- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
evet pınarcım devam et.ben yaklaşık yediklerime dikkat ederek 3 kilo verdim. şimdide sabah t.b.ekmeği peynir zeytin domates yeşillik öğlen sebze yoğurt salata akşamda baklagil salata yoğurt yada sebze yada et tavuk türü şeyler.sadace sabah ekmek yiyorum.iyi kilo verdim.bir ara 58 lere çıktım ama bu sayede şimdi 53-54 arasıyım:))))azmin elinden bişeycik kurtulmaz:))
valla kızlar ekmek kırığı oluyor ali ile ömer ekmekleri aşırıyolar kuzenimin kızı bisküvi yiyor ellerine alıyolar..
devamlı kavga ediyolar...devamlı ağladıkca ikiside üzerime yapışıyor....birini ben sallıyorum diğerini kıza veriyorum
kızda olan ağlamaktan bi hal oluyor dün gece ali ayağımda,ömer kucağımda uyudu...kızda savsak bişasi dersem yapıyor...dilerim 10 gün kalmaz...
artık delirme noktasına getiriyolar yani......ellerimi ısırıyorum...başım ağrıyo....aksam oldumu bide ali baba diye ağlıyor.......
ruhummmmmm darda yaniiiiiii
gülşah cnm öksürük aynı 1 günde geçmezzzzzz ama gece biraz daha iiyiydi
tülaycığım valla ben senin yerinde olmak isterdim...tek çocukla hayat inan daha kolay...bide kızlar erkeklere göre daha sakin.......benimkiler tüle tırmanıyor düşün artk
okuyorum okuyorum kaçıyorum burayı,2 tarafa yazmak zor oluyor kuzularla ama asıl burada oluyor herşey,kuzular sanki ikiz,aynı anda esniyo,aynı anda ağlıyo,aynı anda kaka yapıyorlar yaa
Selamlar Kizlar,
Savsakladik iyice burayi, hic istemememe ragmen. Yazacagim artik buraya, icim bir tuhaf oluyor böyle tenha gördügümde. Hamileyken ne güzeldi, yetisemezdik okumaya, yazmaya. Yillandik iyice ya...
Banu'cugum, sekretere iyi bir ders vermissin canim. Esimin is yerinde de öyle bir vaka varmis ama benim gidip ayar cekme sansim yok, baska bir ülkede calisiyor esim.
Pinar'cigim, diyettesin sanirim. Tebrik ederim canim, benimkide hala sürüyor, insan tempoya bir alisinca, gercekten öyle gidiyor. 4 kilo verdim yaklasik 1 ayda. Ve verilecek epey kilom var, böyle giderim birkac ay insallah...Her ay 1 kilo versem bile kar, sonucta artmiyorsun, eksiliyorsun...
Birsen'cigim, of iyice daral gelmis yine sana. Halanin kizi niye sizde öyle maraz cikartiyorsa, anlamadim orasini canim. Ya da ben mi yanlis anladim?
Özlem'cigim, sende ikiz annesi olmussun desene. Birsen'i en iyi sen anliyorsundur...
naber tatlım nasılsın (cümlem böyle laf atar gibimi oldu )
şimdi çarşamba iyimi yoksa sanırım misafirin gelcek kötümü ben cumayı tercih ederdim çünkü
canım geçmiş olsun ya büyüklerin daha dikkatli olması lazım aslında ama olmuyor işte canım senin yanındada olurdu ama işte uzak olunca aklın dah çok onda oluyor bide hep her anını özlüyorsun
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ .TUTUKUNUM İYİYİM CNAIM TÜRKİZ NASIL OLDU.AMAN BU EŞLERE BAKMA SEN ENDLERİNDE BİŞEY OLSA LAF BİLE SÖYLETMEZLER KENDİLERİNE.birsen cim ne diyim herşeyin bir zorluğu var işte allah yardımcın olsun canım ama büyüdüler bak sen neler atlattın bunlarda geçecek..özlem büyüdüler canım bak kaç ay oldu mehmet bile olalı.
evet pınarım buralar pek ıssız kalmış bende hergün giriyorum burası sönmesinya burda neler paylaştık kaç kişi ama şimdi kaldık yine 5-6 kişi(
merhaba arkadaslarrr
gecmıs olsun banuuu strefen dıye bı pastıl var hem agrı kesıcı hemde bogazlara cok ıyı gelıyorr bı dene benceee
pınarcım ben balkonuma cam yaptırdım duru onceden kolunu bacagını sarkıtmaya ugrasıyodu sımdı okadar rahat ettımkı zaten kış geldı ama yazın kaşık emzık sureklı asagıya atıyodu bu yaz rahat ederım artık sende onlardan yaptırsan cam balkon dıye googledan arastır bak..
