selam olsun herkese..
off ya sinir küpüyüm,, bugunle birlikte adetim tam 4gün gecti aman heyecan yapayalım neyseki oldum bi kac saat önce hemde orucumu actıktan 5 dak.sonra :)
ama niye gecikince böyllesine etkileniyorum anlaıyorum.. oto,..oka ağlıyorum! kutlayada defneyede kök söktürdüm en sonunda benimki cıktı gitti evden..
o degil iftar vakti gelmiş ben daha yemek ayarlamımışım gitmiş kombici bulmuş bakım yapacakmış bide sabahatan servis arayıp yrn gelin demişti ama bu adam daha uyguna yapıyormuş diye tutmuş kolundan getirmiş! kombi mutfakta ve buzdolabının arkasında, buzdolabı yerinden kımıldasa minöflö yırtılıyo! neyse patates falan koyup cektiler ama mutfaktaki herşey yerinden oynadı! bende o sıra defneyi sallıyordum tam odadan cıktımki bunlarda evden cıkıyorlar mutfagı bi gördüm krize girdim..
nerden başlayacagımı bilemedim bende oturdum bi güzel ağladım sonra kalkıp mutfak o haldeyken ağlayarak corba yaptım, sonra yine ağlayarak bizimkini aradım bi güzel bagırdım sonra eve geldi yine ağladım, bide üstüne defne uyandı iyice sinir tavan yaptı..
ogidince giriştim işlere tabi iftara yetişemedim, bi baktım ezan vakti msj var 'ALLAH kabul etsin' yazmış göndermiş hay allahım dedim 1saat güldüm..
az önce cayımıda ictim neyseki biraz daha iyiyim ama tvdeki her habere ağladım, heleki 5 aylık hamile kadın sele kapılmış ya icin yandı ya..
defnede acayip bi iştahsızlık başladı ne versem ağzında tutuyor yutmuyor sabah kahvaltısını 1 saatte 3lokma zor yedi! onuda cayla yedirdim cok seviyo cayı görünce yuttu, zaten karışımdıda cayla sulandırmıştım ama yine yemedi, corbayıda yemiyor 3gündür böyle! gecer dedim ama günden güne dahada ilerliyor. iyice acıkmasını bekliyorum ama nafile yine aynı.. sadece süte hayır demiyor biberonu görünce ağlıyor istiyor, fazlada verince ishal oluyor zaten cok kaka yapıyor, ne yapcam bilemedim..
bide bu ne soğuk ya ısınamıyorum.. elektirikli battaniyeyi takıp yatmak istiyorum!!