2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İyi haftasonları herkese kızlar

Bizde kızımla 10'da kalktık. Gece ateşi 37,5 civarıydı. Artmadı çok şükür. Peditusla idare ediyoruz şimdilik. Kahvaltısını yedirdim aşkımın. Sonra meyveli süt içtik. Oyun oynadık. Akşam çamaşır yıkamıştım , Defdoş'u uyuturken sızdığım için asamamıştım. Onları astım küçük odaya. 12 gibi eşim kalktı. Canım peynirli su böreği istemişti. Kaç gündür rejimdeyim olsun o kadar dedik almaya gitti sağolsun. Bende o arada kahvaltıyı hazırladım. Kahvaltımızı ettik , mutfağı toparladım. Buzdolabını temizlemek aklımdaydı ne zamandır. Bi güzel temizledim tüm rafları çıkarıp yıkadım mis oldu. Dolap kapaklarında Defdoş'un el izleri vardı onları falan sildim hep. Baktım Defdef mızırdanıyor. Onu uyuttum.

Şimdi de Halit toz alıyor, bende evi süpürüp sileceğim. Banyomu, tuvaletimi de hallettim mi tamamdır. Akşam dışarı çıkarız belki. Gerçi hava çok soğuk karda yağıyor pek çıkasım yok.

Neyse işleri bitireyim karar veririm artık. Hadi kaçtım ben muckkk

Nurten , Ferda bu ne asabiyet kızlar. Kocalar sinirlendirmiş sizi belli. Sıkmayın canınızı hep aynılar ya. Bizimki de söylemesem poposunu kaldırmıyor. Kalk dedim toz al valla hiçbi iş yapmam. Korkudan kalktı

canımmmm sende bendensin demek :) hava cok berbat bırak yatsın adamcagız sende dağhanı al yat yanına ne uğraşıyosun pastayla falan..
kız oada bişeymi benimki gece 11,30 geciyodu geldi! ve pişkin,pişkin spor yorumlarını izledi.. oyy deldacım oyyy:96: :96:
şu doğumgünü olayına cok üzüldüm cnm, seninde dediğin gibi hayatta herşey dörtdörtlük olmuyo malesef.. hep biyanımız eksik kalıyor.. bununlada başa cıkmak biraz zor oluyor ama alışılıyo işte..

selam cnm..
kolay gelsin size, börek falan dedin benim bile canım cekti inan :) bende nezmandır yemedim :) defneninde ateşi cok cıkmamış neyseki inş. oda gecer annesi..
Nurten , Ferda bu ne asabiyet kızlar. Kocalar sinirlendirmiş sizi belli. Sıkmayın canınızı hep aynılar ya. Bizimki de söylemesem poposunu kaldırmıyor. Kalk dedim toz al valla hiçbi iş yapmam. Korkudan kalktı

ya ben iş falan istemiyorum zaten ondan azcık anlayışlı olsun yeter! sözde bugun cıkayacaktı ama az önce yine cıktı.. ne yapayım bağlayamam ya eve..

herkese iyi hafta sonları,,

bende bakınıyorum saf, saf.. defne dün gündüz 1saat bile uyummamasına rağmen gece 1de zor uyuttum, hatta 1.9geciyodu sızdı ama ayaklarım koptu sallarken!
5,te kalktı bidaha salladım, sabahta 10da kalktı.. şimdi yine uyuttum inş. uzun uyur cok huysuz oluyor az uyudumu..
bende yemek odamı kapatacagım o odanın komsini yakmıyorum kapısınıda kapatıyorum ev ısınmıyor yoksa.. halısını falan kaldırıp örtü serecegim bide konsoldaki cam eşyaları toplayacagım kolay oluyo temzlerken.. hatta şimdi kalkıp halledeyim

öptüm sizleri..

