şiştt ferda sen ehrkese selam evriyon bana vermiyorsun dikkat ettimde hayırdır?????????????????????????(((((((((((((((((((((((
aşkolsun cnm ne olacak niye selam vermiyimki...çok öpüyorum seni ve selini gözden kaçırmışımdır kusura bakma ne olur a.s.
Selam bacılar iyi haftasonları a.s.
Kimsecikler uğramamış akşamdan beri kayıp mı oldunuz huuu klava:
Bizde akşam trafiğinde zor bela gittik görümcem ile kayınvalidemlere. İftara misafir vardı. Yedik içtik onları yolcu ettik saat 10 oldu. Aradım eşim hala arkadaşlarıyla oturuyormuş. Bende zaten günlerdir geç yatıp erken kalkıyorum. 4 saat falan uykuyla duruyorum. Aldım Defne'yi yattım 10'da. Sabahta 9'da görümcem almış uyanınca. 11'e kadar uyudum ay öyle iyi geldi ki sormayın zemuszem
Kalktık hazırlandık eve geldik. 12 gibi ütüye başladım. Defdoş'un uyku geldi yarım gibi onu uyuttum. Aynen ütüye devam. Gömlekler, tişörtler bitti. Pantolonlar , havlular ve ev kıyafetleri kaldı. Onlara başlamadan size bakayım dedim a.s.
Bi postada beyaz çamaşır attım yıkanıyor. Geneli iç çamaşırı, atlet olduğundan ütü için acelesi yok. Hafta içi akşam da hallederim onları.
1 ay sonra evlenicek arkadaşlarımız var. Eşimde onları bizim Defne'nin mobilyasını ve mutfağımızı yapan akrabasına götürdü. Bide bizim koltukçuya uğrayıp gelicekler. İftarı evde yapar sonra dışarı çıkarız heralde.
Onlar gelmeden bi toz alıp yerleri sildim mi tamamdır. Yemek de zaten et falan kızartır yanına da pilav yaparım. Bitti gitti alkisalkisalkis
Ay çok konuştum. Günlük raporumu verdim. Defdoş uyanmdan ütülerimin başına dönüp bitireyim. Kaçtım ben öptüm sizi a.s.
Gülşah'cım valla Üsküdar benim için bi başka. Bu evi satıp taşınacak olsak bi daha Üsküdar'dan bi yere gitmem ya insan alışınca yapamıyor başka yerde :umursamaz: Siz ne yaptınız gittiniz mi bakim lunaparka ?
Filiz'cim yemez mi tatlım. Önce halası ile alınca takside sakızını çiğnedi eve gidene kadar. Sonra da eve gidince saldırdı muza zilli. Bide öpüyo beni tşk ediyormuş gibi kuzum :kedi:
ohh yaa valla şu çevrendeki insanlar yüzünden ne rahatsın Pınar kıymetini bil,Dağhanı bir saat bile bırakabileceğim kimse yok şu an ama bir an evvel Aynur ablayı geri çağırıcam bende artık hayata dönmeyi istiyorumm...Yine hamaratlığın üstünde hımm..maşallahh..
OHHHpınarcığım temizlemişsin.bende zorla yaptım tek banyom kaldı....dinleneyim dedim..
pınarcığım kaynana işi tamamen eşime kaldı.......dün aksam eve dönerken tartıştık
dedimki bayramda annene geçersek..net yok bayrama girmeden hallet dedim...izin alamam netsiz kal dedi....dedim olmaz iki hfta duramam dedim..izin alamam dedi.çok sinirlendim tek zekim benim net 2 saat izin alamıyor...bense onun için kalkıp annesine gidiyorum..neden rahat rahat borcumuzu ödesin diye....eğer net almazsa annesine gitmeyeceğim...benim hiçmi değerim yok...ne isteğim var ondan çok kırgınım ..doğumgünümü saat 5 de hatırladığı gibi milletin bana aldığı hediyeleri gösterdiğimde bana ,bana laf sokma dedi.benim hediye almama gerek yok dedi....çok agresefim çokk
Niye böyle bu adamlar yaa,resemn odunlar,tuba kız ne güzel laf etmişin sen hee...cnm üzme kendini dicem ama ne çare,demekle olmuyor..bidaha konuş istersen ben bazen diyorumki hakkettiğim şey bumu?düşünüyorum taşınıyorum yok ama onlar bunu anlamıyorlar malisef...
