2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlem canım 700 wat çok düşük emiş gücü olarak. ama yinede sen bilirsin.torbasız alcaksanda rowenta derim ama fiyatları nasıl tam olarak bilmiyorum.

banucuğum günaydın..inş.gönlünüze göre bulursunuz cnm....
evet bayram çocuklara çok güzel cnm...bende alişle ömüşüme..yeni giydirmye çalışırım

cnm güle güle kullanın resmini bekliyoruz cnm

ohhh gezmişsiniz cnm süperr....yeni ciciler alacakmıssınız inş. gönlünüze göre bulursunuz

tuh tuhhkızımı naze ettiler heee
yenilerinizi güle güle kullanın cnmm

cnm süpürgeyi bilmiyorum ama sese alışsın cnm ya allah kolaylık versin

tünadınlar saat 10 kalktık çok şükür kuzularım uyudu bu gece
hatta ömer hala uyuyor gece 12 de salladım salladım uyumadı bende aldım götürdüm...yer yatağına yanına yattım uyudu halada uyuyor..şimdi yanına gideceğim...neden bu kadar uyudu bu çocuk..kahaltı vereceğim...bulaşıklarımı halederim.çamaşırlar kurumuştur onları alayım katlayım ütüleri yapayım...
Evi süpürecem..yemeğim var..aksama eşim arakdaşları ile iftara gideceklermiş.
Gideyimmi dedi git dedim...

Yaa alişim hastaydı şimdi gaye iyi ama dün yine başladı öksürmeye burun akıntısı devam ediyor...genzine akıp balgammı yapıyor acaba balgam sökücüsünü
kestim 4 gün de iyi oldu diye....yarın buarada bi yer var eve çok yakın oraya götüreceğim..bayram gelmeden baksınlar hemde 12 tl bakıyolar kadındoğuma gittim çok iyi çok ilgiliydi...birde çocuklarda kansızlık ve anemi testlerini ücretsiz yapılarmış gitmişken yaptırayım :)

özlem o zaman şu arzumun şarzlı süpürgeleri onlara baksana.hem pratik hem rahat ablam onalrdan kullanıyor bak netten belki beyenirsin.

cnm şimdi rowentaya baktım comfortline olanı güzel aslında 170 küsür ama anneme çok masraf olsun istemiyorum,biraz daha uygun olsun,kadın o kadar masraf yaptı zaten,eve geldikçe alışveriş yapıyor sürekli,kardeşimin kredi geri ödemesi başlıyor bu ay,onu düşünüyorum bende

hımmm canım o zaman normal fiyatlı bişey al madem.evet benim kardeşiminde egri ödemsi başlıyor

birsencimmmmmmmmmmm tatlım merhaba nasılsın alişime geçmiş olsun ömer nasıl

ohh bayramlıklarınızı güle güle giyin
valla burdada carsı pazar acaip kalabalık girilmiyor hiç biyere dediğin gibi bayram sonrası kıslık alısveriş için en uygun
kolay gelsin canım sana

ohh keyifli bi pazar gecirmisiniz cok iyi olmus canım

ütü deme bana benimde dagları astı ütü ve nasıl yapcam bilmiyorumeyvahedigeldismile

aman su cafe deki kadına gıcık oldum insan bi maşallah der ne insan lar var yaa töbe töbe
neyse aldıgınız cicileri güle güle kullanın
oh baya alıs veriş olmus ne mutlu sana darısı bize arttık

Sağolasın canım yarın eklerim mutlaka a.s.

Evet ya bende ancak profil resmini değiştirebiliyorum artık albüm yapmak yasak oldu :umursamaz:

cnm güle güle kullanın resmini bekliyoruz cnm

Sağolasın canım a.s.

Ohhh maşallah kuzuma güzel uyumuş. Kolay gelsin canım fazla yorma kendini a.s.

Dediğin gibi söktürücü belki yapıyordur bi götür bakalım a.s.

özlem o zaman şu arzumun şarzlı süpürgeleri onlara baksana.hem pratik hem rahat ablam onalrdan kullanıyor bak netten belki beyenirsin.

