Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banu canım geçmiş olsunya.aslında zencefil nar çiçeği hibiskus adaçayını hepsinden az miktarda 1 bardak kaynar suda kısık ateşte pişir.boğaza çok iyi gelioyr.ses kısıklığına daha doğrusu.perdelerinide güle güle kullan güzel olmuşlardır canımya..bende bugün hem düdüklümü aldım hemde elektrik süpürgemi eşim götürdü akşama heyecanla ev süpürcem bakalım hiç bu kadar heyecan yapmamıştımm ev süpürmek için:))))))))
tamam bekliyorum güzelim..oooooo hayırdır kalabalık buralar:))
valla ferda haklısın bende çok takılamıyorum buraya ama hergün mutlaka giriyorum yazmasamda okuyorum:)
ferdacım size gelicem canım artık okeyi aldım senden gelirim mutlaka
gülhancım gerçekten takılma konuşmasına biri erken yürür biri geç biri erken konuşur biri geç...yani hiçbiri aynı değil daha erken benim ablamın oğlu tam 22 aylıkken bir konuştu pir konuştu şimdi susmuyor :))borada konuşur annesi lütfen takılmaa
Alalh kabul etsin orucunu güzelim aslında keşke bende tutsaymışım,birsürü borcum var..Neyse geçti artık ama kışın tutucam hepsini inşalalh..selam canlar,,, :79: :79: :79: :79: :79:
gecmişe bakıyorum o ara defne bi el atıyo pcye kapatıyorum unutunca tekrar ac falan sinir bi durum yani...
bende bugun 3.gün niyetliyim zar zor iftara yetişiyorum valla günler cok kısa.. iftar edincede bi ağırlıkki sormayın..
bugunde kuzenim hamile hasta gibiymiş kızıda kendide, annemle ona bakmaya gidicez.. bi iş yapmıyorum :)
gülhancım,ferdacım,gülşahcım,banucum,tülaycım,pınarcım öpüyorum kocaman ...
kız ferda niye okadar yoruyosun kendini canın ne senin.. bide hastayım diyorsun! yat dinlen biraz canım.. ev işi yap yap bitmiyo anacım. sende cok takıyorsun bu işlere benim gibi..
gülhancım bora ne güzel olmuş ya resimlere bittim hele semtranın oğlu bayıldım ya acayip heves ettim oğlan cocuguna zaten hep oğlum olsun istemiştim.. inş. bi dahakine oğlum olur benimde :)
banucum tüllerin hayırlı olsun..
pınar senin şu cam işi cok sıktı be artık bi cozüm bulsunlar yani!!
görüşürüz kızlar..
pınarcım sağol bitanem nasıl bir anda üşüttüm anlamadım keyfim hiç yoktu dün akşam sabahta sesim kısık biraz ateşim vardı
kızlar bende perdelerimi değiştiriyorum bu akşam :)) perdelerimi sipariş vermiştim geldi umarım güzel olur
selamlarrr
buraları ıssız bırakmayın arkadaşlarr
banucum perdelerin güzel olur eminim hayırlı olsun oh valla değişiklik süper olur şimdi
pınarrr geçmiş olsun şekerrrr
Bizde oklava,vileda sopası,telefon,ütü masası,ütü hastalığı var oyuncakalrımız bunlar
komşumla anlaşıyoruz cnm yaa cidden iyi oluyor eşlerde anlaşıyor akşamları çay filan içiyoruz oturuyoruz,çocukalr az büyüseler gece okeye filan balıcaz ama şidilik erken uyuynca insan kıyamıyor yatağına yatırmak istiyor..
Çok geçmiş olsun cnm tekrar umarım şimdi iyidir güzel kızım..
ooo diyete başlanmış yine hadi hayırlısı giden kilolardan heberrdar et bizide...
oyy bizim salon camıda öyle yazın hiç açamadım ama Allahtan bizim balon ve bi küçük cam daha var.orayı açtık ama bu yıl balkondanda korkarım ben bakalm ne yapcaz..
