Selamlar Herkesee...
Kızlar galiba ben çok beceriksizim yaa :kedi: yok anacım bi türlü işim bitmiyor ve bilg açamıyorum.Ne oldu böyle anlamadımki...Kendimide çok yorgun hissediyorum ramazan artık iyice ağırlaştırdı gali,ba bizi..Dağhanda çok erken kalkıyor sabahları çok yoruluyorum,uykusuzumda...üfff...
Kahvaltısını yaptırdım sabah ama aklıma takılan bişey var Dağhana pekmezi nasıl yediricem ben şimdi,tatlıyı hiç sevmiyor,bu sabah azıcık ekmeğe kuşburnu sürdüm yemedi..Annesi gibi tatlı düşmanı çocuk..Ama pekmezi bi şekilde vermek istiyorum..eskisi gibi suyunamı karıştırsam acaba??bi akıl verin ne olur..Bir de size bahsettiğim kabızlık olayı vardıya bugün hat safaya ulaştıı,çoçuk imkanı yok yapamıyor kakasını,zorluyor gözümün içine bakıp ağlıyor sonra,açtım popsuna zeytinyağ sürdüm sonra aklıma içirmek geldi iki kaşık içirdim...Vee neyseki 2-3 saat sonra nihayet yaptı nasıl sevindim anlatamam,çocuk sabahtan beri 3-4 kez zorladı ve yapamadı yaa..mısır haşladım yedii,şeftali ve incir yedirdim..ama bugün çorba içmedi canı istemedi heralde üstelemedim bende..Uyuttum yine...Emdi ve bayıldı kuzum..opuyorumnanaktan
filizcim ellerine sağlık benimde dolap işim duruyo vallla,ne zaman yaparım Allah bilir,,
Ayşecim Dağhanda öyle bi güzel öpüyoki ses bile çıkarıyor bayılıyorum..eminim melih kaanda çok tatlı oluyodur öperken yılışık deme annesi..Yemeğe misafirin varmış kolay gelsin..
Gülşahcım tuvalet eğitimi için erken olduğunu söylüyorlar ama aslında Dağhanda bezi hiç istemiyor bilmiyorum ne olacak..
Banucum geçmiş olsun düşemden büyümeleri imkansız ama bizlerin yüreği dayanmıyor işte...
Pınarcım Defne muz ve sakız istiyor demek,ayy bi sakız hastası dahamı??Bizde bütün gün sakız çiğniyoruz..Aferin ona bak uyumlu çocuk..Ne güzel kalıyor anneannesiyle..
Tubacım şişenin nesi var merak ettim doğrusu,eğer fazla geldiyse gönder anacım zemuszemus iki parfümümde bitti acil almam lazımm...
Birsen kolay gelsin yine yoğunsun her zamanki gibi,bence pantolon gerçekten gerksiz bizim oğlanlara iki tane olsa yeter eşortman daha iyi oluyor...
Ben kış sonu bişeyler almıştım Dağhana hatta annem ve kayınvalidemde almıştı..Geçendede mont aldık çok beğendik..bakıcam yine eksikelrimize ama fazla bişey almayı hiç düşünmüyorum açıkçası çabuk büyüyorlar gerkesiz israfı hiç sevmem..
Dün akşamda kaynım aradı hadi Bostancıya sahile gidelim çekirdek çitleyelim diye..kalkındık ama kendimizi lunaparkta bulduk,eltimin kızı da istedi,ben bişeye binmedim eskiden çok severdim gençken ama şimdi hiç istemedim ama acayip şeyler var doğrusu..Dağhan amcasıyla atlı karıncaya filan bindi eğlendi,ağzı açık kaldı resmen..10.30 gibi geldik muhallebisini yedirdim,üçümüz yerde sızmışız bi uyandım saat 12.30 ve biz üçümüzde uyuyoruzz...hemen kalkıp yerimize geçtikk tabii...
Akşama yemeğim var azıcık kestiricem şimdi,,
Öptüm hepinizi kızlar..