- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
güzel bi haftasonu geçirmişsin sevindim cnm.iyi haftalar..günaydın kızlar nasılsınız? ben cuma izinliydim arkadaşımlar alışveriş yaptık yemek yedik gezdik eğlendik kızımla bol bol vakit geçirdim.ama cuma akşamından pazar geceye kadar sürkeli misafirlerim vardı yemek pasta derken ev topla onu yap bunu yap derken zaman geçip gitti.tek şey kızımla eşimle bir ara dılşarı çıktık bana ve kızıma bişeyler aldık son gaz eve geldik.zaten havada yağmurlu ve çok soğuktu evde misafirlerimizle bol yemli içmeli vakit geçirdik....
Sağolasın canım çok severim ben peynirli su böreğini ya hele de Sarıyer Börekçisi'ninkini. Bizim oraya da açıldı 1-2 ay önce her fırsatta yiyorum
Tabi canım iş yapmaları önemli değil de en aızndan anlayışlı olsunlar yeter
İyi yaparsın canım kapatmakla hem temizde kalır. Valla bana kalsa bende oturma odama geçerim. Ama eşim küçük yerde durmak istemiyor, salonda oturucakmış. Bana ise küçük oda daha sevimli, daha sıcak geliyor. Zaten evlendiğimizden beri ütü odası gibi kullanıyorum mis gibi odayı
Canım benim ya çok yoruldun ama çok keyifli bi akşam olmuş sevindim. Kuzular da müsade etmişler size ne güzel çay keyfinizi de yapmışsınız. İnsan arada özlüyor böyle güzel akşamları
Aynen canım bende hafta içi temzilemiştim ama içim rahat etmiyor haftasonu bi el atmazsam. Evet evet hergün temzilik yaptırmak lazım bu adamlara ancak öyle değerli oluyoruz.
Aaaaa onların hep uykuları vardır ama bizim yoktur. Benciller hakikaten tatlım ya
Ya öksürük için şu ayak altına viks sürmeyi denedin mi Nuran'cım? Defne'yi çok rahatlattı viks ya. Uyanınca öksürüyordu ama gece kesilmişti öksürükleri. Bi dene derim
Canım çok geçmiş olsun ya korkmuşsundur tabi yine kuzum dengesiz olunca. Bişey olacağını sanmıyorum gerçi ama iyi araştırılmasında da fayda var
Valla Ferda'cım benim de en çok korktuğum konu bu biliyor musun. Çocuğumun ileride ben çalıştığım için mutsuz olması. Bende çalışan anne çocuğuyum ama bunu neredeyse hiç hissetmedim. Çünkü babanemle aynı evde kalıyorduk, babanem çok büyük bir sevgi ile bakıyordu bize. Annem akşam geldiğinde sadece bizimle ilgilensin diye anneme bulaşık bile yıkatmazdı. Annem de tüm akşam bizimle oyun oynar, derslerimizi yaptırır, mısır patlatır zamanın dizilerini, filmlerini izlerdik dizdize. Zaten babamda şehir dışında çalıştığı için annem ilgisini hiç çekmedi üzerimizden. Hafta sonları gezmeye götürürdü bizi. Alışveriş yapardık. Hatta annem modelist olduğu ve tekstilde çalıştığı için haftasonları birlikte bebeklerime kıyafetler dikerdik. Dolayısıyla ben çalışan anne çocuğu olmayı pek anlamadım.
Ama şimdi bakıyorum da akşam eve gittiğimde bazen ütü yapmak zorunda oluyorum. Yada başka bir iş. O zaman telaşa kapılıyor hemen Defne ile ilgilenmesi için eşime söylüyorum. Ben iş yaparken babası sadece onunla ilgileniyor genelde. Ama ben iş yapmıyorsam tüm akşam onunla vakit geçirmeye çalışıyorum.
Bazen babanem kızıyor bana haftasonu hep dışarıdasın diye. Bende ona elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum. Zaten haftasonu gündüzleri hep Defne ile vakit geçirmeye çalıştığımı, elimden geldiğince onu gezdirdiğimizi, eğlenmesini sağladığımızı söylüyorum. Onun dışında benimde kendime vakit ayırmam gerektiğini anlatıyorum. Ben mutlu olamazsam mutlu bir çocuk yetiştiremeyeceği söylüyorum.
İşin özü dediklerin çok doğru. En azından 1 saat kaliteli zaman geçirmeliyiz. Göz temasını bende çok dikkate alıyorum. Ve dediğin gibi Defne'de bana seslendiğinde eğer dönüp yüzüne bakmazsam anne diye seslenmeye devam ediyor ve söyleyeceğini asla söylemiyor.