El süpürgelerini diyosan bende de var onlardan canım. Küçük ama çok kullanışlı a.s.

ohh bayramlıklarınızı güle güle giyin
valla burdada carsı pazar acaip kalabalık girilmiyor hiç biyere dediğin gibi bayram sonrası kıslık alısveriş için en uygun
kolay gelsin canım sana

Sağolasın canım evet ya hele LCW fenaydı. Hem uygun hemde çok çeşit olunca insanlar saldırıya geçmiş yerimseniben

Benim kuzumda ben gittikten sonra ananesiyle oynamış. Saat 9:30 gibi uyumuş hala uyuyor dedi annem. Erken kalkmaya başlayınca günde 2 kere uyuyor oldu. Akşam da 9-9:30 gibi uyuyor. İyi oldu düzene girdi a.s.

gecmiş olsun birsencim valla bayram tatili girmeden götür derim doktora bide bayramda sıkıntılı olmasın yavrum
canım özlemcim yukardada yazmıssın ben arcelik kullanıyorum kücük ve az sesli valla fiyatını hatırlamıyorum ama cok pahalı degil
haa bide bende beko pratik var valla herseyi süper alıyor 70 tl ye almıstım bi bak istersen
anneninde şimdiden ellerine saglım düşünceli kadın ne varsa annelerde var

selam anam alıntılar bi şekil oldu pc kafayı yedi sanırım sonunda
neyse aman kızlar yaa dün eşim dışaı cıkalım dedi ordanda kaynanaya geceriz dedik ii
bende regl dim bi baktım lekeler kesilmiş hemen dusa girdim abdest aldım gittk gezdik hanzadeye bitane tabure aldık daha dogrusu yapı markette bırakmadı elinden aldık onun için
sonra kaynanaya gittik yemegi yedik eve geldik bi baktım zerre kadar leke içime sinmedi tekrar girdim banyoya alım abdest 1 saat bekledim gelen yok aldım elime kuran basladım okumaya
neyse 2 saat gecti ben lavaboya gittim gelmiş leke
offfff dedm sahurda tekrar alırım abdest yarın tutarım oruc
sahurda kalktım tekrar ama öle cok degil zerre kadar leke
neyse sabah kalktıgımdan beri bişi yok
gıcık oldum bugun bos yere tutmamısım gibi oldu yaa dogum kontrol hapındanmı böle oluyor acaba yaa son 3 regl dönemimde böle gıcık oldum şimdi tekrar gircem banyoya
offf
neyse dün hanzadeye diş fırcası aldım yavrum ya köpek dişleri kasınıyor ya almıs eline oraya sürtüyor
kıyamadım yavruma
şimdi uyuyor gidip corbasını yapayım annemler gelcek ler almayabagda komsumuza davetliyiz yemege
yarında annemler dayımlar annanamler bana geliyor baya kalabalık olcaz nasıl hazırlancam bakalım

haa bag evi nasıl diye sormmustu filizmiydi bak gene karıstırdım canım sahil evlerinin yazlıgı gibi ama deniz olmayınca dag eteklerinde oluyor yani yaz evi :)

sağolun kızlar ömüşüm 12 gelirken kalktı....yatak odasını topladım ....yerdeki yatağı kaldırdım....kirli çamaşırları topladım...oturma odasının örtülerini serdim....
ama yine dağıttılar...kahaltı hazırladım kuzularıma peynirli tereyağlı sütlü...
kahvaltıyı çok güzel ediyolar ama bu ara çorbalarını yemiyolar...
ama kek poğça versem hapur hupur yiyolar yaaa....daninolarda yeniyor
sütte içiliyor...

neden çorba yemiyolar yaa
..daha çok aliş yemiyor...mercimek çorbası içiyor onu yapayım bakim bugün yiyecek

Benim kuzumda ben gittikten sonra ananesiyle oynamış. Saat 9:30 gibi uyumuş hala uyuyor dedi annem. Erken kalkmaya başlayınca günde 2 kere uyuyor oldu. Akşam da 9-9:30 gibi uyuyor. İyi oldu düzene girdi a.s.

ohh pınar yaa hanzadede erken kalkıyor ama uykusu 1 e düştü ama hesapladım 2 de uyusa birde uyusa 24 saatte 14 saat uykuda geciyor yani farketmediği için bende can sıkmıyorum ama artık uykunun tavan yaptıgı zamanlar cok huysuz oluyor

tülaycım merhaba canım aman ne biçim yazmısım bende bugun darmadagınık

birsen kızz hanzade de cok corba yemez oldu sıkıldılar cocuklar zahir
ohh kahvaltılarını yemişler afiyet bal seker olsun paşalara

kızlar yaa hanzade artık süt içmek istemiyor ben aptamil junior kullanıyorum su diş cıkama arası bagısıklıgı kuvvetli olsun diye önceden günde 500 ml içerdi şimdi içmiyor yaa hele uyanıkken hiç almıyor agzına bardakla falan denesem içermi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…