2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler bacılar a.s.

Bize de iftara arkadaşlar geldi. İftardan sonra hemen toparlandık dışarı çıktık. Defdoş'u anneme bırakıp nargileye kaçtık. Az öncede kuzumu alıp geldik eve. Şimdi bir çift arkadaşımız var onlarla film izlicez. Sahur yapar yatarız. Yarın da hem Defdoş için hemde benim için alışveriş yapmamız lazım.

Eşimde yarın gece arkadaşlarıyla camileri gezicek. Sabaha karşı gelir, hemen duş alır işe giderim dedi. Madem uyumayacak bende yarın akşam anneme giderim. En azından sabahın köründe kalkıp gitmek zorunda kalmam.

Pazartesi görüşürüz artık öptüm sizi bacılar a.s.

hayırlı kandıllerr hayırlı gecelerrr:1hug:
nekadar guzel bı gun bugun cok şükür mevlamaaa..allah dualarımızı kabul etsın kuzularımızı korusun ınsallaha.s.
bugun mutfaaga masa falan aldık pazar alısverıs derken nasıl yorulmusum ee bıde kac zamandır erteledıgım evın işlerı falan derken pestılım cıktıı ama yınede uyumak ıstemıyo canım ...herkez uyuyo bende kafa dınlıyorum bakalım sahura kadar dayanabıleckmıyım
gulhancım gule gule kullansın kuzu gıyeceklerını bende bayramlık alamadım daha bakalım yarın fırsat bulursam bı optımum yapayım
pınarcım gıdemedık o gun lunaparka durunun 3 gundur hafıf hafıf atesı cıkıyo ...görümcem uykuus geldı dıyınce eve geldık kosturarak ramazandan sonra ınsallahhh
bırsencım sende hıc canını sıkma canım eşin kendı hatasını anlar gelır bı cıcekle ınsallah
buaksam eyvah eyvahı seyrettık ayy koptum bukadar ıyı beklıyodum acıkcası seyretmeyenlere tavsıyemdır ata demırerın fılmıı:)

bıyandanda facede bırsenle cene yapıyorus ben ordan muhabbete devam edeyım gorusurus bacılarrrra.s.

Ay canım ya niye ateşlendi acaba kuzum? Ramazandan sonra gidersin kuzum havalar daha iyi nasıl olsa a.s.

Ooo bayağı iş görmüşsün bravo sana alkisalkisalkis

Ajan Salt'ı izledik. Angelina Jolie'nin filmi. Tavsiye ederim çok güzel bi film valla. Şimdi kocişlere sahur haızrlayıp yatalım. İyi geceler a.s.

selam kizlar a.s.

ay pek bi garip kalmiş buralarr :) herkeste bi bayram telaşi var sanirim :)

ay bugun cok büyük iş hallettim kendimi tebrik ettim valla :))) tee yazin basinda kişliklari kaldirip yazliklari cikarirken serrosun,benim ve eşimin giyemediklerini,fazlalarini,küçülenleri felan ayirmiştim..epey bi fazlalardi..bi türlü kargolayamamiştim..cok sukur bugun hallettik ya..üstümden nasil bir yük kalkti anlatamam..hep bayramdan önce yollamak istemiştim..belki bayramlik yaparlar diye..cok sukur ya..hep diyorum ya yapmadigin işler hep seni geri cagirir,ayagina dolanir diye..resmen rahatladim..

aksamda dişarida iftarimizi yaptik..bi güzel kazik yiyip geldik :))) baslicam bu restaurantlarin fix menulerine..zaten yavas yavas getirip milletin iştahini kapatiyorlar..menunun sonlarina dogru artik "para verdik yemeliyiz" modunda oluyor herkes :))))) ben o saate kadar iftarimi yapmiş,soframi toplamiş,serrosu yedirmiş keyif yapiyor olurdum amma konustum dimi ama içime oturdu be biraz içimi dökeyim de rahatliyayim eşim duymasin tabi ona sorsan benim zorumla cikmişiz

