2009 nisan bebeklerine oyuncak seçimi

AysunEge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.834
3
kızlar ege'ye oyuncak alırken acaba dikkatini çekicek,eğitebilecek oyuncaklar nelerdir diye düşünüp dururum.
düşündüm ki bebeklerimize aldığımız oyuncakları burda yazarsak bizlere fikir olur.
egenin bıkmadan oynadığı ''playgro kurbağa yatmaz''neresine vurursan vur şarkı çalıyor.yemek yedirirken kolay kanabiliyor.
playskool'un sevimli ördekler ,biricik kuklalarıda işe yarayabiliyor.
merak ettiğim birkaç oyuncakta var emekleme arkadaşım 'ı kullanan var mı?sevimli tırtıl yada kelebek?
birde sevmli çubuk?(sopasından tutup yere vurdukça müzik çalıyor?)
sizler de yazarsanız sevinirim..

Son düzenleme:
kızlar ege'ye oyuncak alırken acaba dikkatini çekicek,eğitebilecek oyuncaklar nelerdir diye düşünüp dururum.
düşündüm ki bebeklerimize aldığımız oyuncakları burda yazarsak bizlere fikir olur.
egenin bıkmadan oynadığı ''playgro kurbağa yatmaz''neresine vurursan vur şarkı çalıyor.yemek yedirirken kolay kanabiliyor.
playskool'un sevimli ördekler ,biricik kuklalarıda işe yarayabiliyor.
merak ettiğim birkaç oyuncakta var emekleme arkadaşım 'ı kullanan var mı?sevimli tırtıl yada kelebek?
birde sevmli çubuk?(sopasından tutup yere vurdukça müzik çalıyor?)
sizler de yazarsanız sevinirim..
canım ben playskool un şirin kelebeğini aldım..dikkat çekici ve çok hoş..yemek yedirirken kolaylık..kanatlarını çırpıyor ve şarkı söylüyor giderken..ama henüz emekleme için kullanmaya başlamadık..bi de ninnili uyku arkadaşım var bende.o da yemek yedirirken işe yarıyo..toyikinin pianosu da süper bişey kesinlikle tavsiye ederim..ilk piyanom diye geçiyor..lamaze in yumuşak büyük kareden içine küplerinin atıldığı bir oyuncağımız var ama küpü dışında bir yeri dikkatimizi çekmiyor şimdilik..ben resimli kitaplardan aldım..renkleri ve şekilleri tanıtanlardan mesela..vaktim olduğunda önüme nisa beren i de alıp kitaplardan anlatmaya başlıyorum..kimileri erken bulabilir ama bence değil..bide yürüyen bi ayı yogimiz var..follow me diyip diyip duruyo..ama hala erken gibi..

canım kelebeği bende gördüm çok hoşuma gitti.
egenin uyku arkadaşı recebin tavuğukaydirigubbakcemile3
hayvanlı kitap görmüştüm bende her açtığın sayfada hayvanı şarkılı tanıtıyor mutlaka düşünüyorum ama daha zamanı var.
ilk piyano'dan ege de hoşlanıcaktır.
canım ayı yogi dediğin yürüyüp takla atan değil mi?

emekliyor ve konuşuyor..müzil çalıyor..ara sıra arkasına bakıyor çağırıyor..kelebekle ikisininde ortak yanı durduğu zaman dokunulduğunda tekrar hareket etmesi..bizde ki takla atmıyor..bir tanıdıktan almıştık onu piyasada henüz görmedim...

emekliyor ve konuşuyor..müzil çalıyor..ara sıra arkasına bakıyor çağırıyor..kelebekle ikisininde ortak yanı durduğu zaman dokunulduğunda tekrar hareket etmesi..bizde ki takla atmıyor..bir tanıdıktan almıştık onu piyasada henüz görmedim...

benim gördüğüm değilmiş demekki.
takla atıyordu benim dediğim.

umutun 3 aylıkken oyuncakçıda kafa sallayarak tempo tuttuğu ve artık kendi kendine oynadığı favori oyuncağıHepsiburada.com :
FISHER PRICE EĞİTİCİ TÜRKÇE CD ÇALAR | Anne & Bebek & Çocuk

komik çubukta güzel daha tam alıp vuramıyo arada denk getiriyo ama salladıkça bile ses çıkarıyo hoşuna gidiyo bizimkinin tavsiye ederim..