Çalışan anne olmak zor. Ona keza evde oturup sürekli çocuk ile ilginen anne olmak da çok zor. İkisini de yaşadım. Çalış yada çalışma anne olmak gerçekten çok zor. Ama iyiki burası var. İyiki siz varsınız. İnsan aynı duyguları yaşayan, aynı dönemi paylaşan birilerinden destek alınca daha kolay oluyor herşey.
Aaaa benimde çenem düştü sabah sabah öptüm sizi
günaydınlar herkese iyi haftalar diliyorum
filizcim geçmiş olsun canım oğluna
birsencim günaydın nasılsın canım
ferdacım sibelcim pınarcım nurtencim gülhancım esracım aynurcum tülaycım sizler nasılsınız
kızlar bize gelince cuma günü kızlarla birlikte eşimi alıp eve geçtik akşam eşimin arkadaşları geldi oturduk sohbet ettik bol bol:)
cumartesi günüde anneannem babannnem halalarım ve annemler geldi bize çok güzel ev hediyeleri almışlar bayıldım doğrusu yedik içtik güldük herşey çok güzel geçti misafirlerim gitti evi topladım karşı komşum benimde yaşıt sayılır ona ev hediyesi almıştım hediyeyi vermek için onlara geçtim oradada çay içtik muhabbet ettik çocuklarımızda yaşıt sayılır birlikte oynadılar sonraeşim gelmeden eve geçtim yemeğim vardı birlikte yedik üst katımızdakiler gelmek istiyorlardı vakit varken onları çaya çağırdık yani bol misafirli bir hafta sonu geçirdik ama çok şanslıyım ki komşularımın hepsi çok iyi insanlar :)
pazar günüde saat 10:00 a kadar uyumuşuz sonra kalktık bür güzel kahvaltı yaptık çamaşırlarımı yıkadım astım ütümü yaptım akşam oldu kızlara banyo yaptırdım
bugünde çok şükür keyfim yerinde çok güzel bir haftasonu geçirince güne güzel başladım pazartesi olmasına rağmen:))
Günaydınlar bacılar
Cumartesi günü ben temizliğimi yapmaya başlarken Defne uyandı. Baktık bayağı huysuz bir türlü mutlu olmuyor. Ben hemen çorbasını içirdim. Babası aldı alışveriş merkezine götürdü. 2 saate yakın oyuncaklara binmişler, alışveriş yapmışlar. Hatta mc donals'ta patates kızartması yemişler. Eşim hep bayılarak bakardı ketçapa patatesi batırıp iştahla yiyen çocuklara. Ben yanında yokken bu fırsatı değerlendirip uygulamaya koymuş hemen. Tabi eve bir geldiler ki üst baş hep ketçapCanınız sağolsun dedim çok eğlenmişler belli ki.
Bende o arada temizliğimi yaptım. Mis oldu evim. Onlar gelince de duşumu aldım. Akşam 6 gibi çıktık evden. Defdoş'u annanesine bıraktım. Şansımıza teyzemde varmış annemde. Oğlu Defne'den 1 yaş büyük. Acaip anlaşıyolarlar. Dipdoşşşş diye bağırıyor Defne'yeGüzelce oynamışlar.
Bizde arkadaşlarla keyif yapmaya kaçtık. 11'di Defne'yi alıp eve geldiğimizde. Yattık uyuduk hemen.
Pazar sabahı da ailecek 10 gibi kalktık. Kahvaltımızı yaptık. İşim yoktu başka. Ütü vardı ama kalsın dedim. Defne saklambaç oynamak istedi. Belki 1 saatten fazla saklambaç oynadık. Öyle zeki ki nereye saklandıysak buldu bizi cadıEn son kan ter içinde kalmıştık düşünün yani koşturmacayı
Sonra duşumuzu aldık arkadaşın nikahına gittik. Hava bayağı soğuktu Defne'yi almasaydık keşke dedim ama çok da sıkı giydirdim bişey olmamıştır heralde. Ordan ananesine bıraktık yine kuzumuzu. Alışveriş gittik eşimle. Haftaya düğün var. Eşim nikah şahidi olacak çok yakın arkadaşımız. Eşime yeni gömlek falan aldık. Benimde son aldığım ayakkabıların burnu açık. Bu havada donarım. Ayakkabı baktım ama bulamadım zevkime göre. Hafta içi tekrar bakacağız. Defdoş'umun halasının aldığı şişme montu hala oluyor ama bana içinde rahat edemiyor gibi geldi. Lcw'den rahat bi kaban aldım ona. Kaşe, önü ilikli, kırmızı kareli çok sevimli bişey. İndirim vardı yine bikaç hırka aldım.
