2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nuran belki sver bardakla dene mutlaka zeynepde içeyeceksse bile içiyor bardakla ne veirisem bardak aşkına iştekaydirigubbakcemile3

fikirleriniz için sağolun kızlar,bi bakalım nasıl bişeyler var burda olmazsa netten sipariş veriiz
sizi bulmuşkn sorayım
zynep hiç emzik kullanmamıştı,şimdi oğlana veriyorum markasını hatırlamıyorum silikon damaklı bişey
alışssın zeyeneb vaktim kalsın isitorum
siz ne kullanmıştınız bebişlere hangisi daha iyi acaba
bunu pek sevmedi gibi arada almıyo istemiyo
bi de sürekli ağzından düşürüyo ağlıyo yine
ne yapsam ki...

kuzular uyurken azcık yatayım bende sonra gelir okurum
gecedn beri ayaktayım öldüm yorgunluktan
mehmet paşa uyanınca ablasını da uyandırdı tabi
gece gece uğraştık ikisiyle
neyseee
heee bi de zyenebe sen bebeğin ablasısın dedim
odaya girdikçe abbaaaa deldiiiiiiii diye bağırıyo sıpaya
bende bak ablan geldi ağlama diyorum mehnmede bi keyifleniyo zeynep hemen gelip öpüyo kardeşini
yavrum yaaa

ayyy olmazki çorbasız yaaaa.....ne yapacambilemem

ayyy yemeleri gerek ama yaaaaaaa

özlemcim hanzade ilk bastan beri chicco kullandı halada onu kullanıyor
hadi sen yat dinlen zor 2 cocukla
hanzade uyandı bende kacar kızlar corbasını yapmıstım yesin karnı doysun öel cıkayım
haa benimkindede var bardak hastalıgı bende sütü öle verim bakim nolcak

nurancım merhaba...

pınar canım uzun saplı rahat biişeyy...

Hııı o dediğin kayınvalidemde var acaip iyi bişey valla gün içinde kaç kere kullanıyoruz haddi hesabı yok a.s

Yemek yemiyorlar mı Birsom?

Evet canım Defne'de geç uyanınca bir kere uyuyordu. Akşam 5-6 gibi çok huysuzlaşıyordu. Şimdi iyi çok şükür a.s.

Bardağı seviyorsa içer. Defne hala mama içiyor. Günde 4-5 kere 120-150 içiyor a.s.

Ben hiç kabul ettiremedim Defdoş'a canım ya :1no2:

Ay yavrum benim yesinler ablalığını onun. Hadi dinlen canım a.s.

Afiyet olsun kuzuma a.s.

nurancım özlemcim nasılsınız kızlar

özlemcim biz nuk kullanıyoruz durum için

bizimkide bardakla içiyor sütünü suyunu meyve suyunu sadece yatarken biberonla veriyorum duruya

kızlar patron geldi ben iki günlüğüne gelmez diyordum ama geldi çok da uykum var

pınarcığım çorbalarını yemiyolar...ömer yiyorda aliş yemiyorr

sıkııcı birgün evi topluyorum ama 2 dk.dağtıyolar

pınarcığım çorbalarını yemiyolar...ömer yiyorda aliş yemiyorr

sıkııcı birgün evi topluyorum ama 2 dk.dağtıyolar

Tamam canım anladım da o yüzden diyorum işte. Çorba yemiyorsa yemek de mi yemiyor Aliş? Çünkü Defne'de çorba yemediği zaman ne yemek varsa ondan veriyorum. Doktor gayet iyi sorun değil dedi :uhm:

merhabalar nasılsınız kızlar o kadar yoğunumki gelemedim bi türlü evi kaldırdık bugün okulum yoktu cumartesi pazarda çalıştık sınavları sıkıştırmışlar bayrama kalmasın diye çok şükür bitti bayram sonuna kadar evdeyim sonra yine herkes iyimi?
Pınarla Dırım yemek muhabbeti yapmışsınız Pınarcım Türkizi Defnenin yanına vercem yemeyi öğrensin benimkinde boğaz yok ben anladım dedilerki acıkınca yer akşama kadar bi şey verme yemiyor hoş acıksada yemiyor ya hala püredeyiz bi gün bi tabak çorba yesin havalara uçucam sabah yumurta verdik öğ yapıyor yemiyor domateslsinden peynirlisine her türünü denedim yok istemiyor muhallebi bile istemiyor normal süt istemiyor bi danonenin yoğurdunu yiyor oda ne kadar tahmin et tek çarem okaldı onu yiyor diyorum oda en fazla günde 2 tane işte böyle yiz biz

Ay canım ya çok zor valla öyle yemeyen çocuk. Defne'de bazen yapıyor gıcık oluyorum. Ama alıştım artık yemezse vermiyorum. Benimki en azından mama yiyor o tutar diyorum.

