2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

merabalar..
pazar günü heralde hepiniz geziosunuz,ben gene yalnızım evde ,kocam işte,hava simsiyah,çok yağdı ve esti bugün ..gerçi ben sevindim çünkü birazdan dışarı çıkacağım,sıcaklarda hiç çıkamıorum ve çookkk sıkıldım..
 

hayırlı olsun canım,Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..
 

sana da hayırlı olsun canım,merak etme test sonuçların da ii çıkar..
 

pazartesiyi bile bekleyemedinmi :))

neyse erkek büyük ihtimal o zaman. 16. hafta kesinleşti bekliycez hepimiz. cd falan verdimi veriyoruz demişlerdi çünkü bana.
11 ytl kesinmiymiş bide :))
 
herkeze iyi pazarlar glabella hayırlı olsun canım darısı tüm merak edenlerin başına
 
çok sıcak bir pazar daha gezenlere camdan bakıyorum nası imreniyorum bilemezsiniz halim yok gezmeye enerjisi biten piller gibiyim yarın doktora gidicem dua edin herşey yolunda olsun baş ağrısı çeken varmı benim gibi?
 
merhaba kızlar,
Yarın bende doktorayım, kan testinin sonuçlarıyla gideceğim bakalım belli olacakmı cinsiyetimiz? Denerim artık bende beta- hcg yi :1rolleyes:
 

Üzülme canım, benimde sana yakınyerimseniben
 
 

evet ya bende aldim o pantolanlardan cok rahat oluyo bide keten kapri aldim bu yaz idare eder onlar kisinda zaten hamile kiyafetleri icin karnimiz yeterince buyuk olacak zaten a.s
 
benim göbek çevrem de 79 kızlar
hepinize mutlu ve eğlenceler pazarlar,
ikili test sonuçları güzel geçenler gözünüz aydın darısı bana temmuz 17 de gideceğim inş herşey yolunda olur
birde bu b-hcg 50 altı erkek üstü kız olayı nerden çıktı arkadaşlar hani bilimselliği yoktur illaki ama dayanağı nedir merak ettim:)
öpüldünüz!'!!
 

ben görmüştüm yine bi forum sayfasında.anne adaylarının çoğunda tutuyomuş.bide biz deniyelim istedim.bak benimki tuttu.b-hcg 27 bebişim erkeka.s
 
ha birde hamilelik yogası yapmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim,
bi cd edinin ve evde kendi kendinize yapın ben çok eğleniyorum daha önce yoga deneyen arkadaşlar korkmasın çünkü bu normak yogadan çok farklı ve kolay,
özellikle normal doğum isteyenler için doğuma hazırlıyo,nefes alış verişlerinizi düzenliyo v.s
 

ben de çok zamandır çekiorum baş ağrısını ama zaten migren+sinüzitim var benim,senin de var mı migren ya da sinüzit falan??
çok geçmiş olsun bu arada çok ii anlıorum seni..
 
yarın doktora gidecek arkadaşlar,içinizi ferah tutun çok sağlıklı göreceksşnşz bebeklerinizi:))soona diğer randevu zamanı gelmeyecek!!!
 
evet canım migren var 3 gündür başımı kaldıramıyorum buz torbası başımda geziyorumsenağlamasenağlama
 
ooofff kizlar fenayim ya basim catliyo ....iki gundur kafami kaldiramiyorum..sizde durumlar nasil???
 
kızlaaaaar günaydın ben miniğimin cinsiyetini öğrendim benim miniğim kız olacakmış... :teytey: :dance: :sm_cool: aklınızda olsun ultrasonda çok hareketli görenlerinki erkek hareketi az görenlerinki kız olacak miniğimm demişti dersiniz :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…