2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ .TUTUKUNUM İYİYİM CNAIM TÜRKİZ NASIL OLDU.AMAN BU EŞLERE BAKMA SEN ENDLERİNDE BİŞEY OLSA LAF BİLE SÖYLETMEZLER KENDİLERİNE.birsen cim ne diyim herşeyin bir zorluğu var işte allah yardımcın olsun canım ama büyüdüler bak sen neler atlattın bunlarda geçecek..özlem büyüdüler canım bak kaç ay oldu mehmet bile olalı.

Süper canım ya bende azimliyim bu sefer bakalım devam ediyorum bikaç gündür inşallah yaza kadar bi 10 kilo versem süper olucak

E sana yardımcı olamayacaksa niye geldi ki kız ya gitsin evine

okuyorum okuyorum kaçıyorum burayı,2 tarafa yazmak zor oluyor kuzularla ama asıl burada oluyor herşey,kuzular sanki ikiz,aynı anda esniyo,aynı anda ağlıyo,aynı anda kaka yapıyorlar yaa

Canım ya zor tabi Allah kolaylık versn sende bir nevi ikiz annesi gibisin şimdi

Haklısın Filiz'cim ya ayda bi kilo bile gitse yaza kadar 6 kilo yapar. Bşrazda kasmayla 10 kiloya tamamlarsam 64 kilo olurum ki benim için iyi bi rakam. Sende bir ayda 4 kilo çok iyi vermişsin süper valla

Sağolasın canım. Yok ya misafir falan yok. Bende cuma olmasını tercih ediyordum çarşamba olduğunu duyunca ondan şok oldum zaten

Sorma ya dikkatli olması lazım ama halası işte bişeyde diyemiyorsun ne diyeyim

Buralar iyice ıssız kalmış görünce üzülüyorum valla ama face hepimize daha kolay geliyor farkındayım

Herkese günaydınlar diyeyim

Uykusuzum. Akşam mızır mızırda Defne. Ateşi çıktı bi ara 38,1'e. Yarım ölçek calpolle düştü neyseki. Ama düzgün uyumadı beni de uyutmadı tabi. Neyse ki sabah kayınvalidemde uyudum 1,5 saat iyi geldi.

Bide akşam ütü yaptım 1 saatten fazla. Belim fena ağrıyor. Bugün de camcı gelicek. Şu hava alma işine bi çözüm bulamadık. Bunlarda contaları değiştirecekler bakalım. Bu sefer çözüm olur inşallah. Birde camlarımız boydan boya olduğu için hiç kapıları açamıyoruz tehlikeli diye. Camın önündeki demirlerde bi enteresan cam yapılamıyor koruma için. Demirleri sıklaştırmaya karar verdik. Bugün gelen pimapenci onları da yapacak bakalım.

Şimdi işlere dalayım ama takipteyim

Son düzenleme:

Günaydın Tülay'cım

evet pınarım buralar pek ıssız kalmış bende hergün giriyorum burası sönmesinya burda neler paylaştık kaç kişi ama şimdi kaldık yine 5-6 kişi(

evet pınarım buralar pek ıssız kalmış bende hergün giriyorum burası sönmesinya burda neler paylaştık kaç kişi ama şimdi kaldık yine 5-6 kişi(

Aynen canım ya bende buraya girmesem rahat edemiyorum. Tamam face daha kolay geliyor daha rahat cevaplıyoruz falan ama dediğin gibi burasının yeri çok ayrı

selam kızlar nasılsınız sesim kısıldı ya ne iyi gelir sıcak ıhlamur falan içtim

merhaba arkadaslarrr
gecmıs olsun banuuu strefen dıye bı pastıl var hem agrı kesıcı hemde bogazlara cok ıyı gelıyorr bı dene benceee

pınarcım ben balkonuma cam yaptırdım duru onceden kolunu bacagını sarkıtmaya ugrasıyodu sımdı okadar rahat ettımkı zaten kış geldı ama yazın kaşık emzık sureklı asagıya atıyodu bu yaz rahat ederım artık sende onlardan yaptırsan cam balkon dıye googledan arastır bak..

