sıpacık yaa iyice fena oldu bu kuzularrr
selam kızlarrr
ayy valla buras boş kalmıs ayol
hem bugun buluşma günüydü maşallah kimseler yok
neyse bacılar
özlüyorum sizi face ye takılıp buraya gelmemezlik etmeyin yahuu
yılbası menüleri cıkmıs ortaya
bu sene kardeşlerim gelcek
bende masa acmayımda self servis osun herkez diledigi gibi ne zmana kadar yiyecekse yesin diyorum
annemlerde bizde yemegi yiyip gidelim dedi bende bizde durum bu buyrun gelin dedim
menüde tam ayarlamadım ama fikrimce
makarna salatası
yaprak sarma
çiğ köfte
içli köfte
patates kızatma
inegöl ve adana köfte
pudingli pasta
şimdilik budur
bu arada kız kardeşime görücü geliyor kafamız karısık yılbası sonrası ve ya öncesi oglan evi gelecek akşam kız kardeşim görüşecek içi tam atmıyor ama oglanı görsün karar verin dedik hayırlısı
neyse uyum geldi yarn görüşürzzz
kızlar selam burayı boşlar oldum ya kusura bakmayın ...bugün erken bitti dersim ve kızımla gezdik çılgın gibiydi haftasonu yine ağır misafirlerim var.haftaya gelmesinlerde okulda tüm arkadaşlara kırmızı don aldım amma çeşit varmış herkesin karakterine göre çok eğlendim bugün verdim süper eğlendik biz kadınlar çok fenayız valla bekarlara ve çocuk isteyenlere tanga aldım fiyonklu tüylü ve kalp şeklindedelikli inanılmaz çeşit varmış kendime almadım sADECE ÇOK EĞLENDİM SİZİNLE PAYLAŞAYIM DEDİM.İNŞALLAH TÜRKİZDEN FIRSA BULURSAM SIK GELMEK İSTİYORUM YAKINDA CALLİOU AĞACI ÇIKARCAM PC DEN İZLİYOR DEVAMLI KİLİTLEDİ BİZİ BU SEBEPTEN İMDAT DİYORUM.ÇOK ÖPTÜM HEPİNİZİ
günaydın kızlarr......
selam hatunlar bak gene kimseler ugramamıs yaa
neyse gelirsiniz sanırım yoklama yapıcam valla bastada
birsen tuba özlem banu pınar nurten ferda hülya esen
daha nice unuttugum hatunlar
evet geelim bize grip olduk yaaaaa kızcemle ben burnumuz akıyor
belliydi aslınta tıkanıklık halsizlik öksürük derken gribi getirdik inşallah hemen gecer
bugun evdeyim kızım uyuyor
evim toplu ütü yok camasır var ama pazar gün yıkıcam
yemekte hazır kızıma bir corba yapayım uyanınca yedirip karsı komsuya gecicez
benden bukadar ben yoklamamı verdim darsı digerlerine
SAĞOL CANIM YAKIN OLSAK VALLA SİZLEREDE ALIRDIMgünaydın kızlarr......
nurancım menün güzelmiş ama bana kalırsa içli köfte yada çiğ köfte birini seçsen.yaprak sarmada olunca biri olmayabailir diyue düşündüm tabi menü senin:))
tutkun cum arkadaşların hediyeleri hoş olmuş.güle güle giysinler.
BAK GELİR TÜM MENÜYÜ BİTİRİRİM .........esracım sagol yaa du edin valla kız kardeşimin iş hayırlısı ise olsun yoksa olmasın valla zormus bee kendimde hiç bilmemiştik
buarada menüyü begenmişsin gel beraber yiyelim ayol
tamamdır tülaycım söylediklerini dikkate alıp tekrar bi düzenleme yapıcam
EVET ÇOK EĞLENDİK BU ARADA HAFTASONU GELEMİYOR MİSAFİRLERİM Bİ ÜZÜLDÜM Bİ YANİ.......Sorma canım
Menü iyi ama birde börek mi eklesen diyorum?
Kardeşin içinde hayırlısı ise olsun canım
Haftasonu için Allah yardımcın olsun canım. Hiç bitmiyor valla misafirin
Arkadaşlarına da iyi yapmışsın süper olmuş bence eğlenmişsinizdir
Geçmiş olsun tekrar canım. Bol bol dinlen bugün
BURAYI BOŞLADIK ARTIK OLMUYOR BÖYLE DİYCEM AMA FACE DAHA AKTİF OLUNCA ORAYA TAKILIYORUZ.HEDİYELERİNİZİDE GÜLE GÜLE KULLANIN.Ay ben unuttum bugün burayı ama maşallah Tülay, Esra ve Nuran hariç kimse gelmemiş
Yoğun birgündü yine. Ama hediyelerimiz geldi mutlu olduk. Tekrar sağolasın Ferda'cım kesene bereket çok beğendik
Bu akşam ütü günüm yine eve gidesim gelmiyor valla
SAĞOL CANIM YAKIN OLSAK VALLA SİZLEREDE ALIRDIM
BAK GELİR TÜM MENÜYÜ BİTİRİRİM .........İNŞALLAH DUALARIMIZ KARDEŞİNLE HAYIRLISI OLSUN
EVET ÇOK EĞLENDİK BU ARADA HAFTASONU GELEMİYOR MİSAFİRLERİM Bİ ÜZÜLDÜM Bİ YANİ.......YILBAŞINDA GELMESİNDE
BURAYI BOŞLADIK ARTIK OLMUYOR BÖYLE DİYCEM AMA FACE DAHA AKTİF OLUNCA ORAYA TAKILIYORUZ.HEDİYELERİNİZİDE GÜLE GÜLE KULLANIN.
EVET KIZLAR KARDEŞİM CUMA EVLENİYor nikahı var ben gidemiyorum.Türkizi bırakıp gidemem 12 saat yol gidip pazar geri gelsem hastalanır diyorum kardeşimde abla zor olur sen bilirsin dedi tek kardeşim valla ne yapcam şaşırdım.Annem gideceği için ogün aslında izinli olucam yani izin alıcam inşallah çok geç haber verdi aslında daha gün dahi almamış cuma evlenicez pazartesi gün alıyoruz ona göre plan yapın demiş anneme eeeeeeee 4 yıldır zaten aynı evde yaşıyorlardı evli gibi sanırım formalite olsun diye yaptıkları için kendileride pek önemsemediler bende şimdi nikah şekeri baktım sipariş yetişmiycek ondan yarın alıp yapıcam bide kıza gecelik takımı alayım dedim görümceyim ya biraz çeyiz göndereyim kız gelinlik bile almamış ya ne özentisizler sonra İzmire gidip kiralayıp foto çektiririz demişler eşime şimdi daha söylemedim bu kaçıncı diycek her ay evleniyolar buda olmaz falan netleşsin öyle söyliycem bende havadisler böyle öptüm herkesi
halamı kimse gelmedi kızlarrrrrrrrr olmaz bırakmayın burayı
cocuklar uyudumu kızlar