2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde 12'yi görmüstük ama simdi 11'in son demlerinde sürünüyoruz hastaliktan sonra. Ya bizim bir komsunun oglu var Doruk'dan 6 ay büyük. 15 kilo. Ama nasil yiyiyor bir görseniz, ben bile o kadar yesem siserim. Doruk ona gülerek bakiyor, eliyle gösteriyor. Amma zerre kadar özenmiyor. :KK1:

az kaldı canım inşallah :)
2'yi gösteriyor sadece parmaklarıyla... diğer birçok sayıyı görünce tanıyor ama parmaklarıyla gösteremiyor

ayy biz de 11 olduk çok mutluyum beeennn:)

zor oluyor ama bir sorun yok çok şükür canım

kıyamam ya :KK43: yat dinlen canım

bende uzuluyordum topaç gibi çocukları gorunce ama sağlıklı olsunlarda .. zaten o kadar zayıf durmuyor ama işte :)

biz zeyneple oyun oynarken topu atmadan önce ben sayıyordum biiir ikiiii üçççç diye 3 deyınce atıyordu topu.şimdi ne zaman bişey atsa elinden 3 deyip atıyor :)))) ya alemmmmmm

Bizde 12'yi görmüstük ama simdi 11'in son demlerinde sürünüyoruz hastaliktan sonra. Ya bizim bir komsunun oglu var Doruk'dan 6 ay büyük. 15 kilo. Ama nasil yiyiyor bir görseniz, ben bile o kadar yesem siserim. Doruk ona gülerek bakiyor, eliyle gösteriyor. Amma zerre kadar özenmiyor. :KK1:

:)) benım komsumun ogluda oyle valla benı bile yer.. :) ya strese giriyorum ben resmen yemek zamanlarında

"Milchschnitt" diye birsey var burada. Kesin Türkiye'de vardir. Iki kek arasinda, beyaz kati kivamli krema var. Onu iki hamlede yuttu, ve agzinda bos yer bulsa, baska seyler de koyacak. Gidisi sarkiyor asagiya. Ama ben o kadar sisman cocuk istemem ya. Yemede sorun cikartmasin yeter, tombik olmasa da olur.:emir_bebek:

zaten esim spor aletleri satıyor bende bu ısın ıcındeydım zeynepten once.spor saklonuda işletiyor.
ınsanların bu konuda bilgi alabilecekleri bir site acmak istedim.yanı mesela o kadar cok cesıt urun var ve bir suru ozellik sayılıyor bu urunlerde ama hangisi gereklı gereksız yanı bosuna para vermekte var ben zamanla geliştirip ınsanların almadan önce yrum okuyabilecegı bir sıte goremedım o yuzden tatlım
Anladım cnm iyi düşünmüşsün gerçekten,benim hiç işim olmadığı için bugüne kadar koşu bandıyla çok ilgimi çekmedi ama eminim ilgilenen çoktur :KK9:

Aman cnm boşver fazlası zarar zaaten..

Çok iükür iyiyiz benim boğazlarım ağrıyor biraz o kadar.
Senin doğum ne zaman Bengicim,ne zaman izine ayrılacaksın?
geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine
iyi bari az kalmış cnm izinine..dağhanda 4 ve yediyi çok güzel söylüyor..

aman bizimkilerde aynı cnm Dağhan daha 11 bile değil en son 10200 dü :)) ne yapalım almıyolar işte,benimki çokda hareketli ondan heralde anlamadım gitti.senin sitenede bi türlü bakamadım link atsana..
az kadııı:) çok tatlı oluyorlar konuşunca ay bir anne dediğini duysam hayır dağıtacağım vallahiii
iyi akşamlar kızlar Ahsen uyumadı hala katılamıyorum size::::::::::::KK43:((
kıyamam neden uyumuyor ki? hastalıktan mı naz mı?
aman özenmesin be canım ne yapacaksın o kadar kiloyu? ileride vermeye uğraşacaklar:)
bende uzuluyordum topaç gibi çocukları gorunce ama sağlıklı olsunlarda .. zaten o kadar zayıf durmuyor ama işte :)

biz zeyneple oyun oynarken topu atmadan önce ben sayıyordum biiir ikiiii üçççç diye 3 deyınce atıyordu topu.şimdi ne zaman bişey atsa elinden 3 deyip atıyor :)))) ya alemmmmmm

ben artık hiiiççç takmıyorum kilosuna... her şeyi yiyor ama almıyor kilo. tüm testleri yapıldı hiçbir şey çıkmadı... yapısı bu dediler...
şimdi en büyük derdim konuşmaması :KK43:

"Milchschnitt" diye birsey var burada. Kesin Türkiye'de vardir. Iki kek arasinda, beyaz kati kivamli krema var. Onu iki hamlede yuttu, ve agzinda bos yer bulsa, baska seyler de koyacak. Gidisi sarkiyor asagiya. Ama ben o kadar sisman cocuk istemem ya. Yemede sorun cikartmasin yeter, tombik olmasa da olur.:emir_bebek:

kuzuum benımm...
evet şişko cocuk zaten ıyı değil.
doktorumla konustum bu yeme konusunu tek tavsiyesi sende yiyeceksın dedi bana onunla beraber yiyeceksınz diyor.sut içmiyor zeynep sen içiyormusun dedi hayır dedim.ben her gun içersem içermiş.aslında dogru ben her gun turk kahvesi içerimzeynep bayılıo kahveyetadı sutten daha acı oysa ki.ve sunu farkettim zeynebin en cok yediği seyler benım yediklerim aslında benım gercekten severek yediklerim..

halleyden bahsediyosun heralde cnm :))bende severim ama o yaştaki bi çocuğun o şekilde yemeesi normal değil..

Öyle gercekten Ferda. Cok ve sIk yemeye alisan cocuklar, ileride de bu aliskanliklarini birakamiyorlar.

Günaydınlar kızlar :KK71:

Hava felaket ya , trafik deseniz ondan fena. Şimdi geldim ama nasıl geldim bana sorun. Görümcemle Kadıköy'e indik taksiyle. Ordan dolmuşa bindim ama dolmuş nerelerden zor geldi adam. Bide bindiğim dolmuşun koltuğu ıslakmış farketmemişim. Ofise bi geldim ki popom tamamen ıslak. Hasta olmazsam iyidir valla.

Defne'nin akşam ateşi düştü. Gece 37'lerdeydi. Sabah baktım yine çıktı 38,5'a. Şurup verdik babanesinde uyuyor bakalım. İnşallah ilerlemez boğaz enfeksiyonu. Antibiyotiğini yeni bitirmişti tekrar alırsa kötü olur ya.

Oyy oyy kış geldi havalardan, hastalıklardan kurtaramayız artık kendimizi. Allah beterinden saklasın yine de diyelim :KK71:

tünaydın
sabah bi kalktık elektrik gitmiş ev buz hemen giyinip kayınvalideme geçtik kahvaltı yaptık kızımı bırakıp geldim dersim boş yemek yiyeceğim
herkese hayırlı cumalarrr

tünaydın
sabah bi kalktık elektrik gitmiş ev buz hemen giyinip kayınvalideme geçtik kahvaltı yaptık kızımı bırakıp geldim dersim boş yemek yiyeceğim
herkese hayırlı cumalarrr

Gerçi gün bitti ama hayırlı cumalara sana da Esen'cim. Aman iyi yapmışsınız soğukta durulmaz valla. Bende sabah evden çıkarken yakıcaktım unuttum. Neyse ki çabucak ısınıyor bizim ev. 15 dk yetiyor.

Nasıl oldu kuzumun poposu?

Bende yavaştan toparlanayım tam saatimde çıkayım da trafiğe kalmayayım. Defdoş'umun da ateşi çıkmamış çok şükür. İnşallah geceyi de aynı şekilde geçiririz. Hafta sonu uğramaya çalışırım öptüm sizi :KK66:

selam olsun herkese..

off ya sinir küpüyüm,, bugunle birlikte adetim tam 4gün gecti aman heyecan yapayalım neyseki oldum bi kac saat önce hemde orucumu actıktan 5 dak.sonra :)
ama niye gecikince böyllesine etkileniyorum anlaıyorum.. oto,..oka ağlıyorum! kutlayada defneyede kök söktürdüm en sonunda benimki cıktı gitti evden..
o degil iftar vakti gelmiş ben daha yemek ayarlamımışım gitmiş kombici bulmuş bakım yapacakmış bide sabahatan servis arayıp yrn gelin demişti ama bu adam daha uyguna yapıyormuş diye tutmuş kolundan getirmiş! kombi mutfakta ve buzdolabının arkasında, buzdolabı yerinden kımıldasa minöflö yırtılıyo! neyse patates falan koyup cektiler ama mutfaktaki herşey yerinden oynadı! bende o sıra defneyi sallıyordum tam odadan cıktımki bunlarda evden cıkıyorlar mutfagı bi gördüm krize girdim..
nerden başlayacagımı bilemedim bende oturdum bi güzel ağladım sonra kalkıp mutfak o haldeyken ağlayarak corba yaptım, sonra yine ağlayarak bizimkini aradım bi güzel bagırdım sonra eve geldi yine ağladım, bide üstüne defne uyandı iyice sinir tavan yaptı..
ogidince giriştim işlere tabi iftara yetişemedim, bi baktım ezan vakti msj var 'ALLAH kabul etsin' yazmış göndermiş hay allahım dedim 1saat güldüm..

az önce cayımıda ictim neyseki biraz daha iyiyim ama tvdeki her habere ağladım, heleki 5 aylık hamile kadın sele kapılmış ya icin yandı ya..

