Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tülaycım sağol tatlım darısı tüm isteyenlere olsun inşallah:)))) selinim nasıl oldu canım
günaydınlar kimseler yok neredesiniz kızlar yaaa gün geçtikçe paylaşımlar azalıyor topiği boş bırakmayalım:) burada yıllarımız geçti çok şey paylaştık ve devam edelim paylaşmaya
sabah duru ve yağmurun hepatit aşıları vardı annem sağlık ocağına götürdü yaptırdı bir daha ki aşısı artık okul dönemindeymiş aşıları bitti artık
biraz üşütmüş duru sabah hafif ateşi vardı burnu akıyordu ne kadar dikkat edersek edelim çocuklar hastalanıyor
bana gelince iş ev arasında gidip geliyorum stresli bir iş boğucu bir çalışma ortamı nefes alamıyorum bazen kaçmak istiyorum
yıllık izinler birikmiş kullanın diyorlar bende şubatın başında bir ay izin kullanacağım içerdeki iznim 34 gün olmuş iyi gelecek hem kızımda 15 tatile girmiş olur birlikte vakit geçiririz inşallah bir aksilik olmazsa
aslında çalışmakta güzel ama evde oturmak çocuklarla ilgilenmek daha başka en azından insanların kahrını çekmiyorsun yıpranmıyorsun bazen öyle olaylar yaşanıyor ki iş hayatında çekip gitmek istiyorsun
Allah herkese hayırlı bir yaşam nasip etsin ayy ne çok dolmuşum yine ben
günaydınnlar .burası artık tarihe karışıyor sanırım((((
banucum iyi gelecek bence izin sana...
banucuğum merhaba cnm çok geçmiş olsun....çok bunalmışsın ..izin bence iyi olacak
çalışmak aslında dediğin gibi güzel...ama maddi yönden sıkılmayacaksan...
sıkıldnmı maddi yönden çocuklarada yansıyor ister istemez...ama birilerine gebe kalmakta kötü
bu annen bile olsaaaaaaaaaaaaaaaaaa............
mesela biz maddiyatı birtürlü topalyamıyoruz...ucundan bucağından bakıyorum kısamıyorum...
aylık 400 tl çocukların gıda bez mama masarfı var.......nesini kısayım bakıyom bakıyom yokk...evdesen öle 1000 lira markete gidermiii yaa millet nasıl yapıyor bilmiyorum...biz ailecek öküzmü yioruz...eee en az fatura 300-400 tl al sana 1400 tl gitti....
yanii sizde yeni ev aldınız....borcunuz var biraz borçtan rahatlayın...çık kızlarınla ol...
ssk nı dışardan öde...bizim şartlar düzelsin eşim ödeyecek zaten 8 senelik bişi kaldı primimin dolmasına....
sıkma canını canım yaaa...kuzularııı öpp bol boll
tülaycığım merhabaaaaaaaaaaaaaaaa
diyeceksinizki bir hafta var bee kadınn ne acelen
ama aklıma geldi yazayım...
yılbaşına annemler ,halamalr gelecek
menü şunu düşündüm
tarhana çorbası
nohut yemeği
beyazlahana sarması(annem saracak)
ıspanaklı açma böğrek
fırında tavuk patatess,,,
pilav,salata
şekerpare yapacam bideee
varmı pratik değişik bişiler kızlar yazınnn bakayımm
ayyyy millet yemiyor tülaycığım yaaaaaaaaaaa valla gıdım gıdım alanlar var biz çok pisboğazız yada tek lüksümüz diye böyle gidiyorrbirsencim menü güzel ya ama aparatif bişeyle rgelirse aklıma yazarım.bende bakalım menü oluşturmadım.
ana yemekte hindi olacak ama gerisi bakalım allah kerim.. birsencim 1000 markete gider inanıyorum.aynı şey bizde her ay yaşıyoruz.diyorumki eşime insanlar asgari ücretle nasıl geçniyor biz her markete gittiğimizde bi ton para harcıyoruz.pazar desen ölesine.ne diyelimya allahım yardımcımız olsunn.pınardında deiği gibiçok verip azdırmasın az verip baktırmasın..
merhabalarrr
baya uzun zaman oldu buraya yazmayalı ama eskı tadı kalmadı bakımdı,yenı sayfa duzenıydı derken soğuttular resmen
umarım herkez ıyıdır
banu ızne cıkıyomuşsun ne guzel 1ay guzel bı zaman fırsat bulursun al kızlarını yakın bıyerlere gıt kafa dınlemeye bencee:)
pınarcım kızı nıye oyalıyosun bacımmmm bu kız cok bilmiş olucak maşallahhhh valla
radyoda tarkandan yandım yandım calısıyor ne cok anısı var bende bu şarkının geçmişe gittim valla bakarlıkta bıbaskaydı canım
bırsencım menun guzel şekerım ama şöyle araya kakaolu bıseyler sıkıstırrr pudunglı mudınglı ay cok pıs bogaz oldum ben yemek olmasa sadece tatlıyla yasarım herhaldee
herkeze selam olsun :81:
anasının kızı deffdefff
evet pınarcığım ne kadar gelirse o kadar gidiyor...valla biz hafta sonları gezemiyoruz..gönül isterki herhafta çık ama maddiyat...olsun bende evimde misafir ağırlıyorum o bile yetiyor...çok gezmemize sayıyorum....ama sen gez yeni evlisiniz siz...biz şaka maka haziranda 10.yıla merhaba diyeceğiz...baktığmda sevgi denizinde geçen zaman dilimi var üzmeden yormadan gelindi bu zamana...
