2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar güzel bir gün diliyorum herkese

ferdacım merhaba canım nasılsın oğlun nasıl
konu eşimin iş yerindeki sekreterin eşime yakınlaşmaya çalışması ve benim bunu farkedip eşimi uyarmam sayesinde başladı serviste yıllardır eşimin yanına oturmayan kız biranda önde eşimin yanında oturuyor bir değil iki değil biz ev taşırken arıyor size geleyim yardıma diye bende eşime arkaya oturmanı istiyorum dedim oda yaptı ve kız ogün bugündür benimle konuşmuyor :KK37: hemde nasıl bür düşmanlık telefonda eşimi istediğim zaman direk aktarıyor yoksa telefonu hiç konuşmadan yardımcısına aktarıyor eşimin tam sinir bozucu yani demek ki kötü niyeti varmış ki en ufak olayda düşman oldu çokda umrumda canım devir o kadar kötükü artık evli erkekler kadınların daha çok hoşuna gidiyor özellikle işinde başarılı evliliğinde mutlu erkeklerin yakasına yapışıyor bazı kendini bilmezler bende güzel giyinerek eşimin ne kadar şanslı olduğunu ona gösterdim birkez daha :21:

esracım dediğine katılıyorum tatlım herkes yerini ve nerde durması gerektiğini bilmeli bencede :KK16: ortalıkta çok var böylelerinden
türkizede geçmiş olsun canım doktorda bakarak nasıl anlamış hayret birşey ya :KK43: iyi bir doktora daha göster canım
beslenmesi düzgünse bence zayıf olması çokda önemli değil tatlım

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız?

banucum ya dün birden elk.kesildi sana cevap yazamadım:KK43:( nasılsın kızlar nasıl ?

Herkese günaydınlar kızlar :KK71:

Valla face olunca buranın geliş gidişleri azaldı. Aman bırakmayalım ya.

Bizde akşam yemeği yiyp geçtik hemen eve. Defne'yi uyutup öyle ütüye başlarım diyordum. Pek fazla değildi zaten. Neyse 10 gibi Defne'yi uyuturken sızmışım bende. İyi oldu ama güzel dinlendim.

Sabahta kalktık geldik işe. Bugünü cuma sanıyordum sabah iyi bomba oldu çarşamba olduğunu öğrenmemle :9

Maalesef kızlar Defdoş'da enfeksiyon kapmış halasından :KK43: Doktor krem ve damla falan vermiş. 1-2 gün sonra iyice artar 1 haftaya da geçer demiş. O arada da göz muayenesini de yapmış. Hiçbir sıkıntı yok gayet iyi görme duyuları demiş. Of yaaa çocuk tam düzeldi derken bişey çıkıyor. Allah'ım beterinden saklasın ama bazen keşke çalışmasaydım diyorum ya offf offf

tünaydınn:KK71:
geçmiş olsun pınarcım oflama canım Allah dermansız dert vermesin

aman yaaaa kızlar çocuklazr çok yoruyor beni yaaa nefes almadan iş yapmaktan yoruldum........
sizinkilerde böylemi yaa silip süpürüyorum hergün yaaa.......

esen kuzu tlf no istemişsinn kızımmm senin tlf aylardr yok bendeeeeeeeeeeeee:KK52:

pınar cım geçmiş olsun canımya..suçlama kendini bir şekilde büyüyüp gidecekelr.

birsen valla hiç abrtmıyorum bende işten gidince her akşam banyo wc yıka oturma odası koridor yatak odası mutfak balkonlar sil süpür valla ertesi gün yine aynı.çamaşır desen hiç bitmiyor bazen delircekk gibi oluyorum:KK43:(

merhaba kızlarrrrrrrr:KK68:
bırsencım kuzular nasıl bugun antıbıyotık fayda ettımı?hergun sıl supurr aynı oluyorr bıraz dagınık kalsın bırakın yahu ekmek olmasın yerlerde gerısı boş benım ıcın artıkkk tabı bana konusması kolay ıkı kısı olunca evde ben yapmasam gorumcem kaldırıyo saolsun
pınarcım face daha kolayıma gelıyor benımde hem daha rahat takıp edılıyor bende buradan kopmayalım taraftarıyım ama kımsede yazmayınca ınsanda heves kalmıyor canım
banu tebrık ederım arada gozukmek lazım ıyı yapmıssın benımde esımın ofısıne gıtmeyelı yıl oldu valla :KK1:
tulaycım merhaba canım
esracım bırden korktum kalca ultrasonu falan yazınca asıdan sonra daghanada olmustu gecen hafta yazmıstı ferda:KK43: inşallah gecer hemencık yaa...senın nasıl gıdıyorrr malıkane gıbı ogretmenler odanız var nekadar sanslısınızzzz facede anca gordumdeee
ıkı saatte yazmaya calısıyorum unuttum tabı halıyle kıme yazıcagımııı kolay gelsın herkezeeeeeeee:KK23:

tünaydınn:KK71:
geçmiş olsun pınarcım oflama canım Allah dermansız dert vermesin

pınar cım geçmiş olsun canımya..suçlama kendini bir şekilde büyüyüp gidecekelr.

birsen valla hiç abrtmıyorum bende işten gidince her akşam banyo wc yıka oturma odası koridor yatak odası mutfak balkonlar sil süpür valla ertesi gün yine aynı.çamaşır desen hiç bitmiyor bazen delircekk gibi oluyorum:KK43:(

bırsencım kuzular nasıl bugun antıbıyotık fayda ettımı?hergun sıl supurr aynı oluyorr bıraz dagınık kalsın bırakın yahu ekmek olmasın yerlerde gerısı boş benım ıcın artıkkk tabı bana konusması kolay ıkı kısı olunca evde ben yapmasam gorumcem kaldırıyo saolsun
pınarcım face daha kolayıma gelıyor benımde hem daha rahat takıp edılıyor bende buradan kopmayalım taraftarıyım ama kımsede yazmayınca ınsanda heves kalmıyor canım
banu tebrık ederım arada gozukmek lazım ıyı yapmıssın benımde esımın ofısıne gıtmeyelı yıl oldu valla :KK1:
tulaycım merhaba canım
esracım bırden korktum kalca ultrasonu falan yazınca asıdan sonra daghanada olmustu gecen hafta yazmıstı ferda:KK43: inşallah gecer hemencık yaa...senın nasıl gıdıyorrr malıkane gıbı ogretmenler odanız var nekadar sanslısınızzzz facede anca gordumdeee
ıkı saatte yazmaya calısıyorum unuttum tabı halıyle kıme yazıcagımııı kolay gelsın herkezeeeeeeee:KK23:

Sağolasınız kızlar ya öyle duyunca çok üzüldüm biran. Tabi Rabbim dermansız dert vermesin. Keyfi yerindeymiş henüz bi kızarma falan yok. Belki de erken anlaşıldı ilaçlar iyi gelir hiç kızarma falan olmaz.

aman yaaaa kızlar çocuklazr çok yoruyor beni yaaa nefes almadan iş yapmaktan yoruldum........

esen kuzu tlf no istemişsinn kızımmm senin tlf aylardr yok bendeeeeeeeeeeeee:KK52:

Selam Birsom valla evdeyken bizde öyleyiz canım ya. Gülşah'ın dediği gibi kırıntı olmadı mı çok dert etme artık yere düşen şeyleri. Ben evdeyken yere düşen saçların bile peşine düşerdim deli gibi. Canında kıymetli mi ya takma o kadar kafana. Yorma kendini :KK71:

Bende çok sağlıklı besleniyorum 2 gündür. Sabah kepek ekmeğine sandviç yedim. Öğlende az yağlı bir salata, yanına bir dilim çok tahıllı ekmek ve bir bardak ayran. Akşam da çorba ve sebze yiyorum 2 gündür. Makarna ve pilavdan da 2 yemek kaşığı tadımlık alıyorum. Bakalım ne kadar gidicem böyle :44:

Kuzum da öğle yemeğini yemiş şimdi kuru üzüm ve ceviz yiyormuş. Henü zbi kızarıklık yada şişme olmamış.

