- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
canım ya gezmek istemişsin kırkınız çıkana kadar rahat gezemezsin ondan sonrada kış geliyo zaten ama yürüyüşlere çıkarsın kuzularla iyi gelir size:)kuzularım uyudu,çamaşırşarım var onalrı yıkıycam şimdi 2 posta,bi sepet ütülenecek var onalrı da halledeyim,kociş bayram gezmesine çıktı biraz önce,annem arefe günü evine gitti daha da gelemedi beli çok ağrıyormuş yatıyormuş evde
gelen giden uğraşıyorum işte bende
arada kocişe aramız bozuluyo neymiş oğlanın gazını çıkarmıyormuşum da huysuzlanıyormuş diye
amannn
hava çom gzüel benimde gezesim var ama olmuyor işte
16a.ayda aşı vardı değil mi zeynebi götüreyim bayramdan sonra
evi süpürdüm bide toz alyım bayram mayram demiyorlar bebek görmeye geliyorlar gelsinler
bide kriz fena vurdu sanırımmilleti hiç altın takan yokk
dayımlar eşimin teyzesi bile takmadı
heleki halasını kızı eli boş gelmiş bebk bakmaya düşünün yani
ben olsam gidemezdim ufacık da olsa alırdım yani
ne demişler yarım elma gönül alma
aman çenem düştü işler beni beklerr
koş özlem koşşşşşkaydirigubbakcemile3
selam canım opuyorumnanaktan sibelim hepsi aynı heralde bizikide tutup yolu gidiyor neresi denk gelirse :)İyi Bayramlar Kızlar,
Bende ancak gelebildim.Bi ara site bakımdaydı daha sonrada bayram telaşı falan derken kaldı.Çok sayfa birikmiştir dedim ama nerdeeee
İki gündür bayram gezileri misafir ağırlama derken baya yorulduk.Bizim veletlerlede gezmek bir olay.Anacım benimkimi öle bilmiyorum ama hiç yabancı bilmiyor maşallah dolaşacakmış her yerde.
Neyse kaçayım misafirlerim yeni gitti bulaşık var biraz sonrada duş alıp dinleneyim.Kuzularımı ve sizleri öpüyorum.Nice birlikte bayramları görmeyi nasip etsin rabbim.
yavaş yavaş dökülelimmmm...herkese merhaba ...
yoğun bi bayram geçirdim2gün eltimlerle az kaldı kapışıyorduk
bayramın 2.günü bi arkadaşıma gittik oradan kaynanama gittik 9 kadar misafir vardı
eve geç geldik...bugünde bir arkadaşıma gidecektik sabahın köründe eşimin patronu aradı doğu tarafının pazarlamasına bakan çocuk kalpkrizi geçirmiş vefat etmiş sabah 8.30 da adanaya uçtular
aksam 7.30ucAğı ile geliyolar çok kzıdım adam öğlen defnedildi taa o saate kadar tuttu eşiimi patronu .
bende arkadaşıma tek gittim...bizim taksici müsayitti allahtan...şimdi çocukları uyutuyorum
çovukların valizini hazırladım yarın kayınvalideye geçiyoruzz.
selam canım bayramda iyi vakit gecirmişsin sevindim senin adınaherkese iyi bayramlar yanaklarınızdan tek,tek öpüyorum.. kuzularında göslerinden :) :)
daha nice hayırlı ve güzel bayramlarımız olsun evlatlarımızla beraber..
uzun zamandır bakamıyorum diye hayıflanıyordum ama benim gibi bissürü kaçak varmış:)
dün tüm gün annemdeydim gelen giden bitmedi sagolsun hepside kuzenlerdi, gençlerdi yani cok güzel geçti tatlı bile yaptım harika oldu:)
tel.annemde unutmuşum eşimde kendi cebini kapatıp yatmış halada uyuyor arefe gecesi hiç gelmedi
bayram namazına gelebildi sonrada hemen cıktık zaten cok yorgun ve hala uyuyor tel. kapalı olunca arayan ulaşamamış herkes panik olmuş kayın pederim cok kızdı valla oğlunun huyunu biliyor ben neyapayım.. kayınvallidemler teyzesindelermiş uyansınlar benide bırakır eşim, gecede kaçta gelir allah bilir?? rahat edemiyorum orda ya...
neyse artık yapıcaz bişiler..