Selammmm Mıletttt,,,
Ben yıne bır haftayı tamamlamısım arazı seklınde.Umarım onemlı bıseyler kacırmamısımdır.Acaıp yoğunum bu aralar.Ama ne halt yapıyosun deseler ıncır cekırdeğinı dolduracak falıyet yok.Ye ıc,yat kalk bıttı gıttı.Azıcık ucundanda gezme tabıkı.Gecen hafta 2 gece ıftar gezmesıne gıttık.Eve gec gelıyoruz herzamankı gıbı.Bıde regl oldum ıyıce sersem gıbıyım.Bu aksamda Bora ıcın bıraz alısverıse cıktık.Iyı oldu bıraz eksık hallettık en azından.Ama bayramlık fılan almadım valla.Genelde gunluk gıyılecek seyler aldım.Evde gıymedığı bırseyler var onlarla ıdare etsın bu bayram oğluş.Kendıme hıcbırsey bakamadım.
Bakalım saygıdeğer kocam ne zaman karar verıcek ıstanbula gıtmeye.Arefeden soylersen gıtmem valla dedım.Hazırlık yapmam lazım sonucta.Heralde 1.gunu gıderız gıbı gelıyor bana.Bır tonda camasır,utu var ne ara halledıceksem onuda bılmıyorum.
Pınarcım ıse baslamıssın.Hayırlı olsun ben ne zaman kıyıcam acaba Boraya bılemıyorum ama yavastan bıseylerın ucundan tutmam lazım.Defnemde uyumlu olunca ıcın rahat bırakıyosundur.Oyy sıparısle baslamıs cımcımede sımdıden.
Bırsommm halleder esın ya dur sınırlenme sende olana kadar kalırsın evınde bacım.
Son sayfada bunları gordum.Sımdı gecmıse bakayım bırazcık.
Kaçak gelmiş...Ama yazdıkalrımızıda okuyamazki bi hafta sonra :))
Hayatım bu ne yoğunluk arada bizede bak öldükmü kaldıkmı diye bi sor?? Özlüyoruz yaa...
Alışverişler yapılmış oh güle güle kullanın..Bizded durum aynı cnm bayramlık filan yok,yığınla şeyi var daha üstüne hiç giymedikleri bile var almıcam valla..Yazık günah,zatn yazda bitti kaç kere giyebilecekki...
Bu seferde bizi aramıcakmısın İstanbula gelince yoksa?? ohaoldumsmile Üzülürüm valla gelemzsen bile arada biyerde bi kahve içelim barii..Birinci günü çok müsaitim valla,,ikiden sonra zorr olur.Araşırız ok???
İyi geceler bacılar a.s.
Bize de iftara arkadaşlar geldi. İftardan sonra hemen toparlandık dışarı çıktık. Defdoş'u anneme bırakıp nargileye kaçtık. Az öncede kuzumu alıp geldik eve. Şimdi bir çift arkadaşımız var onlarla film izlicez. Sahur yapar yatarız. Yarın da hem Defdoş için hemde benim için alışveriş yapmamız lazım.
Eşimde yarın gece arkadaşlarıyla camileri gezicek. Sabaha karşı gelir, hemen duş alır işe giderim dedi. Madem uyumayacak bende yarın akşam anneme giderim. En azından sabahın köründe kalkıp gitmek zorunda kalmam.
Pazartesi görüşürüz artık öptüm sizi bacılar a.s.
ohh ohh gezinti gezmiş gelmiş yinee..süpersinsin cnm,iyi yapmışsın valla...
Eşinede tebrikler valla,adama bak sabaha kadar cami gezecek hıı..helal olsunn.Allah kabul etsin dualarını alkisalkisalkis
hayırlı kandıllerr hayırlı gecelerrr:1hug:
nekadar guzel bı gun bugun cok şükür mevlamaaa..allah dualarımızı kabul etsın kuzularımızı korusun ınsallaha.s.