geçenlerdede babası gıdıkla ben elmo diye bi oyuncak almış daha kapıda görür görmez ağlamaya başlıyo bende kaldırdım oyuncağı büyüyünce oynasın artık..kuzum benim onun kahkahalarından ani hareketlerinden korkuyo heralde...umut uyudukça ben oynuyorum:roflol:
ELMO OYUNCAK 2008 Gıdıkla Beni Elmo Gülen Oyuncak Elmo

benim kızımın müzikli müziksiz bir sürü oyuncağı çıngırağı var ama en ucuza aldığım küçük köpek oyuncağı var onu elinden hiç bırakmıyor mama yerken onunla yiyor uyurken ona resmen sarılıp uyuyor:))bazen basit olan oyuncaklar daha çok ilgi çekiyor yada kızım tam bir hayvan sever:))

güzel bir topik olmuş eline sağlık aysuncum ....
bende bi tane sesli müzikli hayvanların seslerini çıkaran bir oyun halısı almıştım ama zeynep ondan çok korktu dün eğitici köpeğe ve emekleme arkadaşı tırtıla baktım ama daha erken diye düşündüm kızım daha çok çıngıraklara ve diş kaşıyıcılarını seviyo bide bir tiwitysi var balon onun tam hastası onu gördüğü anda gözü yaşlı ağlıyoda olsa hemen gülüyo dün alıveriş merkezinde gezerken bir filenin içinde 100 adet rengarenk minik toplar gördüm aldım eve geldik küvetimize oturduk ve bütün topları zeynebin kucağına döktük içinde çıldırdı resmen rengarenk oluşları hoşuna gidiyo alıyo atıyo bir görseydiniz mutluluğunu resimlerini çektim bir ara koyarım bu kadar mutlu olacağını düşünmemiştim bide bi minik topumuz daha var onlada oynamaya bayılıyo babasıyla karşılıklı otup zeynebide kucağımıza alarak topla oynuyoruz çıldırıyo resmen zilli bende tuğçe gibi düşünüyorum basit oyuncakların kızımı daha çok mutlu ettiğini düşünüyorum ...

bizim demirde geçen gün tlfla konuşurken elimden tlfu çekti ve konuşmaya başladı bende ona oyuncak tlf aldım fakat o bizim tlfa daha meraklı :)))

Fisher Price Eğitici Puppy - Oyuncak - joker.com.tr

Biz de bugün bunu aldık,inşallah sever kızımız.
iyi günlerde kullansın canım bebeğin.
sevdimi oyuncağını?

umutun 3 aylıkken oyuncakçıda kafa sallayarak tempo tuttuğu ve artık kendi kendine oynadığı favori oyuncağıHepsiburada.com :
FISHER PRICE EĞİTİCİ TÜRKÇE CD ÇALAR | Anne & Bebek & Çocuk

komik çubukta güzel daha tam alıp vuramıyo arada denk getiriyo ama salladıkça bile ses çıkarıyo hoşuna gidiyo bizimkinin tavsiye ederim..

geçenlerdede babası gıdıkla ben elmo diye bi oyuncak almış daha kapıda görür görmez ağlamaya başlıyo bende kaldırdım oyuncağı büyüyünce oynasın artık..kuzum benim onun kahkahalarından ani hareketlerinden korkuyo heralde...umut uyudukça ben oynuyorum:roflol:
ELMO OYUNCAK 2008 Gıdıkla Beni Elmo Gülen Oyuncak Elmo
komik çubuk benimde almak istediklerim arasında ben nasıl bir oyuncak diye 2 dk boyunca oynamıştımkaydirigubbakcemile3
elmoyu da görmüştüm çok sevimli.
benim kızımın müzikli müziksiz bir sürü oyuncağı çıngırağı var ama en ucuza aldığım küçük köpek oyuncağı var onu elinden hiç bırakmıyor mama yerken onunla yiyor uyurken ona resmen sarılıp uyuyor:))bazen basit olan oyuncaklar daha çok ilgi çekiyor yada kızım tam bir hayvan sever:))
doğru söylüyorsun canım.

