Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pınarcım günaydın tatlım evet arada yapmak lazım :)))
günaydınn pınarımmm barıştınızmı eşinle hala küsmüsünüz):)
götürdük canım götürdük bir yığın ilaç ve tedavi önerdi inşallah geçer de kurtuluruzBengi,Esen selamlar kızlar..Herkes nereye kaçtı??
Esencim bana gelme işi ne oldu??Bekliyorum bak ona göre ama pazar günü bu taraftan k,mseye uymuyormuş,o yüzden siz ayrı gelin bu yakayıda cumartesi alırım olmazsa bana uyar oldumu cnm??
Bu arada kızı doktora götürdünmü?
kızlar günaydınlar nasılsınız dün eşim beni acayip kıskandı işten çıkıp annemlere geçtim ve bir güzel hazırlandım elbise giydim makyaj yaptım sonra kızlarıda alıp eşimin iş yerine gittim tabi eşim beni herzaman ki gibi pantolon ve gömlekle bekliyordu görünce şaşırdı ve ilk cümlesi işe böylemi gittin demek oldu bende evet dedim hadi canım dedi bende sen elbise giy bak kendine diyordun ya dedim yok sen bu kadar bakma dedi girişte güvenlikten tut bütün herkes bana baktı eşimde çatır çatır çatladı valla özellikle o sekreter bozuntusu var ya arkamdan bakakaldı çok hoşuma gitti kızlar
akşamda üst komşulara çıktık gayet sıcakkanlı cana yakın bir aile iyi komşularımız var çok şükür ev alma komşu al derler ya iyi kide almışsız oradan ev çocuklarının biri tıp okuyor gayet zeki bir çocuk derecesi var türkiye genelinde altıncı senesiymiş son bölüm yani sonra istediğin bölümü seçecekmiş ayy içimden dua ettim bizim kuzucuklarımızda iyi yerlere gelsinler okusunlar diye hepimiz için
durununda biraz daha keyfi yerindeydi hastalığı attı sayılır bizden böyle işte
götürdük canım içerden çatlak varmış günde üç kere oturma banyosu verdi ilaçlı kabız ilacı verdi ve kremler 21 gün sonra tekrar götürücem inşallah düzelirEğer hepsi birikmezse bi akşam yıkayıp bi akşam yaparsam zor gelmiyor ya
Valla sızmışım canım ya
Ne dedi doktor hayatım ya verdi mi bi ilaç falan :44:
Selam bacı. Valla özletiyorsun kendini he. Hadi bakalım inşallah sorunsuz bir gece geçirmişsindir kuzularla. Eşinde gitmiş yine Allah kavuştursun
Hadi bakalım iyi çalışmalar sana canım
Ekle canım ekle
Ay sorma canım ya o lunapark kapısını görünce aklıma geliyor ama düşünmemeye çalışıyorum. Evet Bostancı köprüsünden sonra Kadıköy'e kadar berbattı resmen milim milim gittik. Bide siz erken geçmişsinizdir Kartal'a. Bizim tam öğle saati olduğundan kaldık öyle.
Ooo bizde film çok. Bi dvd'cimiz var. Eşim her hafta 5 tane garanti alır. Genelde pek benim sevdiğim tarzda değil ama bende alırken yanında olursam sevdiğim tarzda filmleri aldırıyorum iyi oluyor
Günaydın Banu'cum. Ohh maşallah eşini kıskandırmışsın arada lazım heralde iyi oluyor böyle
Günaydın Tülay'cım
kızlar günaydınlar nasılsınız dün eşim beni acayip kıskandı işten çıkıp annemlere geçtim ve bir güzel hazırlandım elbise giydim makyaj yaptım sonra kızlarıda alıp eşimin iş yerine gittim tabi eşim beni herzaman ki gibi pantolon ve gömlekle bekliyordu görünce şaşırdı ve ilk cümlesi işe böylemi gittin demek oldu bende evet dedim hadi canım dedi bende sen elbise giy bak kendine diyordun ya dedim yok sen bu kadar bakma dedi girişte güvenlikten tut bütün herkes bana baktı eşimde çatır çatır çatladı valla özellikle o sekreter bozuntusu var ya arkamdan bakakaldı çok hoşuma gitti kızlar
akşamda üst komşulara çıktık gayet sıcakkanlı cana yakın bir aile iyi komşularımız var çok şükür ev alma komşu al derler ya iyi kide almışsız oradan ev çocuklarının biri tıp okuyor gayet zeki bir çocuk derecesi var türkiye genelinde altıncı senesiymiş son bölüm yani sonra istediğin bölümü seçecekmiş ayy içimden dua ettim bizim kuzucuklarımızda iyi yerlere gelsinler okusunlar diye hepimiz için
Günaydın kızlar
Ya dün akşam sizle yazışırken belim çok ağrıyınca koltuğa uzandım. Bilgisayarı da kucağıma almıştım. Anaaaa bi gözümü açtım ki saat olmuş 1 Ben bi koltukta Halit bi koltukta sızmışız.