Son düzenleme:
selam kızlarrr kocalarla kapışma günümü neeee

buradan birbrimizden elektirik alıyoruz sanırım...bende bugün kapıştım...saat 2 olmuş patronum yok diyor....kaçta gelirse o saatte çıkarım diyor...sinirimden öldüm...

malum misafirim var çocuklar uyanıkken onların odasını sildim süpürdüm ,mutfağı hallettim...
çocukları uyuttum...yatak odasının halısını sildim...odayı sildim....banyoyu temizledim antreyi hallettim..duşa girdim çıktım...giyindimm...tam mercimeğin soğanını doğrayıp attım ocağaki aliş kalktı..
arkasından ömer ağlıyor...deli oldum...öemr devamlı kucak istiyor onu gören alide tabi...
soğan yanmadan attım ocağa çorbayı...ömeri pış pışladım....yok adam devamlı bişey istiyor...

kalktım zorla karnıyarıkları doldurdum allahtan dün içini hazırlamışım....
tabaklarımı kaselerimi hazırladım....pasta yapacağım muz yok...işte o anda kapştık geç gelirse olmaz...muzsuzda olmaz....deli oldum işteeş......neyse havuç salatasını yaptım......kalan patateslerimden garnitür 3 tursu 2 yeşil soğan...bir diş sarımsak maydonoz attım süper olmuş yaaaa

eşim geldi pudingleri pişirirken...hemen pastamı yaptım.....karnıyarığımı attım fırına....

tezgah bulaşıkları hallettim...yeşil salatamı hazrladım....böğrekde fırında misafirimizi bekliyoruzz

Ohh valla işler yapılmış süpersin biz bugün bi nane yemedik söylemesi ayıp ama yarın yaparım bende,evim çok kirli değil ama olsun haftasonunu boş geçirmeyelim dimi
Bu adamlara hep temizlik yaptırmak lazım zaten anca öyle hırsımızı alırız..

Defneyede sevindim cnm.İnşalah düzeliyodur,bence gece çıksanız bile onu götürmeyin biyere...

Ayy hiç sorma cnm yaa adamı sinirlendiriyolar,,sonra ne mi oldu zeytinyağı!!!Uykusu olan adam ne yaparmış uyurmuşş,,hey yarabbim sanki ben bilmiyorum uyumayı ama çocuk uyutmazken nasıl uyuyum,bencilsn dedim bende,bencil.. Şimdide bize balık yapıyor mutfakta gerçi herzaman o yapar o da ayrı konu...

Kız bizimkinin uykusu yoksa öyle yanına alınca uyurmu..uyumaz bide hadi illa oynayalım diyoo..ayy neyse geçti gitti sende bende iyi sinir harbi yaşadık,bi de yorumları izledi hıı tam sopalık bunlar..

ohh bunların uykusu ne zaman düzelecek yaa sinir oluyorum valla...Dağhanda sayamadım ama 6-7 kere uyanmıştır meme meme diye diye..Boş boş emiyo bişey kalmıyoki sabaha kadar...

Defnede gece kuşu maşallah..Ben artık günde bi kez uyutuyorum Dağahanı o yüzden 9 9.5 ta uykusu geliyor bizdde rahat rahat oturuyoruz iyi oluyor..Sende dene...

Sende kendine iş bulmuşsun yine bravoo!!

ohh ohh baya iş yapmıssın haftasonu diye defnenin iyi olmasına sevindim canım umarım artmaz

hadi iş basına bakalım kolay gelsin canım aman tüm yavrular böyle napmalı bilmem

ohh valla hepsinden istedi canım birsen rejimdeyim ya
umarım güzel geciyordur misafirin
Oğlum yazdırmıyorrrrr.....
yerim ben oglusuuu

