2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin
 
Günaydın kızlar
pretty women çok geçmiş olsun
alisha sana iyi tatiller iyi yolculuklar
arkadaşlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun
umarım herkes iyidir güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
 
herkese günaydın

pretty women çok geçmiş olsun hamilelikte başka bir şey daha çıkınca insan iyiden yıkılıyor.

diş probelemimi çözmeme izin verdi doktorum dün dişçideydik ama dişçim hamile olduğun için yine tekrarlıycak geçmiycek haberin olsun dedi.
lokal anestezi yaptı ve biraz rahatlattı diş etimi. 15 gün sonra yine gidicem yine aynı işlemi yapıcak.

lokal anestezi konusunda çok tedirgindim ama kadın doğum doktorum hiç canımı sıkmamamı miyom olan hamile kadınları bile ameliyata alabildiklerini söyledi.
bilginiz olsun sizinde ağrı kesici olarakta gerekirse minoset kullanabileceğimi söyledi

allahım sen koru bebeklerimizi şu kalan 6 ayımızı da sorunsuz geçirelim nolurrrrrrr
 
Marsg geçmiş olsun rahatlamana sevindim, bende bu gittiğimde sorucam doktoruma baş ağrısı için bakalım ne önerecek yada önermeyecek:)
 
Marsg geçmiş olsun rahatlamana sevindim, bende bu gittiğimde sorucam doktoruma baş ağrısı için bakalım ne önerecek yada önermeyecek:)

sağol canım önceki günlere göre çok iyiyim . ama tekrarlar deyince moralim bozuldu.

senin hala devam ediyormu baş ağrın.geçmiş olsun canım. 1 hafta oldu nerdeyse.

çok fena birşey, kafasını kesip atası geliyor insanın.

majezik kullanmamız gerekiyormuş kesinlikle...

bir sürü ilaç kullanabiliyoruz ama çok isim saydı.
 

çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım dikkat et kendine ve bebişine
 
kızlar ya ben bir daha doğum yapacak ayda olan anneleri okumayacağım. haziran temmuz annelerini okudum acaip tırstım yani, hiç öyle bir korku yoktu içimde ama şimdi onlar sayesinde var yani.. napıcaz biz 6 ay sonra yaaaa
 
Merhaba Ekinsu Hiç okuma bence. Herkesin doğum hikayesi farklıdır. Moralini yüksek tut herşey iyi olsun :)
 

çok sevindim biraz da olsa rahatlamana .umarım tekrarlamaz!!ben de arkadaşıma ulaşamıorum tatilde heralde ..bu sebeple sana da bilgi veremedim,unutmadım yani..
 
çok sevindim biraz da olsa rahatlamana .umarım tekrarlamaz!!ben de arkadaşıma ulaşamıorum tatilde heralde ..bu sebeple sana da bilgi veremedim,unutmadım yani..


sağol ccanım iyi dileklerin için. umarım olmaz tekrar... kimsenin olmasın inşallah
 
herkese meraba:)
ben bu sabah çok çok fene uyandım,ağlaya ağlaya..
rüyamda ultrasona gireceğim ama bi sürü abuk sabuk şeyler oluo,sedye falan uzuo...aptalca şeyler oluo beni hemşire nereye oturtacağını şaşırıo,en sonunda bi sandalyeye oturtup ,sandalyeyi 2 ayağı üzerinde yatar pozisyonda tutuo.neys bi sürü doktor gelio bu arada ama benim için diil,hemşireye bağırıp çağırıolar ben de sakinleştiremiorum ortamı..karnıma bi acı acı saplantı bi anada ağlamaya başladım,sonra bi baktık kanıo ben ilk önce çok kanadığını farketmedim.bana elini biraz ilerlet dediler,elime bişey geldi yumuşak,elime aldım,baktım bebeğim ama sanki karnımdaki gibi,aynı şekilde çıkmış..çok ağladım ..
umarım Allah hiçbirimize böyle bi acı yaşatmaz artık onların büyümüş hallerini gördük,katlanılmaz olur heralde..
paylaşmak istedim hem belki yorumlamak isteyen olabilir.
bu arada halen karnımın rüyamda acı saplanan yeri acıo,içimde hala bi korku var!!
 



canım ya kabus görmüşsün çok fena. aklımız gün içinde hep bebeklerimizde ve onlara bir şey olmasın diye dua ederek geçiyor. gündüz kurduklarımız gece kabus olarak giriyor rüyamıza.
allah korusun hayatım. minik meleklerimiz onlar bizim. hiçbirşey olmadan alıcaz hayırlısıyla hepimiz kucağımıza bol bol dua et. çok takma kafana güzelim.
kurdukça daha kötüleri girer rüyana.
 
Tünaydın herkese,
pretty women çok geçmiş olsun ,alisha sana iyi tatiller güzelim.
geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
inanna sürekli bebekleri düşündüğümüz ve korktuğumuz için geceleri bu kabusları görebiliyoruz.Ama her zmana pozitif düşün, bebeğini kucağına almışsın gibi hisset, allahtan bişey olmadan eline alırsın. Ben pozitif düşünceye inanıyorum. kötü düşünceler hep kötülüğü çekiyor, mutlu olayları düşün.
Ekinsu, bence hiç kimsenin doğumuyla kendini karşılaştırma , dün bende şöyle bir bakıyordum sanırım temmuz annesi olacaklardaydı. Listeyi hazırlarken bir arkadaş sancısı girmiş, çok kolay bir doğum yapmış , ertesi günde hastaneden çıkmış, güle oynaya dün liste hazırlarken nerdeyse evde doğuruyormuşum diyordu.
Kimileri de bu birazdan doğumdan korktukları için oluyor , çok zor doğum yapıyorlar, ya da acıları fazla hissediyorlar , bunları anlatınca da herkes korkmaya başlıyor.
 

teşekkür ederim hala ağlıorum ..çok korktum ..
gerçek gibiydi!!
neyse bol bol dua etmekten başka çaremiz yok.Allah korusun.hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi:)):1rolleyes:
 
Bende baş ağrısı yok ama arkadaşlar, 2 gündür belim ağrıyor.Sanırım iyice kendini hatırlatmaya başladı bebişler.
 

evet bende kara kara düşünüyorum bazen ama sonra diyorumki bunların hepsi geçici bebişime kavuşcam en sonunda :teytey::teytey:
 
inanna canım üzülme bazen bende öyle kötü rüyalar görüyorum ama bir yerde okumuştum hamillelikte çok kabus görülürmüş ve bunları çok da düşünmemek gerekirmiş. O yüzden üzülme
 
inanna canım üzülme bazen bende öyle kötü rüyalar görüyorum ama bir yerde okumuştum hamillelikte çok kabus görülürmüş ve bunları çok da düşünmemek gerekirmiş. O yüzden üzülme

düşünmemeye çalışıorum ama henüz kurtulamadım etkisinden..geçecek ama biliorum ,hepimiz 6 ay soona çok mutlu olacağız:))
teşekkür ederim:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…