kimi zaman kırldık ama hiç hiççç mutusuz kılmadık biribimizi...biz çocuklardan sonra daha çok tahammülsüz olduk...ağır geldi ne yalan diyeyim...ama olsun çok istedik....bu zamanlarda geçecek...yaşadığım maddi sıkıntıyı takmıyorum...sağlımız yerinde olsun...kocam başımda..çocuklarım hep gülsün...
her yılbaşı annemlerde yada evde tek olurduk...bu sefer halamlar vs.bende olsun istedim kuralım soframızı yılbaşı bahane toplanmak önemli olan yoksa eşiimde,eniştemde işe giidiyor sabahına...
birsencim menü güzel ya ama aparatif bişeyle rgelirse aklıma yazarım.bende bakalım menü oluşturmadım.
ana yemekte hindi olacak ama gerisi bakalım allah kerim.. birsencim 1000 markete gider inanıyorum.aynı şey bizde her ay yaşıyoruz.diyorumki eşime insanlar asgari ücretle nasıl geçniyor biz her markete gittiğimizde bi ton para harcıyoruz.pazar desen ölesine.ne diyelimya allahım yardımcımız olsunn.pınardında deiği gibiçok verip azdırmasın az verip baktırmasın..
merhabalarrr
baya uzun zaman oldu buraya yazmayalı ama eskı tadı kalmadı bakımdı,yenı sayfa duzenıydı derken soğuttular resmen
umarım herkez ıyıdır
banu ızne cıkıyomuşsun ne guzel 1ay guzel bı zaman fırsat bulursun al kızlarını yakın bıyerlere gıt kafa dınlemeye bencee:)
pınarcım kızı nıye oyalıyosun bacımmmm bu kız cok bilmiş olucak maşallahhhh valla
radyoda tarkandan yandım yandım calısıyor ne cok anısı var bende bu şarkının geçmişe gittim valla bakarlıkta bıbaskaydı canım
bırsencım menun guzel şekerım ama şöyle araya kakaolu bıseyler sıkıstırrr pudunglı mudınglı ay cok pıs bogaz oldum ben yemek olmasa sadece tatlıyla yasarım herhaldee
bana gelince aö çetesini uyuttum az faceye takıldım....kalktım çamaşırımı astım...çamaşır attım mutfağa topladım makinayı çalıştırdım....balkonu topladım az.....kanepelerin yastıklarını topladım yıkayacağım...içeri geldim çeteler...bütün atletleri badileri zebil etmişti onları topladım az nete baktım ali bey kalktı onu sallıyorumm
Çalışırken bir ay tatil ilaç gibi gelir heralde insana,iyi olur dinlenirsin cnm.günaydınlar kimseler yok neredesiniz kızlar yaaa gün geçtikçe paylaşımlar azalıyor topiği boş bırakmayalım:) burada yıllarımız geçti çok şey paylaştık ve devam edelim paylaşmaya
sabah duru ve yağmurun hepatit aşıları vardı annem sağlık ocağına götürdü yaptırdı bir daha ki aşısı artık okul dönemindeymiş aşıları bitti artık
biraz üşütmüş duru sabah hafif ateşi vardı burnu akıyordu ne kadar dikkat edersek edelim çocuklar hastalanıyor
bana gelince iş ev arasında gidip geliyorum stresli bir iş boğucu bir çalışma ortamı nefes alamıyorum bazen kaçmak istiyorum
yıllık izinler birikmiş kullanın diyorlar bende şubatın başında bir ay izin kullanacağım içerdeki iznim 34 gün olmuş iyi gelecek hem kızımda 15 tatile girmiş olur birlikte vakit geçiririz inşallah bir aksilik olmazsa
aslında çalışmakta güzel ama evde oturmak çocuklarla ilgilenmek daha başka en azından insanların kahrını çekmiyorsun yıpranmıyorsun bazen öyle olaylar yaşanıyor ki iş hayatında çekip gitmek istiyorsun
Allah herkese hayırlı bir yaşam nasip etsin ayy ne çok dolmuşum yine ben
banucuğum merhaba cnm çok geçmiş olsun....çok bunalmışsın ..izin bence iyi olacak
çalışmak aslında dediğin gibi güzel...ama maddi yönden sıkılmayacaksan...
sıkıldnmı maddi yönden çocuklarada yansıyor ister istemez...ama birilerine gebe kalmakta kötü
bu annen bile olsaaaaaaaaaaaaaaaaaa............
