• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 müd yard sınavında yapılan düzeltme

ZemheriPoyraz

😈 Kendinden Asla Vazgeçme 😈
Pro Üye
Anneler Kulübü
9 Şubat 2010
18.434
En iyi cevaplar
1
41.585
798
slm arkadaşlar 2009 müdür yardımcılığı sınavında mahkeme kararıyla 2 soru düzeltildi ilgilenmiş olanlar bilirler bu durumda benim eşim gibi pek çok insan puanlarda yapılan düzeltmeyle müdür yardımcılığı hakkı kazandı.
biz şu anda urfadayız ve bu yıl iller arasına başvurmayı planlıyorduk ancak bu kazanılan hak bize mutluluktan çok kargaşa getirdi.
urfa yeni kazananları atama konusunda hiç bir şekilde tarih vermiyor diğer illerin ne yaptığını da bilemiyoruz. izmir balıkesir manisa ve çanakkalede görev yapan ve konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. bu illerde herhangi bir tarih belirlendi mi.
eşimin bu hakkı kaybetmesini istemiyorum ama buradan da çıkmak istiyorum tarihlerdeki uyuşmazlık bizi oldukça zor durumda bırakacak farkındayız. çünkü eşim sınıf öğretmeni ve büyük ihtimalle ben iller arasında gidebilsem bile o temmuz sonu eş durumuna kalacak ve bahsettiğim illerde atamalar bu tarihten önce yapılırsa hakkını kaybedecek.
bilgisi olanlar lütfen yardım

Back