giderkende bikaç magazaya ugradim..yok anacim benim acilen su dikiş işini iyice ögrenmem lazim..ben hazir giyimi sevmiyorummmm..bulamiyorum kafama göre bişey ya..anneme de aciyorum..kadin kac yasinda oldu..bide benimle ugrasmasin artik diyorum..kontenjanini serrosla dolduruyorum cünkü :)))) off offf bukadar sıkıntılı ayse olmasam,bukadar tez canli olmasam neler neler yapardim be..hemen bitsin istiyorum,hiç sabrim yok ya..serraya hamileyken dikiş kursuna gitmiştim bikaç ay..hoca 3 kere tegel aldiriyordu..ben hamileyim diye eve kacip hemen tegelsiz dikiyordum düşünün uyusuklugumu neyse uzun lafin kisasi epey bi dükkan gezdikten sonra bi etek,bi yelek gibi bişi,bitane de kisa pardesu aldim söylene söylene..ay buarada sevinçli kismi şu oldu ben 42 bedenim 40 da olabilirim ama illa bol sevdigim için 42 aldim etegi 44üde alip soyunma odasina girmiştim..ki üstümde bide kot vardi..onun üstüne 42yi deneyip oldugunu görünce sevincten ziplayacaktim nerdeyse DD demek bi 5 kg daha versem 40a rahat rahat girerim sonra gelsin 38ler 36larda hiç gözüm yok zaten DD

serrosa bişi almicam sanirim bu bayramda..etegi kareli..kirmizida beyazda gider..kirmiziyla pek aram olmadigi için hiç bosuna almayayim kirmizi üst diyorum..beyazida var zaten..bi mus corap alsam tamamdir..pek bi alakasiz olcaz bu bayramda kizimla..

veeeee günün bomba olayini anlatiyorum kizlar saat 23-24 arasi..telefonum caliyor..ve bilinmedik bi no..bende semostur diye actim tubaaa tanidinmi beni diye bi ses dedim yok tanimadim..ben nurtennn dedi bizimki bizim knk nurtenmiş yani benim tel değiştigi için nolarda karişti bu ara..neysem..nbr nasilsin fasli geçti ben bişi duydum dedi dedim hayirdir ne duydun..bebek geliyormussss dedi DDDDDDDD ay dedim ne bebegii beee koptum ama DD hamileymişsin öyle duydum dedi DDD dedim git kizim..Allahim isteyen herkese nasip etsin ama ben suan düşünmüyorum dedim DDD yaa bi dakika yaaa sen hangi tubasin dedi DDDDDD dedim ben kk'daki mutahhara tubayim DD bi kopus daha DD habure bizimki tubalari kariştirmiş DD benide kalpten götürüyordu DD ama iyi güldüm gece gece DD

geçmişe dönersek...

filizcim hadi hayirli yolculuklar a.s. annecigine selamlar a.s. sag salim sorunsuzca gidin gelin inşaAllah a.s.

gülşahcim cicileriniz hayirli olsun evinize a.s.

pinarcim işle birlikte aramiza da tam dönmüşsün :) yerim o muz ve sakiz isteyen kuzuyu bennnnnn :)) isir öp mincikla o cadiyi benim içinde :)))

gülhancim sizinde ciciler hayirli olsunnn a.s. kiz bayramdan sonra gel beee :) görüşemeyecegiz yoksa yaaa..kandir kocani :)

