- 10 Mart 2009
- 1.399
- 0
- 42
maşallah...Benim kuzumda ben gittikten sonra ananesiyle oynamış. Saat 9:30 gibi uyumuş hala uyuyor dedi annem. Erken kalkmaya başlayınca günde 2 kere uyuyor oldu. Akşam da 9-9:30 gibi uyuyor. İyi oldu düzene girdi a.s.
soran bendim cnm,olsun ..çok güzel keyfini çıkar...millet arayıpda bulamıyo doğada evi...selam anam alıntılar bi şekil oldu pc kafayı yedi sanırım sonunda
neyse aman kızlar yaa dün eşim dışaı cıkalım dedi ordanda kaynanaya geceriz dedik ii
bende regl dim bi baktım lekeler kesilmiş hemen dusa girdim abdest aldım gittk gezdik hanzadeye bitane tabure aldık daha dogrusu yapı markette bırakmadı elinden aldık onun için
sonra kaynanaya gittik yemegi yedik eve geldik bi baktım zerre kadar leke içime sinmedi tekrar girdim banyoya alım abdest 1 saat bekledim gelen yok aldım elime kuran basladım okumaya
neyse 2 saat gecti ben lavaboya gittim gelmiş leke
offfff dedm sahurda tekrar alırım abdest yarın tutarım oruc
sahurda kalktım tekrar ama öle cok degil zerre kadar leke
neyse sabah kalktıgımdan beri bişi yok
gıcık oldum bugun bos yere tutmamısım gibi oldu yaa dogum kontrol hapındanmı böle oluyor acaba yaa son 3 regl dönemimde böle gıcık oldum şimdi tekrar gircem banyoya
offf
neyse dün hanzadeye diş fırcası aldım yavrum ya köpek dişleri kasınıyor ya almıs eline oraya sürtüyor
kıyamadım yavruma
şimdi uyuyor gidip corbasını yapayım annemler gelcek ler almayabagda komsumuza davetliyiz yemege
yarında annemler dayımlar annanamler bana geliyor baya kalabalık olcaz nasıl hazırlancam bakalım
haa bag evi nasıl diye sormmustu filizmiydi bak gene karıstırdım canım sahil evlerinin yazlıgı gibi ama deniz olmayınca dag eteklerinde oluyor yani yaz evi :)
cnm çorba şart değil bildiğim kadarıyla seninkiler herşeyi yiolar,elbet başka şeylerle doyuyolardır niye dert ediyosun...???sağolun kızlar ömüşüm 12 gelirken kalktı....yatak odasını topladım ....yerdeki yatağı kaldırdım....kirli çamaşırları topladım...oturma odasının örtülerini serdim....
ama yine dağıttılar...kahaltı hazırladım kuzularıma peynirli tereyağlı sütlü...
kahvaltıyı çok güzel ediyolar ama bu ara çorbalarını yemiyolar...
ama kek poğça versem hapur hupur yiyolar yaaa....daninolarda yeniyor
sütte içiliyor...
neden çorba yemiyolar yaa
..daha çok aliş yemiyor...mercimek çorbası içiyor onu yapayım bakim bugün yiyecek
cnm benim yaaa aferin ona...kuzular uyurken azcık yatayım bende sonra gelir okurum
gecedn beri ayaktayım öldüm yorgunluktan
mehmet paşa uyanınca ablasını da uyandırdı tabi
gece gece uğraştık ikisiyle
neyseee
heee bi de zyenebe sen bebeğin ablasısın dedim
odaya girdikçe abbaaaa deldiiiiiiii diye bağırıyo sıpaya
bende bak ablan geldi ağlama diyorum mehnmede bi keyifleniyo zeynep hemen gelip öpüyo kardeşini
yavrum yaaa
cnm bazı bebekler geç alışıyo yemek olayına demekki Türkizde onlardan biri sıkma kendini rahat ol çok zor biliyorum ama...bu arada kolay gelsin işin çokmuş...merhabalar nasılsınız kızlar o kadar yoğunumki gelemedim bi türlü evi kaldırdık bugün okulum yoktu cumartesi pazarda çalıştık sınavları sıkıştırmışlar bayrama kalmasın diye çok şükür bitti bayram sonuna kadar evdeyim sonra yine herkes iyimi?
Pınarla Dırım yemek muhabbeti yapmışsınız Pınarcım Türkizi Defnenin yanına vercem yemeyi öğrensin benimkinde boğaz yok ben anladım dedilerki acıkınca yer akşama kadar bi şey verme yemiyor hoş acıksada yemiyor ya hala püredeyiz bi gün bi tabak çorba yesin havalara uçucam sabah yumurta verdik öğ yapıyor yemiyor domateslsinden peynirlisine her türünü denedim yok istemiyor muhallebi bile istemiyor normal süt istemiyor bi danonenin yoğurdunu yiyor oda ne kadar tahmin et tek çarem okaldı onu yiyor diyorum oda en fazla günde 2 tane işte böyle yiz biz
Sessiz kalmış buralar sessiz klava:
bencedeeee... :))