inşallah canım. o zaman eşinin kıymetli yorumlarını bekliyorum. rüyayı tam görürken kapı çalındı ve o anda uyandım, kapıyı açmaya giderken sanki hala yanımda gibiydiniz. o nedenle çok net herşey aklımda kaldı.
aşure Hz. Nuh'un gemisinde ortaya çıkmış diye biliyorum. tufan koparken geminin içindeki canlılar ellerinde son kalan bütün yiyecekleri birleştirip bir yemek yapmışlar. o aşure olmuş denir. o nedenle bende aşure yaparken içine bol malzeme koymaya dikkat ederim.a.s.
selam kizlar a.s.
kaçgündür ugrayamadim..rüyami yazip ciktim :) en cokta gülşahin yorumuna güldüm :))) ama güzel rüyaydi kizsicagina sicagina anlattim hemen..zaten sabah kalktigimda bişi hatirlamiyordum :)))) ertesi günüde semos aradi..krize girmiş rüyayi okuyunca..özellikle burak kisimlarina cok gülmüş cadi hadi ben al diyorum da sen niye kuzu gibi dedigimi yapiyorsun dedi :))))))
hülyacim yoklugumda cenen düşmüş lenben olsam gelmessin mikrop şaka bi yana..hem evi hem cebi aramişsin ama bi konusamadik canim yaa..kontorumde bitmiş arayamadim seni..msnde de yoksun ondan buraya yazdim :) yarin konusur ifadeni alirim :)))
semosa bugun bursa tayfasi gidiyordu sanirim..hatuna ne dediysem begendiremedim zeytinyagli olarak..ne yapti cok merak ettim :))))
birsenimmmm canimmm nice mutlu huzurlu yillara bitanemmm a.s. ay bi arayamadim yaaa..konturum bitmiş..daha dogrusu süresi bitmiş..ay ne üzüldüm yaa..mesaj bile atamadim..annemdeydim bugun geldim..totiklerinle,eşinle,ve tüm sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu,saglikli yillara canim benim a.s. yarin arayacam inşaAllah seni a.s.
özlemmmmmm canim cok mutlu oldum ya..oglusunu alip gelmişsinnn a.s. ay ferdacim da sagolsun telini yollamiş..azönce gördüm..yarin senide arayacam sonunda inşaAllah :)
pinarcim işe başlamişsin :) hayirli olsun canim ya..tez zamanda o kadinda giderde inşaAllah maaşinda güzelleşir :) kuzumada kiyamam sesini duymus aglamiş ya..akilli bidigim alişcak inşaAllah zamanla..
banucum evine isinmana cok sevindim..tekrar hayirli olsun canim a.s.
filizcim pazara yolcusun he..ay cok güzel..bi değişiklik olacak hem senin hem dorukcum için :) saglicakla gidin gelin inşaAllah a.s. buarada cok gecmiş olsun gözü şişmiş kuzumun kiyamam ya..neyseki düzelmiş bugun cok sukur..üstünüzde kara bulutlari felan filan hiç düşünme canim..oluyor öyle zaman zaman aksilikler..dorukcugumada maşaAllah :) bayildim onun bitane verirmisin demesineee :)
ferdacim canim oh ne güzel seninde kardesin annecigin felan geliyormus..süper valla..hele daghana kocaman bi maşaAllahhh :) darisi bizimkilerin başina :) özellikle gazelle serrosavalla sac konusuna gelince ikiside cok yakişiyor tatlim sana..ama yalovadaki sac rengin cok daha güzel yakişiyor sanki :) buarada orucluyken boyanir canim :) rahat rahat boya :) daha da güzelleş :)
nurtencim cok sukur netin baglanmis gene :) tekrardan hosgeldin aramiza yasini göstermeyen hatun a.s.
gülşahcim canim durucuk nasil oldu? kolu nasil?
aysecim serrosta 2 aydir demir ilaci kullaniyor..canim dişlerinin kararmamasi için demir ilacindan 2 saat sonraya kadar süt ve süt ürünleri vermeyeceksin..söylemedimi eczaci yada doktorun? ben mesela meyvesine kariştiriyorum surubu..1-2 saat sonra corbasini veriyorum..ondan 3-4 saat sonra yogurt veriyorum..meyveden de 2-3 saat önce kahvaltida süt yemiş oluyor..2 aydir bizde hiç kararma olmadi..tabi bide ilaçtan da kaynaklaniyor olabilir..serra ferro sanol damlayi hiç kullanmadi ilk 1 sene..hem kusuyordu hem cok pis kokuyordu..ama 1 yasindan sonra orta dereceli kansizlik cikinca doktoru ferrum surup verdi..c vitaminiyle daha iyi emilir dedigi içinde (tabi bide önceden kustugu için) hep meyvesine kariştirip veriyorum..sende bolbol dişlerini temizlemeye caliş..ilaci da benim söyledigim gibi kullan..zamanla gececektirinşaAllah sonuclarda biran önce güzel cikar a.s. bu arada okula baslamissin hayirli olsun yeni dönem canim a.s.
esencim ve tutkuncum sizede hayirli olsun kizlar yeni dönem a.s. Allah kolaylik versin a.s.
ay daha ne diyecektim unuttum..