Ordan fener maçını izlemeye gittik kocişle. Maçtan sonrada kızımızı alıp eve geldik. Azcık tv izleyip yattık.
Bu arada Defne'nin ateşi çıkmıyor çok şükür. Gözü de hala kısık ama bi kızarma, şişme yok. İlaçlarına devam edicez çarşambaya kadar. Böyle geçer inşallah.
Ofiste tüm haftasonu kapalı olunca buz gibi olmuş. Ufolar çalışıyor ama ayaklarım, ellerim dondu. Azcık iş yapayım da ısınayım
Öptüm siziii
Selamlar Kizlar,
Güne güzel basladik, umarim böyle sürer gider. Dorugun keyfi cok yerinde bugün, türlü muziplikler yapip duruyor. Hastalik belirtisi hic göstermiyor neredeyse, sadece horlamasi var hafif, birde arada kulagini ve disini gösteriyor neresinin agridigini sordugumda. Gecmis olsun dilekleriniz icin sag olun kizlar. Dün yine bilgi aldik doktordan, bas dönmesi kan dolasimi bozukluguyla ilgilidir, orta kulak iltihabinin baslangic belirtileriymis bunlar dedi. Iltihap henüz baslangic asamasinda, ciddi görünmüyormus, umarim ise yarar verdikleri spray. Bir haftamiz kaldi, bu hafta birkac doktor randevumuz var ama yetisemeyiz burada. Yurtdisi hastane ziyaret belgesi düzenlettirip, Avusturya'da doktora götürürüz artik bir durum oldugunda. Gerci, sinirda oldugumuz icin, Almanya'daki en yakin hastaneye de gidebiliriz. Yarim saat falan sürüyordu yanlis animsamiyorsam...Umarim bir daha birsey olmaz ogluma ya, cok korkutuyor bizi. Ama detayli tetkiklerini, tahlillerini yaptiracagiz yetisebilirsek bu hafta, yetisemezsek geldigimizde, yeni yildan sonra...
Ferda'cigim, Lara'ydi degil mi minik kizin adi. Yazik yavrum cok etkilenmise benziyor. Eminim ki ona alinan seyleri zerre kadar tercih etmez, sicacik bir yuvada, anne ve babasinin sevgisine karsi. Bir cocuga güzel bir gelecek hazirlamak, anne ve babanin asli görevlerinden. Ama simdi ve su anda yaptiklarimizdir asil önemli olan. Eger mutsuz bir cocuk yetistiriyorsak, gelecegi parlak degil, karanlik olur o cocugun. Ona verecegimiz sevgi, onunla olusturdugumuz ortak dil, ona dokunmak, sarilmak, onunla birseyler paylasmak, gülmek, oynamak, masallar, hikayeler, oyuncaklar ve oyunlar, gezmelerdir önemli olan. Bence sen durumu usulce annesine citlat ya da ne bileyim bir makale, yazi göster bu konuda, cok etkilendigini söyle, okumasini sagla. Cocuk ciddi bir sinyal vermis cünkü...
Pinar'cigim, Defnos ketcapla tanisti demek. Benim oglumda kola ve cay hastasi ya, hadi cayi papatya ve nane veriyoruzda kotariyoruz ama kola görünce cildiriyor resmen, ne yapacagim bilmiyorum. Mc Donalds'i gördügü yerde, "deldik" diyor hemen. Ayrica, Ferda'ya verdigin yanitla ilgilide birkac sey yazayim. Öncelikle babaannen gercekten cok degerli bir insanmis, yasamlarimizda böyle insanlar cok olsa keske...Annen'de öyle, fedakarligi sadece geleceginize odaklanarak yapmamis, ne güzel kaliteli zaman harcamis size. Benim annemde böyle yetistirdi bizi. Daha 5 yasindayken, onunla "Kökler" diye bir dizi izliyordum ve bana zencilerle-beyazlarin arasindaki ayrimi cok güzel anlatmisti. Dünyayi ve insanlari o kücücük aklimla cok iyi bir formüle edebilmistim sayesinde. Diyecegim, sende Defne ile cok güzel bir denge kurdun. Defne bence mutlu bir cocuk, olaylari cok güzel kavriyor. Özlemi icinde birikmiyor, seninle de zaman gecirebiliyor, senden gelen sevgi sinyallerini alabiliyor. Aslolanda bence bu...
