tutkuncum çok geçmiş olsun cnm annene,inş önemli değilidr cnm,rüyanada çok takılma derim,hayra yor ki hayır olsun:) türkiz kızım nasıl öpüyorum kocaman onu,kayınvalidenide hiç takma bu aralar,daha önemli düşünmen gerekn şeyler var,anne gibi,üzülme boş yere
pınarcım geçmiş olsun cnm ya,nasıl bir mikropmuş bu böyle herkese bulaştı gitti,inş çabucak geçer cnm,düğündede bol eğlenceler,,Allah mesut etsin cnm evlenecek çiftimizi
ferdacım aşure yapmışssın ne güzel,tarifini bana da yazar mısın cnm,bende yapmak istiyorum,ama bir sürü tarif var karar veremedim,benimde ilk olacak kısmetse:) Allah kabul etsin cnm bu arada
esen nesi var ki ahsenin ya merak ettim şimdi,yorgunluk ve çalışmak zor ikisi bir arada ,geçmiş olsun cnm
tubaa evine dönmedin mi,baban gelmiştir sanırım,gözün aydın cnm
valla kızlar fırsat buldukça bakmaya oumaya çalışıyorum burasını,özlüyorum sizleri,ama yazmaya fırsat kalmıyor,birde unutuyorum yazılanları falan,öyle yanlış bişeyler yazarsam gülmeyin sakın haa:78:2.bebeişler olunca sizi de görücem ben:86: ama burayı çok özlüyorum ya,inş bi rutine bindirsem herşeyi,dönücem sahalara tekrara
inşALLAH canım iyi çıkar senin gözünde inşallah iyileşir nikaha kadar
sağol canım inşallah eşime rüyamı anlattım bana ya niye gönderdin babanla daha Türkiz büyümedi şimdi olmaz demedin diyor tövbe tövbe dedim güldüm ya bu adamlara gülsemmi ağlasammı
Iyi Geceler Kizlar,
Doruk uyudu, babasi uyudu ve ben yazi yazmaktan yoruldum, yatmadan bakayim size dedim ama kimse yok. Malum gec bir saat...
Oglum bugün sallanmayi istemedi, yatagini gösterdi ve kendi kendine uyudu koyduktan sonra. Allahim dualarim ve cabalarim sonuc veriyor sanirim. Hos, sallamadim ama epeyce pispisladim, uykuya dalma süreci uzun biraz. Neyse, yarim saat gecmedi uyandi, cok terlemis o yüzden ama. Dus aldirmistim, odayi üsümesin diye cok isitmistim ve kismayi unutmusum kaloriferi. Sinir oldum kendime. Neyse, bu sefer riske girmedim, biraz salladim ve sizdi hemen. Ama artik kendi kendine uyumaya yönlendirecegim, umarim bugüne özgü bir kiyak degildir bu yaptigi.
Pinar'cigim, cok gecmis olsun gözün icin tekrardan. Ilaclar umarim ilerlemesini önler ve iyilesirsin cabucak.
Esra'cigim, istemedigin ot, dibinde bitecek desene. Aman dert etme, nasil olsa sayili gün kalacak. Annen icinde, cok gecmis olsun, umarim ciddi bir durum yoktur. Rüyana da cok takilma, genelde tersine cikar rüyalar. Icinde anneni kaybedecegine dair, korku tasimissindir, bu da yansimis rüyalarina.
Kizlar daha yazacaklarim vardi ama uykum var cok, artik yarina devam ederiz.
tünaydın hatunlar
Allah'ım bugün biter mı acaba dün saat 4 e kadar Ahsen çığlık atarak ağladı hiç susmadı(sanırım karnı ağrıyordu ağrı kesici verdim saat 4 buçukta kayınvalideme verip uyumuşum ben saat 8 de de geri kalktı yanıma geldi çok uykum var inşallah bu gece aynı sorunla karşılaşmayız çabucak iyileşir kuzucum
ama kimse neden gelmemiş bugün?? bende geciktim diyordum
tutkuncum çok geçmiş olsun cnm annene,inş önemli değilidr cnm,rüyanada çok takılma derim,hayra yor ki hayır olsun:) türkiz kızım nasıl öpüyorum kocaman onu,kayınvalidenide hiç takma bu aralar,daha önemli düşünmen gerekn şeyler var,anne gibi,üzülme boş yere
pınarcım geçmiş olsun cnm ya,nasıl bir mikropmuş bu böyle herkese bulaştı gitti,inş çabucak geçer cnm,düğündede bol eğlenceler,,Allah mesut etsin cnm evlenecek çiftimizi
ferdacım aşure yapmışssın ne güzel,tarifini bana da yazar mısın cnm,bende yapmak istiyorum,ama bir sürü tarif var karar veremedim,benimde ilk olacak kısmetse:) Allah kabul etsin cnm bu arada
esen nesi var ki ahsenin ya merak ettim şimdi,yorgunluk ve çalışmak zor ikisi bir arada ,geçmiş olsun cnm
tubaa evine dönmedin mi,baban gelmiştir sanırım,gözün aydın cnm
valla kızlar fırsat buldukça bakmaya oumaya çalışıyorum burasını,özlüyorum sizleri,ama yazmaya fırsat kalmıyor,birde unutuyorum yazılanları falan,öyle yanlış bişeyler yazarsam gülmeyin sakın haa:78:2.bebeişler olunca sizi de görücem ben:86: ama burayı çok özlüyorum ya,inş bi rutine bindirsem herşeyi,dönücem sahalara tekrara
Veririm tabi cnm...
