- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
tülaycım merhaba canım aman ne biçim yazmısım bende bugun darmadagınık
birsen kızz hanzade de cok corba yemez oldu sıkıldılar cocuklar zahir
ohh kahvaltılarını yemişler afiyet bal seker olsun paşalara
tülaycım merhaba canım aman ne biçim yazmısım bende bugun darmadagınık
birsen kızz hanzade de cok corba yemez oldu sıkıldılar cocuklar zahir
ohh kahvaltılarını yemişler afiyet bal seker olsun paşalara
nurancım merhaba...
pınar canım uzun saplı rahat biişeyy...
sağolun kızlar ömüşüm 12 gelirken kalktı....yatak odasını topladım ....yerdeki yatağı kaldırdım....kirli çamaşırları topladım...oturma odasının örtülerini serdim....
ama yine dağıttılar...kahaltı hazırladım kuzularıma peynirli tereyağlı sütlü...
kahvaltıyı çok güzel ediyolar ama bu ara çorbalarını yemiyolar...
ama kek poğça versem hapur hupur yiyolar yaaa....daninolarda yeniyor
sütte içiliyor...
neden çorba yemiyolar yaa
..daha çok aliş yemiyor...mercimek çorbası içiyor onu yapayım bakim bugün yiyecek
ohh pınar yaa hanzadede erken kalkıyor ama uykusu 1 e düştü ama hesapladım 2 de uyusa birde uyusa 24 saatte 14 saat uykuda geciyor yani farketmediği için bende can sıkmıyorum ama artık uykunun tavan yaptıgı zamanlar cok huysuz oluyor
kızlar yaa hanzade artık süt içmek istemiyor ben aptamil junior kullanıyorum su diş cıkama arası bagısıklıgı kuvvetli olsun diye önceden günde 500 ml içerdi şimdi içmiyor yaa hele uyanıkken hiç almıyor agzına bardakla falan denesem içermi acaba
fikirleriniz için sağolun kızlar,bi bakalım nasıl bişeyler var burda olmazsa netten sipariş veriiz
sizi bulmuşkn sorayım
zynep hiç emzik kullanmamıştı,şimdi oğlana veriyorum markasını hatırlamıyorum silikon damaklı bişey
alışssın zeyeneb vaktim kalsın isitorum
siz ne kullanmıştınız bebişlere hangisi daha iyi acaba
bunu pek sevmedi gibi arada almıyo istemiyo
bi de sürekli ağzından düşürüyo ağlıyo yine
ne yapsam ki...
kuzular uyurken azcık yatayım bende sonra gelir okurum
gecedn beri ayaktayım öldüm yorgunluktan
mehmet paşa uyanınca ablasını da uyandırdı tabi
gece gece uğraştık ikisiyle
neyseee
heee bi de zyenebe sen bebeğin ablasısın dedim
odaya girdikçe abbaaaa deldiiiiiiii diye bağırıyo sıpaya
bende bak ablan geldi ağlama diyorum mehnmede bi keyifleniyo zeynep hemen gelip öpüyo kardeşini
yavrum yaaa
özlemcim hanzade ilk bastan beri chicco kullandı halada onu kullanıyor
hadi sen yat dinlen zor 2 cocukla
hanzade uyandı bende kacar kızlar corbasını yapmıstım yesin karnı doysun öel cıkayım
haa benimkindede var bardak hastalıgı bende sütü öle verim bakim nolcak
pınarcığım çorbalarını yemiyolar...ömer yiyorda aliş yemiyorr
sıkııcı birgün evi topluyorum ama 2 dk.dağtıyolar
merhabalar nasılsınız kızlar o kadar yoğunumki gelemedim bi türlü evi kaldırdık bugün okulum yoktu cumartesi pazarda çalıştık sınavları sıkıştırmışlar bayrama kalmasın diye çok şükür bitti bayram sonuna kadar evdeyim sonra yine herkes iyimi?