bugun mutfaaga masa falan aldık pazar alısverıs derken nasıl yorulmusum ee bıde kac zamandır erteledıgım evın işlerı falan derken pestılım cıktıı ama yınede uyumak ıstemıyo canım ...herkez uyuyo bende kafa dınlıyorum bakalım sahura kadar dayanabıleckmıyım
gulhancım gule gule kullansın kuzu gıyeceklerını bende bayramlık alamadım daha bakalım yarın fırsat bulursam bı optımum yapayım
pınarcım gıdemedık o gun lunaparka durunun 3 gundur hafıf hafıf atesı cıkıyo ...görümcem uykuus geldı dıyınce eve geldık kosturarak ramazandan sonra ınsallahhh
bırsencım sende hıc canını sıkma canım eşin kendı hatasını anlar gelır bı cıcekle ınsallah
buaksam eyvah eyvahı seyrettık ayy koptum bukadar ıyı beklıyodum acıkcası seyretmeyenlere tavsıyemdır ata demırerın fılmıı:)
bıyandanda facede bırsenle cene yapıyorus ben ordan muhabbete devam edeyım gorusurus bacılarrrra.s.
ohh ne güzel cnm sende işlerini halletmişsin..bayram geliyor herkesete bi telaş var dimi??kolay gelsin..
Seninde kadir gecen mübarek olsun...
Ajan Salt'ı izledik. Angelina Jolie'nin filmi. Tavsiye ederim çok güzel bi film valla. Şimdi kocişlere sahur haızrlayıp yatalım. İyi geceler a.s.
hımm izlemedik deneyelim a.s.
selam kizlar a.s.
ay pek bi garip kalmiş buralarr :) herkeste bi bayram telaşi var sanirim :)
ay bugun cok büyük iş hallettim kendimi tebrik ettim valla :))) tee yazin basinda kişliklari kaldirip yazliklari cikarirken serrosun,benim ve eşimin giyemediklerini,fazlalarini,küçülenleri felan ayirmiştim..epey bi fazlalardi..bi türlü kargolayamamiştim..cok sukur bugun hallettik ya..üstümden nasil bir yük kalkti anlatamam..hep bayramdan önce yollamak istemiştim..belki bayramlik yaparlar diye..cok sukur ya..hep diyorum ya yapmadigin işler hep seni geri cagirir,ayagina dolanir diye..resmen rahatladim..
aksamda dişarida iftarimizi yaptik..bi güzel kazik yiyip geldik :))) baslicam bu restaurantlarin fix menulerine..zaten yavas yavas getirip milletin iştahini kapatiyorlar..menunun sonlarina dogru artik "para verdik yemeliyiz" modunda oluyor herkes :))))) ben o saate kadar iftarimi yapmiş,soframi toplamiş,serrosu yedirmiş keyif yapiyor olurdum amma konustum dimi ama içime oturdu be biraz içimi dökeyim de rahatliyayim eşim duymasin tabi ona sorsan benim zorumla cikmişiz
giderkende bikaç magazaya ugradim..yok anacim benim acilen su dikiş işini iyice ögrenmem lazim..ben hazir giyimi sevmiyorummmm..bulamiyorum kafama göre bişey ya..anneme de aciyorum..kadin kac yasinda oldu..bide benimle ugrasmasin artik diyorum..kontenjanini serrosla dolduruyorum cünkü :)))) off offf bukadar sıkıntılı ayse olmasam,bukadar tez canli olmasam neler neler yapardim be..hemen bitsin istiyorum,hiç sabrim yok ya..serraya hamileyken dikiş kursuna gitmiştim bikaç ay..hoca 3 kere tegel aldiriyordu..ben hamileyim diye eve kacip hemen tegelsiz dikiyordum düşünün uyusuklugumu neyse uzun lafin kisasi epey bi dükkan gezdikten sonra bi etek,bi yelek gibi bişi,bitane de kisa pardesu aldim söylene söylene..ay buarada sevinçli kismi şu oldu ben 42 bedenim 40 da olabilirim ama illa bol sevdigim için 42 aldim etegi 44üde alip soyunma odasina girmiştim..ki üstümde bide kot vardi..onun üstüne 42yi deneyip oldugunu görünce sevincten ziplayacaktim nerdeyse DD demek bi 5 kg daha versem 40a rahat rahat girerim sonra gelsin 38ler 36larda hiç gözüm yok zaten DD
serrosa bişi almicam sanirim bu bayramda..etegi kareli..kirmizida beyazda gider..kirmiziyla pek aram olmadigi için hiç bosuna almayayim kirmizi üst diyorum..beyazida var zaten..bi mus corap alsam tamamdir..pek bi alakasiz olcaz bu bayramda kizimla..