bi gece önceden fasulye ve nohutu ıslat..yaklaşık birer kase koydum sanırım ölçmeden koydum çünkü,
Buğdayı biraz daha fazla diğerlerinin 2 katı kadar,onuda tencereye koydum üzerien geçecek kadar su koyup bi taşım kaynatıp kapattım o da sabaha kadar iyice şişmişti,sabahta ikisinin ayrı ayrı altını açtım hemen piştiler zaten sonrada büyük tencerede karıştırdım ve iki kase kadarda şeker ekledim.tabiisuyu en az dört parmak fazla olsun malzemeden il karıştırdığın zaman çekiyor çünkü..biraz daha kaynayınca içine doğradığın kayısı,üzüm,kuş üzümü,portakal,ayva ve fındık attım.en sonda incirini çünkü incir karartıyor bilgin olsun...içine çubuk tarçın ve karanfilde atabilirsin yada üzerine toz tarçın ben toz tarçın kullandım kaselere koyunca üzerine nar,ceviz ve tarçın ekledim..İşte bu kadar hiç zor değil yaparsın merak etme.malzeme sınırı sana kalmış istediğini ekleyebilir yada çıkarabilirsin.
Hadi şimdiden afiyet olsun..
selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar diliyorum:)
ferdam ben size geliyorum ohh mis gibi aşureyide yapmışsın ellerine sağlık:)))))))
İyi yolculuklar cnm,güle güle gidip gelin inşallahh,iyi tatiller...Kimsecikler ugramiyor artik buraya. Bir düzene otursa da site, bizde rahat etsek, rahat rahat yazsak artik.
Özlem'cigim ve Ferda'cigim, bende cok severim asureyi, yakin olsaydikda yeseydim biraz keske. Hos diyetteyim hala, tadina bakmadan olmazdi ama:)
Kizlar yarin yolcuyuz, yollar fena. Umarim kazasiz belasiz gideriz. Cok gelemem 2 hafta. Hepinizi ve kuzularimi cok cok öpüyorum...
oyy oyyy kolay gelsin cnm,işin zor valla ne diyim,boşver işleri düşünme iki tane çocukla...merhabalarrrr
evim dandiniiii,toplayamıyorummmeşim ders çalışıyor,sınav yarın azcık size bakayım dedim,mehmet kucağımda,zeynep kayu izliyor,makinada çamaşırlar dönüyor,daha 2 posta çamaşır var yıkanacak,zeynep kustıu gece,her yer battı,öksürmeye başladı bu aralar,öksürürken de çıkarıyor ne yediyse ütülenecek bir sepet çamaşır var,bir sepette katlanmış yerleşecek,yemeğim yok,ipin ucunu kaçırdım bu aralar yine:84::84:inş biraz toparlanırım birazdan komşularıma aşure dağıtıcam,zeynep uyuyunca yani,yoksa ayak ayağa salmıyor beni,bizden böylee işte,öpüyorum herkesi
ferdacım çok sağol cnm tarif için,yaptım bende bugün aşuremi,ilk aşuremiay kendimi nasıl mutlu hissetim anlatamam,yapamayacağım diye korkmuştum,bugün nete girmek nasip olmadı dişçiye gittim yemek falan derken,dün gece portkal ağacı sitesinden almıştım tarifi ona göre yaptım güzel olmuş,senin kiyle hemen hemen aynı ferdacım,ben fasulyeyele nohutu da ayrı kaynattım birarada kaynatsam olur muydu ki ferda,bir dahakine öyle yapayım,çok zor değilmiş ya arada yaparım ben aşureyi,zaten bayılırım kendisine:) kimseler gelmemiş bugün,neysem hayırlı cumalar kızlar:)
siz yapamadınız heralde bu hafta Pınar..keşke gelip bi kase olsun yeseydin kız tühh...neyse ben yine yapar çağırırım seni..Sağolasın canım
Eşine de höh diyorum yani rüyana bile müdahale
Çok tşk ederim canım sağolasın
Ohhh kendi kendine uyuması iyi bir işaret. Bundan sonr da böyle gider inşallah
İnşallah bir daha olmaz canım
Selam Ayşe'cimNasılsın canım paşa oğlun nasıl
Sağolasın canım çok tşk ederim güzel dileklerin için
Az kaldı canım Mehmet biraz daha büyüsün rahat edeceksin
Ohhh kokusu geldi valla
İnternette portakal ağacı diye bi site vardır. Tariflerini çok severim. Ordan bakmıştım aynı bu tarifleydi. Çok güzel olmuştur eminin ellerine sağlık canım afiyet olsun
Selam canım hayırlı cumalar
selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar diliyorum:)
ferdam ben size geliyorum ohh mis gibi aşureyide yapmışsın ellerine sağlık:)))))))
günaydın kızlar iyi haftalar.