Banu'cugum, Tülay'cigim, hamarat ve pire gibi caliskan ikili. Bana da yollayin enerjinizden biraz ne olur. Evde yapmam gereken bir sürü isim birikti, yetemiyorum herseye, bir taraf eksik kaliyor hep. Banyoyu siliyorum, mutfak yarim kaliyor, toz aliyorum, evi süpürüyorum, camasirlarim kaliyor. Ve ben hergün böyle yasamaktan bikiyorum, bikiyorum, bikiyorum.
Simdide acilen yemek yapmam lazim. Görüsürüz kizlar. Öpüyorum herkesi...
İyi geceler herkese...
Bir haftasonu tatili daha bitti.Ve ben hiye bişey anlamadım ne çabuk geçti yaa..Dün zaten bi küs bi barışık...Bugünde eltimin annesi taşındı karşıya Eyüp Sultan'a kaynımda şehir dışında diye Anıl götürdü onları sabah 11 gibi gelmesi 3 ü buldu tabii..Hemen çıktık dışarı sıkıldım bende evde,bide eltimin kızınıda bırakmışlardı bana.Optimuma gittik orasıda bi kalabalıktıki sormayın,bir iki işim vardı onları hallettim,sonra sevgili eşim hadi gidelim istersen başka yere geçeriz dedi.Şu sigara mevzusu varyakapalı yerde kalamıyoruz yanii..Çıkınca da baktım saat 6 olmuş hadi eve gidelim oğlumun karnını doyuruyum dedim.Evimize geldik,bidahada çıkmak istemedim çok soğuk hava.Oturduk mısır patlattık yedik.Tabii Benimki 8 de onları geri almaya gitti 9.30 da geldi.Bugünde pek biarada bulunamadık yanii.. Neyse sağlık olsun,bu arada eltimlerde yakında taşınacaklar,buraya alışamadılar,eski semtlerine geri dönüyorlar..Neyse onlara diyecek bişeyim yok da bugün çok etkilendiğim bişey oldu,eltimin kızı 9 yaşında bana bi ara döndü dediki,Ferda yenge siz ne kadar mutlusunuz,hep gülüyosunuz,sen hep Dağhanın yanındasın.Hep onla ilgileniyosun,ben çok mutsuzum,annem babam benle hiç ilgilenmiyolar..zamanları yok!Dondum kaldım bi an,sonra dedimki güzelim sen bu yaştayken annede senin yanındaydı,şimdi büyüdün artık ve onlarda senin için çalışıyorlar.biliyorum ama mutsuzum dedi.kaynımlar havuzlu,oyun alanı,saunası,güvenliği,kısacası her türlü imkanı olan bi sitede oturuyorlar,herşeyi var bilgisayarı,fotoğraf mak.dolaplar dolusu kıyafet,çeşit çeşit ayakkabı vs.bunları niyemi anlatıyorum,çocuğa her imkanı sağlamalarına rağmen çocuk MUTSUZ!Evet bundan çıkarılacak tek bi ders var maddiyat hiçbişeydir bana göre,hayatımızı idare edecek kadar olması çok çok gerkeli tabi ama bi çocuğun bi fotoğraf makinesinden çok onunla çekeceği güzel aile tablolarına,havuzda yalnız başına geçireceği zamandan çok ailesiyle beraber yiyeceği bi akşam yemeğine ihtiyacı var.içim resmen buruldu.Hep kızarım zaten abartıyosunuz çok alıyosunuz filan diye,anne tarfından ilk ve tek torun başka olma şansıda yok,bu taraftanda ilk torun,babaannemiz malum almayı çok sever resmen ihya eder.Ve sonuç işte bu..Babası elektronik mühendisi ayın 20 günü yok en fazla bir pazar evde,ondada ne yapılabilirse,anne çalışıyor akşam 8 de eve geliyor çocuk zaten 9 da uyuyor.Onun istediği anneannesiyle vaya babaannesiyle vakit geçirmek değil annesinin saçını okşaması babasının oturup onla sohbet etmesi,Hıı yapmıyolarmı?yapıyolar ama demekki yeterli değil,her anne baba çocuğunu sever aksini söylemek mümkünmü?Ama sevdiğiniz insana sevdiğini belli edemez söylemezsen bu onu hiçbi zaman bilemez.Ne olur sizde bugün benim için çocuklarınıza onları çok sevdiğinizi söyleyin ve onlara günde an az kaliteli 25-30 dk.kaliteliden kastım,tvsiz,dışardan gelen başka bi uyarıcı olmadan onla gözgöze,el ele...
