2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ne kadar büyümüş bebişleriniz ben en son 8+6 gittiğimde 3 cm di. bakalım pazartesi kaç olacak.
 
Bizde aynı şeyi düşünmüştük ama ultrason çıktılarında da yazınca doğru dedik. Senin ve eşinin boyu uzunsa olabilir yani bebişde uzundur:)
 
Son düzenleme:
Bizde aynı şeyi düşünmüştük ama ultrason çıktılarında da yazınca doğru dedik. Senin eşinin boyu uzunsa olabilir yani bebişde uzundur:)

eşimin boyu o kadar uzun değil ama bizim aile uzun boyludur ben hariç:)erkek olma ihtimali var demişti doktor belki dayısına çekecektir.
 
Aynen bizde de durum aynı canım hayırlısı
dr lar normal diyorsa normaldir düşünmemek lazım sağlıklı olsunlarda inşallah
 

canım merhaba,bişey sormak istiyorum,kaç aylık hamilesin.doğumun hangi ayda olucak.şeker testi yaptırdığına göre doğumun yaklasmıs galiba :)
 
merabalar..
hepimiz yavaş yavaş görüyoruz bebeklerimizi,süper:))
boy baş -ayak boyu di mi?yani baş-popo mu??baş-ayaksa baş-popolar kaç çok merak ettim çünkü bana sadece baş-popoyu söyleyebilidi,uygun pozisyonu yoktu..
 
ooo yeni arkadaslar gelmiş bebegin arkadaslarıda cogalıyor. bademmm hosgeldin hayırlı olsun bebegin saglıklı bir hamilelik gecirmen dilegiyle...
marsg dün blogun acıldı harikaydı fotolar yurt içindeki pek cok yere bende gittim foto da olan ama en cok uzungölü begendim dogum günümde subatta gitmiştik sana tavsiyem kısın orayı mutlaka görmen harika fotolar cektik ama kimse inanmıyo bizim cektigimize herkes kartpostal sandı kar müthişti ama hava sartlarından sümelaya aydere cıkamadık ulasım yoktu rize yi de dolastık trabzon merkezide tek kelimeyle harika özellikle sahil seridi daha cok gideriz esim rizeli benim ama gezmeyi sevmez hiç adamın işi bile evde anla yani aaaahhh gömlek kumas pantolon ütüleyen eşini her sabah işe gönderen bayanlara cok özeniyorum...
bende haftaya bir gün gidicem bebişi görmeye ama kızlar inanılmaz özledim karnımda oldugu halde bebişler dogunca nasıl bırakıp işe gitmez öööfff ...bide dokrola görüşcem ayda bir muayene istemiyorum 15 te bir olsun diye özlüyorum napiiim...
 
slm benımde dogum ocak 29

merhaba güzelim,doğum tarihin 40 haftaya göremi 29 ocakta,şuan kaç haftalık hamişsin?benim aklım karışık bu durumda benim 3 şubat çıkıyor ama 40 hafta tamamlandığında bu şekilde,ama bebek en son 38. haftada doğar o zamanda ocakta doğacak,şuan ocaktamı,şubattamı doğum yapacağım bilmiyorum.
 

baş ayak 9 cm
baş popo 6,5 cm
 


canım boşver o kadar düşünme , zaten sezaryen olursan kesin 3 şubattan önce doğum yaparsın yine ocak ayında olur.:)
 

bizde bayramda gitmiştik uzun zamandır gitmek istiyorduk. her yer yemyeşil ya o kadar harikaydı ki. uzungöl de süper. ama yolları bozuktu. karda iyi gitmişsiniz oralara. karda çekilmiş bir kaç fotosunu görmüştüm gerçektende dediğin gibi kartpostal gibi.
biz gezmeye bayılıyoruz eşimle. sırada uzakdoğu var ama bebişten sonra tabi. en çok görmek istediğim yer şuan.

bu arada pantolon gömlek ütülemekten nefretttt ediyorum desem :roflol:

ama kolayını buldum dışarda 2 ytl ye hallettiriyorum. :roflol:
 
canım boşver o kadar düşünme , zaten sezaryen olursan kesin 3 şubattan önce doğum yaparsın yine ocak ayında olur.:)

:)zaten sezeryan olucakta,yinede kafam karıştı işte.canım sen kaç haftalık hamilesin?ben sanki hamile değilmişim gibi geliyor,çok korkuyorum yaa.soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım.
 
merhaba kizlarr iyi olmaniza sevindim
yeni arkadaslar hosgeldiniz aramiza

benim bugun dr. randevum var heyecanliyim ins. hersey yolundadirrrrrr.
 
:)zaten sezeryan olucakta,yinede kafam karıştı işte.canım sen kaç haftalık hamilesin?ben sanki hamile değilmişim gibi geliyor,çok korkuyorum yaa.soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım.


benim 13 hafta bitti . banada hiç hamile değilmişim gibi geliyordu ama bebişi kocaman olmuş görünce artık hamile olduğumu daha çok hissediyorum. sen kaç haftalıksın ?
 
montesori canım ben senin teklifi kabul etmeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum

valla bir yere bastım marsg e ulastırıldı yazdı ne oldugunu anlamadım ama sanırım arkadas listeme eklendi listemdeki tek arkadas:dance:
ama sen zaten arkadasımdın:roflol:
Şeniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…