Bi çay demleyeyim de içeyim. Gerçi yanında tatlı bişey olmadan gitmez ama yemicem azimliyim :KK9:

evet pınarcım devam et.ben yaklaşık yediklerime dikkat ederek 3 kilo verdim. şimdide sabah t.b.ekmeği peynir zeytin domates yeşillik öğlen sebze yoğurt salata akşamda baklagil salata yoğurt yada sebze yada et tavuk türü şeyler.sadace sabah ekmek yiyorum.iyi kilo verdim.bir ara 58 lere çıktım ama bu sayede şimdi 53-54 arasıyım:))))azmin elinden bişeycik kurtulmaz:))

valla kızlar ekmek kırığı oluyor ali ile ömer ekmekleri aşırıyolar kuzenimin kızı bisküvi yiyor ellerine alıyolar..
devamlı kavga ediyolar...devamlı ağladıkca ikiside üzerime yapışıyor....birini ben sallıyorum diğerini kıza veriyorum
kızda olan ağlamaktan bi hal oluyor dün gece ali ayağımda,ömer kucağımda uyudu...kızda savsak bişasi dersem yapıyor...dilerim 10 gün kalmaz...
artık delirme noktasına getiriyolar yani......ellerimi ısırıyorum...başım ağrıyo....aksam oldumu bide ali baba diye ağlıyor.......

ruhummmmmm darda yaniiiiiii

gülşah cnm öksürük aynı 1 günde geçmezzzzzz ama gece biraz daha iiyiydi

tülaycığım valla ben senin yerinde olmak isterdim...tek çocukla hayat inan daha kolay...bide kızlar erkeklere göre daha sakin.......benimkiler tüle tırmanıyor düşün artk

ulen birso ne demek numara yok hani arıyordun :KK47:demek beni özlemiyorsunn:KK19:

okuyorum okuyorum kaçıyorum burayı,2 tarafa yazmak zor oluyor kuzularla ama asıl burada oluyor herşey,kuzular sanki ikiz,aynı anda esniyo,aynı anda ağlıyo,aynı anda kaka yapıyorlar yaa:KK9:

Selamlar Kizlar,

Savsakladik iyice burayi, hic istemememe ragmen. Yazacagim artik buraya, icim bir tuhaf oluyor böyle tenha gördügümde. Hamileyken ne güzeldi, yetisemezdik okumaya, yazmaya. Yillandik iyice ya...

Banu'cugum, sekretere iyi bir ders vermissin canim. Esimin is yerinde de öyle bir vaka varmis ama benim gidip ayar cekme sansim yok, baska bir ülkede calisiyor esim. :KK1:

Pinar'cigim, diyettesin sanirim. Tebrik ederim canim, benimkide hala sürüyor, insan tempoya bir alisinca, gercekten öyle gidiyor. 4 kilo verdim yaklasik 1 ayda. Ve verilecek epey kilom var, böyle giderim birkac ay insallah...Her ay 1 kilo versem bile kar, sonucta artmiyorsun, eksiliyorsun...

Birsen'cigim, of iyice daral gelmis yine sana. Halanin kizi niye sizde öyle maraz cikartiyorsa, anlamadim orasini canim. Ya da ben mi yanlis anladim?

Özlem'cigim, sende ikiz annesi olmussun desene. Birsen'i en iyi sen anliyorsundur...:KK1:

günaydınlar güzel bir gün diliyorum herkese

ferdacım merhaba canım nasılsın oğlun nasıl
konu eşimin iş yerindeki sekreterin eşime yakınlaşmaya çalışması ve benim bunu farkedip eşimi uyarmam sayesinde başladı serviste yıllardır eşimin yanına oturmayan kız biranda önde eşimin yanında oturuyor bir değil iki değil biz ev taşırken arıyor size geleyim yardıma diye bende eşime arkaya oturmanı istiyorum dedim oda yaptı ve kız ogün bugündür benimle konuşmuyor :KK37: hemde nasıl bür düşmanlık telefonda eşimi istediğim zaman direk aktarıyor yoksa telefonu hiç konuşmadan yardımcısına aktarıyor eşimin tam sinir bozucu yani demek ki kötü niyeti varmış ki en ufak olayda düşman oldu çokda umrumda canım devir o kadar kötükü artık evli erkekler kadınların daha çok hoşuna gidiyor özellikle işinde başarılı evliliğinde mutlu erkeklerin yakasına yapışıyor bazı kendini bilmezler bende güzel giyinerek eşimin ne kadar şanslı olduğunu ona gösterdim birkez daha :21:

esracım dediğine katılıyorum tatlım herkes yerini ve nerde durması gerektiğini bilmeli bencede :KK16: ortalıkta çok var böylelerinden
türkizede geçmiş olsun canım doktorda bakarak nasıl anlamış hayret birşey ya :KK43: iyi bir doktora daha göster canım
beslenmesi düzgünse bence zayıf olması çokda önemli değil tatlım
valla tekrar söylüyorum çok iyi yapmışsın
dr için bi kaç gün bekliycem olmadı tekrar gidicem canım inşallah geçer hemen

günaydın kızlar nasılsınız?