Pınarla Dırım yemek muhabbeti yapmışsınız Pınarcım Türkizi Defnenin yanına vercem yemeyi öğrensin benimkinde boğaz yok ben anladım dedilerki acıkınca yer akşama kadar bi şey verme yemiyor hoş acıksada yemiyor ya hala püredeyiz bi gün bi tabak çorba yesin havalara uçucam sabah yumurta verdik öğ yapıyor yemiyor domateslsinden peynirlisine her türünü denedim yok istemiyor muhallebi bile istemiyor normal süt istemiyor bi danonenin yoğurdunu yiyor oda ne kadar tahmin et tek çarem okaldı onu yiyor diyorum oda en fazla günde 2 tane işte böyle yiz biz
evet tutukun canım bende önden süt arkasından pınar gibi kahvaltı tarzı veriyorum. yada rada eline evdeyken en azından bir tane küçük labne peynir veriyorum onuda döke saça yiyor:) peynirli omlet denedinmi pınarcım
bu ara herkes bi rüya görüyor,bende gördüm valla bu gece,,,,hep bizim kızlarla uğraştım hayırdır inşallah,,sende yap bakalım alışverişini..öptüm tatlımhayırlı kandiller herkese allah tüm dualarımızı kabul etsin inşşallah..
annmedeyim bu gece burada kalıcaz defneyle eşim hiç gelemeyebilirmiş bende rahatca ibadetimi yaparım sabahta defneyi annme postalarım uyurum valla iyi olur yrnda kendime bayram için bişer bakıcaz kardeşimle bakırköye gideriz heralde defeneye hiç bişi almayacagım havalar cok sogusaydı alırdım ama daha sırtına sokmadı neler var giysin valla..
bu bayram sıra bende :)
geçmişe bakamdım ama son sayfa baktım tubaya yaptııgım baomba fenaydı valla :)) gece gece iyi eğlendik kızı hamile ilan ettim ben öyle deyince bi kahkaha attıkki hiç unutmam:))
eger tubayla tel konuşmamış biri varsa kesin şu kahkalar için arasın... accayip pozitif oluyo ortam :) tuba bide bunların üstüne bugun gündüz şekerleme yaparken rüyama girdin anlatıyorum,,,
ben defneyi alıp san geliyorum ama habwersiz sen birden bizi görünce şaşırıyosun ama cabuk toparlıyorsun oturuyoruz sohpet muhabbet o sırada semranıun kocası geliyo ( semoşta bi yere girmese olmaz) eşiyle sohpet ederken semra istanbulda diye agzından kaçıryo megersem buraya taşınmışsınız am kimseye söylemiyorsun bi tuba biliyomöuş kocası agzından kaçırınca taparlayamıyo bi bakıyorum çat semra geliyo diyorum sen niye saklıyorun burda oıturdugunu yoo saklamıyorum diyo ama cok bozuluyo, sonra kapı bi daha çalıyo tubanın kapıda sesi yükseliyo bi gidiyorum 3 çingene kadın 2 çi,ngene tipli adam ama tipleri çok kayık korkuyoruz falan ama içeri alıyosun sen onları kızyosun ama onlar dinlemiyo hop divan var oturuyolar sen bi bakıyosun ezan okunacak hemen mutfaga geçiyosun bişiler hazırlıyosun sonra o kadınlarda yardıma geliyo bende geliyorum ve menü şöyle bademli pilav ve et yemegi :) hatta bademlerinden defne eline alıp çatır,çatır yiyor ayy acıkmış kuzum diyoruz..
veee en fenası defne veya serra tam hatırlayamıyorum kayıp ararken banyoda oldugunu söylüyorlar bir bakıyoruz banyoda kacaamaaann 2 at ama atın sadece aykalrını ve nallarını görüyorum atın bi tanesinde bi adam birisindede bizim kızllardann biri oturuyor...
allah hayır etsin ama at, muratttır inş. muratlarımız gerçekleşir ayrıca pilav,et bunlarda bereket vs. hayırlı bi rüya sanırsam..
defne durmuyor hemen cıkmalıyım öpüyorum dualarınızdan bizide eksik etmeyin...