Sabah ta kayınvalideme geldik. Alarmı kurdum 1 saat uyuyacaktım. Kayınvalidem geldi uyandırdı. Saat olmuş 08:55 Anında giyindim bindim taksiye 10 dk'da geldim. Ya Defne a dese duyuyorum ama bu alarmı niye ise duyuyorum kapatıyorum umrumda olmuyor valla
Geldim tam tahıllı ekmeğe tost yaptım kendime. Şimdi işlerime gömüleyim
Yok canım barıştık. Yani haftasonu arkadaşlar var diye mecbur konuştuk. Sonra pazar günü onlar gitti yine konuşmamaya başladık. Ama akşamına dayanamadı geldi yanıma. Hem ağladık, hem konuştuk. Özlemişiz birbirimizi barıştık
pınarcım çok sevindim tatlım eşinle barışmanıza:))))))
pınarcım çok sevindimm canımm barışmanıza.arada küslükler iyi oluyor.):)
götürdük canım içerden çatlak varmış günde üç kere oturma banyosu verdi ilaçlı kabız ilacı verdi ve kremler 21 gün sonra tekrar götürücem inşallah düzelir
üstüne bi de öksürük başladı onun için de ilaç verdi anlayacağınız zor durumdayız
Ayy benimde hem işe hemde okula çok kez geç kaldığım olmuştur.. Uykuyu seviyorum..
Hımmmm demek barıştınız :)) Aferin bak hatasını anlamış o da,ayy bende ağlamaya bayılırım,ancak öyle rahatlar içim..
Selam Kızlar..
Bu aralar oğluşa iyi uyuyoruz sabahları,Alalh bozmasın :)) Yine geç kalkcaktık ama telefona uyandık,komşum yeter artık uyumayın hadi kahvaltıya gelin dedi,kalktık hazırlanıp gittik,genelde birlikte yapıyoruz zaten kahvaltılarımızı..Sohbet ettik çocuklar oynadı,evimize geldik,oğluşla hazırlanıp dışarı çıktık,market turlayıp alışveriş yaptık biraz..Araba aldık oğluşa ama eve gelince bir iki baktı hevesi geçti..Maymun iştahlımı bunlar yaa..Valla bidaha bişey alasımda gelmiyor..
Neyse şimdi uyuyor bende tostumu yedim çayımı içtim,akşama biraz yemeğim var yanınada makarna yapıcam.yeter,,
Şimdilik kaçıyım ben...
Görüşmeke üzere kızlar..
kızlar ben unutmuşum dün akşamı( okuldayım şimdi. kuzularıma çizgi film açtım,size bakiim dedim. çoğu yokmuş heralde dün??
off burdaki klavye F. çok zor yazıyorum
ARI filmini izletiyorum. çok güzelmiş, bende ilk izliyorum.
buraya yükleyemeim şu image shak mi ne var bi türlü olmadı ya face de şimdi kuzenimden önce yüklemek istemiyorum abla önce ben gösterseydim diyebilir inşallah yüklüycem kara böcüğümüzükıyamam kuzucuğumaa inşallah çabucak düzelir yavrum yaa...
Deniz Kaan iyi şükür nezlemiz geçti aşımızı da olduk bugün bi aksilik çıkmadan
kızımızn adı şimdilik Zeynep Duru canım:)
kolay gelsin canım inşallah rahat bir gece geçirirsiniz. turp ve bal çok etkili inşallah iyi gelir paşama
canım güzel kuzunun resimlerini görelim cidden
iyi geceler tatlım
sağol canım darısı tüm isteyenlere başta ben kuzenime doğuma girerken dedim zaten bol dua et benim için sonra tüm isteyenler için diye hamile arkadaşlar dua edin dualarınız sizinde kabul olurKimse bişeyler yazmışken bende aklıma gelenleri yazıyım bari...