selam hatunlar ç.badan beri gelemiyorum
p.be akşam sohbete gelemedim misafir vardıı ayy fena yorucu bir gündü gündüz gezmem vardı evden cıkmadan heryerleri topladım pastaların bir kısmına ayar verdim cıkıtım geldim koştur koştur hanzadeyi doyur evi sil süpür toz al pasta yap meyveleri hazırla derken saati 8:30 yaptım 9 a ceyrek kala misafir geldi saat 12 yi geciyorlardı gitti(birde hanzadenin eli yandı ogun mehmetten hafif yollu azar yedim sanki ben bilerek bastım cocugun eline neyse gecelim bu konuyu acarsam agzımı sayfalar dolar)
cuma gün annem sohbete gitti sonrasında arkadaslarıyla annemde oturup cay içiceklerdi bende erken gidip caylarını hazırladım anneme rahatlık oldu akşamda ordaydık eve geldik hanzadeyi uyuttum benimde agzıma inmiş diş diplerim patlak sakız gibi hareket ettirdikce agrıyor öyle olunca ilac alıp yatmıstım
bu sabahta 8:30 da kalktı kızım güneş olmayınca havada karanlık olunca uyumus iyi oldu ama gece boyu gene öksürdü mahvoldu yavrum antibiyotik iyi gelecek inşallah
neyse kahvaltı yaptık hazırlandık annanemiz geldi aldı bizi arkadasa gözaydına gittik
anam hava nasıl soguk kızı iyice giydirmişim heleki
neyse orda uyuttum hatunu 1 de maşallah 3 ü gecene kadar uyudu
kalktık eve geldik
ben rejimde olunca tavukgögüs kavurma salata yaptım kendime eşimede patates kavurma ve lahana sarma
ama suanda acıktım bir bardak cay içim bari
yarın hava soguk olcak malum evdeyiz
inşallah ugrarım kızlar hepinizi özledim
gecmişe bakamadım son sayfayı okudum
kocam cagırıyor
ben ondan kacınca gecmişe bakabilicem inşallah
iyi gecelerrr

Tekrar Selam,

Balığımızı yedik,paşam yemedi sağolsun boş boş ekemk yedi,tazeydi hoşuna gitti heralde çok severde kendileri..Sonra mutfaktan doğru banyoya geçtiler babasıyla heryeri balık oldu çünkü,tek yesin diye tabakla koymuştum önüne,bende mutfağı hallettim malum çamaşır suyuyla sonrada çay demledim,çayımızı içtik ama Dağhan fena bubaldı uykudan ve sağolsun 9 da uyudu,inşallah çok uyanmazda bizde rahat uyuruz bu gece..

Şimdi kocamla pc keyfindeyiz Bana meyvede dilimledi Ayy kocamı madara ettim ama ne yapim beni bazen çok sinirlendiriyor...:26: Herşeye rağmen seviyorum onu onun için katlanıyorum bu fedakarlıklara.. Arada kırgınlıklar oluyor tabi ama bu da normal dimi? Barış sağlandı gibi...

Kızlar yaa oğlum bi güzel anne diyokii nasıl mutlu oldum ama sadece söyle oğlum diyince,onun dışında hala deldayım İnatçı keçi... Mutfağa gidip kapıyı kapattıysam delda aç diye bağırıyo,içeri girincede delda bapat ...Bide şarkı söyleyince alkışş diyoo alkışlıyoo.. Alkışsız hiç söylemez..bu ara şarkımız yayaya şaşaşa fener fener çok yaşa..Aslında videoya çektim bi ara atıyım bari size..