filiz cim sağ slaim gidin gelin inşallah.iyi yolculuklar canım güzel bir tatil olur inşallah.
ferdacım ve özelmcim aşurenizi allah kabul eylesin ellerinize sağlık.
bize gelince kızım cuma çok fenaydı öksürük burun tıkanıklığı halsizlik hemen dr götürdük.salgın bir durumd edi dr ciğerleri temiz korkmayın dedi bakalım ilaçar fayda etcekmi.anlamadığım şey evd ekimse hasta değil nasıl hasta oluyor bu çocuk ya o kadar üzerine ttiriyoruz annemde bende(
cumartesi banucum ve anneci geldi çok güzel bir gündü.duru kocaman olmuş kızlar valla. banu cum hediyeler içinde teşekkürler valla bayıldım aldıklarına kesene bereket canım:)
ferdacım çok sağol cnm tarif için,yaptım bende bugün aşuremi,ilk aşuremiay kendimi nasıl mutlu hissetim anlatamam,yapamayacağım diye korkmuştum,bugün nete girmek nasip olmadı dişçiye gittim yemek falan derken,dün gece portkal ağacı sitesinden almıştım tarifi ona göre yaptım güzel olmuş,senin kiyle hemen hemen aynı ferdacım,ben fasulyeyele nohutu da ayrı kaynattım birarada kaynatsam olur muydu ki ferda,bir dahakine öyle yapayım,çok zor değilmiş ya arada yaparım ben aşureyi,zaten bayılırım kendisine:) kimseler gelmemiş bugün,neysem hayırlı cumalar kızlar:)
merhabalarrrr
evim dandiniiii,toplayamıyorummmeşim ders çalışıyor,sınav yarın azcık size bakayım dedim,mehmet kucağımda,zeynep kayu izliyor,makinada çamaşırlar dönüyor,daha 2 posta çamaşır var yıkanacak,zeynep kustıu gece,her yer battı,öksürmeye başladı bu aralar,öksürürken de çıkarıyor ne yediyse ütülenecek bir sepet çamaşır var,bir sepette katlanmış yerleşecek,yemeğim yok,ipin ucunu kaçırdım bu aralar yine:84::84:inş biraz toparlanırım birazdan komşularıma aşure dağıtıcam,zeynep uyuyunca yani,yoksa ayak ayağa salmıyor beni,bizden böylee işte,öpüyorum herkesi
Kimsecikler ugramiyor artik buraya. Bir düzene otursa da site, bizde rahat etsek, rahat rahat yazsak artik.
Özlem'cigim ve Ferda'cigim, bende cok severim asureyi, yakin olsaydikda yeseydim biraz keske. Hos diyetteyim hala, tadina bakmadan olmazdi ama:)
Kizlar yarin yolcuyuz, yollar fena. Umarim kazasiz belasiz gideriz. Cok gelemem 2 hafta. Hepinizi ve kuzularimi cok cok öpüyorum...
günaydın kızlar iyi haftalar.
filiz cim sağ slaim gidin gelin inşallah.iyi yolculuklar canım güzel bir tatil olur inşallah.
ferdacım ve özelmcim aşurenizi allah kabul eylesin ellerinize sağlık.
bize gelince kızım cuma çok fenaydı öksürük burun tıkanıklığı halsizlik hemen dr götürdük.salgın bir durumd edi dr ciğerleri temiz korkmayın dedi bakalım ilaçar fayda etcekmi.anlamadığım şey evd ekimse hasta değil nasıl hasta oluyor bu çocuk ya o kadar üzerine ttiriyoruz annemde bende(
cumartesi banucum ve anneci geldi çok güzel bir gündü.duru kocaman olmuş kızlar valla. banu cum hediyeler içinde teşekkürler valla bayıldım aldıklarına kesene bereket canım:)
selam herkese iyi haftalar nasılsınız kızlar:)
filizcim iyi yolculuklar tatlım hayırlsıyla gider gelirsiniz inşallah
tülaycım cumartesi herşey çok güzeldi :) yine birsürü hazırlık yapmışsınız sohbetiniz cana yakınlığınız için teşekkürler tekrardan :) hediyeleri beğenmenize çok sevindim güle güle kullansın tatlım
mesaj kutun dolu şekerimmmmm
siz yapamadınız heralde bu hafta Pınar..keşke gelip bi kase olsun yeseydin kız tühh...neyse ben yine yapar çağırırım seni..