gelecek salı gidiceğim.ama doktorum bana hiç söylemedi.
 

iyiyapmışsın boşver. bende zor tutuyorum kendimi 16. haftaya kadar dayanamam heralde.
bu arada renkli olması lazım neden siyah beyaz.

normalde girdiğin ultrasondan farkı neydi peki.
var bu işte bişey.

muayene parasını cd ye yüklüycekler demekki :))
 
herkese günaydın

başı ağrıyanlara çok geçmiş olsun.

test sonuçlarını bekleyenler inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz.

miniğim çok sevindim bir oğlumuz vardı şimdi seninkide kız süper.

bizimde belli olsa da artık rahat etsek.

hafta sonu bebek mağazalarına gittik yüzde 70 indirimler vardı her magzada yaz kıyafetleri ama cinsiyet belli olmayınca alamıyorsun ki işte.

bende hamile kıyafeti baktım ama çok büyük geldi hepsi. 2 elbise aldım. bir de şu beli lastikli pantolonlar heryerde artık onlardan. hala 36 bedenim çok sevindim :)))))))))))) 38 ler çok büyük odlu.

göbeğimde 75, sabah akşam aynı. bu ara yine kabızlık sorunum var koca göbek geziyorum :))))))))
 
inşallah geçer baş ağrıların.benim sadece bel ağrım oluyor ara sıra.3 lü test ne zaman yapılıyor.ben gelecek salı gidiceğim.ama doktorum bana hiç söylemedi.

benim dr bana 3 lü test için 14 temmuz ile 23 temmuz arası bir tarihte gel demişti
 
Marsg o kabızlık sorunu bende de var
kayısıları , erikleri yediğim halde zorla çıkıyorum valla
ben 6 aydan önce bebişe alışveriş yapmak istemiyorum, ne biliyim korkuyorum işte bi şey olur falan diye allah korusun
şu lastikli pantalonları bir ben bulamadım o kadar da baktım çarşıda ama :)
 

valla bende yiyorum güzelim fayda etmiyor.
doktorum çay takviyesi yap dedi. aktardan almam lazım hangi çay iyi geliyordu kabızlığa bilmiyrum. kaynat iç dedi.

biz aldık bebişe bir kaç şey ama hediyede çok geldi. şimdi bile bir dolaba ihtiyacı var :)) öyle batıl inançlara kapılma boşver büyükler diyoda...

lastikli pantolonlar istanbulda herkesin ayagında inanamazsın rengarenk ... bol paça benimki şık içi astarlı falan keten hoş yapmışlar 25 ytl hemde... valla olacağını bilsem alır gönderirim sanada.

her magazada dolu burda.
 
slm kızlar nasılsınız marsg pantolonun hayırlı olsun canım sana bişiy söyleyim mi içimden bir his senin kızın olcakmıs gibi geliyo walla cinsiyetini ögrenince hemen bildir tamam mı...
balım halsizlik 12.haftadan sonra gecer demişsin ama bende müthiş bir halsizlik var sürekli uyuyorum umarım en kısa zamanda gecer...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…