Hadi herkese iyi geceler..İyi pazarlar..

günaydınnn
karanalık ve yagmurlu bir kayseriden selam olsun herkeze
gece öksürük nöbetleri yüzünden uyuyamadık kocişle
sabaha karsı 4 de adamı oturma odasına yolladm kızın sesinden uyanmasında rahat uyusun diye
saat 7 de kavanın karanlık olması sebebiyle süt verdim bizim cadıya uyudu 8:30 kadar ama nöbetlerle
8:30 da babasına devrettim vurdum kafayı yattım 10 a kadar
sonra kalkıp bir güzel kahvaltı hazırladım,yedik
babasının evde olmasına sevinen hanzade aldı babayı götürdü odasına cıkmadılar ordan oyun oynamıslar
benimde işime geldi tabi
neyse sonra hanzadenin 6 aylıktan beri cektigim videoları cd ye cektirmiştik onları izledik
hanzade hayretler için izledi cokta mutlu oldu
ama uykuya yenik düştü vee uyuttum
koçişte uyuyor
uyansınlar kızı yedireyim dışarı cıkıcaz
kıymalı yaptırıp gelcez
soguk ama temiz bir hava var yararlanalım istedim
hiç iş yapmadım masayı topladım ama makinaya yerleşcek bulaşıklar
neyse bugunde böyle gecsin bakalım
herkese iyi pazarlar

Keyifsiz geciyor günler, Doruk dün yine, 2 hafta önce hastalandigindaki ayni belirtileri gösterdi. Sersem gibi kalkip, sendeleyerek düstü ve kahvaltidan sonra kustu. Hemen acilin nöbetci doktorunu aradik, getirin dedi ama bir teshis koyamadi. Apandist belki dedi ama muayenesinde emin olamadi. Off, püfflerle hastaneye gittik. Gecen gittigimiz doktor nöbetteydi yine. Bu durum ne tam olarak dogru bir teshis konulsun istiyoruz dedik. Tam iyilesemedigini, hastaligin atak yaptigini söyledi. Orta kulak iltihabindan süphelendigimizi söyledik. Evet varmis ama henüz basindaymis, önlem olarak spray verdi. Disleride fena, o da kulaga vuruyor cok sersemliyor yavrum. Birde karninda cok hava var diyor, bu yüzdende kusabilirmis. Neden o kadar cok hava var, onuda anlayamiyorum ya. Hicbirsey yememisti, yedigini kusmustu oysaki. Sanirim burnu tikali oldugu icin, dura dura, nefeslene nefeslene iciyor ve yiyiyor, hava yutuyor bu yüzdende. Kabiz ya da ishal mi diye sordu, olmadigini söyledim. Bu hafta böbrekleri icin kontrolümüz var, birde detayli tahlil isteyecegim, kan, kaka, idrar. Bir fitil verdikten sonra, durumu normallesti dün gerci ama fena oluyorum öyle dengesini kaybettigini görünce ya...

men geldimmmmmmmmmmmmmmmm..............

filiizciğim tekrardan geçmiş olmuş
nuran iyi gezmeler cnmm.....
kıymalı ne kızzzzzzz...

akşam çok güzel geçti...3 seneden sonra güzel bir masa hazırladım....
uzun zamandır sofra düzeni olmadan yemek yerdik...
dün yemek takımım,misafir çatl bıcaklarımla yedik yemeğimzi
alişim ve ömerim yapma çiceklerim vardı uzun vazomda onu alıp parçalamışlar...
yemek yerken...arkadaşımında ikiizleri 11 aylıktı ama bizimkiler gibi azman değillerdi tabi..
sonra çay faslı yaptık....ama çaydan önce 9.30 da kuzularımızı uyuttuk benimkiler uyudular rahat rahat çay meyve faslı yaptık...12.30 gittiler...
bizde sabah kalktık babası kuzuları besledi oynadı...bende bulaşıkları hallettim....kahvaltıyı hazrladım...kahvaltı ettik...mutfağı topladım..oturma odasını süpürdüm...halı üzerindeki örtüleri değiştirdim...çamaşır astım duş aldım şimdi size bakem dedimmmm

ohhh elleri saglık mükellef bir sofra olmus güzel birgece olmus ne güzel
kıymalı siz oralarda pide diyorsunuz sanırım peynirli pide gibi ama kıymalısı nasıl anlatılır bilmemki gede yedireyim sana b urda gönderilmezki göndersem:26:

İyi geceler herkese...