defnede acayip bi iştahsızlık başladı ne versem ağzında tutuyor yutmuyor sabah kahvaltısını 1 saatte 3lokma zor yedi! onuda cayla yedirdim cok seviyo cayı görünce yuttu, zaten karışımdıda cayla sulandırmıştım ama yine yemedi, corbayıda yemiyor 3gündür böyle! gecer dedim ama günden güne dahada ilerliyor. iyice acıkmasını bekliyorum ama nafile yine aynı.. sadece süte hayır demiyor biberonu görünce ağlıyor istiyor, fazlada verince ishal oluyor zaten cok kaka yapıyor, ne yapcam bilemedim..

bide bu ne soğuk ya ısınamıyorum.. elektirikli battaniyeyi takıp yatmak istiyorum!!

selam olsun herkese..

off ya sinir küpüyüm,, bugunle birlikte adetim tam 4gün gecti aman heyecan yapayalım neyseki oldum bi kac saat önce hemde orucumu actıktan 5 dak.sonra :)
ama niye gecikince böyllesine etkileniyorum anlaıyorum.. oto,..oka ağlıyorum! kutlayada defneyede kök söktürdüm en sonunda benimki cıktı gitti evden..
o degil iftar vakti gelmiş ben daha yemek ayarlamımışım gitmiş kombici bulmuş bakım yapacakmış bide sabahatan servis arayıp yrn gelin demişti ama bu adam daha uyguna yapıyormuş diye tutmuş kolundan getirmiş! kombi mutfakta ve buzdolabının arkasında, buzdolabı yerinden kımıldasa minöflö yırtılıyo! neyse patates falan koyup cektiler ama mutfaktaki herşey yerinden oynadı! bende o sıra defneyi sallıyordum tam odadan cıktımki bunlarda evden cıkıyorlar mutfagı bi gördüm krize girdim..
nerden başlayacagımı bilemedim bende oturdum bi güzel ağladım sonra kalkıp mutfak o haldeyken ağlayarak corba yaptım, sonra yine ağlayarak bizimkini aradım bi güzel bagırdım sonra eve geldi yine ağladım, bide üstüne defne uyandı iyice sinir tavan yaptı..
ogidince giriştim işlere tabi iftara yetişemedim, bi baktım ezan vakti msj var 'ALLAH kabul etsin' yazmış göndermiş hay allahım dedim 1saat güldüm..

az önce cayımıda ictim neyseki biraz daha iyiyim ama tvdeki her habere ağladım, heleki 5 aylık hamile kadın sele kapılmış ya icin yandı ya..

defnede acayip bi iştahsızlık başladı ne versem ağzında tutuyor yutmuyor sabah kahvaltısını 1 saatte 3lokma zor yedi! onuda cayla yedirdim cok seviyo cayı görünce yuttu, zaten karışımdıda cayla sulandırmıştım ama yine yemedi, corbayıda yemiyor 3gündür böyle! gecer dedim ama günden güne dahada ilerliyor. iyice acıkmasını bekliyorum ama nafile yine aynı.. sadece süte hayır demiyor biberonu görünce ağlıyor istiyor, fazlada verince ishal oluyor zaten cok kaka yapıyor, ne yapcam bilemedim..

bide bu ne soğuk ya ısınamıyorum.. elektirikli battaniyeyi takıp yatmak istiyorum!!
kız ne çok şikayet etmişsin Allah iyiliğini versin...
orucun kabul olsun canım

Selam Kızlar,
iki gündür bende tam bi sinir harbindeyim..Hiç sormayın.Dün yeğenimin doğumgünüydü,onlar eğlenirken ben burda yapayalnız oturdum,onun yanında olamadığım için ağlayıp durdum,yemek filanda yapmadım,eşim gelince ya kahvaltı türü bişeyler yaparız dedim yada yemek söyleriz,beni bi aradıki saat 6 da gelmiyorum antremanım var son dk. belli oldu oraya geçiyorum diye..Ayy zaten akşama kadar Dağhanla uğraşıyorum oturmayı unutuyorum bi de adam geç gelince iyice çıldırıyorum.Zaten yemekte yememişim..Komşumlada haberleşmiştik beraber yicektik sözde,Anılın gelmediğini öğrenince siz verin siparişi biz gelmiyoruz dedim,ısrar ettiler sen gel diye ama gitmedim hemen arayıp bi pide siparişi verdim oğlumla yedik.oturduk sonrada kös kös...:KK43:( 9 da geldi bizimki,hiç konuşmadım..koltukta sızmışım üstümü örttü öptü filan..Neyse o da uyumuş,1 de gittik yatağımıza..

Bugünde hadi uzatmıyım dedim sabah kalktık kahvaltı filan yaptık,bi baktım bizimki gidip geri yatmış...gerisi anlatmıcam hala yatıyor ama kalkınca kıyamet kopacak..

Dağhanı uyutmuştum sağolsun hemen geri kalktı.Bende o uyurken yaş pasta yaptım ama bilmiyorum pek güzel olmadı heralde..

X