- 20 Ocak 2009
- 1.305
- 1
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın canım ? Dağhan nasıl :)
Keyfi yerinde tetesi, aksamüzeri biraz öksürük basladi hafif ama surup ise yaradi gibi.
Deniz Pasamdan, ne haber? Hamilelik nasil gidiyor, calismakta zorlaniyorsundur artik
evet buluşma gecesi fulya biz iyiyiz asıl sen nasılsın?hiç görünmüyorsun?durumlar nasıl düzeldimi cnm?
iyi bari az kalmış cnm izinine..dağhanda 4 ve yediyi çok güzel söylüyor..aman öksürüğü artmasın kıyamam bol bol bal ver canım...
Deniz iyi birkaç kelime daha söylemeye başladı sayıları tanıyordu şimdi 2 ve 8 diyebiliyor:) aman bunlara seviniyorum azıcık azıcık kelime söylemeye başladı gibi:))
zor oluyor çalışmak son 1 haftam falan kaldı izne ayrılmaya... bu hafta 2. sınavlarımı da yaptım okuması çok yorucu özellikle kompozisyonları (
evet ferdacım sagol tatlım... evdeyim aslında ama zeyneple ugrasıyorum bos kaldıgım zamanlar iş e birde net t e site yaptım kendime koşu bandı yorum sitesionunla ilgileniyorum.hemen akşam oluyor.
zeynebın ıstahsızlıgıda cabası zar zor 11 kılo oldu kı tam11 bile değil
Selam kızlar. Defnenin aksama dogru yine ateşi çıkınca eve gelirken hastaneye uğradık. Boğaz enfeksiyonu tam geçemeden üzerine gözü enfeksiyon kapinca boğazlar fena olmuş yine. Antibiyotik yeni kullandığı için sadece ateş düşürücü ve peditus verdi. Suanda 38 lerde. Şimdi ayağımda sallıyorum sizede telden yazıyorum. Uyusun bende esim ayaktayken uyuyayım azcik. Sonra Nobeti devralacagim. Size iyi sohbetler
Selam kızlar. Defnenin aksama dogru yine ateşi çıkınca eve gelirken hastaneye uğradık. Boğaz enfeksiyonu tam geçemeden üzerine gözü enfeksiyon kapinca boğazlar fena olmuş yine. Antibiyotik yeni kullandığı için sadece ateş düşürücü ve peditus verdi. Suanda 38 lerde. Şimdi ayağımda sallıyorum sizede telden yazıyorum. Uyusun bende esim ayaktayken uyuyayım azcik. Sonra Nobeti devralacagim. Size iyi sohbetler
iyi bari az kalmış cnm izinine..dağhanda 4 ve yediyi çok güzel söylüyor..
aman bizimkilerde aynı cnm Dağhan daha 11 bile değil en son 10200 dü :)) ne yapalım almıyolar işte,benimki çokda hareketli ondan heralde anlamadım gitti.senin sitenede bi türlü bakamadım link atsana..
iyi bari az kalmış cnm izinine..dağhanda 4 ve yediyi çok güzel söylüyor..
aman bizimkilerde aynı cnm Dağhan daha 11 bile değil en son 10200 dü :)) ne yapalım almıyolar işte,benimki çokda hareketli ondan heralde anlamadım gitti.senin sitenede bi türlü bakamadım link atsana..
satıs sitesi değil koşu bandı almayı dusunenler ıcın bilgilendirme sitesi koşubandiyorum.com cnm
evet cnm zeynep o kadar hareketlı kı ınanamazsınız etrafımda arkadaslarımın cocuklarından 10 tanesi eder valla ::)))
Niye böyle bi site açmayı düşündün Fulya merak ettim,ilgilimisin yoksa,başka nedenimi var?
az kaldı canım inşallah :)Cok iyi ya. Sevindim, minigim bayagi birseyler ögrenmis. Peki söyledigi sayilari, parmaklariyla da gösterebiliyor mu?
Neyse az kalmis izine ayrilmana da. Biraz daha sabir sadece. Iyice dinlenirsin canim, tabi Deniz'le ne kadar mümkün olursa.
ayy biz de 11 olduk çok mutluyum beeennn:)evet ferdacım sagol tatlım... evdeyim aslında ama zeyneple ugrasıyorum bos kaldıgım zamanlar iş e birde net t e site yaptım kendime koşu bandı yorum sitesionunla ilgileniyorum.hemen akşam oluyor.
zeynebın ıstahsızlıgıda cabası zar zor 11 kılo oldu kı tam11 bile değil
zor oluyor ama bir sorun yok çok şükür canımbengıcım hamılelık nasıl gidiyor cnm?
ya ben bu sitenın yenı halıne alısamadım