Bir haftasonu tatili daha bitti.Ve ben hiye bişey anlamadım ne çabuk geçti yaa..Dün zaten bi küs bi barışık...Bugünde eltimin annesi taşındı karşıya Eyüp Sultan'a kaynımda şehir dışında diye Anıl götürdü onları sabah 11 gibi gelmesi 3 ü buldu tabii..Hemen çıktık dışarı sıkıldım bende evde,bide eltimin kızınıda bırakmışlardı bana.Optimuma gittik orasıda bi kalabalıktıki sormayın,bir iki işim vardı onları hallettim,sonra sevgili eşim hadi gidelim istersen başka yere geçeriz dedi.Şu sigara mevzusu varya kapalı yerde kalamıyoruz yanii..Çıkınca da baktım saat 6 olmuş hadi eve gidelim oğlumun karnını doyuruyum dedim.Evimize geldik,bidahada çıkmak istemedim çok soğuk hava.Oturduk mısır patlattık yedik.Tabii Benimki 8 de onları geri almaya gitti 9.30 da geldi.Bugünde pek biarada bulunamadık yanii..Neyse sağlık olsun,bu arada eltimlerde yakında taşınacaklar,buraya alışamadılar,eski semtlerine geri dönüyorlar..Neyse onlara diyecek bişeyim yok da bugün çok etkilendiğim bişey oldu,eltimin kızı 9 yaşında bana bi ara döndü dediki,Ferda yenge siz ne kadar mutlusunuz,hep gülüyosunuz,sen hep Dağhanın yanındasın.Hep onla ilgileniyosun,ben çok mutsuzum,annem babam benle hiç ilgilenmiyolar..zamanları yok!Dondum kaldım bi an,sonra dedimki güzelim sen bu yaştayken annede senin yanındaydı,şimdi büyüdün artık ve onlarda senin için çalışıyorlar.biliyorum ama mutsuzum dedi.kaynımlar havuzlu,oyun alanı,saunası,güvenliği,kısacası her türlü imkanı olan bi sitede oturuyorlar,herşeyi var bilgisayarı,fotoğraf mak.dolaplar dolusu kıyafet,çeşit çeşit ayakkabı vs.bunları niyemi anlatıyorum,çocuğa her imkanı sağlamalarına rağmen çocuk MUTSUZ!Evet bundan çıkarılacak tek bi ders var maddiyat hiçbişeydir bana göre,hayatımızı idare edecek kadar olması çok çok gerkeli tabi ama bi çocuğun bi fotoğraf makinesinden çok onunla çekeceği güzel aile tablolarına,havuzda yalnız başına geçireceği zamandan çok ailesiyle beraber yiyeceği bi akşam yemeğine ihtiyacı var.içim resmen buruldu.Hep kızarım zaten abartıyosunuz çok alıyosunuz filan diye,anne tarfından ilk ve tek torun başka olma şansıda yok,bu taraftanda ilk torun,babaannemiz malum almayı çok sever resmen ihya eder.Ve sonuç işte bu..Babası elektronik mühendisi ayın 20 günü yok en fazla bir pazar evde,ondada ne yapılabilirse,anne çalışıyor akşam 8 de eve geliyor çocuk zaten 9 da uyuyor.Onun istediği anneannesiyle vaya babaannesiyle vakit geçirmek değil annesinin saçını okşaması babasının oturup onla sohbet etmesi,Hıı yapmıyolarmı?yapıyolar ama demekki yeterli değil,her anne baba çocuğunu sever aksini söylemek mümkünmü?Ama sevdiğiniz insana sevdiğini belli edemez söylemezsen bu onu hiçbi zaman bilemez.Ne olur sizde bugün benim için çocuklarınıza onları çok sevdiğinizi söyleyin ve onlara günde an az kaliteli 25-30 dk.kaliteliden kastım,tvsiz,dışardan gelen başka bi uyarıcı olmadan onla gözgöze,el ele...

