- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabahta saat 06:30 ta kalktık annemlere geldik kızları bıraktık çok uykum var çokkkkkkkkkkkkkkk
akşamda kızlara bayramlık alacağız yeni yeni giysinler eşimin babası hep der ki altı çocuk büyüttüm bayramda hepsine yeni kıyafetler aldım giydirdim elimde olsada olmasada onların bayram sabahı sevinci herşeye bedel diye :)))))))))))))))
Günaydınlar bacılar a.s.
Dün alışverişe çıktık bizde. Kızıma istediğim gibi bi gömlek buldum çok mutlu oldum. Hatta akşam giydirip resmini çektim ama makina annemde kaldı yarın eklerim kuzumun bayramlığını. Kendime de 2 kot bir ince triko bulabildim. Eşime de bişeyler aldık
Anam herkes alışverişe çıkmış ne kalabalıktı. Eşime dedim bunlarla idare edelim Defdoş için kış alışverişine bayramdan sonra çıkalım. Bişey bakamıyoruz kalabalıktan.
İftarı kayınvalidem de yapıp evimize geldik. Camileri gezmek için erken gitti eşim. 1 gibi geldi. Bende anneme gitmedim o yüzden. Sabah geldik 7 gibi. Bu akşam da kayınvalidemde kalırım. YArın o bakar. Öyle idare ediyoruz işte a.s.
Azcık işlerim var onlara bakayım gelirim muckkkk a.s.
günaydın kızlar iyi haftalar. banucum günaydınnn şimdden hayırlı olsun canımm cicileriniz.pınarcım sizde güle güle kullanın.
bize gelince cumartesi bir arkadaşıma gittim epey sohbet ettik. ona tatlı falan bişeyler yaptım hamile 3 ay sonra bebişi olcak allah izin verirse. pazar günü eşim hadi çıkalım ded.evden çıktık önce perge harabeleri sonrada ısparta gölüne gittik.akşamda yemeğimizi yedik geldik.çok güzeldi ama benim dağ gibi ütüye bir dağ daha eklendi bugün halletmem laızm yarın akşamda biz alışverişe çıkıcaz bakalım kızma ve kendime bişeyler alıcam.bizden böyleeeeeeeeeeeeeee
tuh tuhhkızımı naze ettiler heeeGÜNAYDINNNN :lepi::lepi:
ayy cmt günü evden bir çıktık pir çıktıkk......
önce ablamla metroportta buluştuk oğlunu hemen yanındaki lise ye yazdırcaktı...sen git okulda işlerini hallet o arada bende gazeli yukarda doyurayım dedim sonra başlarız alış-verişe...semizotu yapmıştım kıymalı önceki günde baya severek yedi...bi cafe ye ısıttırdım ...güzelce yiyiyordu kızım karşıdada kem gözlü bir kadın sürekli çocuğu kesiyordu en sonunda geldi yanına sevmek için kadın tam sırtını döndü gidiyordu bizimde son bi kaç kaşık kalmıştı ...Gazel bir kustuki sabahki kahvaltıya kadar...üstü başı heryer bir anda battı elim ayağıma dolandı sinirden bagırmamak içinde kendimi zor tuttum...wc ye nasıl attık kendimizi bilmiyorum..hemen soydum sağını solunu bi güzel yıkadım üstünü değiştirdim ablam geldi...
neyse başladık alış-verişe çokk güzel bayramlık buldum nihayetinde kışlıklarıda çıkardık aradan iyi oldu...
iftarı dışarda yapıp ablama geçtik sabah 6 ya kadar oturduk sahur yaptıktan sonra uyuduk tabi (
sabah çıktık eşimle kaldığımız yerden dvm ettik bu sefer kendime bişeyler bakmak için sadace pantalon alabildim hala üst bulamadım eşimede bişi alamadık çrş günü yine çıkacağız mecburen ( gazele bi kaç oyuncak aldım ..geldik avcılara ordada baya bi mağ.gezdik oturma odama halı aldım...birde klozet tkm eskimişti ondanda aldım bir tane ...bugun yollarlar sanırım...
