2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm herkes çocuğu için yapıyor bişeyler sende öyle yabiiki eksik bi yanın olursa tamamlarsın ne gerekiyorsa yaparsın.Şu anda sorun yok bence..

Tamam bende gönderirim adresimi sana...

Bizde seni çok seviyoruz bu arada.ara sıra çenenin düşmesi iyi olur bak ne güzel şeyler konuştuk

Tam da konuştuklarımızın üzerine..Yok yaa bence sorun senle ilgili değildir,başka bişey olmuştur ona,her zaman öyle yapan bi çocuk değilki Defne,yada bugün denk gelmiştir.Bence bu kadar sorun yapma şimdi bu olayı yeni konuştuğumuz için senin çok kötüne gitmiştir.Olmadı bikaçkez daha denersin ona göre bi değerlendirme yaparsın..kilitlenme öyle hemen güzelim..

hadi bakalım iyi sohbetler annenle sana cnm..

Cnm bu konuyu bence kimse üzerine alınmasın,yani kendimizi yoklamak açısından tamamda herkes kendini eksik gibi görmesin,şimdi sen çocuğun oldu diye çalışmayı bırakamazsınki,o da buna alışacak,Alalha şükür mutluda sorun yok o zaman,hem dediğin gibi sen şanslısın yarım gün çalışıyosun..

Ne oldu bu çocuklara böyle anlamadım..Ama Tülaycım keşke sen onun bu tavrı üzerine yemek yapmasaydın alıp konuşup oynasaydın,bi gecede dışardan yeseydiniz,yada peynir zeytin yeseyydiniz olmazmıydı...Belki seninle olmak istiyodu..

Bengicim Dağahan sonunda anne dedi,çok sevindim ama hala bana deldacım diye hitap ediyor.değişen bişey yok yani..Umarım Denizde bigün dicektir :))
Bencede sorun yok,zaten sen anlarsın mutlu olup olmadığını ..Şimdi ikinci gelince senin işler biraz zorlaşır belki..Dur bakalım neler olacak görürüz bizde..

Sen çocuklarla sürekli birlikte olduğun için daha iyi anlarsın onların dilinden...Şanslısın bu konuda..

Ne demek cnm rica edeerim güle güle kullansınlar..Biraz geç oldu kusura bakma mahcubum ama neyseki Mehmet askere gitmeden gönderebildim,umarım olmuştur hepside..

Zeynep'e de geçmiş olsun aman dikkat et zorla giydir havalr çok soğuk..

Eşin les e girecek demek haadi bakalım kolay gelsin bende çok istiyorum ama ancak seneye denicem şansımı..

Bu arada face yorum yapamıyorum bilgin olsun yazmadı sanma!

Bal Kız&Bal Oğlan: Blogumuz hayırlı olsunn :)
yeni bir uğraş buldum kendime ,inş devamı gelir,zeynep çekiştiriyo kızlar öptüm

Baktım hoş olmuş eline sağlık...

Sorma kız nuran ahını aldım heralde bende yorum yapamıyorum,aynen senin dediğin nedenden sinir olmamak mümkün değil...boşver onların face ine kalamadık..

Allah kabul etsin orucunu..ayy birileride aşure yapıp beni çağıracaktı ama neyyyyssseee...anlayan anladı heralde..

Afiyet olsun...

Selam kızlar,

Bu saat oldu ancak kendime vakit ayırdım.

Dağhanla uyuyup uyandıktan sonra dışarı çıktık,eltimin bugün doğumgünüydü kızı hazırlık yapmış bizde gidelim dedik.Dağahla hediyemizi alıp geçtik ondan önce,annesi ve gelinleri vardı tabiiLara birde..Pasta aldırmış,hediye almış annesine evi süslemiş,Neyse eltim gelene kadar Dağahanla oynadılar o gelincede yemek yedik sonrada pasta kestik,tabi benimki mum olayına bitiyor artık habire üfleyip duracak.Nerde çakmak bulsa görse alıp getiriyor hadi yak bende söndüreyim diye,acayip bela oldu başımıza..Hevesini aldı orda.Anılı bekleyemedim maçtaydı biz dokuz gibi geri geldik.Dağhanı yedir içir uyut,biraz dizi baktım ve hiç keyfim yok canım sıkkın nedenini sormayın..Şimdi yatıp uyumaya çalışıcam.Keşke biriniz bari yanımda olsaydınızda sabaha kadar konuşsaydık..çok isterdim..

