Eşin İmam hatipli demek şaşırdım belli etmiyor.. :))
Daninonun amma seveni varmış bi benimkimi sevmiyo acaba...???İlginç oğlum benim hazır gıdalara karşı antipatisi var...
kız Pınar sendemi bayramlık alıcaksın kendine ??
Hadi gez bakalımmm ??Sattın gene Defnoşu??
Tekrar Mehaba Kızlar,
Canım çok sıkkın yaa hasta oldum,biraz lekeler var..Tam da günü!!Nasılda heveslenmiştim bu da Allahtan biliyorum ama erken oldu bi ilaç kullanmıştım birara o yaptı sanırım..Üzüldüm bu gece camiye gidecektim teravih namazına,mevlid dinlicektim olmadı maliseff senağlama
Dağhanı uyuttuk bizde ouyurken hazırlanalım yemeğe çıkıcaz..hem kıyafetleri değiştiricezz..biraz hava alırız sıkıldım valla..
Hadi görüşürüz kızlar...
hayırlı kandiller herkese allah tüm dualarımızı kabul etsin inşşallah..
annmedeyim bu gece burada kalıcaz defneyle eşim hiç gelemeyebilirmiş bende rahatca ibadetimi yaparım sabahta defneyi annme postalarım uyurum valla iyi olur yrnda kendime bayram için bişer bakıcaz kardeşimle bakırköye gideriz heralde defeneye hiç bişi almayacagım havalar cok sogusaydı alırdım ama daha sırtına sokmadı neler var giysin valla..
bu bayram sıra bende :)
geçmişe bakamdım ama son sayfa baktım tubaya yaptııgım baomba fenaydı valla :)) gece gece iyi eğlendik kızı hamile ilan ettim ben öyle deyince bi kahkaha attıkki hiç unutmam:))
eger tubayla tel konuşmamış biri varsa kesin şu kahkalar için arasın... accayip pozitif oluyo ortam :) tuba bide bunların üstüne bugun gündüz şekerleme yaparken rüyama girdin anlatıyorum,,,
ben defneyi alıp san geliyorum ama habwersiz sen birden bizi görünce şaşırıyosun ama cabuk toparlıyorsun oturuyoruz sohpet muhabbet o sırada semranıun kocası geliyo ( semoşta bi yere girmese olmaz) eşiyle sohpet ederken semra istanbulda diye agzından kaçıryo megersem buraya taşınmışsınız am kimseye söylemiyorsun bi tuba biliyomöuş kocası agzından kaçırınca taparlayamıyo bi bakıyorum çat semra geliyo diyorum sen niye saklıyorun burda oıturdugunu yoo saklamıyorum diyo ama cok bozuluyo, sonra kapı bi daha çalıyo tubanın kapıda sesi yükseliyo bi gidiyorum 3 çingene kadın 2 çi,ngene tipli adam ama tipleri çok kayık korkuyoruz falan ama içeri alıyosun sen onları kızyosun ama onlar dinlemiyo hop divan var oturuyolar sen bi bakıyosun ezan okunacak hemen mutfaga geçiyosun bişiler hazırlıyosun sonra o kadınlarda yardıma geliyo bende geliyorum ve menü şöyle bademli pilav ve et yemegi :) hatta bademlerinden defne eline alıp çatır,çatır yiyor ayy acıkmış kuzum diyoruz..
veee en fenası defne veya serra tam hatırlayamıyorum kayıp ararken banyoda oldugunu söylüyorlar bir bakıyoruz banyoda kacaamaaann 2 at ama atın sadece aykalrını ve nallarını görüyorum atın bi tanesinde bi adam birisindede bizim kızllardann biri oturuyor...
allah hayır etsin ama at, muratttır inş. muratlarımız gerçekleşir ayrıca pilav,et bunlarda bereket vs. hayırlı bi rüya sanırsam..
defne durmuyor hemen cıkmalıyım öpüyorum dualarınızdan bizide eksik etmeyin...
