9 da kahvaltı(5-6 dilim etinin ekmeği+5 tane hipp in kurabiyesi+pekmez+yumurta sarısı+bunların ıslanması için ılık süt)
1 de meyve(1 elma+1 mandalina+yarım muz püre şeklinde)
5 te kereviz+havuç+kabak+erişte karışımı püre 3 kase yedi
8,30 da 1 göfret yedirdim yatırdım
3 kaseden sonra yapçak bişi yoktu şoktayım çünkü
bu da benim nisoş hanımın dünkü menüsü..malesef biz özellikle kahvaltıyı sağlam yapıyoruz artık:)..ki buna da şükür..tüm gün ağzına bişey sokmadığı zamanları bilirim..
8:30 kahvaltı (1 ceviz+2 fındık+2 badem+5 cicibebe+labne+1 yumurta sarısı+1 çay kaşığı tereyağı+60 ml devam sütü karıştırılır-yanında biberonla anne sütü-60-100 ml arası)
12:00 öğle yemeği (yarım kase şehriyeli sebzeli çorba + yaklaşık 1 köfte)
15:00 1 adet sütaş babymix yoğurt
17:00 yaklaşık 50 gr meyve püresi
19:00 2/3 kase bebelac pişirilen lezzetlerden armutlu muhallebi
20:00 uykuya geçişde 130 ml anne sütü
sabaha kadar yaklaşık 150 ml anne sütü ve/veya devam sütü
çok hareketli ve 2 aydır gram almadı malesef:)..bende yediklerinin kalorisini arttırmaya çalışıyorum..zaten az yiyor...
yazarken çokmuş gibi görünüyo:)..bi de bu en ii zamanımız..mesela bu sabah kahvaltısını etmedi..artık hafta sonumuz böle yememesiyle geçer..keşke bende emzirebilseydim..emmediği için süreli sağmak zorunda kalıyorum..ne güzelki senin sütün yetiyordur bebeğine..benimki süt de içmek istemiyo..daha dün 200 ml süt döktüm biberonlabu azsa canim benimki ac geziyo
vallaha benimki anne sutu haric pek birsey yemiyo
benim evde bütün yemekler az baharatlı ve neredeyse tuzsuz yapıldığı için bebeğe de bizim köfteden veriyorum..ama kıyması yağsız ve 3 kere çekilmiş oluyor..ızgara yapıyoruz..gerçi tereyağlı suda haşlama da oluyormuş..ben bunu da deneyeceğim..Bebişlere köfteyi nasıl yapıyorsunuz,kendinize yaptıklarınızın aynısı mı?