bravo fılızcım 4kılo super vermıssın valla dun bı krıze gırdım nutellayı yarılamısım bende yedıkten sonra farkına varıyorum ozellıkle regl donemlerımde dayanamıyorum ınsallah böle devam edersınnn

pınarcım cayda tatlısız gıtmezkı bacım hadı bakalım sanada kolay gelsın

tatlım çok teşekkür ederim:)

selam kızlar nasılsınız sesim kısıldı ya ne iyi gelir sıcak ıhlamur falan içtim

Geçmiş olsun canım sıcak tut boğazını. Gülşah'ın dediği gibi pastil iyi oluyor

Canım benim balkonum değil ya salonumun camları şu fransız balkon denilen türden yere kadar cam. Tabi camı açınca demirler var ama onları arası da Defne'nin kafası geçebilecek türden. Aslında demirin önüne cam koyuyorlar koruma amaçlı ama bizimkine olmuyormuş o yüzden bizde parmaklıkları sıklaştıralım dedik. Yazın rahat ederiz. Gerçi ne bulsa atabilir aşağıya ama en azından düşme korkumuz olmaz. Rahat rahat bakar dışarıya

Balkonumu da senin dediğin gibi cam balkon kaplatıcam onlar çok iyi oluyo ama bu kış çok masrafımız vardı seneye kışa kapatmış oluruz kısmetse

Ay sorma karşı fırın sahibine sabah çay verdik diye o da minik acıbadem kurabiyeleri getirmiş. Bi tane atıverdim ağzıma iyi geldi

Son düzenleme:
pınarcım sağol bitanem nasıl bir anda üşüttüm anlamadım keyfim hiç yoktu dün akşam sabahta sesim kısık biraz ateşim vardı

kızlar bende perdelerimi değiştiriyorum bu akşam :)) perdelerimi sipariş vermiştim geldi umarım güzel olur

selamlarrr
buraları ıssız bırakmayın arkadaşlarr
banucum perdelerin güzel olur eminim hayırlı olsun oh valla değişiklik süper olur şimdi
pınarrr geçmiş olsun şekerrrr

banu canım geçmiş olsunya.aslında zencefil nar çiçeği hibiskus adaçayını hepsinden az miktarda 1 bardak kaynar suda kısık ateşte pişir.boğaza çok iyi gelioyr.ses kısıklığına daha doğrusu.perdelerinide güle güle kullan güzel olmuşlardır canımya..bende bugün hem düdüklümü aldım hemde elektrik süpürgemi eşim götürdü akşama heyecanla ev süpürcem bakalım hiç bu kadar heyecan yapmamıştımm ev süpürmek için:))))))))

Bizde oklava,vileda sopası,telefon,ütü masası,ütü hastalığı var oyuncakalrımız bunlar

komşumla anlaşıyoruz cnm yaa cidden iyi oluyor eşlerde anlaşıyor akşamları çay filan içiyoruz oturuyoruz,çocukalr az büyüseler gece okeye filan balıcaz ama şidilik erken uyuynca insan kıyamıyor yatağına yatırmak istiyor..

Çok geçmiş olsun cnm tekrar umarım şimdi iyidir güzel kızım..

iyiyiz güzelim bizde,
O kıza da ne diyimki ben Allaha havale ettim,evli erkeklerde ne bulurlar bilmem..İyi ders vermişisn..Bidaha yaklaşamaz heralde..

cuma sanıyodun hıı ...
tekrar geçmiş olsun a.s.

ooo diyete başlanmış yine hadi hayırlısı giden kilolardan heberrdar et bizide...

Zor cnm zor kolay gelsin sana..

oyy bizim salon camıda öyle yazın hiç açamadım ama Allahtan bizim balon ve bi küçük cam daha var.orayı açtık ama bu yıl balkondanda korkarım ben bakalm ne yapcaz..
Demirleri sıkıştırma iyi olur gerçekten ama cnm ben yinede güvenemem aman sen sen ol ona güvenip bakamsına izin verme Alalh korusun..

Aynen cnm benim öyle..

Perdelerini güle güle kullan güzelim..

selamlarrr
buraları ıssız bırakmayın arkadaşlarr
banucum perdelerin güzel olur eminim hayırlı olsun oh valla değişiklik süper olur şimdi
pınarrr geçmiş olsun şekerrrr
Diyene bak sanki kendi çok bakıyo gibi ..
Bu arada geçen atladım okudum ama,ne zaman istersen ara gel cnm,bekliyorum ok??

Selam Millet a.s.

Dün bakamadım hiç,şimdide Dağhana ütü masasını çıkardım onla oynarken yazıcam yoksa imkansız..

Dün sabahtan oğlumla kahvaltımızı yaptık ve ütüye giriştim neyseki azmış bi makine Dağhanındı onları ütüledim,sonra oğluşu alıp banyoya soktum o küvette oynarken bende banyoyu temizledim..Çıktıktan sonra yemeğini yedirip salonun camını sildim..o ara bizimkinin uykusu geldi tabii..onu uyutup salonun diğer camlarını sildim,sonrada koltuklarını ve halısını,ne oldu bana anlamadım valla bi anda hepsini yapıvardim aklımdan çıktı iyi oldu.Yerleri silerkende oğlum uyandı ve öylece bıraktım artık,aslında gümüşlükleride boşaltacaktım ama olmadı onlarıda bugün inaşallah..

