2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cevap verdim kız sen görmemişsin
kabızlık tam başa bela bir yığın ilaç verildi kullanıyoruz biraz düzeldi gibi canım(

sağol canım akşama deneyeyim diğer malzemeleri bulabilirsem akşam takacağım tatlım bende çok heyecanlıyım evde değişiklik iyi gelecek:) sende güle güle kullan aldıklarını

ferdacım nurtencim sağolun kızlar:)))))) daha güzelleri sizlerin olsun

incihan canım merhaba çok sık girmiyorsun yokluğun anlaşılıyor nasılsın oğlun nasıl konuşma konusuna takma canım her bebeğin gelişimi farklı elbette konuşacaklar şakır şakır:)))

tamam bekliyorum güzelim..
Alalh kabul etsin orucunu güzelim aslında keşke bende tutsaymışım,birsürü borcum var..Neyse geçti artık ama kışın tutucam hepsini inşalalh..
kuzenine geçmiş olsun cnm..
Sorma bendede bi temizlik hastalığı vardırki sorma,belli etmem ama senden aşağı da kalmam yanii çaktırma

Sanada oğlan çocuğu yakışır valal inşalalh ikinci oğlan olur,Allah gönlüne göre versin güzelim...

Selamlar Kizlar,

Valla yatip uyumamak icin zor tutuyorum kendimi, sabah 05:00'de kalkti, geri uyumadi Doruk. Oyun sinifina gittik bugünde, orada da uykusu geldi, aglak aglak durdu. Gerci bir ara acilir gibi oldu, resim bile yapti ama pek istemedi bugün oyun oynamayi. Dizimin dibinden ayrilmadi. Istahsizligi basladi yine, kahvaltiya burun kiviriyor. Bende pekmez denedim ac karnina ama bizimki doymak bilmiyor pekmeze. Sadece onunla karin doyurmak istiyor. Birazdan balik yapacagim, sevdigi birsey, umarim ona da burun kivirmaz.

Aksamda yüregim hop oturdu, hop kalkti. Kitaplara takmistim ya dün, siparis verdim kitapyurdundan. Interaktif ödeme secenegini sectim, (paypal'i ne diye secmediysem) hemen ödeyeyim modunda. Bana bilgi yollarlarda, bankadan hemen öderim diyordum. Hizli ödeme yapilan bir site varmis, oraya yönlendirdiler beni. Önce tereddüt ettim, sonra baktim, TÜV amblemi var, birsey olmaz heralde diye bilgileri girdim, sonra, "yok birde olursa" diye iptal ettim, ödeme talimatini. Ama bilgileri girdim ya bir kere, icim icimi yedi durdu. Arastirma yaptim internetten, öyle ödeyenler var, güvenenler var, cekinenler, tehlikeli bulanlar. Hatta korkutanlar, hacker saldirisina ugradigini söyleyenler v.s Off, sifreyi degistirdim hemen. Esimde o ödeme seklini biliyormus ama güvenmiyormus. Neyse güvenlik saglandi sayilir. Ama hic böyle hata yapmazdim, cok kizdim kendime...

Banu'cugum, perdelerini degistiriyormussun, hayirli olsun.

Pinar'cigim, Defdos ateslenmis, gecmis olsun canim. Kaptigi mikroptandir, birkac gün etki eder heralde kuzuma. Kilo konusunda da, böyle istikrarli gidersem, yaza kadar bende senin kilona ulasirim heralde canim. Avusturya'ya ilk geldigimde, 57 kiloydum. Aradan, 14 sene gecti, simdi kilo sorunum var sürekli. Bu sefer kesin cözmeliyim. Bir ara 15 kilo kadar vermistim 6 ayda. Ama spor yaparak, simdi spor yapmaya da gücüm yetmiyor Doruktan. Arada jimnastik yapiyorum yarim saat kadar sabahlari o kadar.

Ferda'cigim, öyle bir komsuda bana lazim. Bizim karsimizda yillardir hic evden cikmayan, emekli ögretmen bir kadin vardi. Ilk tasindigimizda ona gidiyordum bazen. Ama beynimi uyusturuyordu resmen, gecmiste yasiyordu ve sürekli gecmisi anlatip duruyordu. Simdi onu bakimevine aldilar, yeni birileri tasindi, selam verirken yüzümüze bile bakmiyorlar. Komsudan yana pek sansimiz yok maalesef...

Gülhan'cigim, Bora tam delikanli olmus, resimlerini gördüm az önce. Valla en iyisini yapiyorsun, biz evde tikili yasiyoruz resmen. Buralar daha bir soguk, yönümüz kuzeye baktigi icin. Konusma konusunda da, kizlara katiliyorum. Neye yetenegi ön plana cikiyorsa, onun üstüne git derim. Konusmayi simdilik tercih etmiyor demek ki. Üstüne düstükce, daha inat edip, erteleyebilir.