Şimdi diceksinizki Ferda sanki sen hep böyle yapıyosun hayır tabiki her zaman yapamıyorum ama onun yanında bunu yapmamış olmama rağmen ona çok mutluymuşuz gibi geldi ve bu bile ona yetti.Ben Dağhanla her zaman göz teması kurarım..Ve o da dikkat ettim bana seslendiğinde ben eğer efendim oğlum der ama ona bakmazsam kesinlikle söyleyeciği şeyi söylemiyor ve bakana kadar Deeelllddaaa diye bağırıyor.Bu çok öneemli aslındahoşuma gidiyor her ne kadar bazen kızsamda..
Neyse uzatmıyım artık sizin beni anladığınızı ümit ederek konuyu kapatıyorum ve ekliyorum eminin hepiniz zaten bu söylediğim şeyleri yapıyosunuz...Hepiniz sevginizi gösteriyosunuz çocuklarınıza.Aman yarında ihmal etmeyin diye söyledim
Filizcim tekrar geçmiş olsun cnm,umarım bir an önce iyileşir Doruk...
Birsen helal bacım başka bişeyde demiyorum,iki çocukla helal diyorum...
Nuran konyanın etli ekmeği ve bizimde bildiğimiz kıymalı pide heralde bu kıymalı !!
Çooookkk konuştum herkese iyi geceler bu gecelik kotamı doldurdum sanırım...
bol misafirli bir haftasonu olmus ama iyi gecmesine sevindim komşılarında cok iyiyimiş aman nazar degmesingünaydınlar herkese iyi haftalar diliyorum
filizcim geçmiş olsun canım oğluna
birsencim günaydın nasılsın canım
ferdacım sibelcim pınarcım nurtencim gülhancım esracım aynurcum tülaycım sizler nasılsınız
kızlar bize gelince cuma günü kızlarla birlikte eşimi alıp eve geçtik akşam eşimin arkadaşları geldi oturduk sohbet ettik bol bol:)
cumartesi günüde anneannem babannnem halalarım ve annemler geldi bize çok güzel ev hediyeleri almışlar bayıldım doğrusu yedik içtik güldük herşey çok güzel geçti misafirlerim gitti evi topladım karşı komşum benimde yaşıt sayılır ona ev hediyesi almıştım hediyeyi vermek için onlara geçtim oradada çay içtik muhabbet ettik çocuklarımızda yaşıt sayılır birlikte oynadılar sonraeşim gelmeden eve geçtim yemeğim vardı birlikte yedik üst katımızdakiler gelmek istiyorlardı vakit varken onları çaya çağırdık yani bol misafirli bir hafta sonu geçirdik ama çok şanslıyım ki komşularımın hepsi çok iyi insanlar :)
pazar günüde saat 10:00 a kadar uyumuşuz sonra kalktık bür güzel kahvaltı yaptık çamaşırlarımı yıkadım astım ütümü yaptım akşam oldu kızlara banyo yaptırdım
bugünde çok şükür keyfim yerinde çok güzel bir haftasonu geçirince güne güzel başladım pazartesi olmasına rağmen:))
yogun bir haftasonu olmus aman agzınızn tadı bozulmasın defnşunda atesi falan cıkmamıs aman yeni iyilşti kuzum zatenGünaydınlar bacılar
Cumartesi günü ben temizliğimi yapmaya başlarken Defne uyandı. Baktık bayağı huysuz bir türlü mutlu olmuyor. Ben hemen çorbasını içirdim. Babası aldı alışveriş merkezine götürdü. 2 saate yakın oyuncaklara binmişler, alışveriş yapmışlar. Hatta mc donals'ta patates kızartması yemişler. Eşim hep bayılarak bakardı ketçapa patatesi batırıp iştahla yiyen çocuklara. Ben yanında yokken bu fırsatı değerlendirip uygulamaya koymuş hemen. Tabi eve bir geldiler ki üst baş hep ketçapCanınız sağolsun dedim çok eğlenmişler belli ki.
Bende o arada temizliğimi yaptım. Mis oldu evim. Onlar gelince de duşumu aldım. Akşam 6 gibi çıktık evden. Defdoş'u annanesine bıraktım. Şansımıza teyzemde varmış annemde. Oğlu Defne'den 1 yaş büyük. Acaip anlaşıyolarlar. Dipdoşşşş diye bağırıyor Defne'yeGüzelce oynamışlar.