Herkese iyi geceler...

Iyi Geceler Kizlar,

Face'e bir sürü yazdiktan sonra, burayada yazip günün raporunu vermesek olmaz.

Öncelikle, oglum sabahin 05:45'inde dikildi ayagi. Dünde epey gec yatmistim, onunda gec yatmasindan cesaretlenerek. Susamis, kana kana su icti ama imkani yok uyumuyor geri. Neyse, altini aldim, torba taktim pipisine, bugün idrar tahlili vermemiz gerekiyordu. Sonra süt istedi, icti ve benim hala feci uykum var. Oglum hadi birlikte yatalim dedim, genelde uyumayacagini bile bile yanima yatiririm, azicikta olsa sekerleme yapayim diye. Gece lambasinida söndürdüm ve inanilmaz birsey oldu, Doruk kucagimda uyudu. Hemde ilk kez koyun koyuna yattik. Ya da belki birkac kez daha yatmisizdir ama yanimda ilk kez uykuya daldi. Hemde kendi kendisine. Valla bu cocukta birseyler degisecek gibi geliyor bana. Sonra bir kalktim saat 10'a geliyor, eyvah eyvah hemen taxi cagirdim, alel acele hazirlandik, dogru doktora. Kapida komsumu gördüm, artik oyun sinifina gelemeyecegimizi söyledim. Bu hafta kahvaltimiz vardi, peynirleri ben alacaktim. "Para versem benim yerime alir misin, ya da en iyisi ben alayim, sen götür" diye rica ettim, olur mu hic öyle, ben alirim dedi. Böylece tamamen baglarimiz koptu orayla. Artik Mayis'dan sonra, yuvaya gider kuzum, ne yapayim, mikrop kapiyor orada.

Neyse gidip idrar kültünü verdik, tahlil sonuclari ve muayene de Yeni yildan sonraya kaldi. Sonra oglumla alis-verise ciktik biraz. Hava cok soguk olmasina ragmen, pek mizmizlanmadi. Ama magazalari talan etme huyu var, biraz zorlandik haliyle. Ev icin bir pamuklu ayakkabi aldik, kalin corap alacaktim bulamadim, evdekiler kesmiyor, ayaklari üsüyor bu aralar. Neyse ayak numarasi 25 olmus sipanin. Gerci kaliplari biraz kücüktü ama böyle giderse koca ayak olacak oglum ya.

Eve geldik, apar-topar yemek yaptim ve aceleyle yapilan yemekler genelde daha güzel oluyor nedense. Karnimizi doyurduk, Doruk disarida biraz yemisti gerci ama benimle de bayagi yedi. Bugün iyiydik anlayacaginiz. Sonra babasi geldi, Banu'ya almam gereken birseyler vardi hem onlari hemde yol icin birkac sey aldik Doruga ve o arada Doruk uyudu hep. Tek basima gezmenin keyfini yasadim birkac saat. Birde nihayet ne zamandir aklimda olan, buhar makinesini aldim. Medisana'ninkini aldim ve umarim memnun kaliriz. Gece lambamiz, pempeydi, rengimiz simdi mavi oldu. Pek hosuna gitti Dorugun bu durum. "Mai, mai" diyip durdu uyuyana kadar...

Pinar'cigim, umarim bir daha bu kadar üzülmezsin canim. Face'den de yazmistim gerci ama buradanda ilaveten yazayim. Bence annelik ne kadar duygusalliksa, o kadar mantik olmali. Sen dogrusunu yapiyorsun ve eminim ki kuzum kabullenecektir bu durumu zamanla.