veeeee günün bomba olayini anlatiyorum kizlar saat 23-24 arasi..telefonum caliyor..ve bilinmedik bi no..bende semostur diye actim tubaaa tanidinmi beni diye bi ses dedim yok tanimadim..ben nurtennn dedi bizimki bizim knk nurtenmiş yani benim tel değiştigi için nolarda karişti bu ara..neysem..nbr nasilsin fasli geçti ben bişi duydum dedi dedim hayirdir ne duydun..bebek geliyormussss dedi DDDDDDDD ay dedim ne bebegii beee koptum ama DD hamileymişsin öyle duydum dedi DDD dedim git kizim..Allahim isteyen herkese nasip etsin ama ben suan düşünmüyorum dedim DDD yaa bi dakika yaaa sen hangi tubasin dedi DDDDDD dedim ben kk'daki mutahhara tubayim DD bi kopus daha DD habure bizimki tubalari kariştirmiş DD benide kalpten götürüyordu DD ama iyi güldüm gece gece DD
geçmişe dönersek...
filizcim hadi hayirli yolculuklar a.s. annecigine selamlar a.s. sag salim sorunsuzca gidin gelin inşaAllah a.s.
gülşahcim cicileriniz hayirli olsun evinize a.s.
pinarcim işle birlikte aramiza da tam dönmüşsün :) yerim o muz ve sakiz isteyen kuzuyu bennnnnn :)) isir öp mincikla o cadiyi benim içinde :)))
gülhancim sizinde ciciler hayirli olsunnn a.s. kiz bayramdan sonra gel beee :) görüşemeyecegiz yoksa yaaa..kandir kocani :)
birsommmm canim sana uzun yazacagim diye sona biraktim..canim ya bu kocalar böyle ya..derdimiz hediye saniyorlar..halbuki hatirladigina,önem verdigine dair bi işaret istiyoruz sadece..derdimiz hediye degilki..dedigin gibi hayatimiza renk katiyor bu kutlamalar..yoksa ne manasi varki..günler geçiyor bizde yaşlaniyoruz,eskiyoruz..bunda kutlancak bişey yok aslinda..maksat renklenmek..ama işte gelde anlat..kirildigini söylemen iyi olmus..eminim telafi edecektir eşin..bu net işinide cok şakaya aliyorlar..ama gercekten bi ihtiyac oldu artik..kendilerinin böyle bi ihtiyaci olmadigi için anlamiyorlar tabi..damdan düşenin halinden damdan düşen anlar neticede..karişilikli olur herşey..sen bence cok büyük bi fedakarlik yapiyorsun..kolay bi iş degil..hatta sunu söyliyim herkesin yapacagi bişey degil bu..sen kurulu düzenini boz git..hemde kayinvalidene..bunu anlamali eşin..ama senin eşin anlar gibime geliyor ya..böyle yapmazdi sanki..cikar kokusu yakinda..tam olarak bilemem senin eşini ama benimki öyledir..derdi olur hayatta söylemez bişi..öyle tepkiler verir ki benimle sorunu olduguna yemin edebilirim..ama sonradan benimle alakasi olmayan bişeyden sorun ciktigini anlarim..seninkinde de böyle bişey olabilir..hele biraz bekle bakalim ne cikacak..tabiki senin hakliliğin değişmez..ama maalesef bu heriflerde değişmiyor..anlamayabiliyorlar bizi..herkes kendi yasadigini büyük sanar neticede..biraz sinirin geçsin de kayinvalidene gecmeden halledin bu meseleyi..bence işin altinda baska bişey var..küs,kirgin gitme kayinvalidene..güzel güzel git..hadi inşaAllah güzel haberlerle gel inşaAllah..öptüm canim a.s.
hepinizi kocamanca öptüm..bi dus alayim da sahuru hazirliyayim..bu cadida 9dan beri uyutmadi beni..mizmiz da mizmiz..
mucksssssssssssssss
Yine maşallahın var cnmm..helal sana..her iş bitmiş nerdeyse..Sen bide dikiş öğrenirsen artık yetişemeyiz biz senin hızına valla...a.s.
şu fix menulere bende gıcık oluyorum tubacım sırf o yüzden ramazanda hiçbiyere gitmedim iftarda,gittiysemde fix menu yemedim.Bu ne yaa,o kadar şeyi nasıl yesin oruçtan çıkan biri..mümkünmü???
Aldıklarınıda güle güle kullan cnm..a.s.