Bizde arkadaşlarla keyif yapmaya kaçtık. 11'di Defne'yi alıp eve geldiğimizde. Yattık uyuduk hemen.
Pazar sabahı da ailecek 10 gibi kalktık. Kahvaltımızı yaptık. İşim yoktu başka. Ütü vardı ama kalsın dedim. Defne saklambaç oynamak istedi. Belki 1 saatten fazla saklambaç oynadık. Öyle zeki ki nereye saklandıysak buldu bizi cadıEn son kan ter içinde kalmıştık düşünün yani koşturmacayı
Sonra duşumuzu aldık arkadaşın nikahına gittik. Hava bayağı soğuktu Defne'yi almasaydık keşke dedim ama çok da sıkı giydirdim bişey olmamıştır heralde. Ordan ananesine bıraktık yine kuzumuzu. Alışveriş gittik eşimle. Haftaya düğün var. Eşim nikah şahidi olacak çok yakın arkadaşımız. Eşime yeni gömlek falan aldık. Benimde son aldığım ayakkabıların burnu açık. Bu havada donarım. Ayakkabı baktım ama bulamadım zevkime göre. Hafta içi tekrar bakacağız. Defdoş'umun halasının aldığı şişme montu hala oluyor ama bana içinde rahat edemiyor gibi geldi. Lcw'den rahat bi kaban aldım ona. Kaşe, önü ilikli, kırmızı kareli çok sevimli bişey. İndirim vardı yine bikaç hırka aldım.
Ordan fener maçını izlemeye gittik kocişle. Maçtan sonrada kızımızı alıp eve geldik. Azcık tv izleyip yattık.
Bu arada Defne'nin ateşi çıkmıyor çok şükür. Gözü de hala kısık ama bi kızarma, şişme yok. İlaçlarına devam edicez çarşambaya kadar. Böyle geçer inşallah.
Ofiste tüm haftasonu kapalı olunca buz gibi olmuş. Ufolar çalışıyor ama ayaklarım, ellerim dondu. Azcık iş yapayım da ısınayım
Öptüm siziii
Selamlar Herkese...
Biz bugün 9 da kalktık oğlumla.kahvaltıya aslı teyzemizi çağırdık,beraber yaptık,Aslınaz' Dağhanda oynadılar hernekadar oyuncakları paylaşamsalarda..:)) O gidince bizde makineleri çalıştırdık,kızlarımız işe koyuldu..Biraz yavaşlar ama ne yaparsın idare ettik..Oğlumun çorbasını yedirip uyuttum..
O uyuynca bende kendimi burda bulıyorum aslında biraz tozda alsam iyi olur yani,dün sadece süpürdüm çünkü.Dur bakalım uyanmazsa alırım.
Canım pazarada gitmek istiyor ama Dağhanı üşütürüm diye korkuyorum,sıkıca giydirip çıksammı??
Aaa pazar diyince aklıma geldi Tuba nerelerde acaba dur bi arıyım şu kızı merak ettim ???
Pınarcım bana bi ara adresini yazarmısın özelden,aslında kendim vermek isterim hediyeni ama bu yoğun trafiğinin içine bi de ben dahil olmak istemem..
Fizilcim yazmayı unuttum kola ve çay için bi formül geliştir bence cnm çok zararlı yaa,,içmesinnnnnnn!!Acı dedim ben Dağhana şimdi görünce aci acii diyo hiç istemiyor..Çayıda yeşil çay içersem son bir iki yudumunu veriyorum isterse..
Bu arada eltimle konuştuk durumu anlattım önlem alacaklar..
hadi ben bi toz alıyım barii
kaçtım...
off hanzadede cok seviyor cay ve kola napcaz bilmem ben vermesen babanemiz dedemiz veriyor bende sinir oluyorum gecen vermeyin vermeyin dedigim halde vermişler ladım bolca su kattım 1 damla kola koydum kayınbabam bana kızıyor be o cocuk kolamı içiyor sumu diye offf offfFilizcim sleinde colayı çoks eviyor ama ben vermiyorum suluğuna pekmezi koyuyorum birazda su bak cola iç diyorum 3-4 yudum içip bırakıyor.istersen öle dene belki faydası olur.
sağol pınarcımya.evet yorucu ama seviyprum ben mutfak işini.evde olsam daha rahat olur herşey.kızımada yeğenimin cts akşamı doğum günü vardı ona bişeyler alırken onada aldık çok seviniyor yeni bişeyler alınınca.
banucum sende güle güle kullan hediyelerini.