hayırlı kandiller kızlar
annem eve gitti bugün yarın sabah gelecek,çok yoruldum,kuzuların ikiside uyudu,altlarını değişip ben de ytıcam hemen,iyi geceler
herkeze hayırlı geceler
iyi kandiller Allahım dualarımızı kabul günahlarımızı affetsin
arkadaslar duada benide unutmayın
günaydınlar herkese nasılsınız :) iyi haftalar diliyorum herkese
bizde cumartesi öğlen kızlarla birlikte annemlerden evimize gittik yağmurum kardeşini yol boyunca oyaladı arababı hiç sevmiyor benim bıcırığım birlikte kızlarımla vakit geçirdik akşama babamız geldi bizide aldı alışveriş yaptık evde birşey yoktu
pazar günüde eşim çalıştı bayram için izin veriyorlar lafta pazar günü çalıştırarak aldılar çok sinirlendimakşam arkadaşlara gittik bizimle birlikte taşınan aile dostlarımıza hoş sohbet vardı
sabahta saat 06:30 ta kalktık annemlere geldik kızları bıraktık çok uykum var çokkkkkkkkkkkkkkk
akşamda kızlara bayramlık alacağız yeni yeni giysinler eşimin babası hep der ki altı çocuk büyüttüm bayramda hepsine yeni kıyafetler aldım giydirdim elimde olsada olmasada onların bayram sabahı sevinci herşeye bedel diye :)))))))))))))))
günaydın kızlar iyi haftalar. banucum günaydınnn şimdden hayırlı olsun canımm cicileriniz.pınarcım sizde güle güle kullanın.
bize gelince cumartesi bir arkadaşıma gittim epey sohbet ettik. ona tatlı falan bişeyler yaptım hamile 3 ay sonra bebişi olcak allah izin verirse. pazar günü eşim hadi çıkalım ded.evden çıktık önce perge harabeleri sonrada ısparta gölüne gittik.akşamda yemeğimizi yedik geldik.çok güzeldi ama benim dağ gibi ütüye bir dağ daha eklendi bugün halletmem laızmyarın akşamda biz alışverişe çıkıcaz bakalım kızma ve kendime bişeyler alıcam.bizden böyleeeeeeeeeeeeeee
pınarcım günaydın tatlım nasılsın defne nasıl gömlek çok yakışmıştır prensese eminim:) güle güle kullansın valla patron milleti kendinden başka birşey düşünmüyor
tülaycım günaydın canım nasılsın selin nasıl ohh ne güzel gezmişsiniz:)))))))))))) sağol canım inşallah güzel birşeyler buluruzda alırız kızlara
GÜNAYDINNNN :lepi::lepi:
ayy cmt günü evden bir çıktık pir çıktıkk......
önce ablamla metroportta buluştuk oğlunu hemen yanındaki lise ye yazdırcaktı...sen git okulda işlerini hallet o arada bende gazeli yukarda doyurayım dedim sonra başlarız alış-verişe...semizotu yapmıştım kıymalı önceki günde baya severek yedi...bi cafe ye ısıttırdım ...güzelce yiyiyordu kızım karşıdada kem gözlü bir kadın sürekli çocuğu kesiyordu en sonunda geldi yanına sevmek için kadın tam sırtını döndü gidiyordu bizimde son bi kaç kaşık kalmıştı ...Gazel bir kustuki sabahki kahvaltıya kadar...üstü başı heryer bir anda battı elim ayağıma dolandı sinirden bagırmamak içinde kendimi zor tuttum...wc ye nasıl attık kendimizi bilmiyorum..hemen soydum sağını solunu bi güzel yıkadım üstünü değiştirdim ablam geldi...
neyse başladık alış-verişe çokk güzel bayramlık buldum nihayetinde kışlıklarıda çıkardık aradan iyi oldu...
iftarı dışarda yapıp ablama geçtik sabah 6 ya kadar oturduk sahur yaptıktan sonra uyuduk tabi(
sabah çıktık eşimle kaldığımız yerden dvm ettik bu sefer kendime bişeyler bakmak için sadace pantalon alabildim hala üst bulamadım eşimede bişi alamadık çrş günü yine çıkacağız mecburen( gazele bi kaç oyuncak aldım ..geldik avcılara ordada baya bi mağ.gezdik oturma odama halı aldım...birde klozet tkm eskimişti ondanda aldım bir tane ...bugun yollarlar sanırım...
eve geldik üstümüzü değişip tekrar tubanın deyimiyle KAZIK yemeğe gittik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
9.30 ta eve geldik kızımı doyurdum bütün bu yazdıklarımı akşamda yazmıştım gazel cadısı bir anda sildi bende kızdım veee hemen kendimizi yatağa attık okadar yorulmuştukk..