Nurten, Esen, Birsen, Tülay sizlere de Merhaba.

Off, hemen uyandi Doruk ya, daha yemegini yapmadim. Cekecegim var bu cocuktan benim ya...:26:

Aman canım dikkat et ilerlemesin kuzulara da geçmesin

Ooo hadi güle güle kullan canım iyi olur değişiklik

selamlarrr
buraları ıssız bırakmayın arkadaşlarr
banucum perdelerin güzel olur eminim hayırlı olsun oh valla değişiklik süper olur şimdi
pınarrr geçmiş olsun şekerrrr

Sağolasın canım benim sen napıyosun bakalım mercimeğim nasıl

Sağolasın Ferda'cım başladım bakalım bu sefer istikrarlı gibiyim ama şu önümüzdeki haftalarda belli olur haberdar ederim de sizi

Valla komşu iyi bişey şanslısın o konuda. Bizim oraya da yeni bir bina yapıldı. Eşimin arkadaşı daire aldı ordan. Yakında evlenip taşınacaklar. Hevesle bekliyoruz bizde

Yok canım bırakmam zaten. Bunların ne yapacakları hiç belli olmaz. Ama ben salondayken rahatça bakar en azından. Diğer türlü fena tehlikeli

Ooo seninde maşallahın var valla bi çırpıda yapmışsın ellerine sağlık güle güle otur şimdi

Ya bademcik kötü ya offf çok çekiyorum bende hala

Hoşgeldin Gülhan'cım. Ohhh Bora paşam geziyor demek ne güzel. Ya hep diyoruz birbiirimize takmayalım diye ama görüyorsun hergün birimiz bişeye takığız. Bu çocuklar büyüyene kadar böyleyiz belli oldu

Hoşgeldin canım. Allah kabul etsin orucunu. VAlla günler kısa kolay olur Allah yardımcın olsun canım

Ay sorma valla evi aldık alalı şu cam derdimiz bitmedi. Her sene tonla para. İnşallah bu sefer son olur

Selam Filiz'cim

İnşallah severek yemiştir kuzum balığını

Hadi bakalım senle istikrarlı gidelim de yaza kadar kurtulalım bu kilolardan valla

Bende tereddüt ettiğim bilmediğim sitelerden almıyorum. Ama erken dönmüşsün ne olur ne olmaz

Bende toparlanıyorum ve kaçıyorum kızlar. Herkese iyi akşamlar. Akşam eğer eve gidersem ve Defdoş yine erken uyursa görüşürüz. Kaçırmayalım toplantıları muckkk

Insallah canim, kurtulalim ve bir daha almayalim

Yedi baligini severek canim, son birkac lokma haric.

Ve ilginc kimse yok, ben alinti yapmadigim sürece, ayri sayfa acipta yazi yazamiyorum. Ne oluyor bu siteye anlamiyorum...Tamda bizim bulusma günümüze mi denk geliyor nedir? Millet nerdesiniz bu arada ya? Ben 45 dk.dir Dorugu salliyordum, nihayet uyudu. Hafif kuru öksürük basladi cocukta, surup verdim hemen kesti cok sükür. Aman diyorum, yine hastalanmasin yavrum. Yeni kurtuldu daha...Oturma odasinin kaloriferi yanmadi tüm gün, ondan mi oldu acaba? Kalinda giyindirmistim ve genelde ögleni hep uykuda gecirdi sabah erken kalktigi icin. Anlamadim vallahi...

slm ben geldim kimse yokmu..

Filizcim sen burdasın sanırım,naberr Doruk'un iştah ıyokmuş,geçicidir cnm üzülme...sağlıklı olsunda gerisi boş yer nasılsa aç kalmazya..

Dağhan ayağımda uyuyor,biraz dalsın yatırıcam hadi amaa...gelin artık!

Üzülmüyorum canim, alistim artik, istahli hallerini göremedik bir sipanin zaten Birkac gün kiyak cekiyor, umutlandiriyor o kadar...

Kuzum nasil, keyfi yerinde mi?

iyi geceler kızlar..
bu gece bulusma gecesı mı tesadüfen girdim valla:)
nasılsınız?

Üzülmüyorum canim, alistim artik, istahli hallerini göremedik bir sipanin zaten Birkac gün kiyak cekiyor, umutlandiriyor o kadar...

Kuzum nasil, keyfi yerinde mi?

Çok şükür iyi cnm,akşam yemeğinde nerdeyse bi kase cacık yedi babasıda bende nasıl sevindik anlatamam.biraz çorba ve birazda erişte yedi çok şükür yanii,bunlar yiyince biz doyuyoruz biliyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…