Demirleri sıkıştırma iyi olur gerçekten ama cnm ben yinede güvenemem aman sen sen ol ona güvenip bakamsına izin verme Alalh korusun..
Selam Millet a.s.
Dün bakamadım hiç,şimdide Dağhana ütü masasını çıkardım onla oynarken yazıcam yoksa imkansız..
Dün sabahtan oğlumla kahvaltımızı yaptık ve ütüye giriştim neyseki azmış bi makine Dağhanındı onları ütüledim,sonra oğluşu alıp banyoya soktum o küvette oynarken bende banyoyu temizledim..Çıktıktan sonra yemeğini yedirip salonun camını sildim..o ara bizimkinin uykusu geldi tabii..onu uyutup salonun diğer camlarını sildim,sonrada koltuklarını ve halısını,ne oldu bana anlamadım valla bi anda hepsini yapıvardim aklımdan çıktı iyi oldu.Yerleri silerkende oğlum uyandı ve öylece bıraktım artık,aslında gümüşlükleride boşaltacaktım ama olmadı onlarıda bugün inaşallah..
Aslında o kadar hastayımki ,geçen Pınarla konuşmuştuk bademcik olayını benim artık şişmiyo demiştim ve anında sağ bademciğim şişti,canımı acıtıyo,alalhtan ateşim çıkmadı ama halsizliğim var..Nasıl geçer bilmiyorum doktora filanda gitmedim..
Dün akşam yemeği yiyince komşuma çıktım eşi maça gitmiş gel çay içelim dedi,sohebt ettik,Anıl aradı eltimler gelmişler bizde yemek yemişler,çağırma dediler diye çağırmamış beni ama tabi hemen indim.Onlarda Dağha'nı özlemişler uğramışlar.Kahve yaptım biraz oturduk gittiler..
Bu akşamda sanırım bizde balık yapılacakmış,aslında yemeğim vardı ama kalsın artık buzluğa atarım olmadı..
şimdi oğlum koltuk tepesinde dışarda asfalt çalışması var onu izliyor aklım gidiyor yanındayım ama ne olur ne olmaz arada artistik hareketler yapıyor ben biraz onla ilgileniyim..
Hepinizi çok öpüyorum..
Burayı boşlamamk konusundada sizle hemfikirim,bende burayı seviyorum,bakmayada devam edicem... [/B]
Selam KIZLAR,,,
Umarım ıyısınızdır.Ben cok bosladım buraları valla kızsanızsa boynumu egerım artık.Facetekı duzenınde bı oturtturamadım ordada aktıf olamıyorum.Boraya yemek yapıyorum arada hemen selam vereyım dedım.
Hersabah öğle uykusuna kadar yakın bır avm var oraya goturuyorum borayı.Sonra uyku yemek bazen bende dısarı cıkıyorum ıpın ucu ıyıce kactı anlıycanız.Bora tv yı unutsun dıye cok evde tutmuyorum.Bırde benım su konusma olayına takılmam ıyıce sınırlerımı bozuyor.Ayy daha vaktı var dıyorum bı bakıyorum cocuga kıtapla sureklı bırseyler gosterıyorum.Yok tekrar sarkılar bozdum yanı ayarı anlıycanız.
Hasta olan kuzularıma gecmıs olsun.Allah tez zamanda duzeltsın hepsını.Kocaman optum sızlerı akşam dızım var ama arada gelıcem yıne.
selam canlar,,, :79: :79: :79: :79: :79:
gecmişe bakıyorum o ara defne bi el atıyo pcye kapatıyorum unutunca tekrar ac falan sinir bi durum yani...
bende bugun 3.gün niyetliyim zar zor iftara yetişiyorum valla günler cok kısa.. iftar edincede bi ağırlıkki sormayın..