Öncelikle Esra Tülay yeğenleriniz dünyaya gözlerini açmış sağlıkla,Allah analı babalı büyütsün..miz gibi kokuyodur şimdi onlar ne güzel..:)
Nuran kızın düzelmemiş,üzüldüm bence sen doktoru bidaha ara...
pınar sen lunapark deyince benim içim bi hoş oluyo,Defnenin o hali geliyor aklıma.Aman neyse bidaha göstermesin Allah!Doktor işinizde kalmış,üzüldüm.istanbul trafiği işte insanı her işinden eder,biz rahat gitmiştik tubaya demekki sizin taraflar yoğundu...Haftasonu baya film izlemişsiniz maşallah..Arşiv geniş galiba sizde :))
Nurtencim ben tarhanayı buzdolabında saklıyorum,artık dolapta kurubaklagilden başka şeye yer yok sinir oluyorum,Dört kapı ancak yeter bana
Banucum önce sana bir:81:sonra arkasından tüm sekreter ve kıskananlarada:80:diyorum.süper yapmışsın arada bir yapmak lazım adamların aklı başına gelsin göz koyan varsada yada kıskanan durucağı yeri bilmesi gerektiğii anlasın diye...........kızlar günaydınlar nasılsınız dün eşim beni acayip kıskandı işten çıkıp annemlere geçtim ve bir güzel hazırlandım elbise giydim makyaj yaptım sonra kızlarıda alıp eşimin iş yerine gittim tabi eşim beni herzaman ki gibi pantolon ve gömlekle bekliyordu görünce şaşırdı ve ilk cümlesi işe böylemi gittin demek oldu bende evet dedim hadi canım dedi bende sen elbise giy bak kendine diyordun ya dedim yok sen bu kadar bakma dedi girişte güvenlikten tut bütün herkes bana baktı eşimde çatır çatır çatladı valla özellikle o sekreter bozuntusu var ya arkamdan bakakaldı çok hoşuma gitti kızlar
çok sağol tatlım benimgünaydın kızlar nasılsınız= ferdacım tutkuncum nurten cim teşekkürler kızlar. tutkun canım senin yeğenin olmuş allah uzun ömürler versin.
nurten cnmya tarhana kolay böceklenemz ki antalya çok sıcak olmasına rağmen ben baklagillerimi kavanozlarda ve dışarıda sakalrım hiç böceklenmediler .belki nemli falan kalmıştır yada kapağı tam kapanmadıysa.annem bu yıl yapsa gönderirdim canımya(selin de çok seviyor tarhanayı bizde bu yıl kaldık tarhanasız
ekliyemedim canım ya ama yakında öğrenip yapıcam bu işiEğer hepsi birikmezse bi akşam yıkayıp bi akşam yaparsam zor gelmiyor ya
Valla sızmışım canım ya
Ne dedi doktor hayatım ya verdi mi bi ilaç falan :44:
Selam bacı. Valla özletiyorsun kendini he. Hadi bakalım inşallah sorunsuz bir gece geçirmişsindir kuzularla. Eşinde gitmiş yine Allah kavuştursun
Hadi bakalım iyi çalışmalar sana canım
Ekle canım ekle
Ay sorma canım ya o lunapark kapısını görünce aklıma geliyor ama düşünmemeye çalışıyorum. Evet Bostancı köprüsünden sonra Kadıköy'e kadar berbattı resmen milim milim gittik. Bide siz erken geçmişsinizdir Kartal'a. Bizim tam öğle saati olduğundan kaldık öyle.
Ooo bizde film çok. Bi dvd'cimiz var. Eşim her hafta 5 tane garanti alır. Genelde pek benim sevdiğim tarzda değil ama bende alırken yanında olursam sevdiğim tarzda filmleri aldırıyorum iyi oluyor
Günaydın Banu'cum. Ohh maşallah eşini kıskandırmışsın arada lazım heralde iyi oluyor böyle
Günaydın Tülay'cım