aaa kalktı bizim uykucular ben kaçar,herkesi öpüyorum bye
kuzularım uyudu,çamaşırşarım var onalrı yıkıycam şimdi 2 posta,bi sepet ütülenecek var onalrı da halledeyim,kociş bayram gezmesine çıktı biraz önce,annem arefe günü evine gitti daha da gelemedi beli çok ağrıyormuş yatıyormuş evde
gelen giden uğraşıyorum işte bende
arada kocişe aramız bozuluyo neymiş oğlanın gazını çıkarmıyormuşum da huysuzlanıyormuş diye
amannn
hava çom gzüel benimde gezesim var ama olmuyor işte
16a.ayda aşı vardı değil mi zeynebi götüreyim bayramdan sonra
evi süpürdüm bide toz alyım bayram mayram demiyorlar bebek görmeye geliyorlar gelsinler
bide kriz fena vurdu sanırımmilleti hiç altın takan yokk
dayımlar eşimin teyzesi bile takmadı
heleki halasını kızı eli boş gelmiş bebk bakmaya düşünün yani
ben olsam gidemezdim ufacık da olsa alırdım yani
ne demişler yarım elma gönül alma
aman çenem düştü işler beni beklerr
koş özlem koşşşşşkaydirigubbakcemile3
aman sibel tüm kuzular öle valla hiç eyvallalhları yok napcaz bunlarla bilmemİyi Bayramlar Kızlar,
Bende ancak gelebildim.Bi ara site bakımdaydı daha sonrada bayram telaşı falan derken kaldı.Çok sayfa birikmiştir dedim ama nerdeeee
İki gündür bayram gezileri misafir ağırlama derken baya yorulduk.Bizim veletlerlede gezmek bir olay.Anacım benimkimi öle bilmiyorum ama hiç yabancı bilmiyor maşallah dolaşacakmış her yerde.
Neyse kaçayım misafirlerim yeni gitti bulaşık var biraz sonrada duş alıp dinleneyim.Kuzularımı ve sizleri öpüyorum.Nice birlikte bayramları görmeyi nasip etsin rabbim.
hayırdır bacım noldu eltinleyavaş yavaş dökülelimmmm...herkese merhaba ...
yoğun bi bayram geçirdim2gün eltimlerle az kaldı kapışıyorduk
bayramın 2.günü bi arkadaşıma gittik oradan kaynanama gittik 9 kadar misafir vardı
eve geç geldik...bugünde bir arkadaşıma gidecektik sabahın köründe eşimin patronu aradı doğu tarafının pazarlamasına bakan çocuk kalpkrizi geçirmiş vefat etmiş sabah 8.30 da adanaya uçtular
aksam 7.30ucAğı ile geliyolar çok kzıdım adam öğlen defnedildi taa o saate kadar tuttu eşiimi patronu .
bende arkadaşıma tek gittim...bizim taksici müsayitti allahtan...şimdi çocukları uyutuyorum
çovukların valizini hazırladım yarın kayınvalideye geçiyoruzz.
aman bacım niye kavga ediyon keyfinden mi gecikiyor neyse düzeltirsin arayıııııkızlar anemdeyim sabah eşimle atıştık aldım defneyi çıktım evden halbuki ne çok işim vardı..
şimdide zaman geçmiyor....
yrnda burada oy kullanacagım defenyide anneme bırakıp eve geçerim işlerimi yaparım, pazar yapıp buzlugada bişiler atacagım yetiştiririm heralde :/ yarn ablamda geliyor yigenlerimi çok özledim :)
kesin benimki geç gelir offf atlayıp gitsemmi eve??
yok bacım normal ben hanzadede 20 gün yogun oldum sonra 3 gün kesildi 5 gün oldum yani anlayacagın 40 gün kesik kesik te olsa gelir doktora gitme bence ishalede alakalı degildirslm kızlarrr
ay biraz ayıp olucak ama size bişey sormam lazım
annme sordum,çok oldu hatırlamıyorum sen en iyisi kk ya sor dedi o bile biliyor sizi
4-5 gündür kanamam olmuyordu hiç dün pedi çıkardım bende sabah
akşam üstü bir geldi pir geldi valla
rengi de çok koyu kahverengi çamur gibi
dünden beri de baya geliyo
bi de ishal olmuşum bi alakası yoktur da
zeynepde 40 gün hep leke gelmişti bunda böyel olunca şaşırdım taze kan da değil
dr.a sorsam mı acaba diye düşündüm
en önce size danışayım dedim
sonra girip bakıcam yorumşlarınıza oğlan ağlıyo
zeynep babasıyla pazara gitti akşam misafirim var
neyseki kociş balık yapacak bende salata baklavamda var yeter işte
öpüyorum hepinizi
ayyy hülya nurten canlarrrr ben size yazarken ömeri yatırmaya gittim artık sallanmadan yanına yatarsam uyuyorr ...bende uyumuşummm.....
nurten kocişle kapışmışsın....kızlar bizde şuan 3eltiyiz 4 numara geliyor..diğeri ile ömerle ali doğdundan beri konuşmuyoruz....öncesindende gerginliğimiz vardı...kaynanamdada az kaldı kapışıyorduk..
sonra anlatırımmm
ayy hava ne kötü yaaa.....misafir gelecek ...evi biri görmeye gelecekler....canta hazırlıyorum püffffff