birsommmm canim sana uzun yazacagim diye sona biraktim..canim ya bu kocalar böyle ya..derdimiz hediye saniyorlar..halbuki hatirladigina,önem verdigine dair bi işaret istiyoruz sadece..derdimiz hediye degilki..dedigin gibi hayatimiza renk katiyor bu kutlamalar..yoksa ne manasi varki..günler geçiyor bizde yaşlaniyoruz,eskiyoruz..bunda kutlancak bişey yok aslinda..maksat renklenmek..ama işte gelde anlat..kirildigini söylemen iyi olmus..eminim telafi edecektir eşin..bu net işinide cok şakaya aliyorlar..ama gercekten bi ihtiyac oldu artik..kendilerinin böyle bi ihtiyaci olmadigi için anlamiyorlar tabi..damdan düşenin halinden damdan düşen anlar neticede..karişilikli olur herşey..sen bence cok büyük bi fedakarlik yapiyorsun..kolay bi iş degil..hatta sunu söyliyim herkesin yapacagi bişey degil bu..sen kurulu düzenini boz git..hemde kayinvalidene..bunu anlamali eşin..ama senin eşin anlar gibime geliyor ya..böyle yapmazdi sanki..cikar kokusu yakinda..tam olarak bilemem senin eşini ama benimki öyledir..derdi olur hayatta söylemez bişi..öyle tepkiler verir ki benimle sorunu olduguna yemin edebilirim..ama sonradan benimle alakasi olmayan bişeyden sorun ciktigini anlarim..seninkinde de böyle bişey olabilir..hele biraz bekle bakalim ne cikacak..tabiki senin hakliliğin değişmez..ama maalesef bu heriflerde değişmiyor..anlamayabiliyorlar bizi..herkes kendi yasadigini büyük sanar neticede..biraz sinirin geçsin de kayinvalidene gecmeden halledin bu meseleyi..bence işin altinda baska bişey var..küs,kirgin gitme kayinvalidene..güzel güzel git..hadi inşaAllah güzel haberlerle gel inşaAllah..öptüm canim a.s.

hepinizi kocamanca öptüm..bi dus alayim da sahuru hazirliyayim..bu cadida 9dan beri uyutmadi beni..mizmiz da mizmiz..

mucksssssssssssssss

Ajan Salt'ı izledik. Angelina Jolie'nin filmi. Tavsiye ederim çok güzel bi film valla. Şimdi kocişlere sahur haızrlayıp yatalım. İyi geceler a.s.

ohh sefaniz olsun sekerim :) eşimde seyretmiş onu :) bende bi ara seyretcem bakalim ne zaman :))) hadi hayirli sahurlar canim a.s.

şiştt ferda sen ehrkese selam evriyon bana vermiyorsun dikkat ettimde hayırdır?????????????????????????(((((((((((((((((((((((
aşkolsun cnm ne olacak niye selam vermiyimki...çok öpüyorum seni ve selini gözden kaçırmışımdır kusura bakma ne olur a.s.
ohh yaa valla şu çevrendeki insanlar yüzünden ne rahatsın Pınar kıymetini bil,Dağhanı bir saat bile bırakabileceğim kimse yok şu an ama bir an evvel Aynur ablayı geri çağırıcam bende artık hayata dönmeyi istiyorumm...Yine hamaratlığın üstünde hımm..maşallahh..
Niye böyle bu adamlar yaa,resemn odunlar,tuba kız ne güzel laf etmişin sen hee...cnm üzme kendini dicem ama ne çare,demekle olmuyor..bidaha konuş istersen ben bazen diyorumki hakkettiğim şey bumu?düşünüyorum taşınıyorum yok ama onlar bunu anlamıyorlar malisef...
Kaçak gelmiş...Ama yazdıkalrımızıda okuyamazki bi hafta sonra :))
Hayatım bu ne yoğunluk arada bizede bak öldükmü kaldıkmı diye bi sor?? Özlüyoruz yaa...

Alışverişler yapılmış oh güle güle kullanın..Bizded durum aynı cnm bayramlık filan yok,yığınla şeyi var daha üstüne hiç giymedikleri bile var almıcam valla..Yazık günah,zatn yazda bitti kaç kere giyebilecekki...

Bu seferde bizi aramıcakmısın İstanbula gelince yoksa?? ohaoldumsmile Üzülürüm valla gelemzsen bile arada biyerde bi kahve içelim barii..Birinci günü çok müsaitim valla,,ikiden sonra zorr olur.Araşırız ok???
ohh ohh gezinti gezmiş gelmiş yinee..süpersinsin cnm,iyi yapmışsın valla...

Eşinede tebrikler valla,adama bak sabaha kadar cami gezecek hıı..helal olsunn.Allah kabul etsin dualarını alkisalkisalkis
ohh ne güzel cnm sende işlerini halletmişsin..bayram geliyor herkesete bi telaş var dimi??kolay gelsin..

Seninde kadir gecen mübarek olsun...
hımm izlemedik deneyelim a.s.

Yine maşallahın var cnmm..helal sana..her iş bitmiş nerdeyse..Sen bide dikiş öğrenirsen artık yetişemeyiz biz senin hızına valla...a.s.