Nuran'cigim, seni mimlemisler tatlim, umarim uzun sürmez yazamama durumun.

Tuba'cigim, cok güzel özetlemissin Serra'nin nazarinda tüm kuzularin muayyen saat ve günlerini. Al birini, vur digerine...

Ferda canim demek mum üfleyecek kuzum he. Öperim beni onu, onun herkesi öptügü kadar. Ayrica, keske yakin olsaydikta, dertlesseydik, konussaydik. Benimde bazen cok ihtiyacim oluyor.

Günaydın kızlarrrrrrrr

ferda cım değişiyor bunlar canım.yok zaten yemek olarak seline tavuklu şehriye yapıyordum kendimize yemek vardı ama sanırım biraz vücudu kırgındı galiba hastalık nazı yapıyordu dün hafif ateşi çıkmış birazda ishal olmuş allaha şükür bugün iyi akşam dr gittik tahlilleri temiz çıktı.

Tuba'cım sağolasın canım görüşlerin için. Gerçekten bu çocukların muayyen günleri var anladım. o akşam bizi o kadar üzdü ama dün akşam o çocuk yoktu sanki. Gerçi babanesinde kaldık. Tüm ev halkını bir arada görmek mutlu etti heralde kuzumu. Öyle sakin, huzurlu ve mutlu görünüyordi ki. Umarım hep böyle devam ederde üzmez bizi kuzum

Ohhh anneciğin sendeymiş ne güzel. Ana gibisi yok vallahi

Yarım gün çalışma konusunda çok şanslısın Esen'cim. Mercimeğiminde mutlu olduğu her halinen belli. Defne'de öyle arkamdan ağlamaz. El sallar hep ama bazen tutuyor demek ki böyel inatları, nazları

Bu aralar da bu konuda sıkıntılıyız anlaşılan Tülay'cım. Sen yemek yapmaya devam ettin diye kızdı sana anlaşılan. Babayı gömrünce de hemen sattı seni. Alem bunlar alem

Sağolasın canım. Deniz de annen baktığı için çok şanslı. KArdeşi olunca umarım ksıkançlık yapmaz, huyu suyu değişmezde seni de yormazlar

Selam canım. Hadi bakalım eşin kazanır inşallah sınavı. 2011'de de eşimin gümrük karnesi sınavı açılacakmış. O da şimdiden kitaplarını alıp çalışmaya başlayacak. Allah yüzlerini kara çıkarmasın

Güle güle kullanın cicilerinizi, Ferda'nın da kesesine bereket

Bal Kız&Bal Oğlan: Blogumuz hayırlı olsunn :)
yeni bir uğraş buldum kendime ,inş devamı gelir,zeynep çekiştiriyo kızlar öptüm

Ooo hayırlı olsun ya bende ilk zamanlar yapmak istemiştim sonra unuttum gitti hatta eşimle adımıza bir internet sitemiz var her sene para ödüyorum tonla ama kaldı öyle yaptığım gibi

Oooo aşure günü he hadi bakalım. Evinde kız çocuğu olan herkesin yapması lazımmış. Bende yapsam mı diyorum ama beceremezsem rezil olur herşey Kayınvalidem de hiç yapmamış kendisi de bilmiyor. Bu sene birlikte bi deneyelim bakalım :44:

Allah kabul etsin orucunu canım. İnşalllah viks'de iyi gelmiştir kuzuma

Sorma canım ya dediğin gibi tam üzerine denk gelince ne oluyoruz dedim bi anda. Dün akşam çocuk şaşkın ördek gibi ordan oraya gitmesin diye kalalım kayınvalidemde dedik. Herkese bir ara görünce pek mutluydu. Hiç sorun çıkarmadı. Sırayla hepimizle oynadı falan. Hep böyle devam eder inşallah canım ya