eve geldik üstümüzü değişip tekrar tubanın deyimiyle KAZIK yemeğe gittik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
9.30 ta eve geldik kızımı doyurdum bütün bu yazdıklarımı akşamda yazmıştım gazel cadısı bir anda sildi bende kızdım veee hemen kendimizi yatağa attık okadar yorulmuştukk..
slm kızlar
herkes iyidir umarım geçmişi okumadım daha
annem geldi az önce
baya zorlandım dün ya mehmet de mızmızlandı çok
annem bi süpürge alalım sana diyo hediye alacakmış
diğer süpürgem çok gürültülü,hemde sürükli kullanmak için oldukça ağır,şu tozsuz süpürgeler var ya onlardan alalım diyoruz,şöyle hem kullanımı kolay hemde ucuz bişey olsun istiyorum,nasıl bişe alalım ,siz neler kullanıyorsunuz ?size bi danışayım dedim
kahvaltı sofrasının altı falan berbat oluyo hep makinayı açmak da zor,hele ki bundan sonra evde tek başlıma ve 2 çocuk,zeynep de sürekli kendi yemek istiyor,her yer kırıntı oluyor haliyle,fikirlerinizi bekliyorum
hoşbulduk cnm,geçmiş olsun gazelime,işte ne insanlar var bir bakışla nazar değdiriyorlar hemen
aldıklarını iyi günlerde kullan cnm
bende normal süpürge değilse şu tozsuz ufaklar varya şarjlı falan onlardan istiyorum bakalım
cnm ya bakmasına bakılacaklarda ev işi yemek temizlik nasıl olur bilmem,anne gibisi yok valla pınar yaHoşgeldin canım. Zor dimi iki bebişler. Bak sağolsun annen yetişti yine. Valla bende anlamam canım ya. Bende sulu Libelle var memnunum ama senin dediğin gibi ucuz değil fiyatı. Sitesinden de baktım emiş gücü yazmıyor fikir olsun diye söyleyecektim ama :çok üzgünüm:
şimdi baktım cnm çok güzel bişey senin ki,ama ben şöyle ufak bişi istiyorum tozsuz olanlardan
bi bakayım cnm netten sağol cnmözlem canım 700 wat çok düşük emiş gücü olarak. ama yinede sen bilirsin.torbasız alcaksanda rowenta derim ama fiyatları nasıl tam olarak bilmiyorum.
sese alışssın bencede cnm ama diğer süpürge çok büyük,ounla tüm evi süpürmem baya zaman alıyor,ufak bişi alırsam halıların üstünden geçerim,aynı zamanda bi de paspas yaptım mı az zaman alır diye düşünüyorum,pratik olmam lazım artıkcnm süpürgeyi bilmiyorum ama sese alışsın cnm ya allah kolaylık versin
tünadınlar saat 10 kalktık çok şükür kuzularım uyudu bu gece
hatta ömer hala uyuyor gece 12 de salladım salladım uyumadı bende aldım götürdüm...yer yatağına yanına yattım uyudu halada uyuyor..şimdi yanına gideceğim...neden bu kadar uyudu bu çocuk..kahaltı vereceğim...bulaşıklarımı halederim.çamaşırlar kurumuştur onları alayım katlayım ütüleri yapayım...
Evi süpürecem..yemeğim var..aksama eşim arakdaşları ile iftara gideceklermiş.
Gideyimmi dedi git dedim...
Yaa alişim hastaydı şimdi gaye iyi ama dün yine başladı öksürmeye burun akıntısı devam ediyor...genzine akıp balgammı yapıyor acaba balgam sökücüsünü
kestim 4 gün de iyi oldu diye....yarın buarada bi yer var eve çok yakın oraya götüreceğim..bayram gelmeden baksınlar hemde 12 tl bakıyolar kadındoğuma gittim çok iyi çok ilgiliydi...birde çocuklarda kansızlık ve anemi testlerini ücretsiz yapılarmış gitmişken yaptırayım :)
maşallah aliye ne çok uyumuş
bence götür cnm ya bayramda tatil olur eğer hasta olurlarsa işin zor
testleri de ücretsiz yapıyorlarmış süper valla da nasıl kan alınır ya onlardan ben tutamam sanırım zeynebi kıyamıyorum hiç yaa
Günaydınlar bacılar a.s.