bravo fılızcım 4kılo super vermıssın valla dun bı krıze gırdım nutellayı yarılamısım bende yedıkten sonra farkına varıyorum ozellıkle regl donemlerımde dayanamıyorum ınsallah böle devam edersınnn
pınarcım cayda tatlısız gıtmezkı bacımhadı bakalım sanada kolay gelsın
selam kızlar nasılsınız sesim kısıldı ya ne iyi gelir sıcak ıhlamur falan içtim
merhaba arkadaslarrr
gecmıs olsun banuuu strefen dıye bı pastıl var hem agrı kesıcı hemde bogazlara cok ıyı gelıyorr bı dene benceee
pınarcım ben balkonuma cam yaptırdım duru onceden kolunu bacagını sarkıtmaya ugrasıyodu sımdı okadar rahat ettımkı zaten kış geldı ama yazın kaşık emzık sureklı asagıya atıyodu bu yaz rahat ederım artık sende onlardan yaptırsan cam balkon dıye googledan arastır bak..
bravo fılızcım 4kılo super vermıssın valla dun bı krıze gırdım nutellayı yarılamısım bende yedıkten sonra farkına varıyorum ozellıkle regl donemlerımde dayanamıyorum ınsallah böle devam edersınnn
pınarcım cayda tatlısız gıtmezkı bacımhadı bakalım sanada kolay gelsın
Bizde oklava,vileda sopası,telefon,ütü masası,ütü hastalığı var oyuncakalrımız bunlarSağolasınız kızlar
Oooo cidden kötü olmuş kuzum ya. Yavrum canıda nasıl yanar. İnşallah ilaçlar iyi gelirde 3 haftaya kalmadan düzelirsiniz canım ya çk geçmiş olsun tekrar
Sorma canım ya evde erken uyan sonra gel tekrar uyu olunca düzensizlikten iyice dalıyorum heralde
Bizde çok ağlaşırız kocamla canım ya. En sevdiğim yönüde odur. Kasmaz kendini. İçinden geliyorsa , bişeye kırıldıysa, üzüldüyse ağlar. İyi rahatlıyoruz sinirimiz geçiyor öyle olunca
Ohhh Allah bzomasın keyfinizi. İnsanın anlaştığı bi komşusu olması güzel valla. Çocuklarda yaşıt olunca keyifli olur.
Oyuncak konusu bizde de aynı. Anında gönlü geçiyor. Nerde gazete, kağıt, kalem , tencere tava onlarla oynuyor
Evet canım fazla kişi yoktu
Ayy yerim ben o kuzuları ya izlesinler yavruşlar
Çok geçmiş olsun cnm tekrar umarım şimdi iyidir güzel kızım..Kızlar merabalar bugün aşılarımızı yaptırdık Türkizin ayağı iki gündür sekiyordu sağlık ocağından hastaneye dr umuza geçtik dr hemen kalça röntgeni istedi ayağı sekiyor ve yamuk basınca kalça çıkığı varsa tedavisi yok sekerek yürür dedi dr filme baktı sonra başka bi dr a gösterdi tamam dedi bişey yok çok korkuttu beni dedi ayağı incinmiş olabilir ortopedistede gösterin dedi gittik ortopediste bize uzaktan baktı muayene bile etmedi ben gelirken baktım bi problem görmedim 2-3 güne geçmezse tekrar gelin dedi filmde tertemiz 2 yaştan önce de zaten yamk basmayla ilgili bişey yapamayız dedi gönderdi tatmin olmadan geldik.bekliycez bakalım inşallah geçer bu ara çok hoplayıp zıplıyordu geçen gün yataktan düşürmüştüm o zaman mı oldu diye düşünüyorum kızım neresi acıyor diyorum parmakalrının bittiği yeri ayağının üstünü gösteriyor halada sekiyor.bu arada dr zayıf ve kısa buldu kızımı besleyin dedi nasıl olcaksa işimiz çok zor sağlıklı ama dedi siz daha üstüne düşerek bakın dedi.Konuşmasını beğendi hopluyorsa oda iyi dedi bizde böyle canım sıkkın yani
günaydınlar güzel bir gün diliyorum herkese
ferdacım merhaba canım nasılsın oğlun nasıl
konu eşimin iş yerindeki sekreterin eşime yakınlaşmaya çalışması ve benim bunu farkedip eşimi uyarmam sayesinde başladı serviste yıllardır eşimin yanına oturmayan kız biranda önde eşimin yanında oturuyor bir değil iki değil biz ev taşırken arıyor size geleyim yardıma diye bende eşime arkaya oturmanı istiyorum dedim oda yaptı ve kız ogün bugündür benimle konuşmuyorhemde nasıl bür düşmanlık telefonda eşimi istediğim zaman direk aktarıyor yoksa telefonu hiç konuşmadan yardımcısına aktarıyor eşimin tam sinir bozucu yani demek ki kötü niyeti varmış ki en ufak olayda düşman oldu çokda umrumda canım devir o kadar kötükü artık evli erkekler kadınların daha çok hoşuna gidiyor özellikle işinde başarılı evliliğinde mutlu erkeklerin yakasına yapışıyor bazı kendini bilmezler bende güzel giyinerek eşimin ne kadar şanslı olduğunu ona gösterdim birkez daha
esracım dediğine katılıyorum tatlım herkes yerini ve nerde durması gerektiğini bilmeli bencedeortalıkta çok var böylelerinden
türkizede geçmiş olsun canım doktorda bakarak nasıl anlamış hayret birşey yaiyi bir doktora daha göster canım
beslenmesi düzgünse bence zayıf olması çokda önemli değil tatlım
Herkese günaydınlar kızlar
Valla face olunca buranın geliş gidişleri azaldı. Aman bırakmayalım ya.