Evet canım ya burdaki paylaşımların yerini hiçbirşey tutmuyor

Ohhh gezilmiş, alışverişler yapılmış ne güzel. Ama niye canın sıkıldı ya eltinde mi bişey oldu. Anlatmak istersen dinleriz canım

Ohhh koyun koyuna uyumanın zevki başkadır canım ne güzel. İyi vakit geçirmişsiniz bugün. İnşallah tahlil sonuçları da temiz çıkınca içiniz daha rahat edicek

Evet canım ama bazen işte yüreğe söz geçmiyor mantık devre dışı kalıyor

Günaydın Tülay'cım

Herkese günaydınlar kızlar

Dün akşam iş çıkışı eşimle buluştuk. Arabamızı bi tanıdığa göstericektik. Neyse gösterdik adam beğendi anlaştık. Arabayı bugün teslim ediyoruz. Kısmetse satışını da 10 Ocak'ta yapacağız. Artık o günden sonra da yeni bir araba bakmaya başlarız hayırlısı ile.İlk arabamızdı, bende kullanamayınca içimde ukde kaldı. Hüzünlendim valla dün arabayı boşaltırken

Neyse akşam kayınvalidemde kalalım Defne git gel yapmasın çocuk dedik. Herkesi bi ara görünce çok mutlu çok keyifliydi. Sabahta öperek severek yolcu etti beni benimde keyfim yerine geldi.

Dünden beri gözüm acıyordu. Bende kirpik kaçtı, batıyor diye düşündüm. Sonra farkettik ki sanırım Defne'den bana mikrop geçti. Tüm ev ahalisini dolaşıyor mikrop belli oldu. Şimdi gözüm kıpkırmızı. Haftasonu da düğün var nasıl olacak bu gözle bilmiyorum. Göz doktoruyla konuştum telde. İlaç isileri söyledi. Birazdan aldırıp kullanacağım inşallah artmaz

Çok işim var bugün. Ben işlere gömüleyim öpüyorum sizi

Ne güzel gezmişsiniz,bizde bazen takılıyoruz oğluşla biraz zor oluyor yalnız ama babaları beklersek çok bekleriz dimi??
Öperim cnm,keşke yakın olsaydık ama malum..
Oyun sınıfından vazgeçmekle iyi yapmışsın..

Aman geçmiş olsun cnm ,tahliller temiz çıkmış çok şükür..

Ferdacımm hayırdır canım neyin varr?
Boşver cnm önemli değil..

İyi aman Defnenin iyi olmasına sevindim...

Hadi hayırlısı olsun hakkınızda,inşallah daha güzelini alırsınız..

Sende hastalanmışsın geçmiş olsun cnm ,düğün işin biraz zor senin fazla kalabalığa karışmasan iyi olur hele öpüşme filan sakın yapma,hem sen mikrop kapabilirsin hemde karşıdaki hastalığı..Herkes hoşgörüyle karşılar heralde..

selam kızlar herkes iyidir umarım 4. sıraya düşmüşüz bu arada üzüldüm.neyse bugün okula gidemedim annem hasta cuma bayılmıştı hastaneye götürmüşlerdi beyne giden 2 damarı tıkanıktı yine başladı baş dönmeleri bugün dr gitti tomografi çekildi yarında emar inşallah iyi çıkar.Hastalndığı günde rüyamda babamı gördüm bi tepedeydik anneme yıllardır çıkamadığımız seyahate çıkalım yeter uzak kladığımız dedi otobüse binerlerken yalvardım benide alın diye almadılar gittiler üstüne annem hastalandı çok korktum bu ara rüyalarım doğru çıkıyor çünkü....... haftasonu kaynanam geliyor bide sinir durumdayım çok özlemiş oğlunu ve torununu yani beni özlediği için gelmiyor.sinirlerimi şimdiden sakinleştiriyorum.hepinizi öptük bu ara benim kız yine huysuz o uyurken bende biraz iş yapayım

tutkun cum çok geçmiş olsunya.inşallah hayırlı haberlerle gelir annen hastaneden.umarım sonuçlarda tertemiz çıkar.