şu fix menulere bende gıcık oluyorum tubacım sırf o yüzden ramazanda hiçbiyere gitmedim iftarda,gittiysemde fix menu yemedim.Bu ne yaa,o kadar şeyi nasıl yesin oruçtan çıkan biri..mümkünmü???

Aldıklarınıda güle güle kullan cnm..a.s.

Günaydın, Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun...a.s Allahım herkesin duasını kabul etsinn...a.s.

Cumadan beri fırsat bulamadım yine...Bizde cuma akşamı hafif bi sarsıntı yaşadık eşimle ama artık aldırmıyorum ben biraz sıkıldım ve etrafa sarıyorum..Çok samimi olmamakla birlikte konuşuyoruz...:))

Dünde sabahtan temizliğe giriştim,baya bişeyler hallettim sevgili eşimde yardımcı oldu sağolsun...Hemde bi gece öncesinden sahura kalkamamıştım 24 saat açlıkla işlerimi yaptım yanii :))aman zor olmadı yinede...tutmamaya cesaret edemedim belki kadir gecesine denk gelir filan diye..Allah kabul etsin...

Ve akşamda arkadaşlar geldi çaya, gelirkende Dağhana danino getirmişler tabii benimki hiç yemediğinden olsa gerek ağzını sürmedi,onların kızı çok sviyomuşda,geri götürün o yesinde diyemedim kaldı bakalım kim yicek...Bi de Dağhana gömlek ve kot şort almışlar..Sağolsunlar ama ben değiştirip bidahaki yaz için büyük bedenini alıyım diyorum çünkü bu yaz bitti ne kadar giyebilecek üzülürüm güzelde bişey...bakalım belki onun için çıkarız dışarı...

Dağhan durmuyor kızlar hepinizi öptüm ben kaçar...

slm kızlar tubacığım senden başlayım cnm :)
bikere bu gönderme işini iyi yapmışsın bende alişle ömerin küçüklerini bi arkadaşıma eriyorum...
benim pek bişeylerimi vermem ....çokda almıyorum olanları giyiyorum..olmayanları saklıyorum
içine gireceğim güne....demek ramazanda kilo verdin...ben ne yaptım bilmiyorum...
tartıya çıkmak istemiyorum ...çok acıkıyorum yaa ben neden böyle yaaa....
neyse ramazanda sonra diyete giriyorum yine...bi arkadaşımıda dahil edeceğim...beraber haftalık uygulayıp c.tesileri tartılacağız....kayınalidemde parka gitme işi çok kolay tam sitenin karşısında kayınvalidemde bakar çocuklara....eğer kışa sarkarsa kalma işimiz onların sokağında spor salonu var oraya giderim....10 kilo daha vereceğim....
benim bacaklarım ve kalçam yok göbek olayım var göğüslerde büyük......

tubacığım söylediğin herşey doğru...bu saatten sonra telafi etsene olur...kırıldım ...artık hayatımda birkere kırıldığımda gönlüm affetmiyor ya..istesemde o insanla eskisi gibi olamıyorum..tabi eşim için geçerli değil...arkadaşlıklarım için...eşim böyle biri asla değil biliyorum..yaşadığı maddi sıkıntı onu yoruyor...ama o tek yaşamıyor bunu....ben elimden geldiği kadar sıkmaya çalışıyorum....çocukların alışverişinde hangi tarafda bez,mama,süt indirimde netten takip ediyorum...
inan çocuklara annnemin bakacağına inansam işe gireceğim 7-8 aylığına ....ama bakmaz yük tabi kadına
gerçi eşimde kabul etmez.....neyse yapabileceğim herşeyimi yapıyorum....
annesinin yanına gidiyorum...........
net olayınıda halledecek sanırım...
neden böyle oldu bilmiyorum ayın 22 si onun d.günü aynısını yapacağım....

ferdacığım sizdel imoni olmuşsunuz cnm....

oh hediyeler gelmiş..değiştir bencede cnm....bende öyle yaparım genelde...

daninoyu bizde çok yeriz valla hergün 6 bitiyor..