mesela biz maddiyatı birtürlü topalyamıyoruz...ucundan bucağından bakıyorum kısamıyorum...
aylık 400 tl çocukların gıda bez mama masarfı var.......nesini kısayım bakıyom bakıyom yokk...evdesen öle 1000 lira markete gidermiii yaa millet nasıl yapıyor bilmiyorum...biz ailecek öküzmü yioruz...eee en az fatura 300-400 tl al sana 1400 tl gitti....
yanii sizde yeni ev aldınız....borcunuz var biraz borçtan rahatlayın...çık kızlarınla ol...
ssk nı dışardan öde...bizim şartlar düzelsin eşim ödeyecek zaten 8 senelik bişi kaldı primimin dolmasına....
sıkma canını canım yaaa...kuzularııı öpp bol boll
tülaycığım merhabaaaaaaaaaaaaaaaa
diyeceksinizki bir hafta var bee kadınn ne acelen
menü şunu düşündüm
tarhana çorbası
nohut yemeği
ıspanaklı açma böğrek
pilav,salata
şekerpare yapacam bideee
Hellooo melloooo
İşler bana sonunda kafayı yedirdi ahahah
İşlere daldım tam gaz gidiyorum. Kayınvalidem ile konuştum şimdi. Havayı güzel bulunca dedesi gezmeye götürmüş Defdoş'umu. Aradım nerdesin diyorum Defne'ye. Atta atta kapat diyor. Hani tutma bizi gezmeye gidiyoruz der gibi zilli ya
anasının kızı deffdefff
evet pınarcığım ne kadar gelirse o kadar gidiyor...valla biz hafta sonları gezemiyoruz..gönül isterki herhafta çık ama maddiyat...olsun bende evimde misafir ağırlıyorum o bile yetiyor...çok gezmemize sayıyorum....ama sen gez yeni evlisiniz siz...biz şaka maka haziranda 10.yıla merhaba diyeceğiz...baktığmda sevgi denizinde geçen zaman dilimi var üzmeden yormadan gelindi bu zamana...
kimi zaman kırldık ama hiç hiççç mutusuz kılmadık biribimizi...biz çocuklardan sonra daha çok tahammülsüz olduk...ağır geldi ne yalan diyeyim...ama olsun çok istedik....bu zamanlarda geçecek...yaşadığım maddi sıkıntıyı takmıyorum...sağlımız yerinde olsun...kocam başımda..çocuklarım hep gülsün...
her yılbaşı annemlerde yada evde tek olurduk...bu sefer halamlar vs.bende olsun istedim kuralım soframızı yılbaşı bahane toplanmak önemli olan yoksa eşiimde,eniştemde işe giidiyor sabahına...
birsencim menü güzel ya ama aparatif bişeyle rgelirse aklıma yazarım.bende bakalım menü oluşturmadım.
merhabalarrr
umarım herkez ıyıdır
ayy Pınar sana ne oluyo güzelim iş yaramadı hee..katil olacaktın engelledik şimdide kafayı yedim diyosun aaa bak buna bişey yapamayız ona göre,kendine dikkat et...
görüyomusun senin zilliyi,kapat diyo hee,Dağhan gibi babat mı diyor o da !! Çok güldüm..
Ayy tarkanın o albümü süperdir yaa çok severim.Hatta ona sor bizim düğünde dans müziğimizdi nişandada Feridun Düzağaç alev alev bizim şarkılarımız yanii ohh dur açıp dinliyim bari fena canım çekti...
menü güzel canım şimdiden ellerine saglıkdiyeceksinizki bir hafta var bee kadınn ne acelen
menü şunu düşündüm
tarhana çorbası
nohut yemeği
ıspanaklı açma böğrek
pilav,salata
şekerpare yapacam bideee
sıpacık yaa iyice fena oldu bu kuzularrrHellooo melloooo
İşler bana sonunda kafayı yedirdi ahahah
İşlere daldım tam gaz gidiyorum. Kayınvalidem ile konuştum şimdi. Havayı güzel bulunca dedesi gezmeye götürmüş Defdoş'umu. Aradım nerdesin diyorum Defne'ye. Atta atta kapat diyor. Hani tutma bizi gezmeye gidiyoruz der gibi zilli ya
maşallah birsen 10 sene hee valla bizimde mayısta 5 biticek ben bize skidik derken maşallah canım Allah kocanı basından eksik etmesin yavruarına mutlu mesut yasayınanasının kızı deffdefff
aman valla bende aynı seyi söylüyorum tülay biz markete girdikmi sadece süt için girsek bile 50 tlden asagı cıkmıyoruzz anlamadım gitti Allah herkeze yardım etsin bu zmanada cok zor cookkbirsencim menü güzel ya ama aparatif bişeyle rgelirse aklıma yazarım.bende bakalım menü oluşturmadım.
selam sekerrrSelamlar haydi hatunlar sizi bekliyorum...nerelerdesiniz ???