çok sal cnm ya..sizede cok geçmiş olsun...hülya canım ya kem gözlülerden nefret ediyorum zaten.selin e geçen hafta ateşlenmeden birgün önce bir tanıdık aa ne güzel dişlerii çıktı ama hiç ateşlenmiyro dedi bende dedimki nerden biliyorsunn yanındamısın ateşleniyor tabi dedim.kuzum o gece ateşler içinde yandıya...çok geçmiş olsun canımyaaaaaaaa...
Günaydın Tülay'cım a.s.
Ohh ne güzel gezmişsiniz iyi olmuş valla eğlenmiştir Selin kuzumda a.s.
Sağolasın teyzesi. Dediğim gibi kot elbise almıştı arkadaşım. İçine de gömlek aldım çok iyi oldu a.s
Ay canım ya ne güzel başlamışsınız güne ama ne olmuş. Valla insanların nazarı fena değiyor canım ya. Eşimde o yüzden hiç face'e resim ekleyeyim istemiyo. Adam haklı kimin gözü kem bilemezsin ki. Geçmiş gitmiş olsun. Sonrası keyifli geçmiş neyseki. Güzel günlerde kullanın cicilerinizi tatlım a.s.
hülyacım güne ne güzel başlamışsınız ama kötü bir olay yaşamışsınız bende çok korkarım nazardan tatlım Allah kem gözlerden korusun canım güle güle kullanın cicilerinizi
pınarcım cimcimeme çok yakışır kot elbisesiyle gömleği:)))))))))))) öp benim yerime mis kokan yanaklarından fıstığımı:))))
slm kızlar
herkes iyidir umarım geçmişi okumadım daha
annem geldi az önce
baya zorlandım dün ya mehmet de mızmızlandı çok
annem bi süpürge alalım sana diyo hediye alacakmış
diğer süpürgem çok gürültülü,hemde sürükli kullanmak için oldukça ağır,şu tozsuz süpürgeler var ya onlardan alalım diyoruz,şöyle hem kullanımı kolay hemde ucuz bişey olsun istiyorum,nasıl bişe alalım ,siz neler kullanıyorsunuz ?size bi danışayım dedim
kahvaltı sofrasının altı falan berbat oluyo hep makinayı açmak da zor,hele ki bundan sonra evde tek başlıma ve 2 çocuk,zeynep de sürekli kendi yemek istiyor,her yer kırıntı oluyor haliyle,fikirlerinizi bekliyorum
hülyacım güne ne güzel başlamışsınız ama kötü bir olay yaşamışsınız bende çok korkarım nazardan tatlım Allah kem gözlerden korusun canım güle güle kullanın cicilerinizi
pınarcım cimcimeme çok yakışır kot elbisesiyle gömleği:)))))))))))) öp benim yerime mis kokan yanaklarından fıstığımı:))))
pınarcım saol canım.evet selin tam gezme hastası oldu....haklısın canımya eşimde bana kızıyor ne diye resim eklyiorsun diye.ya sonuçta iyi yada kötü gözle bakan bir sürü insan var.allah kem gözlerden korusun hepimizi:))
slm kızlar
herkes iyidir umarım geçmişi okumadım daha
annem geldi az önce
baya zorlandım dün ya mehmet de mızmızlandı çok
annem bi süpürge alalım sana diyo hediye alacakmış
diğer süpürgem çok gürültülü,hemde sürükli kullanmak için oldukça ağır,şu tozsuz süpürgeler var ya onlardan alalım diyoruz,şöyle hem kullanımı kolay hemde ucuz bişey olsun istiyorum,nasıl bişe alalım ,siz neler kullanıyorsunuz ?size bi danışayım dedim
kahvaltı sofrasının altı falan berbat oluyo hep makinayı açmak da zor,hele ki bundan sonra evde tek başlıma ve 2 çocuk,zeynep de sürekli kendi yemek istiyor,her yer kırıntı oluyor haliyle,fikirlerinizi bekliyorum
hemen yanımızdaki dükkanda blue house 007 diye bir tane satılaıyor ama nasıldır bilmem,89 tl ye 10 taksitle,fiyatı da süper ama emiş gücü falan iyi midir acaba?700 w yazıyor ben pek anlamıyorum da,iyi mi ki 700 w?