Bizde akşam yemeği yiyp geçtik hemen eve. Defne'yi uyutup öyle ütüye başlarım diyordum. Pek fazla değildi zaten. Neyse 10 gibi Defne'yi uyuturken sızmışım bende. İyi oldu ama güzel dinlendim.
Sabahta kalktık geldik işe. Bugünü cuma sanıyordum sabah iyi bomba oldu çarşamba olduğunu öğrenmemle :9
tekrar geçmiş olsun a.s.Maalesef kızlar Defdoş'da enfeksiyon kapmış halasındanDoktor krem ve damla falan vermiş. 1-2 gün sonra iyice artar 1 haftaya da geçer demiş. O arada da göz muayenesini de yapmış. Hiçbir sıkıntı yok gayet iyi görme duyuları demiş. Of yaaa çocuk tam düzeldi derken bişey çıkıyor. Allah'ım beterinden saklasın ama bazen keşke çalışmasaydım diyorum ya offf offf
Bende çok sağlıklı besleniyorum 2 gündür. Sabah kepek ekmeğine sandviç yedim. Öğlende az yağlı bir salata, yanına bir dilim çok tahıllı ekmek ve bir bardak ayran. Akşam da çorba ve sebze yiyorum 2 gündür. Makarna ve pilavdan da 2 yemek kaşığı tadımlık alıyorum. Bakalım ne kadar gidicem böyle :44:
Kuzum da öğle yemeğini yemiş şimdi kuru üzüm ve ceviz yiyormuş. Henü zbi kızarıklık yada şişme olmamış.
Bi çay demleyeyim de içeyim. Gerçi yanında tatlı bişey olmadan gitmez ama yemicem azimliyim
valla kızlar ekmek kırığı oluyor ali ile ömer ekmekleri aşırıyolar kuzenimin kızı bisküvi yiyor ellerine alıyolar..
devamlı kavga ediyolar...devamlı ağladıkca ikiside üzerime yapışıyor....birini ben sallıyorum diğerini kıza veriyorum
kızda olan ağlamaktan bi hal oluyor dün gece ali ayağımda,ömer kucağımda uyudu...kızda savsak bişasi dersem yapıyor...dilerim 10 gün kalmaz...
artık delirme noktasına getiriyolar yani......ellerimi ısırıyorum...başım ağrıyo....aksam oldumu bide ali baba diye ağlıyor.......
ruhummmmmm darda yaniiiiiii
gülşah cnm öksürük aynı 1 günde geçmezzzzzz ama gece biraz daha iiyiydi
tülaycığım valla ben senin yerinde olmak isterdim...tek çocukla hayat inan daha kolay...bide kızlar erkeklere göre daha sakin.......benimkiler tüle tırmanıyor düşün artk
Buralar iyice ıssız kalmış görünce üzülüyorum valla ama face hepimize daha kolay geliyor farkındayım
Herkese günaydınlar diyeyim
Uykusuzum. Akşam mızır mızırda Defne. Ateşi çıktı bi ara 38,1'e. Yarım ölçek calpolle düştü neyseki. Ama düzgün uyumadı beni de uyutmadı tabi. Neyse ki sabah kayınvalidemde uyudum 1,5 saat iyi geldi.
Bide akşam ütü yaptım 1 saatten fazla. Belim fena ağrıyor. Bugün de camcı gelicek. Şu hava alma işine bi çözüm bulamadık. Bunlarda contaları değiştirecekler bakalım. Bu sefer çözüm olur inşallah. Birde camlarımız boydan boya olduğu için hiç kapıları açamıyoruz tehlikeli diye. Camın önündeki demirlerde bi enteresan cam yapılamıyor koruma için. Demirleri sıklaştırmaya karar verdik. Bugün gelen pimapenci onları da yapacak bakalım.
Şimdi işlere dalayım ama takipteyim
pınarcım sağol bitanem nasıl bir anda üşüttüm anlamadım keyfim hiç yoktu dün akşam sabahta sesim kısık biraz ateşim vardı
kızlar bende perdelerimi değiştiriyorum bu akşam :)) perdelerimi sipariş vermiştim geldi umarım güzel olur
Diyene bak sanki kendi çok bakıyo gibi ..selamlarrr
buraları ıssız bırakmayın arkadaşlarr
banucum perdelerin güzel olur eminim hayırlı olsun oh valla değişiklik süper olur şimdi
pınarrr geçmiş olsun şekerrrr