Aslında o kadar hastayımki ,geçen Pınarla konuşmuştuk bademcik olayını benim artık şişmiyo demiştim ve anında sağ bademciğim şişti,canımı acıtıyo,alalhtan ateşim çıkmadı ama halsizliğim var..Nasıl geçer bilmiyorum doktora filanda gitmedim..

Dün akşam yemeği yiyince komşuma çıktım eşi maça gitmiş gel çay içelim dedi,sohebt ettik,Anıl aradı eltimler gelmişler bizde yemek yemişler,çağırma dediler diye çağırmamış beni ama tabi hemen indim.Onlarda Dağha'nı özlemişler uğramışlar.Kahve yaptım biraz oturduk gittiler..

Bu akşamda sanırım bizde balık yapılacakmış,aslında yemeğim vardı ama kalsın artık buzluğa atarım olmadı..

şimdi oğlum koltuk tepesinde dışarda asfalt çalışması var onu izliyor aklım gidiyor yanındayım ama ne olur ne olmaz arada artistik hareketler yapıyor ben biraz onla ilgileniyim..

Hepinizi çok öpüyorum..

Burayı boşlamamk konusundada sizle hemfikirim,bende burayı seviyorum,bakmayada devam edicem...
[/B]

Selam KIZLAR,,,

Umarım ıyısınızdır.Ben cok bosladım buraları valla kızsanızsa boynumu egerım artık.Facetekı duzenınde bı oturtturamadım ordada aktıf olamıyorum.Boraya yemek yapıyorum arada hemen selam vereyım dedım.

Hersabah öğle uykusuna kadar yakın bır avm var oraya goturuyorum borayı.Sonra uyku yemek bazen bende dısarı cıkıyorum ıpın ucu ıyıce kactı anlıycanız.Bora tv yı unutsun dıye cok evde tutmuyorum.Bırde benım su konusma olayına takılmam ıyıce sınırlerımı bozuyor.Ayy daha vaktı var dıyorum bı bakıyorum cocuga kıtapla sureklı bırseyler gosterıyorum.Yok tekrar sarkılar bozdum yanı ayarı anlıycanız.

Hasta olan kuzularıma gecmıs olsun.Allah tez zamanda duzeltsın hepsını.Kocaman optum sızlerı akşam dızım var ama arada gelıcem yıne.

oooooo hayırdır kalabalık buralar:))
valla ferda haklısın bende çok takılamıyorum buraya ama hergün mutlaka giriyorum yazmasamda okuyorum:)

ferdacım size gelicem canım artık okeyi aldım senden gelirim mutlaka

gülhancım gerçekten takılma konuşmasına biri erken yürür biri geç biri erken konuşur biri geç...yani hiçbiri aynı değil daha erken benim ablamın oğlu tam 22 aylıkken bir konuştu pir konuştu şimdi susmuyor :))borada konuşur annesi lütfen takılmaa

selam canlar,,, :79: :79: :79: :79: :79:

gecmişe bakıyorum o ara defne bi el atıyo pcye kapatıyorum unutunca tekrar ac falan sinir bi durum yani...

bende bugun 3.gün niyetliyim zar zor iftara yetişiyorum valla günler cok kısa.. iftar edincede bi ağırlıkki sormayın..

bugunde kuzenim hamile hasta gibiymiş kızıda kendide, annemle ona bakmaya gidicez.. bi iş yapmıyorum :)

gülhancım,ferdacım,gülşahcım,banucum,tülaycım,pınarcım öpüyorum kocaman ...

kız ferda niye okadar yoruyosun kendini canın ne senin.. bide hastayım diyorsun! yat dinlen biraz canım.. ev işi yap yap bitmiyo anacım. sende cok takıyorsun bu işlere benim gibi..

gülhancım bora ne güzel olmuş ya resimlere bittim hele semtranın oğlu bayıldım ya acayip heves ettim oğlan cocuguna zaten hep oğlum olsun istemiştim.. inş. bi dahakine oğlum olur benimde :)

banucum tüllerin hayırlı olsun..

pınar senin şu cam işi cok sıktı be artık bi cozüm bulsunlar yani!!

görüşürüz kızlar..

esen seni unutmuşum canımmm:80:

gecen gün sana yazdım cvp vermedin hatun???
nasıl oldu ahsen? ya bu bağsur kabızlıktanmı oldu, kıyamam ya ilacları zorluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…