ayy cnm zordur tabi yaa yorulmuşsundur..alalh kolaylık versin..hayırlı kandiller kızlar
annem eve gitti bugün yarın sabah gelecek,çok yoruldum,kuzuların ikiside uyudu,altlarını değişip ben de ytıcam hemen,iyi geceler
ohh haftasonu iyi geçmiş sevindim cnmm..günaydınlar herkese nasılsınız :) iyi haftalar diliyorum herkese
bizde cumartesi öğlen kızlarla birlikte annemlerden evimize gittik yağmurum kardeşini yol boyunca oyaladı arababı hiç sevmiyor benim bıcırığım birlikte kızlarımla vakit geçirdik akşama babamız geldi bizide aldı alışveriş yaptık evde birşey yoktu
pazar günüde eşim çalıştı bayram için izin veriyorlar lafta pazar günü çalıştırarak aldılar çok sinirlendimakşam arkadaşlara gittik bizimle birlikte taşınan aile dostlarımıza hoş sohbet vardı
güle güle giy cnm aldıklarını a.s.Bize nasip değilmiş güzelim bu geceden faydalanmak..Gizli imam benim ki :) Şaka bi yana lise zamanında gitmiş süper lise hani ingilizce falan öğrenir diye. Sonra hazırlıkta kalınca normaline dönmüş :)
Aaaa aldım tabi bacım ben çocukluğumdan beri mutlaka her bayram cici alırım kendimi. İç çamaşırıma kadar yeni giyinirim. Özledir benim için a.s.
Aynen ya bende perşembe hasta oldum. Nasıl da heveslenmiştim hatta camileri birlikte gezecektik eşimle ama olmadı dua etmekle kaldım :çok üzgünüm:
Ohhh annendeymişsin keyfine bak canım a.s.
Valla rüyada at falan çok iyidir derler Allah hayırlara çıkarsın a.s.
Canım ya yoruluyorsun dimi anneciğin gelmiştir inşallah bugün a.s.
Amin canımmm a.s.
Ya bu patron milleti alem he. Bi gün izin verir burnundan getirilerklava:
Kayınpederin doğru demiş canım ya bayram sevinci gibisi var mı a.s.
ohh ohhbende güzel bi kot isityorum ama hiç de bakmadım,dediğin gibi bayramdan sonra bakmak en iyisi heralde...Günaydınlar bacılar a.s.
Dün alışverişe çıktık bizde. Kızıma istediğim gibi bi gömlek buldum çok mutlu oldum. Hatta akşam giydirip resmini çektim ama makina annemde kaldı yarın eklerim kuzumun bayramlığını. Kendime de 2 kot bir ince triko bulabildim. Eşime de bişeyler aldık
Anam herkes alışverişe çıkmış ne kalabalıktı. Eşime dedim bunlarla idare edelim Defdoş için kış alışverişine bayramdan sonra çıkalım. Bişey bakamıyoruz kalabalıktan.
İftarı kayınvalidem de yapıp evimize geldik. Camileri gezmek için erken gitti eşim. 1 gibi geldi. Bende anneme gitmedim o yüzden. Sabah geldik 7 gibi. Bu akşam da kayınvalidemde kalırım. YArın o bakar. Öyle idare ediyoruz işte a.s.
Azcık işlerim var onlara bakayım gelirim muckkkk a.s.
sizin şu gezmenize hayranım valla,hep güzel güzel yerlere gidiyosunuz..çok sevindim cnm seninde güzel geçmiş haftasonun...a.s.günaydın kızlar iyi haftalar. banucum günaydınnn şimdden hayırlı olsun canımm cicileriniz.pınarcım sizde güle güle kullanın.
bize gelince cumartesi bir arkadaşıma gittim epey sohbet ettik. ona tatlı falan bişeyler yaptım hamile 3 ay sonra bebişi olcak allah izin verirse. pazar günü eşim hadi çıkalım ded.evden çıktık önce perge harabeleri sonrada ısparta gölüne gittik.akşamda yemeğimizi yedik geldik.çok güzeldi ama benim dağ gibi ütüye bir dağ daha eklendi bugün halletmem laızmyarın akşamda biz alışverişe çıkıcaz bakalım kızma ve kendime bişeyler alıcam.bizden böyleeeeeeeeeeeeeee
hatun yine gezmiş durmuşş,hala da geziyoo helal valla,,,benim yerimede gez güzelim..o kadının gözünede ne diyimki ben yanii...yavrum benimm yaa kötü olmuştur.bide dışarda olunca dahada kötü..GÜNAYDINNNN :lepi::lepi:
ayy cmt günü evden bir çıktık pir çıktıkk......