güzel bir topik olmuş eline sağlık aysuncum ....
bende bi tane sesli müzikli hayvanların seslerini çıkaran bir oyun halısı almıştım ama zeynep ondan çok korktu dün eğitici köpeğe ve emekleme arkadaşı tırtıla baktım ama daha erken diye düşündüm kızım daha çok çıngıraklara ve diş kaşıyıcılarını seviyo bide bir tiwitysi var balon onun tam hastası onu gördüğü anda gözü yaşlı ağlıyoda olsa hemen gülüyo dün alıveriş merkezinde gezerken bir filenin içinde 100 adet rengarenk minik toplar gördüm aldım eve geldik küvetimize oturduk ve bütün topları zeynebin kucağına döktük içinde çıldırdı resmen rengarenk oluşları hoşuna gidiyo alıyo atıyo bir görseydiniz mutluluğunu resimlerini çektim bir ara koyarım bu kadar mutlu olacağını düşünmemiştim bide bi minik topumuz daha var onlada oynamaya bayılıyo babasıyla karşılıklı otup zeynebide kucağımıza alarak topla oynuyoruz çıldırıyo resmen zilli bende tuğçe gibi düşünüyorum basit oyuncakların kızımı daha çok mutlu ettiğini düşünüyorum ...
sağol canım.
ben egenin dikkatini çekebilecek oyuncaklar hangileri olabiir diye merak ediyorum.
hem eğitip hemde hoşuna gidicek oyuncakları daha çok seviyorum.
sizlerden fikir edinip egeye almayı düşünüyorum.
ve ben sizlere çok teşekkür ediyorum ki yazdığınız oyuncaklardan alıcaklarım var.
egenin hastalığı bu hevesimi şimdilik kırsada oğluşum iyi olduğu an kendimizi oyuncak mağazasında bulucaz.
eşime şimdi rengarenk topları söyledim.
çok mantıklı canım kipada file içinde görmüştüm onlardan sanırım.
bizim demirde geçen gün tlfla konuşurken elimden tlfu çekti ve konuşmaya başladı bende ona oyuncak tlf aldım fakat o bizim tlfa daha meraklı :)))

egede tel.i seviyor ışığı yanınca da dikkatini çekiyor.

aynen aysuncum kipadan aldım bende file içindeki toplar.... işte oyun zamanından bazı resimlerimiz zemuszemus

Eklentiler

• $11102009204.jpg
    $11102009204.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 73
  • $11102009205.jpg
    $11102009205.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 56
aynen aysuncum kipadan aldım bende file içindeki toplar.... işte oyun zamanından bazı resimlerimiz zemuszemus

evt topları sevmiş.
içinde de kaybolmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu toplardan bende alıcam.
ilerde renkleri öğrenmesi içinde çok iyi.
hatta şişme havuzun içine bile konulabilirr

Son düzenleme:
evt topları sevmiş.
içinde de kaybolmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu toplardan bende alıcam.
ilerde renkleri öğrenmesi içinde çok iyi.
hatta şişme havuzun içine bile konulabilirr

yerim seniii benn :nazar: sevincine bakın kuzunun

saolun teyzeleriiiii gerçekten çok sevdi ama dün kşam babayla dökmüşler odanın ortasına toplayana kadar mahvoldum masaların altından zigonun altından bu durumuda göz ardı etmemek lazım

valla daha gülşenin umut korkuyo yazdığını görmeden ben kesin ela korkar bu elmo dan demiştim umut korkuyosa o da kesin kesin korkar :)) ama bende bayıldım yaa eşim görse hemen alır..
sinem bayıldım toplara bende alıcam kipadan nereye koysam diye düşünürken park yatak geldi aklıma hem dağılmazlar :))

bende fisher price in eğitici salyangozunu aldım ama şimdilik sadece vuruyor o yüzden bi müddet daha bu tarz oyuncak almayacağım.sallanınca ses çıkaran ve ağzına kolay alıp ısıracağı oyuncakları seviyor.
ısıramayınca ağlıyor şimdilik bizde böyle..
ama burada kipa varsa bende alayım dağılsın canı sağolsun kuzcuğumun :)

bugün bende demire playskoolun şirin kelebekleri aldım
sadece bakmakla yetindi bide eline verince kanatlarını tutuyo
sanırım biraz daha zmn geçmesi gerek
eğlenceli bi şekilde oynaması için

Müge ben de istiyordum şirin kanatları,ama bir yerde halının üstünde gitmediği yorumunu okudum,sonra erteledim almayı,siz denediniz mi tekerlekelri güzel çalışıyor mu halıda falan?Bir de o kurunca mı yürüyor,yoksa bebek dokununca mı ilerliyor?

selam bayanlar..o toplardan aldım ben..bizimki şimdilik ağzına sokmaya çalışıyo ve fırlatıyo teker teker..:)..bizde memnun kaldık tavsiye ederim..

bu arada şirin kelebekler halıda gitmiyor malesef..ayrıca kurmalıda değil..dokunulduğunda ilerliyo..kanat çırpışı ve şarkı söylemesi eğlenceli hale getiriyor onu..

ama bizim şu an vazgeçemediğimiz oyuncağımız pırasa kaydirigubbakcemile3
malum diş çıkarma zamanı...elinden alınca bağırıyo zilli kaydirigubbakcemile3

X