banucum ya dün birden elk.kesildi sana cevap yazamadım:KK43:( nasılsın kızlar nasıl ?
naber tatlım nasılsın (cümlem böyle laf atar gibimi oldu ):KK69:
Herkese günaydınlar kızlar :KK71:

Valla face olunca buranın geliş gidişleri azaldı. Aman bırakmayalım ya.

Bizde akşam yemeği yiyp geçtik hemen eve. Defne'yi uyutup öyle ütüye başlarım diyordum. Pek fazla değildi zaten. Neyse 10 gibi Defne'yi uyuturken sızmışım bende. İyi oldu ama güzel dinlendim.

Sabahta kalktık geldik işe. Bugünü cuma sanıyordum sabah iyi bomba oldu çarşamba olduğunu öğrenmemle :9
şimdi çarşamba iyimi yoksa sanırım misafirin gelcek kötümü ben cumayı tercih ederdim çünkü

Maalesef kızlar Defdoş'da enfeksiyon kapmış halasından :KK43: Doktor krem ve damla falan vermiş. 1-2 gün sonra iyice artar 1 haftaya da geçer demiş. O arada da göz muayenesini de yapmış. Hiçbir sıkıntı yok gayet iyi görme duyuları demiş. Of yaaa çocuk tam düzeldi derken bişey çıkıyor. Allah'ım beterinden saklasın ama bazen keşke çalışmasaydım diyorum ya offf offf
canım geçmiş olsun ya büyüklerin daha dikkatli olması lazım aslında ama olmuyor işte canım senin yanındada olurdu ama işte uzak olunca aklın dah çok onda oluyor bide hep her anını özlüyorsun

valla ne desemki birsom bende hergün arka opluyorum ama sende 2 katı zor gerçekten arada salıver sonra hepberaber toplamayı dene bakalım ben bazen hadi kızım toplayalım diyorum bazen yardım ediyor
tulaycım merhaba canım
valla bide beni düşün eşimde yanımda ömreümü yedi bakamadınız bu çocuğada falan üzüntümemi yanayım gelen taşlaramı
Valla 5 yıldızlı otel lobisi gibi olduk bi muhabbet bide herkes çok neşelendi birden çok rahatız çoooooooooook her öğretmene diiyorum bu lüksü
okuyorum okuyorum kaçıyorum burayı,2 tarafa yazmak zor oluyor kuzularla ama asıl burada oluyor herşey,kuzular sanki ikiz,aynı anda esniyo,aynı anda ağlıyo,aynı anda kaka yapıyorlar yaa:KK9:
valla ne diyim sanada 2 tane birden ha gayret özlemcim büyüdüler bile bak
Selamlar Kizlar,

Savsakladik iyice burayi, hic istemememe ragmen. Yazacagim artik buraya, icim bir tuhaf oluyor böyle tenha gördügümde. Hamileyken ne güzeldi, yetisemezdik okumaya, yazmaya. Yillandik iyice ya...

Banu'cugum, sekretere iyi bir ders vermissin canim. Esimin is yerinde de öyle bir vaka varmis ama benim gidip ayar cekme sansim yok, baska bir ülkede calisiyor esim. :KK1:

Pinar'cigim, diyettesin sanirim. Tebrik ederim canim, benimkide hala sürüyor, insan tempoya bir alisinca, gercekten öyle gidiyor. 4 kilo verdim yaklasik 1 ayda. Ve verilecek epey kilom var, böyle giderim birkac ay insallah...Her ay 1 kilo versem bile kar, sonucta artmiyorsun, eksiliyorsun...

Birsen'cigim, of iyice daral gelmis yine sana. Halanin kizi niye sizde öyle maraz cikartiyorsa, anlamadim orasini canim. Ya da ben mi yanlis anladim?

Özlem'cigim, sende ikiz annesi olmussun desene. Birsen'i en iyi sen anliyorsundur...:KK1:
valla buraya girmek zor oluyor gerçekten ama boşlamayalımda

X