önce ablamla metroportta buluştuk oğlunu hemen yanındaki lise ye yazdırcaktı...sen git okulda işlerini hallet o arada bende gazeli yukarda doyurayım dedim sonra başlarız alış-verişe...semizotu yapmıştım kıymalı önceki günde baya severek yedi...bi cafe ye ısıttırdım ...güzelce yiyiyordu kızım karşıdada kem gözlü bir kadın sürekli çocuğu kesiyordu en sonunda geldi yanına sevmek için kadın tam sırtını döndü gidiyordu bizimde son bi kaç kaşık kalmıştı ...Gazel bir kustuki sabahki kahvaltıya kadar...üstü başı heryer bir anda battı elim ayağıma dolandı sinirden bagırmamak içinde kendimi zor tuttum...wc ye nasıl attık kendimizi bilmiyorum..hemen soydum sağını solunu bi güzel yıkadım üstünü değiştirdim ablam geldi...
neyse başladık alış-verişe çokk güzel bayramlık buldum nihayetinde kışlıklarıda çıkardık aradan iyi oldu...
iftarı dışarda yapıp ablama geçtik sabah 6 ya kadar oturduk sahur yaptıktan sonra uyuduk tabi(
sabah çıktık eşimle kaldığımız yerden dvm ettik bu sefer kendime bişeyler bakmak için sadace pantalon alabildim hala üst bulamadım eşimede bişi alamadık çrş günü yine çıkacağız mecburen( gazele bi kaç oyuncak aldım ..geldik avcılara ordada baya bi mağ.gezdik oturma odama halı aldım...birde klozet tkm eskimişti ondanda aldım bir tane ...bugun yollarlar sanırım...
eve geldik üstümüzü değişip tekrar tubanın deyimiyle KAZIK yemeğe gittik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
9.30 ta eve geldik kızımı doyurdum bütün bu yazdıklarımı akşamda yazmıştım gazel cadısı bir anda sildi bende kızdım veee hemen kendimizi yatağa attık okadar yorulmuştukk..
cnm benim süpürgem fakir sulu da kullanabiliyosun,toz torbalıda..tavsiye ederim ama bide şimdi fakirin şarjlısını aldım valla o da süper çekiyoo elinin altında olur sürekli 139 a almıştım bilgin olsun...slm kızlar
herkes iyidir umarım geçmişi okumadım daha
annem geldi az önce
baya zorlandım dün ya mehmet de mızmızlandı çok
annem bi süpürge alalım sana diyo hediye alacakmış
diğer süpürgem çok gürültülü,hemde sürükli kullanmak için oldukça ağır,şu tozsuz süpürgeler var ya onlardan alalım diyoruz,şöyle hem kullanımı kolay hemde ucuz bişey olsun istiyorum,nasıl bişe alalım ,siz neler kullanıyorsunuz ?size bi danışayım dedim
kahvaltı sofrasının altı falan berbat oluyo hep makinayı açmak da zor,hele ki bundan sonra evde tek başlıma ve 2 çocuk,zeynep de sürekli kendi yemek istiyor,her yer kırıntı oluyor haliyle,fikirlerinizi bekliyorum
tünadınlar saat 10 kalktık çok şükür kuzularım uyudu bu gece
hatta ömer hala uyuyor gece 12 de salladım salladım uyumadı bende aldım götürdüm...yer yatağına yanına yattım uyudu halada uyuyor..şimdi yanına gideceğim...neden bu kadar uyudu bu çocuk..kahaltı vereceğim...bulaşıklarımı halederim.çamaşırlar kurumuştur onları alayım katlayım ütüleri yapayım...
Evi süpürecem..yemeğim var..aksama eşim arakdaşları ile iftara gideceklermiş.
Gideyimmi dedi git dedim...
Yaa alişim hastaydı şimdi gaye iyi ama dün yine başladı öksürmeye burun akıntısı devam ediyor...genzine akıp balgammı yapıyor acaba balgam sökücüsünü
kestim 4 gün de iyi oldu diye....yarın buarada bi yer var eve çok yakın oraya götüreceğim..bayram gelmeden baksınlar hemde 12 tl bakıyolar kadındoğuma gittim çok iyi çok ilgiliydi...birde çocuklarda kansızlık ve anemi testlerini ücretsiz yapılarmış gitmişken yaptırayım :)
güle güle giy cnm aldıklarını a.s.Bize nasip değilmiş güzelim bu geceden faydalanmak..(
ohh ohhbende güzel bi kot isityorum ama hiç de bakmadım,dediğin gibi bayramdan sonra bakmak en iyisi heralde...