2009 Nisan Annelerinin 2.Bursa Çıkartması:)

bursasu

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
9.481
2
elif e misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederiz bizi çok güzel ağırladı sağolsun
resimler geliyooor

:nazar:

aay çok güzeller maşallah maşallah ama bişii dükkatimi çekti hangi çocuk ev sahibiyse misafir istemiyo sanırım daha önce kerem ağlamıştı şimdi de miray mutsuz çıkmış :)) ama kerem bugün formunda sanırım herkese dokunuyo :) selen de geldiğimiz iyi mi olmuş kötü mü karar verememiş gibi heheh yaaa ben bayılıyorum bunlar hep birlikte olunca..

ben de birini görebildim. elif gerçekten donatmış valla sofrayı. ellerine sağlık.
miray grçekten mutsuz görünüyo.
ben de bayılıyorum birlikte olmalarına deniz. ben de buluşma istiyorum ya. şu havalar bi düzelse bahar bi gelse. tozunu attırırız inşallah istanbulun dimi kızlar.

ewet elifin ellerine sağlık sizede afiyet olsun kızlar ..çok güzel görünüyo

bi tek ben görüyorum sanırım nasıl oluyosa :)) bi keramet var bende ya da bu fotoları gösteren bi program mı var anlamadım???

Miray uyuyordu kızlar geldiğinde,tam onlar geldi,üzerlerini çıkarırken uyandı,ve ben hemen aldım çocuğu hiç yatak keyfi yapamadan:-((Biraz uyku mahmuruydu anlayacağınız.
Yoksa çok keyif aldık hem ben hem de kızım,arkadaşlarımızı ağırlamaktan..

ay canım kıyamam!
selenin de hiç yatak keyfi uyku mahmurluğu gibi kavramları yok. gözünüğ açtığı gibi anında doğrulur. yatağındaysa korkuluklara tırmanır değilse etrafındaki en yakın şeye uzanır. eşiml diyor bazen kızım insan da uyku mahmurluğu denen bişey olur,dur 2 sn. ama yok:)

X