Şimdi diceksinizki Ferda sanki sen hep böyle yapıyosun hayır tabiki her zaman yapamıyorum ama onun yanında bunu yapmamış olmama rağmen ona çok mutluymuşuz gibi geldi ve bu bile ona yetti.Ben Dağhanla her zaman göz teması kurarım..Ve o da dikkat ettim bana seslendiğinde ben eğer efendim oğlum der ama ona bakmazsam kesinlikle söyleyeciği şeyi söylemiyor ve bakana kadar Deeelllddaaa diye bağırıyor.Bu çok öneemli aslında hoşuma gidiyor her ne kadar bazen kızsamda..

Neyse uzatmıyım artık sizin beni anladığınızı ümit ederek konuyu kapatıyorum ve ekliyorum eminin hepiniz zaten bu söylediğim şeyleri yapıyosunuz...Hepiniz sevginizi gösteriyosunuz çocuklarınıza.Aman yarında ihmal etmeyin diye söyledim

Filizcim tekrar geçmiş olsun cnm,umarım bir an önce iyileşir Doruk...

Birsen helal bacım başka bişeyde demiyorum,iki çocukla helal diyorum...

Nuran konyanın etli ekmeği ve bizimde bildiğimiz kıymalı pide heralde bu kıymalı !!

Çooookkk konuştum herkese iyi geceler bu gecelik kotamı doldurdum sanırım...

günaydın kızlar nasılsınız? ben cuma izinliydim arkadaşımlar alışveriş yaptık yemek yedik gezdik eğlendik kızımla bol bol vakit geçirdim.ama cuma akşamından pazar geceye kadar sürkeli misafirlerim vardı yemek pasta derken ev topla onu yap bunu yap derken zaman geçip gitti.tek şey kızımla eşimle bir ara dılşarı çıktık bana ve kızıma bişeyler aldık son gaz eve geldik.zaten havada yağmurlu ve çok soğuktu evde misafirlerimizle bol yemli içmeli vakit geçirdik....

Sağolasın canım çok severim ben peynirli su böreğini ya hele de Sarıyer Börekçisi'ninkini. Bizim oraya da açıldı 1-2 ay önce her fırsatta yiyorum

Tabi canım iş yapmaları önemli değil de en aızndan anlayışlı olsunlar yeter

İyi yaparsın canım kapatmakla hem temizde kalır. Valla bana kalsa bende oturma odama geçerim. Ama eşim küçük yerde durmak istemiyor, salonda oturucakmış. Bana ise küçük oda daha sevimli, daha sıcak geliyor. Zaten evlendiğimizden beri ütü odası gibi kullanıyorum mis gibi odayı

Canım benim ya çok yoruldun ama çok keyifli bi akşam olmuş sevindim. Kuzular da müsade etmişler size ne güzel çay keyfinizi de yapmışsınız. İnsan arada özlüyor böyle güzel akşamları

Aynen canım bende hafta içi temzilemiştim ama içim rahat etmiyor haftasonu bi el atmazsam. Evet evet hergün temzilik yaptırmak lazım bu adamlara ancak öyle değerli oluyoruz.

Aaaaa onların hep uykuları vardır ama bizim yoktur. Benciller hakikaten tatlım ya

Ya öksürük için şu ayak altına viks sürmeyi denedin mi Nuran'cım? Defne'yi çok rahatlattı viks ya. Uyanınca öksürüyordu ama gece kesilmişti öksürükleri. Bi dene derim

Canım çok geçmiş olsun ya korkmuşsundur tabi yine kuzum dengesiz olunca. Bişey olacağını sanmıyorum gerçi ama iyi araştırılmasında da fayda var