....

gelelim banadün aksam ömere yere yatak açtım orada yatırdım evet hiç kalkmadan uyudu...şaka gibi park yatağı istemiyolar..normal yatakdan düşerler eee ne yapacam ben yaaaaaaaa

sabah gürültü ile kalktım..eşim mutfağın kapısını takıyor ben çıkarmıştım...artık çocuklar ocağa ulaşamaya çalışıyolar eşimde yanarlar diye kapıyı geri takıyor....çocukalr bağrışıyo uyandım...çamaşır atmıştım makinaya onlar bitmiş...onları astım çocukları besledim...yemek attım ocağa....şimdi alişi babası uyuttu ömeride ben ..uyusunlar markete gideceğiz..havada serin ...

bide kızlar kaynama giderken yazlık alsammı yaa

filizcim cok gecmiş olsun yaa valla kıyamadım kuzuma
sinek ilacı falan tak bari odasına yavrumun

maşallah neler yapıyor öyle bayıldım aman hemen büyüyorlarr
benim kızda biz ne desek tekrarlıyor
gecen annem beni almaya geldi assagıda bekliyoruz neyse annem geldi hanzadeyi kucagına aldı arabanın ön koltugundada annanem oturuyormus
hanzade aahh budakim diye tepki verdi ama gülmekten yıkıldık biz abi
bide herseyi soruyor mesela annem,n telefonu eline almıs annaneminmi diyor yada erkeke kardeşimin terliğini ayagına giymiş dadimi diyor
bunlar dillendikce degişik seyler yaptıkca daha eglenceli oluyor annelik
bu arada Böcek Kıvılcım Nurrran Knk Dırım Bigudi ilgin tylon civciv öpüyorum sizleri
bende seni öpüyorum canım arkadasım
canım cok gecmiş olsun diştendir sen merak etme okadar test yapılmıs talasemi degildir

bayramlıkları hayırlı ugurlu olsun resmini cekte görelim kibar erkegii

arkadasının cocuguna gecmiş olsun ama hereyda vardır hayır iyi olmus senin için

valla kuzu ben pekmezi surup gibi bir tatlı kasıgı veriyorum günlükohh lunapark sefası yapmıssınız biz busene o konuyu es gectik ama seneye asla atlamam

ohhh hadi annende keyif yap sende iyi olmus

duru kuzuya gecmiş olsun nedendir acaba atesi
masanızda hayırlı olsun güle güle kullanın
kıyafetlerini güle güle kullan canım
valla nurtenin yaptıgına bende güldüm seninde kalbini oynatmıs hatun

işlerin hallolmus ellerine saglık rahatlamıssın
arkadaslarda daghana kıyafet getiröişler bencede büyügüne degiştir seneye giysin kuzum

selam kızlar
ben baga gitmiştim biliyorsunuz iyi oldu annanemle hasret giderdik
dün de dayımlar geldi hanzadeyle ben gittik havaalanına aldık onları
bir kuzenin var hanzadeden 4 ay kücük ayy hanzadeyle bi sarıldılar bi kaga ettiler ama o erkek olunca kızım ürkü biraz emir bey kızımın agzından memesini aldı durdu neysem
ayy hanzade resmen aksam üstü uykusunu unuttu ama öglende cok uyumuyor herdaim osturma seklindeyiz bagda iftara yakın saatlerde herkez birbirine satıyordu hanzadeyi öyle yoruyor kendi durmuyor cenesi hiç durmuyor

cuma gün kızkardesimle carsıya cıktık
hanzadeye küçük dayım para göndermiş bayramlık alın diye bende adidas tan spor ayakkabı aldım
kızımın ayagı hala 19 oldugu için cok renk secenegimiz yok sadece siyah ve fosforlu yeşil varmıs bende yeşili aldım aman her kıyafete uygun ayakkabı almaya kakarsam yetişemem

neyse büyük dayımlarda hanzadeye 24 ay için pantolon ve kalın tunik almıslar iyi oldu seneye giyer
işte böle bende hanzadenin kıyafetlerini yerlestirdim verilcekleri ayırdım gecen seneden 2 tane pantolon üstüne oluyor badilerin bazılarıda güzel
iyi oldu zate örgü yelek ceket var gecen seneden kabanda var busene bişi almıcam bakalım ucuz olursa bişiler alırım
bugunde kaynanama gidicez kac gündür gitmedik laf sölemesin
hanzade uyanmak üzere ben kacar kızlar

Selam canım a.s. Evet valla bir döndüm pir döndüm kaydirigubbakcemile3

Ay o fix menülere bende gıcığım. Belki ben verdiğiniz çoğu şeyi sevmiyorum Allah Allah klava:

Ohhh kargoları da göndermişsin iyi olmuş canım sevaba girmişsin a.s.