Valla Defne sabah uyanınca mama içiyor arada 1 saat geçince domatesli yada tereyağında yumurta yiyor. Peyniri görmemesi lazım. Çaktırmadan yumurta ile ağzına tıkıştırısan anlamıyor. Tek verirsen çıkarıyor. Reçelle falan derken 3 dilim ekmek içi yiyor nerdeyse. Sen direk kahvaltı olarak hemen yumurta falan mı veriyorsun canım? Defne'de mama içmezse kahvaltı yapmıyor mesela. Bi de öyle denesen şansını?

evet tutukun canım bende önden süt arkasından pınar gibi kahvaltı tarzı veriyorum. yada rada eline evdeyken en azından bir tane küçük labne peynir veriyorum onuda döke saça yiyor:) peynirli omlet denedinmi pınarcım

Denedim canım ama pek hoşlanmadı. Sanırım direk ağzına gelen peynir tadı rahatsız ediyor onu. Bende daha çok domatesli yumurta verirken ekmeğe önce peynir sürüp sonra domatesli yumurtaya batırıyorum o zaman anlamıyor a.s.

bu ara herkes bi rüya görüyor,bende gördüm valla bu gece,,,,hep bizim kızlarla uğraştım hayırdır inşallah,,sende yap bakalım alışverişini..öptüm tatlım
hayırlı kandiller kızlar
annem eve gitti bugün yarın sabah gelecek,çok yoruldum,kuzuların ikiside uyudu,altlarını değişip ben de ytıcam hemen,iyi geceler
ayy cnm zordur tabi yaa yorulmuşsundur..alalh kolaylık versin..
ohh haftasonu iyi geçmiş sevindim cnmm..
güle güle giy cnm aldıklarını a.s.Bize nasip değilmiş güzelim bu geceden faydalanmak.. (
ohh ohhbende güzel bi kot isityorum ama hiç de bakmadım,dediğin gibi bayramdan sonra bakmak en iyisi heralde...
sizin şu gezmenize hayranım valla,hep güzel güzel yerlere gidiyosunuz..çok sevindim cnm seninde güzel geçmiş haftasonun...a.s.
hatun yine gezmiş durmuşş,hala da geziyoo helal valla,,,benim yerimede gez güzelim..o kadının gözünede ne diyimki ben yanii...yavrum benimm yaa kötü olmuştur.bide dışarda olunca dahada kötü..
Aldıklarınıda güle güle kullan güzelim..
cnm benim süpürgem fakir sulu da kullanabiliyosun,toz torbalıda..tavsiye ederim ama bide şimdi fakirin şarjlısını aldım valla o da süper çekiyoo elinin altında olur sürekli 139 a almıştım bilgin olsun...

geçmiş olsun cnm alişe,götür bakalım doktora ne dicek...

güle güle giy cnm aldıklarını a.s.Bize nasip değilmiş güzelim bu geceden faydalanmak.. (

ohh ohhbende güzel bi kot isityorum ama hiç de bakmadım,dediğin gibi bayramdan sonra bakmak en iyisi heralde...

Evet canım ya kısmet değilmiş valla :1no2:

Ben Lewis'ın 557 modelini giyerim canım senelerdir. Üstüme başka uygun bulamıyorum bi türlü. Çok rahat oluyor o model. Nerdeyse tüm renkleri oldu valla bende yeni renk çıksın diye bekliyorum sürekli kaydirigubbakcemile3

Halit Defdoş'u ananesinden almış babanesine gidiyorlar. Arabaya binince hemen anne neydeee diyomuş zilli kızım benim. Bende toparlanayım çıkarım birazdan. Akşam orda kalıcaz. Sabah görüşürüz bacılar. Öptüm sizi ve kuzularımı a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…