Sağolasın canım hayırlısı inşallah. Ya düğünde çok yakın arkadaşımızın. Halit nikah şahidi falan olacak. Olmadı artarsa gözümü bandajlayıp gidicem

Canım ya çok geçmiş olsun getirme aklına kötü şeyler Allah beterinden saklasın İnşallah iyi çıkacak sonuçlar

inşALLAH canım iyi çıkar senin gözünde inşallah iyileşir nikaha kadar

tutkun cum çok geçmiş olsunya.inşallah hayırlı haberlerle gelir annen hastaneden.umarım sonuçlarda tertemiz çıkar.
sağol canım inşallah eşime rüyamı anlattım bana ya niye gönderdin babanla daha Türkiz büyümedi şimdi olmaz demedin diyor tövbe tövbe dedim güldüm ya bu adamlara gülsemmi ağlasammı

Iyi Geceler Kizlar,

Doruk uyudu, babasi uyudu ve ben yazi yazmaktan yoruldum, yatmadan bakayim size dedim ama kimse yok. Malum gec bir saat...

Oglum bugün sallanmayi istemedi, yatagini gösterdi ve kendi kendine uyudu koyduktan sonra. Allahim dualarim ve cabalarim sonuc veriyor sanirim. Hos, sallamadim ama epeyce pispisladim, uykuya dalma süreci uzun biraz. Neyse, yarim saat gecmedi uyandi, cok terlemis o yüzden ama. Dus aldirmistim, odayi üsümesin diye cok isitmistim ve kismayi unutmusum kaloriferi. Sinir oldum kendime. Neyse, bu sefer riske girmedim, biraz salladim ve sizdi hemen. Ama artik kendi kendine uyumaya yönlendirecegim, umarim bugüne özgü bir kiyak degildir bu yaptigi.

Pinar'cigim, cok gecmis olsun gözün icin tekrardan. Ilaclar umarim ilerlemesini önler ve iyilesirsin cabucak.

Esra'cigim, istemedigin ot, dibinde bitecek desene. Aman dert etme, nasil olsa sayili gün kalacak. Annen icinde, cok gecmis olsun, umarim ciddi bir durum yoktur. Rüyana da cok takilma, genelde tersine cikar rüyalar. Icinde anneni kaybedecegine dair, korku tasimissindir, bu da yansimis rüyalarina.

Kizlar daha yazacaklarim vardi ama uykum var cok, artik yarina devam ederiz.

Ayy tutkunumyaa eşine valla ne desem bilmiyorum.ama canım rüyalar tersine çıkar.o yüzden takılma canım sen birde annecine çok düşkünsün bilinçaltından dolayı görmüşssündür .emin ol iyi çıkacaktır herşey.

Günaydınn kızlar herkes nasıl bakalım kuzucuklar ve güzel anneleri iydir umarım.
Burda felaket bir yağmur var valla 1 haftadır hiç durmadı nerdeyse .ne diyelim yağmurada ihtiyaçvar.

Banucumm nasılsın canım.kısmetse inşallah bu hafta birlikteyiz....süper olcak duru ve selin içinde..

tülaycım merhaba tatlım nasılsın valla bu hafta birlikteyiz bencede güzel olacak herşey:)) selin ve duru için değişiklik olacak birlikte vakit geçirmek bende çok özlemiştim sizi

tünaydın hatunlar
Allah'ım bugün biter mı acaba dün saat 4 e kadar Ahsen çığlık atarak ağladı hiç susmadı(sanırım karnı ağrıyordu ağrı kesici verdim saat 4 buçukta kayınvalideme verip uyumuşum ben saat 8 de de geri kalktı yanıma geldi çok uykum var inşallah bu gece aynı sorunla karşılaşmayız çabucak iyileşir kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…