Bak şaşkın Nurten'e ya gece gece krize sokmuş seni kaydirigubbakcemile3

ohh sefaniz olsun sekerim :) eşimde seyretmiş onu :) bende bi ara seyretcem bakalim ne zaman :))) hadi hayirli sahurlar canim a.s.

Sağolasın canım seyret devamı da gelecekmiş ilginç bi film a.s.

Evet canım ya o açıdan çok şanslıyım. Dimi ya senin bi Aynur ablan vardı valla çağır onu sende rahat edesin azcık a.s.

Aaaa eski imam hatipli benim kocam. Sever öyle Kadir gecesi cami gezmeyi a.s. Amin canım hepimizin duaları kabul olsun inşallah a.s.

Aaa niye bozuştunuz kuzum ya üzüldüm şimdi :çok üzgünüm:

Bence de değiştir artık yaz fazla sürmez. Seneye daha iyi giyer. Bizim kız danino hastası. Bayılır. Günde 4-5 tane yer a.s.

Kuzular fena rahatlığını düşkün ya bizimkide öyle yatakta döne döne yatıyor a.s.

Bikaç bişey al bacım. Pastırma sıcakları falan gelir ya iyi olur yanında bulunsun a.s.

Ohh ailenle hasret gidermişsin canım ne iyi olmuş. Cicilerinizi de güle güle kullanın a.s.

Selamlar bacılar a.s.

Öncelikle hayırlı kandiller. Kadir Gecemiz mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah a.s.

Bizde 11 gibi kalktık arkadaşlarla. Defdoş'a kahvaltı yaptırdık. Oynaştık falan az önce uyuttum kuzumu. Etraf toparladık. Makinaya renkli çamaşır attım yine.

Arkadaşlar az sonra gidicekler. Bütünleme sınavı var. Onlar ordayken bende ütülerimi halledeceğim. Sonrada Defdoş'u anneme bırakıp alışverişe gideceğiz hep birlikte.

Kaçtım ben öptüm sizi ve kuzularımı kızlar a.s.

daha iyiyiz cnm şimdi.
imkanım olsada daninoları sana ulaştırabilsem :))
çok sağol cnm a.s.
şu bağ evini çok merak ettim doğrusu,üzüm bağımı cnm??ne iyi oluyodur hanzade için..Sizede hediyeler gelmiş güle güle kullanın :)) a.s.
çağırıcam cnm çağırıcam büyük ihtimal o bakacak Dağhana yine..dur bakalım bi iş buluyumda önce..

Eşin İmam hatipli demek şaşırdım belli etmiyor.. :))

Daninonun amma seveni varmış bi benimkimi sevmiyo acaba...???İlginç oğlum benim hazır gıdalara karşı antipatisi var...

kız Pınar sendemi bayramlık alıcaksın kendine ??

Hadi gez bakalımmm ??Sattın gene Defnoşu??

Tekrar Mehaba Kızlar,

Canım çok sıkkın yaa hasta oldum,biraz lekeler var..Tam da günü!!Nasılda heveslenmiştim bu da Allahtan biliyorum ama erken oldu bi ilaç kullanmıştım birara o yaptı sanırım..Üzüldüm bu gece camiye gidecektim teravih namazına,mevlid dinlicektim olmadı maliseff senağlama

Dağhanı uyuttuk bizde ouyurken hazırlanalım yemeğe çıkıcaz..hem kıyafetleri değiştiricezz..biraz hava alırız sıkıldım valla..