bugunde kuzenim hamile hasta gibiymiş kızıda kendide, annemle ona bakmaya gidicez.. bi iş yapmıyorum :)
gülhancım,ferdacım,gülşahcım,banucum,tülaycım,pınarcım öpüyorum kocaman ...
kız ferda niye okadar yoruyosun kendini canın ne senin.. bide hastayım diyorsun! yat dinlen biraz canım.. ev işi yap yap bitmiyo anacım. sende cok takıyorsun bu işlere benim gibi..
gülhancım bora ne güzel olmuş ya resimlere bittim hele semtranın oğlu bayıldım ya acayip heves ettim oğlan cocuguna zaten hep oğlum olsun istemiştim.. inş. bi dahakine oğlum olur benimde :)
banucum tüllerin hayırlı olsun..
pınar senin şu cam işi cok sıktı be artık bi cozüm bulsunlar yani!!
görüşürüz kızlar..
Selamlar Kizlar,
Valla yatip uyumamak icin zor tutuyorum kendimi, sabah 05:00'de kalkti, geri uyumadi Doruk. Oyun sinifina gittik bugünde, orada da uykusu geldi, aglak aglak durdu. Gerci bir ara acilir gibi oldu, resim bile yapti ama pek istemedi bugün oyun oynamayi. Dizimin dibinden ayrilmadi. Istahsizligi basladi yine, kahvaltiya burun kiviriyor. Bende pekmez denedim ac karnina ama bizimki doymak bilmiyor pekmeze. Sadece onunla karin doyurmak istiyor. Birazdan balik yapacagim, sevdigi birsey, umarim ona da burun kivirmaz.
Aksamda yüregim hop oturdu, hop kalkti. Kitaplara takmistim ya dün, siparis verdim kitapyurdundan. Interaktif ödeme secenegini sectim, (paypal'i ne diye secmediysem) hemen ödeyeyim modunda. Bana bilgi yollarlarda, bankadan hemen öderim diyordum. Hizli ödeme yapilan bir site varmis, oraya yönlendirdiler beni. Önce tereddüt ettim, sonra baktim, TÜV amblemi var, birsey olmaz heralde diye bilgileri girdim, sonra, "yok birde olursa" diye iptal ettim, ödeme talimatini. Ama bilgileri girdim ya bir kere, icim icimi yedi durdu. Arastirma yaptim internetten, öyle ödeyenler var, güvenenler var, cekinenler, tehlikeli bulanlar. Hatta korkutanlar, hacker saldirisina ugradigini söyleyenler v.s Off, sifreyi degistirdim hemen. Esimde o ödeme seklini biliyormus ama güvenmiyormus. Neyse güvenlik saglandi sayilir. Ama hic böyle hata yapmazdim, cok kizdim kendime...
Banu'cugum, perdelerini degistiriyormussun, hayirli olsun.
Pinar'cigim, Defdos ateslenmis, gecmis olsun canim. Kaptigi mikroptandir, birkac gün etki eder heralde kuzuma. Kilo konusunda da, böyle istikrarli gidersem, yaza kadar bende senin kilona ulasirim heralde canim. Avusturya'ya ilk geldigimde, 57 kiloydum. Aradan, 14 sene gecti, simdi kilo sorunum var sürekli. Bu sefer kesin cözmeliyim. Bir ara 15 kilo kadar vermistim 6 ayda. Ama spor yaparak, simdi spor yapmaya da gücüm yetmiyor Doruktan. Arada jimnastik yapiyorum yarim saat kadar sabahlari o kadar.
Ferda'cigim, öyle bir komsuda bana lazim. Bizim karsimizda yillardir hic evden cikmayan, emekli ögretmen bir kadin vardi. Ilk tasindigimizda ona gidiyordum bazen. Ama beynimi uyusturuyordu resmen, gecmiste yasiyordu ve sürekli gecmisi anlatip duruyordu. Simdi onu bakimevine aldilar, yeni birileri tasindi, selam verirken yüzümüze bile bakmiyorlar. Komsudan yana pek sansimiz yok maalesef...