Selamlar Kizlar,
Güne güzel basladik, umarim böyle sürer gider. Dorugun keyfi cok yerinde bugün, türlü muziplikler yapip duruyor. Hastalik belirtisi hic göstermiyor neredeyse, sadece horlamasi var hafif, birde arada kulagini ve disini gösteriyor neresinin agridigini sordugumda. Gecmis olsun dilekleriniz icin sag olun kizlar. Dün yine bilgi aldik doktordan, bas dönmesi kan dolasimi bozukluguyla ilgilidir, orta kulak iltihabinin baslangic belirtileriymis bunlar dedi. Iltihap henüz baslangic asamasinda, ciddi görünmüyormus, umarim ise yarar verdikleri spray. Bir haftamiz kaldi, bu hafta birkac doktor randevumuz var ama yetisemeyiz burada. Yurtdisi hastane ziyaret belgesi düzenlettirip, Avusturya'da doktora götürürüz artik bir durum oldugunda. Gerci, sinirda oldugumuz icin, Almanya'daki en yakin hastaneye de gidebiliriz. Yarim saat falan sürüyordu yanlis animsamiyorsam...Umarim bir daha birsey olmaz ogluma ya, cok korkutuyor bizi. Ama detayli tetkiklerini, tahlillerini yaptiracagiz yetisebilirsek bu hafta, yetisemezsek geldigimizde, yeni yildan sonra...
Pinar'cigim, Defnos ketcapla tanisti demek. Benim oglumda kola ve cay hastasi ya, hadi cayi papatya ve nane veriyoruzda kotariyoruz ama kola görünce cildiriyor resmen, ne yapacagim bilmiyorum. Mc Donalds'i gördügü yerde, "deldik" diyor hemen. Ayrica, Ferda'ya verdigin yanitla ilgilide birkac sey yazayim. Öncelikle babaannen gercekten cok degerli bir insanmis, yasamlarimizda böyle insanlar cok olsa keske...Annen'de öyle, fedakarligi sadece geleceginize odaklanarak yapmamis, ne güzel kaliteli zaman harcamis size. Benim annemde böyle yetistirdi bizi. Daha 5 yasindayken, onunla "Kökler" diye bir dizi izliyordum ve bana zencilerle-beyazlarin arasindaki ayrimi cok güzel anlatmisti. Dünyayi ve insanlari o kücücük aklimla cok iyi bir formüle edebilmistim sayesinde. Diyecegim, sende Defne ile cok güzel bir denge kurdun. Defne bence mutlu bir cocuk, olaylari cok güzel kavriyor. Özlemi icinde birikmiyor, seninle de zaman gecirebiliyor, senden gelen sevgi sinyallerini alabiliyor. Aslolanda bence bu...
güzel bi haftasonu geçirmişsin sevindim cnm.iyi haftalar..
Yaa korkma doğru tabi,insan her an ikileme düşer acaba hatamı ediyorum doğrumu yapıyorum diye ama bende çalışmaya başlıcam ve bende Dağhanı babaannesine yada kreşe yada bakıcıya bırakıcam başka yolu yok şu anki şartlar bunu gerektiriyor çünkü..ama geri klan zamanda ona bizim için ne kadar değerli kıymetli olduğunu hissettirebilmek ve hayatımızda aslında hiçbişeyin değilmediğini ve zamanı gelince aynı şeyleri onunda yaşayacağını idrak ettirmek ve dengeyi iyi sağlamak gerekiyor.Geçen bi yarışmada bi kadın çıktı mesela kadının tv yle ilgili hiçbi bilgisi yok nedenide 3 yaşında oğlu olması kadın 2 yıl evinde asla tv açmamış varolan vaktini çocuğuyla aktif geçirmiş ve beyin hücreleri içinde ispatlanan bi zarar olduğu için eşide o da hiç izlememişler hayatlarından çıkarmışlar resmen.Banada mantıklı geliyor mesela bu konuyu haftanın konusundada konuşmuştuk ama tv olmadan sohebtler daha güzel oluyor,o açıkken bi çocuğa bi oraya adamnın kafası dönüyor çocukda bişey anlamıyor.Daladan dala atladım ama söylemek istediğim çalışsakda evdede olsak çocuklarımıza yeteri kadar zaman ayırıp sevgimizi belli etmek durumundayız ki ilerde toplumada bizede faydalı bireyler olsunlar..mutlu olsunlar..