Valla Ferda'cım benim de en çok korktuğum konu bu biliyor musun. Çocuğumun ileride ben çalıştığım için mutsuz olması. Bende çalışan anne çocuğuyum ama bunu neredeyse hiç hissetmedim. Çünkü babanemle aynı evde kalıyorduk, babanem çok büyük bir sevgi ile bakıyordu bize. Annem akşam geldiğinde sadece bizimle ilgilensin diye anneme bulaşık bile yıkatmazdı. Annem de tüm akşam bizimle oyun oynar, derslerimizi yaptırır, mısır patlatır zamanın dizilerini, filmlerini izlerdik dizdize. Zaten babamda şehir dışında çalıştığı için annem ilgisini hiç çekmedi üzerimizden. Hafta sonları gezmeye götürürdü bizi. Alışveriş yapardık. Hatta annem modelist olduğu ve tekstilde çalıştığı için haftasonları birlikte bebeklerime kıyafetler dikerdik. Dolayısıyla ben çalışan anne çocuğu olmayı pek anlamadım.

Ama şimdi bakıyorum da akşam eve gittiğimde bazen ütü yapmak zorunda oluyorum. Yada başka bir iş. O zaman telaşa kapılıyor hemen Defne ile ilgilenmesi için eşime söylüyorum. Ben iş yaparken babası sadece onunla ilgileniyor genelde. Ama ben iş yapmıyorsam tüm akşam onunla vakit geçirmeye çalışıyorum.

Bazen babanem kızıyor bana haftasonu hep dışarıdasın diye. Bende ona elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum. Zaten haftasonu gündüzleri hep Defne ile vakit geçirmeye çalıştığımı, elimden geldiğince onu gezdirdiğimizi, eğlenmesini sağladığımızı söylüyorum. Onun dışında benimde kendime vakit ayırmam gerektiğini anlatıyorum. Ben mutlu olamazsam mutlu bir çocuk yetiştiremeyeceği söylüyorum.

İşin özü dediklerin çok doğru. En azından 1 saat kaliteli zaman geçirmeliyiz. Göz temasını bende çok dikkate alıyorum. Ve dediğin gibi Defne'de bana seslendiğinde eğer dönüp yüzüne bakmazsam anne diye seslenmeye devam ediyor ve söyleyeceğini asla söylemiyor.

Çalışan anne olmak zor. Ona keza evde oturup sürekli çocuk ile ilginen anne olmak da çok zor. İkisini de yaşadım. Çalış yada çalışma anne olmak gerçekten çok zor. Ama iyiki burası var. İyiki siz varsınız. İnsan aynı duyguları yaşayan, aynı dönemi paylaşan birilerinden destek alınca daha kolay oluyor herşey.

Aaaa benimde çenem düştü sabah sabah öptüm sizi

günaydınlar herkese iyi haftalar diliyorum

filizcim geçmiş olsun canım oğluna

birsencim günaydın nasılsın canım

ferdacım sibelcim pınarcım nurtencim gülhancım esracım aynurcum tülaycım sizler nasılsınız

kızlar bize gelince cuma günü kızlarla birlikte eşimi alıp eve geçtik akşam eşimin arkadaşları geldi oturduk sohbet ettik bol bol:)
cumartesi günüde anneannem babannnem halalarım ve annemler geldi bize çok güzel ev hediyeleri almışlar bayıldım doğrusu yedik içtik güldük herşey çok güzel geçti misafirlerim gitti evi topladım karşı komşum benimde yaşıt sayılır ona ev hediyesi almıştım hediyeyi vermek için onlara geçtim oradada çay içtik muhabbet ettik çocuklarımızda yaşıt sayılır birlikte oynadılar sonraeşim gelmeden eve geçtim yemeğim vardı birlikte yedik üst katımızdakiler gelmek istiyorlardı vakit varken onları çaya çağırdık yani bol misafirli bir hafta sonu geçirdik ama çok şanslıyım ki komşularımın hepsi çok iyi insanlar :)
pazar günüde saat 10:00 a kadar uyumuşuz sonra kalktık bür güzel kahvaltı yaptık çamaşırlarımı yıkadım astım ütümü yaptım akşam oldu kızlara banyo yaptırdım
bugünde çok şükür keyfim yerinde çok güzel bir haftasonu geçirince güne güzel başladım pazartesi olmasına rağmen:))