Dün alışverişe çıktık bizde. Kızıma istediğim gibi bi gömlek buldum çok mutlu oldum. Hatta akşam giydirip resmini çektim ama makina annemde kaldı yarın eklerim kuzumun bayramlığını. Kendime de 2 kot bir ince triko bulabildim. Eşime de bişeyler aldık
Anam herkes alışverişe çıkmış ne kalabalıktı. Eşime dedim bunlarla idare edelim Defdoş için kış alışverişine bayramdan sonra çıkalım. Bişey bakamıyoruz kalabalıktan.
İftarı kayınvalidem de yapıp evimize geldik. Camileri gezmek için erken gitti eşim. 1 gibi geldi. Bende anneme gitmedim o yüzden. Sabah geldik 7 gibi. Bu akşam da kayınvalidemde kalırım. YArın o bakar. Öyle idare ediyoruz işte a.s.
Azcık işlerim var onlara bakayım gelirim muckkkk a.s.
ohh keyifli bi pazar gecirmisiniz cok iyi olmus canımgünaydın kızlar iyi haftalar. banucum günaydınnn şimdden hayırlı olsun canımm cicileriniz.pınarcım sizde güle güle kullanın.
bize gelince cumartesi bir arkadaşıma gittim epey sohbet ettik. ona tatlı falan bişeyler yaptım hamile 3 ay sonra bebişi olcak allah izin verirse. pazar günü eşim hadi çıkalım ded.evden çıktık önce perge harabeleri sonrada ısparta gölüne gittik.akşamda yemeğimizi yedik geldik.çok güzeldi ama benim dağ gibi ütüye bir dağ daha eklendi bugün halletmem laızm yarın akşamda biz alışverişe çıkıcaz bakalım kızma ve kendime bişeyler alıcam.bizden böyleeeeeeeeeeeeeee
GÜNAYDINNNN :lepi::lepi:
ayy cmt günü evden bir çıktık pir çıktıkk......
önce ablamla metroportta buluştuk oğlunu hemen yanındaki lise ye yazdırcaktı...sen git okulda işlerini hallet o arada bende gazeli yukarda doyurayım dedim sonra başlarız alış-verişe...semizotu yapmıştım kıymalı önceki günde baya severek yedi...bi cafe ye ısıttırdım ...güzelce yiyiyordu kızım karşıdada kem gözlü bir kadın sürekli çocuğu kesiyordu en sonunda geldi yanına sevmek için kadın tam sırtını döndü gidiyordu bizimde son bi kaç kaşık kalmıştı ...Gazel bir kustuki sabahki kahvaltıya kadar...üstü başı heryer bir anda battı elim ayağıma dolandı sinirden bagırmamak içinde kendimi zor tuttum...wc ye nasıl attık kendimizi bilmiyorum..hemen soydum sağını solunu bi güzel yıkadım üstünü değiştirdim ablam geldi...
neyse başladık alış-verişe çokk güzel bayramlık buldum nihayetinde kışlıklarıda çıkardık aradan iyi oldu...
iftarı dışarda yapıp ablama geçtik sabah 6 ya kadar oturduk sahur yaptıktan sonra uyuduk tabi (
sabah çıktık eşimle kaldığımız yerden dvm ettik bu sefer kendime bişeyler bakmak için sadace pantalon alabildim hala üst bulamadım eşimede bişi alamadık çrş günü yine çıkacağız mecburen ( gazele bi kaç oyuncak aldım ..geldik avcılara ordada baya bi mağ.gezdik oturma odama halı aldım...birde klozet tkm eskimişti ondanda aldım bir tane ...bugun yollarlar sanırım...
eve geldik üstümüzü değişip tekrar tubanın deyimiyle KAZIK yemeğe gittik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
9.30 ta eve geldik kızımı doyurdum bütün bu yazdıklarımı akşamda yazmıştım gazel cadısı bir anda sildi bende kızdım veee hemen kendimizi yatağa attık okadar yorulmuştukk..