Sen şanslı olanlardanmışsın cnm o yokluğu hiç hissetmemişsin eminim Defnede öyledir..Zaten biyerde belli eder mutsuz olduğunu belki şimdi değil ama dillenince gayet güzel anlaşıcamıza eminim..
çenemiz düştü ama güzel şeyler paylaştığımıza inanıyorum bunu yaşamak bana bi kez daha ders oldu..kendime geldim,muhakkak eksiklerim vardır enaza indirmek için fırsat geçti elime...
yine herzamanki gibi yoğun tempolu bi hafatsonu olmuş cnm.eğlenceli,alışverişli,gezmeli tozmalı,Alalh bozmasın ağzınızın tadını...
Selamlar Herkese...
Biz bugün 9 da kalktık oğlumla.kahvaltıya aslı teyzemizi çağırdık,beraber yaptık,Aslınaz' Dağhanda oynadılar hernekadar oyuncakları paylaşamsalarda..:)) O gidince bizde makineleri çalıştırdık,kızlarımız işe koyuldu..Biraz yavaşlar ama ne yaparsın idare ettik..Oğlumun çorbasını yedirip uyuttum..
O uyuynca bende kendimi burda bulıyorum aslında biraz tozda alsam iyi olur yani,dün sadece süpürdüm çünkü.Dur bakalım uyanmazsa alırım.
Canım pazarada gitmek istiyor ama Dağhanı üşütürüm diye korkuyorum,sıkıca giydirip çıksammı??
Aaa pazar diyince aklıma geldi Tuba nerelerde acaba dur bi arıyım şu kızı merak ettim ???
Pınarcım bana bi ara adresini yazarmısın özelden,aslında kendim vermek isterim hediyeni ama bu yoğun trafiğinin içine bi de ben dahil olmak istemem..
Fizilcim yazmayı unuttum kola ve çay için bi formül geliştir bence cnm çok zararlı yaa,,içmesinnnnnnn!!Acı dedim ben Dağhana şimdi görünce aci acii diyo hiç istemiyor..Çayıda yeşil çay içersem son bir iki yudumunu veriyorum isterse..
Bu arada eltimle konuştuk durumu anlattım önlem alacaklar..
hadi ben bi toz alıyım barii
kaçtım...
yogun bir haftasonu olmus aman agzınızn tadı bozulmasın defnşunda atesi falan cıkmamıs aman yeni iyilşti kuzum zaten
selam
alıntıları yaptım ben yazamadan cıktım şimdi kızı uyuttum geldi buraya
bugun sabah doktora götürdük gene hanzadeyi öksürük bir türlü gecmedi aksi gibi sadece gece ve terleyince öksürüyor.doktor akcigerde bişi yok antibiyotige devam gececek dedi
neyse söylemiştim sizlere doktorumuz cocuk kardiyak olmak için asistanlıga basvurmus diye bugun bize birini önerin bari dedim güldü bende valla fakülteye yanınıza getiririm hasta faln olursa dedim
ben bir yerleşeyim hasta almaya baslıcam ama kısıtlı arar gelirsiniz dedi bende olmadı akşam evinize gelirim valla napim dedim neyse cok şükür aylık kontrol yok bi durum oldugundada haberleşicez diye anlaştık o işide hallettim ama doktor arastırmalarınada başladım
evett doktordan gelip yemegimi yaptım kızımı doyurdum makşnaya camasır atıp hazırlandım annemle cok yakın bir arkadas dogum yaptı ona gittik
dönüşte annem beni eve bırakacak markete ugrayalımda asurelik mazeme alayımda yapıp dagıtayım komsulara dedim annem arabayı marketin önüne cekerken kenar refüje tekeri vurdu neyse ben markete girdim cıktım tam yola gidiyoruz bir gariplik var indim baktım teker yarılmıs vurdugundan hayret ettik dahada dün kış lastigini takılmıs taze lastikti
neyse eşim geldi aldı bizi ama nasıl üzüldüm benim yüzümden oldu markete gidelim demesem olmayacaktı diye
eve geldik yemek yedik kız uyudu eşimle azcık atıştık
şimdi o işerde bende odamdayım
yarın karsı komsum cagırmıs ona gidicem
kızı uyutur gecerim artık
işte benden bukadar
buarada unutmadan pınarcım valla viks aklımda eşimede söyledim aklı bir karıs havada oldugu için unutuyormus
aklıma gelmişken tuba,özlem,nurten nerdeee
ama açılıyo burası herkes neden face de??