Günaydınlar bacılar

Cumartesi günü ben temizliğimi yapmaya başlarken Defne uyandı. Baktık bayağı huysuz bir türlü mutlu olmuyor. Ben hemen çorbasını içirdim. Babası aldı alışveriş merkezine götürdü. 2 saate yakın oyuncaklara binmişler, alışveriş yapmışlar. Hatta mc donals'ta patates kızartması yemişler. Eşim hep bayılarak bakardı ketçapa patatesi batırıp iştahla yiyen çocuklara. Ben yanında yokken bu fırsatı değerlendirip uygulamaya koymuş hemen. Tabi eve bir geldiler ki üst baş hep ketçap Canınız sağolsun dedim çok eğlenmişler belli ki.

Bende o arada temizliğimi yaptım. Mis oldu evim. Onlar gelince de duşumu aldım. Akşam 6 gibi çıktık evden. Defdoş'u annanesine bıraktım. Şansımıza teyzemde varmış annemde. Oğlu Defne'den 1 yaş büyük. Acaip anlaşıyolarlar. Dipdoşşşş diye bağırıyor Defne'ye Güzelce oynamışlar.

Bizde arkadaşlarla keyif yapmaya kaçtık. 11'di Defne'yi alıp eve geldiğimizde. Yattık uyuduk hemen.

Pazar sabahı da ailecek 10 gibi kalktık. Kahvaltımızı yaptık. İşim yoktu başka. Ütü vardı ama kalsın dedim. Defne saklambaç oynamak istedi. Belki 1 saatten fazla saklambaç oynadık. Öyle zeki ki nereye saklandıysak buldu bizi cadı En son kan ter içinde kalmıştık düşünün yani koşturmacayı

Sonra duşumuzu aldık arkadaşın nikahına gittik. Hava bayağı soğuktu Defne'yi almasaydık keşke dedim ama çok da sıkı giydirdim bişey olmamıştır heralde. Ordan ananesine bıraktık yine kuzumuzu. Alışveriş gittik eşimle. Haftaya düğün var. Eşim nikah şahidi olacak çok yakın arkadaşımız. Eşime yeni gömlek falan aldık. Benimde son aldığım ayakkabıların burnu açık. Bu havada donarım. Ayakkabı baktım ama bulamadım zevkime göre. Hafta içi tekrar bakacağız. Defdoş'umun halasının aldığı şişme montu hala oluyor ama bana içinde rahat edemiyor gibi geldi. Lcw'den rahat bi kaban aldım ona. Kaşe, önü ilikli, kırmızı kareli çok sevimli bişey. İndirim vardı yine bikaç hırka aldım.

Ordan fener maçını izlemeye gittik kocişle. Maçtan sonrada kızımızı alıp eve geldik. Azcık tv izleyip yattık.

Bu arada Defne'nin ateşi çıkmıyor çok şükür. Gözü de hala kısık ama bi kızarma, şişme yok. İlaçlarına devam edicez çarşambaya kadar. Böyle geçer inşallah.

Ofiste tüm haftasonu kapalı olunca buz gibi olmuş. Ufolar çalışıyor ama ayaklarım, ellerim dondu. Azcık iş yapayım da ısınayım

Öptüm siziii

Günaydıkn Tülay'cım. Ohh hem keyfil hem yorucu bir haftasonu olmuş. Cicilerinizi de güzel günlerde kullanın

Günaydın Banu'cum. Sende Tülay gibi bol misafirli ama keyfili bir haftasonu geçirmişsin iyi olmuş çok sevindim adına. Hediyelerini de güzel günlerde kullan. Komşularının iyi insanlar olması çok güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…