2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)


canım merhaba,göbekten dene çok daha rahat,boşver morarsın sonra geçiyo nasılsa,ilaç falan alma nolur nolmaz bişey falan olur,denize girerken göbeğin görünür,boşver kim ne derse desin,kocanmı dövdü derlerse evet her öğün dayak yiyorum alışkanlık yaptı dersin:))(hihihi)takmaaa güzeliiiiim,elalemin ağzı torba deilki büzesin,konuşsunlar konuşsunlar otursunlar boşveeerrrrr.
 
:))) hurafe tabi canım... canım krem alma ya.. içerikleri belirsiz onların bebişe zararı olmasın sonra...

y:uhm: ya evet bende ondan korkuyorum bebeğe zarar verir diye çok kararsızım napsam ki çok kötü gözüküyor ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
 

denizli demi oturuyorsun.bizde ağustos gibi belki denizli ye gelicez bir sorun çıkmazsa.
 
hepinize merhaba tatlı anne adayları
benim bebiş sizinkilerden küçük ocağın son günü gözüküyor şimdilik doğum
bir sorum var benim ben kilo almadım ama pantolonlarım olmuyor ya benim göbek çabuk mu çıktı acaba dün beli lastikli pantolon aldım çok rahatladım..sizler hala kıyafetlerinizi giyebiliyormusunuz...
 

:hooray:seninle gönülden tebrik ederim canım:hooray:.her şeyin en güzeli normal olanı bence de.korkanlar seni örnek alsın.:hooray:a.s.
ayrıca epidural anestesteziyi kötü ihtimal diye düşünme bence.eğer doğum yapacağın yerde epidural anestezi konusunda deneyimli bir anestezi uzmanı varsa tercih edebilir.çok da rahat bir doğum yapabilirsin.inşallah sağlıklı bi şekilde bebişine kavuşursun canım.artık (çok az anne adayı normal doğumu tercih ettiğinden genelde sezeryan olduğundandoğum tarihleri öne kayıyor.onun için o mesajı eklemiştim.)
 

hoşgeldin canım bizim çoğumuzun da pantolonlar olmuyo merak etme normaldir.
 


merhaba hoşgeldin aramıza, senin bulunduğun dönemde kilo almasan da bel kalınlaşmaya başlıyormuş canım, benimde pantolonlarım olmuyordu 1 kilo falan almıştım hemde. Şu an zaten hiçbir kıyafetimi giyemiyorum
 

canım teşekkür ederim rahatlattın
 
kızlar benim acayip selülütlerim çıktı nasıl mayo giycem ben yaa hamile olmadan öncede vardı biraz ama şimdi azıttı valla ya selülüt kremi mi alsam ki ?

aynen cnm bende de çıktı bakmak dahi istemiyorum valla ben giremem böle denize uzun şortlar oluyo ya ya onlardan alrım ya da etekle böle giremem:bbo:senağlama:1no2:
 

aramıza hoşgeldin allah bebişini kucağına almayı nasip eder inşa.s.
 
aynen cnm bende de çıktı bakmak dahi istemiyorum valla ben giremem böle denize uzun şortlar oluyo ya ya onlardan alrım ya da etekle böle giremem:bbo:senağlama:1no2:

bende öyle düşünüyorum şort alıcam öle girerim artıkın napim hep kadınları bulur böle şeyler erkek de duymadım hiçççç şakkıdı
 
mrb kızlar nasılsınız bende bugün çok mide yanması ekşimesi var hiç ii hissetmiorum sizlerde de oluo mu
 
Kızlar ben hamile olduğumu öğrendikten 1 ay sonra bebişime ağaç diktim . Ama öyle fidan şeklinde değil. Erik ve portakal çekirdeğini saksıya ektim balkonda büyütüyorum henüz filiz vermedi ama bir kaç aya verir. Aynı yaşta olsunlar istedim ağacına bakıp bakıp mutlu olsun istedim. Sizede tavsiye ederim mutfağa gidip saksıları gördükçe bebişim bir kez daha aklıma geliyor.
 

çok ii bi fikir cnm çok ii düşünmüşsün ne güzel
 

harika bir fikir valla keşke bizde yapsaydık biraz geç oldu bizim için
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…