saol cnm sizde cicilerinizi güle güle kullanın...ama ben cok mrk ettim defnoşun bayramlığını buraya koy bi resim :)))
valla cnm her defasında bende tamam diyorum faceye artık resim falan koymayacam ama ne oluyorsa oluyorrr
cnm güle güle kullanın resmini bekliyoruz cnm
tünadınlar saat 10 kalktık çok şükür kuzularım uyudu bu gece
hatta ömer hala uyuyor gece 12 de salladım salladım uyumadı bende aldım götürdüm...yer yatağına yanına yattım uyudu halada uyuyor..şimdi yanına gideceğim...neden bu kadar uyudu bu çocuk..kahaltı vereceğim...bulaşıklarımı halederim.çamaşırlar kurumuştur onları alayım katlayım ütüleri yapayım...
Yaa alişim hastaydı şimdi gaye iyi ama dün yine başladı öksürmeye burun akıntısı devam ediyor...genzine akıp balgammı yapıyor acaba balgam sökücüsünü
kestim 4 gün de iyi oldu diye....yarın buarada bi yer var eve çok yakın oraya götüreceğim..bayram gelmeden baksınlar hemde 12 tl bakıyolar kadındoğuma gittim çok iyi çok ilgiliydi...birde çocuklarda kansızlık ve anemi testlerini ücretsiz yapılarmış gitmişken yaptırayım :)
özlem o zaman şu arzumun şarzlı süpürgeleri onlara baksana.hem pratik hem rahat ablam onalrdan kullanıyor bak netten belki beyenirsin.
ohh bayramlıklarınızı güle güle giyin
valla burdada carsı pazar acaip kalabalık girilmiyor hiç biyere dediğin gibi bayram sonrası kıslık alısveriş için en uygun
kolay gelsin canım sana
slm kızlar
herkes iyidir umarım geçmişi okumadım daha
annem geldi az önce
baya zorlandım dün ya mehmet de mızmızlandı çok
annem bi süpürge alalım sana diyo hediye alacakmış
diğer süpürgem çok gürültülü,hemde sürükli kullanmak için oldukça ağır,şu tozsuz süpürgeler var ya onlardan alalım diyoruz,şöyle hem kullanımı kolay hemde ucuz bişey olsun istiyorum,nasıl bişe alalım ,siz neler kullanıyorsunuz ?size bi danışayım dedim
kahvaltı sofrasının altı falan berbat oluyo hep makinayı açmak da zor,hele ki bundan sonra evde tek başlıma ve 2 çocuk,zeynep de sürekli kendi yemek istiyor,her yer kırıntı oluyor haliyle,fikirlerinizi bekliyorum
hemen yanımızdaki dükkanda blue house 007 diye bir tane satılaıyor ama nasıldır bilmem,89 tl ye 10 taksitle,fiyatı da süper ama emiş gücü falan iyi midir acaba?700 w yazıyor ben pek anlamıyorum da,iyi mi ki 700 w?
gecmiş olsun birsencim valla bayram tatili girmeden götür derim doktora bide bayramda sıkıntılı olmasın yavrumtünadınlar saat 10 kalktık çok şükür kuzularım uyudu bu gece
canım özlemcim yukardada yazmıssın ben arcelik kullanıyorum kücük ve az sesli valla fiyatını hatırlamıyorum ama cok pahalı degilcnm şimdi rowentaya baktım comfortline olanı güzel aslında 170 küsür ama anneme çok masraf olsun istemiyorum,biraz daha uygun olsun,kadın o kadar masraf yaptı zaten,eve geldikçe alışveriş yapıyor sürekli,kardeşimin kredi geri ödemesi başlıyor bu ay,onu düşünüyorum bende
Benim kuzumda ben gittikten sonra ananesiyle oynamış. Saat 9:30 gibi uyumuş hala uyuyor dedi annem. Erken kalkmaya başlayınca günde 2 kere uyuyor oldu. Akşam da 9-9:30 gibi uyuyor. İyi oldu düzene girdi a.s.