Hadi görüşürüz kızlar...

hayırlı kandiller herkese allah tüm dualarımızı kabul etsin inşşallah..

annmedeyim bu gece burada kalıcaz defneyle eşim hiç gelemeyebilirmiş bende rahatca ibadetimi yaparım sabahta defneyi annme postalarım uyurum valla iyi olur yrnda kendime bayram için bişer bakıcaz kardeşimle bakırköye gideriz heralde defeneye hiç bişi almayacagım havalar cok sogusaydı alırdım ama daha sırtına sokmadı neler var giysin valla..
bu bayram sıra bende :)
geçmişe bakamdım ama son sayfa baktım tubaya yaptııgım baomba fenaydı valla :)) gece gece iyi eğlendik kızı hamile ilan ettim ben öyle deyince bi kahkaha attıkki hiç unutmam:))
eger tubayla tel konuşmamış biri varsa kesin şu kahkalar için arasın... accayip pozitif oluyo ortam :) tuba bide bunların üstüne bugun gündüz şekerleme yaparken rüyama girdin anlatıyorum,,,

ben defneyi alıp san geliyorum ama habwersiz sen birden bizi görünce şaşırıyosun ama cabuk toparlıyorsun oturuyoruz sohpet muhabbet o sırada semranıun kocası geliyo ( semoşta bi yere girmese olmaz) eşiyle sohpet ederken semra istanbulda diye agzından kaçıryo megersem buraya taşınmışsınız am kimseye söylemiyorsun bi tuba biliyomöuş kocası agzından kaçırınca taparlayamıyo bi bakıyorum çat semra geliyo diyorum sen niye saklıyorun burda oıturdugunu yoo saklamıyorum diyo ama cok bozuluyo, sonra kapı bi daha çalıyo tubanın kapıda sesi yükseliyo bi gidiyorum 3 çingene kadın 2 çi,ngene tipli adam ama tipleri çok kayık korkuyoruz falan ama içeri alıyosun sen onları kızyosun ama onlar dinlemiyo hop divan var oturuyolar sen bi bakıyosun ezan okunacak hemen mutfaga geçiyosun bişiler hazırlıyosun sonra o kadınlarda yardıma geliyo bende geliyorum ve menü şöyle bademli pilav ve et yemegi :) hatta bademlerinden defne eline alıp çatır,çatır yiyor ayy acıkmış kuzum diyoruz..

veee en fenası defne veya serra tam hatırlayamıyorum kayıp ararken banyoda oldugunu söylüyorlar bir bakıyoruz banyoda kacaamaaann 2 at ama atın sadece aykalrını ve nallarını görüyorum atın bi tanesinde bi adam birisindede bizim kızllardann biri oturuyor...

allah hayır etsin ama at, muratttır inş. muratlarımız gerçekleşir ayrıca pilav,et bunlarda bereket vs. hayırlı bi rüya sanırsam..

defne durmuyor hemen cıkmalıyım öpüyorum dualarınızdan bizide eksik etmeyin...

hayırlı kandiller kızlar
annem eve gitti bugün yarın sabah gelecek,çok yoruldum,kuzuların ikiside uyudu,altlarını değişip ben de ytıcam hemen,iyi geceler

herkeze hayırlı geceler
iyi kandiller Allahım dualarımızı kabul günahlarımızı affetsin
arkadaslar duada benide unutmayın

günaydınlar herkese nasılsınız :) iyi haftalar diliyorum herkese

bizde cumartesi öğlen kızlarla birlikte annemlerden evimize gittik yağmurum kardeşini yol boyunca oyaladı arababı hiç sevmiyor benim bıcırığım birlikte kızlarımla vakit geçirdik akşama babamız geldi bizide aldı alışveriş yaptık evde birşey yoktu
pazar günüde eşim çalıştı bayram için izin veriyorlar lafta pazar günü çalıştırarak aldılar çok sinirlendim akşam arkadaşlara gittik bizimle birlikte taşınan aile dostlarımıza hoş sohbet vardı

sabahta saat 06:30 ta kalktık annemlere geldik kızları bıraktık çok uykum var çokkkkkkkkkkkkkkk
akşamda kızlara bayramlık alacağız yeni yeni giysinler eşimin babası hep der ki altı çocuk büyüttüm bayramda hepsine yeni kıyafetler aldım giydirdim elimde olsada olmasada onların bayram sabahı sevinci herşeye bedel diye :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…