Gülhan'cigim, Bora tam delikanli olmus, resimlerini gördüm az önce. Valla en iyisini yapiyorsun, biz evde tikili yasiyoruz resmen. Buralar daha bir soguk, yönümüz kuzeye baktigi icin. Konusma konusunda da, kizlara katiliyorum. Neye yetenegi ön plana cikiyorsa, onun üstüne git derim. Konusmayi simdilik tercih etmiyor demek ki. Üstüne düstükce, daha inat edip, erteleyebilir.
Nurten, Esen, Birsen, Tülay sizlere de Merhaba.
Off, hemen uyandi Doruk ya, daha yemegini yapmadim. Cekecegim var bu cocuktan benim ya...:26:
Aman canım dikkat et ilerlemesin kuzulara da geçmesin
Ooo hadi güle güle kullan canım iyi olur değişiklik
Sağolasın canım benim sen napıyosun bakalım mercimeğim nasıl
Sağolasın Ferda'cım başladım bakalım bu sefer istikrarlı gibiyim ama şu önümüzdeki haftalarda belli olur haberdar ederim de sizi
Valla komşu iyi bişey şanslısın o konuda. Bizim oraya da yeni bir bina yapıldı. Eşimin arkadaşı daire aldı ordan. Yakında evlenip taşınacaklar. Hevesle bekliyoruz bizde
Yok canım bırakmam zaten. Bunların ne yapacakları hiç belli olmaz. Ama ben salondayken rahatça bakar en azından. Diğer türlü fena tehlikeli
Ooo seninde maşallahın var valla bi çırpıda yapmışsın ellerine sağlık güle güle otur şimdi
Ya bademcik kötü ya offf çok çekiyorum bende hala
Hoşgeldin Gülhan'cım. Ohhh Bora paşam geziyor demek ne güzel. Ya hep diyoruz birbiirimize takmayalım diye ama görüyorsun hergün birimiz bişeye takığız. Bu çocuklar büyüyene kadar böyleyiz belli oldu
Hoşgeldin canım. Allah kabul etsin orucunu. VAlla günler kısa kolay olur Allah yardımcın olsun canım
Ay sorma valla evi aldık alalı şu cam derdimiz bitmedi. Her sene tonla para. İnşallah bu sefer son olur
Selam Filiz'cim
İnşallah severek yemiştir kuzum balığını
Hadi bakalım senle istikrarlı gidelim de yaza kadar kurtulalım bu kilolardan valla
Bende tereddüt ettiğim bilmediğim sitelerden almıyorum. Ama erken dönmüşsün ne olur ne olmaz
Derken, artarak cogaliyoruz. Bengi, Fulya, Ferda hosgeldiniz kizlar...
Derken, artarak cogaliyoruz. Bengi, Fulya, Ferda hosgeldiniz kizlar...
slm ben geldim kimse yokmu..
Filizcim sen burdasın sanırım,naberr Doruk'un iştah ıyokmuş,geçicidir cnm üzülme...sağlıklı olsunda gerisi boş yer nasılsa aç kalmazya..
Dağhan ayağımda uyuyor,biraz dalsın yatırıcam hadi amaa...gelin artık!
Üzülmüyorum canim, alistim artik, istahli hallerini göremedik bir sipanin zaten Birkac gün kiyak cekiyor, umutlandiriyor o kadar...
Kuzum nasil, keyfi yerinde mi?
hoş bulduk tatlım nasılsın, paşam nasıl?
hoşbulduk...bengi fulya sizde hoşgeldiniz..
evet buluşma gecesi fulya biz iyiyiz asıl sen nasılsın?hiç görünmüyorsun?durumlar nasıl düzeldimi cnm?iyi geceler kızlar..
bu gece bulusma gecesı mı tesadüfen girdim valla:)
nasılsınız?
hoşbulduk...bengi fulya sizde hoşgeldiniz..