2009 Nisan Bebekleri Bugun Tam Liste Ne Yediler?

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
Htunlar bebislere bugun neler yedirdiniz .liste seklinde verelimde birbirimize ornek menu olustururuz. olmas mii
sabah kahvalti
11 gibi armut puresi
1 de tarhana corbasi
4 de portakal suyu
5.30 da yogurt
7 gibi muhallebi yer
aralarda anne sutu ve uyku var tabii.
:1hug::enbuyukkk:

sabah
8.30-9.00 arası kahvaltı
10.30-11.00 arasımeyve
12.30-1.00 arası çorba
2.30-3.00 arası meyve suyu
3.30 - 4.00 arası yoğurt
6.30- 7 .00 arası yemek
9.30 - 10.00 arası muhallebı
gecede 150 cc süt

9 da kahvaltı(5-6 dilim etinin ekmeği+5 tane hipp in kurabiyesi+pekmez+yumurta sarısı+bunların ıslanması için ılık süt)
1 de meyve(1 elma+1 mandalina+yarım muz püre şeklinde)
5 te kereviz+havuç+kabak+erişte karışımı püre 3 kase yedi
8,30 da 1 göfret yedirdim yatırdım
3 kaseden sonra yapçak bişi yoktu şoktayım çünkü

gofret ne canım?

:)bildiğin bir adet göfret.elimden kaptı kemire kemire yedi fare.

:)bilmiyorumki erkenmi geçmi.en ufak fikrim yok.çikolata filan veren var çevremde.bende gofreti daha zararsız gördüm.ilk kez yedi ..afiyet olsun ne dim

edaaa okadar çok ekmeğii nasıll yiyoo yaaa..5-6 da kurabiyeee..maşallahhhhhh..bana çok fazla geldiii..

zamanla çoğalttım sayıyı.ama çok seviyor kahvaltısını.baya dolu bi tabak oluyo.bitiriyo hepsini yalana yalana.ben iştah sorunu hiç yaşamadım maşallah.13 kilo olmuşuz ama bi o kadar da hareketli.bizimkilere hep diyorum benimki dev olucak büyüyünce.ama doğum kilosuda 4,650 gr dı.yoğurdu az veriyorum onuda aralara tıkıştırmam lazım.kızlar bide ben ne öğrendim yaptığınız sebze çorbası yada verdiğiniz yemeği çok yapıp bikaç gün yedirmeyin.çkesinlikle vitamin değerleri azalıyormuş.bazen düdüklüyle bolca yapıp dondurucuya sokanlar duydum.arada bi çözdürüp yediriyorlarmış.ben hep günlük yapıyorum.

5 6 dilim ekmek banada çok geldi benimkide bisküvi canavarı seninkide ekmek:]]]

bu da benim nisoş hanımın dünkü menüsü..malesef biz özellikle kahvaltıyı sağlam yapıyoruz artık:)..ki buna da şükür..tüm gün ağzına bişey sokmadığı zamanları bilirim..

8:30 kahvaltı (1 ceviz+2 fındık+2 badem+5 cicibebe+labne+1 yumurta sarısı+1 çay kaşığı tereyağı+60 ml devam sütü karıştırılır-yanında biberonla anne sütü-60-100 ml arası)
12:00 öğle yemeği (yarım kase şehriyeli sebzeli çorba + yaklaşık 1 köfte)
15:00 1 adet sütaş babymix yoğurt
17:00 yaklaşık 50 gr meyve püresi
19:00 2/3 kase bebelac pişirilen lezzetlerden armutlu muhallebi
20:00 uykuya geçişde 130 ml anne sütü
sabaha kadar yaklaşık 150 ml anne sütü ve/veya devam sütü

çok hareketli ve 2 aydır gram almadı malesef:)..bende yediklerinin kalorisini arttırmaya çalışıyorum..zaten az yiyor...

Bebişlere köfteyi nasıl yapıyorsunuz,kendinize yaptıklarınızın aynısı mı?

bu azsa canim benimki ac geziyo

vallaha benimki anne sutu haric pek birsey yemiyo

bu azsa canim benimki ac geziyo

vallaha benimki anne sutu haric pek birsey yemiyo
yazarken çokmuş gibi görünüyo:)..bi de bu en ii zamanımız..mesela bu sabah kahvaltısını etmedi..artık hafta sonumuz böle yememesiyle geçer..keşke bende emzirebilseydim..emmediği için süreli sağmak zorunda kalıyorum..ne güzelki senin sütün yetiyordur bebeğine..benimki süt de içmek istemiyo..daha dün 200 ml süt döktüm biberonla..buna da şükür diyorum..başka da bişey diyemiyorum...

Bebişlere köfteyi nasıl yapıyorsunuz,kendinize yaptıklarınızın aynısı mı?
benim evde bütün yemekler az baharatlı ve neredeyse tuzsuz yapıldığı için bebeğe de bizim köfteden veriyorum..ama kıyması yağsız ve 3 kere çekilmiş oluyor..ızgara yapıyoruz..gerçi tereyağlı suda haşlama da oluyormuş..ben bunu da deneyeceğim..

Sanırım benim oğlum çok gıdasız kalmışmafoldumben
Sabahları 1 kase ya bisküvi maması,yada prinçunu maması veriyorum,Öğle vakti çorba,ara öğünde meyve püresi,akşam 1 kase çorba,yatarkende yine mama,gecede biberon maması 200cc :1no2:

kayra bazen az bazen çok yiyo değişiyo iştahı.sabahları kahvaltı(yarım kase) 1.5 saat sonra meyva püresi uyur sonra uyanınca çorba sonra çok az yoğurt ve akşam tekrar çorba yatmadan da muhallebi yada bebelac kaşık mamalarının çeşitlerinden gecede çook az süt içer o kadar sütü içiremiyorum napcam bilmiyorum.az mı acaba verdiklerim ondan mı kilo almıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…