efemm bize gelince 2 gün annemde kaldim..ay bi iyi geldi ki sormayin :) dayimlarda orda okul tatil oldugundan beri..sabah namazina kadar caylar kahveler sohbetler harikaydi :) de işin komik tarafi 2 gecede serrosun 2de kalkip 5e kadar bizimle oturmasi oldu :))) 3-4 kere sallayip uyutuyordum ama gene hemen uyaniyordu cadi :))) ay bide keyifle duruyordu ki insan uyutmaya kiyamiyor :)))
ay güya ordan nete girerim diye benim minik laptopuda yanimda götürdüm ama hiç açamadan geri getirdim :)))
bu arada parfümüm geldi sonunda :) şişesine gicik oldum ama kokusu hoşmus gercekten :) bu sene pek bi parfüm hediye aldimdogumgünümde kuzenimde almişti..bende ramazandan önce almiştim 2 tane :) iyi oldu
2 gündür orucada basladim cok sukur..ay regl olunca hiç anlaşilmiyor ramazanin güzelliği :) halsizlik felan filan ama o iftar saatinin mutlulugu her şeye degiyor valla :) bitti bile yaa..son 6 gün kaldi
kiyafetlerden bahsedilmiş..ay üf bizde baslicaz..ama cok üşeniyorum ya..serra dogdugundan beri her mevsim basinda toplu alişveriş yapiyorum..bi daha zirnik almiyorum :))) ay bide bayramlik var..gecen kurbanda annem 2 etek dikmişti serrosa..birini hiç giydirmedim..daha dogrusu citcitlarini dikmedigim için giydirememiştim..cokta tatli bişi..onu giydireyim diyorum..isvec eteklerine benziyor..kareli..ay bakalim napcaz..az da kaldi..valla bende ne giyecegimi bilmiyorum..oy oyyy yani :S
ya bişey daha söyleyecektim ama unuttum..gelmiyor aklima :S neyse gelince söylerim :) hadi öptüm hepinizi kocamannnn a.s.
iyi geceler canım ben okumayı çok zor yapıcam heralde Türkiz hala ayakta uyumaya niyeti yok düşün halimi.herkesin arkasından bizde ağlıyoruz
aynı sorun bizdede var yakında herkesi eve alcaz bu durumdayız iyi geceler canım
sorma canım ful döndüm hemde daha nefes alamadım bu sinekte yavrum en ince yerinden ya nasıl acıyıp kaşınmıştır valla nedeyimki şu hediyede süper bence adı ne
hayır olur inşallah
canım çok geçmiş olsun inşallah bişeyi olmaz okul ramazan herşey ağır gerçekten
valla bugün öyle yaptık öpüyorum defneyide cimcime olmuş baksana
günaydınlar herkese hayırlı cumalar diliyorum
dün duru düşmüş kolidorda halı kaymış geldiğimde alnı morarmıştı çok üzüldüm kızlar Allah beterinden korusun yavrularımızı
Ay bu arada az önce Defne uyanmış annem aradı bak sana ne diyecek diye. Efendim annecim dedim. "Anneeeeeem musss (muz demek istiyor) detir aştaaaa (akşam demek istiyor) "
Nasıl güzel söyledi var ya. Annem uyanınca anne işe gitti mama getiricek sana akşam diyince en sevdiği şey muz olarak onu dedi bana kuzum.
Offf bunlar dillendikçe fena oluyolar beeee naniknanik
günaydın kızlar...
banucum geçmiş olsun ya ne kadar dikakt etsende oluyor bunlar allah daha beterinden saklasın.
pınarcım evt ya bunlar dillendikçe daha tatlı oluyor.bizde akşam yemek yiyorduk seline bi baktık koridora yatmış ağlıyor noldu kızım diyorum kaldırmıyor kafasını neyse dedim bi baktım yanına gidip ağlamıyor numara yapıyor biz ilgilenmedikçe numaradan ağlıyorya arada kaldırıp kafasını bakıyor:)) şimdide kardeşim aradı parfümü almış abla yanıma geldi diyor.kollarını kaldırmış havva sıkşana diyormuş:))))))))))
slm kızlarrr banucuğum geçmiş olsun
havalar serinlendiğinden beridir kuzular saat 10kadar uyuyor...
geç kalktık kahvaltı vs.bende uyuşuk uyuşuk yatıyorum...
kuaföre gideceğim bayramlık kaş bıyık aldırıcağım
bu aksam eşim gelecek eve döneceğiz..bizim orada gidemem yoksa..
eve gidince işlerim çok evim temizlenmesi gerek...
öle cam kapı silmem ama sil süpür yerleştir işleri var....
bide havalar iyice soğdu geceçen sene uzun kollu pijamalarımız vardı
bu sene yok bakayım serin havalar için neler var ona göre bizimde bişiler almamız gerek
lcw dan uzun sewet aldım 10 tl idi alttan çıt çıtlısıda var 12tl eee en az 4 +4 sekiz tane almam gerek uzun ince eşofman vs. lazım pantolon istemiyorum elimizde olanları giyerler bayramda seyranda günlük gezme ev için eşofman düşünüyorum nasıl olur kızlar...aman yaa iki çocukla ben nasıl dolap dökeceğim...c.tesi aksam dökebilirim sadece..bide çocukların aylık bez mama ıslak mendillerini almam gerek...bayramın 3 günün aksamı kaynanama gideceğiz o yüzden valizi yapmam gerek...
çok sağol cnm,bu kadarla kaldık ya şükürler olsun,bende çok öpüyorum cnm
sağol cnm
kardeşin geliyormuş ne güzel,Allah kvauştursun bi an önce cnm,bence açık renkler sana daha çok yakışıyor cnm
sağol cnm ,tüm kuzucuklara hayırlı uzun ömür versin inş.
cnm çok geçmiş olsun Doruğa,şimdi daha iyiymiş sevindim
filizcim bende en çok zeynebin ne yapacağını merak ediyordum tepkilerinden korkuyordum ,Allah yardım ediyor demekki,hastaneden Mehmedi alıp geldik kapıda karşıladılar bizi,bak kızım bebek dedim hemen koştu geldi güldü sarılmak istedi,öptü,içeri gidip otudruk,başta ağız,kula,el onları göstermek istedi,bak bebk uff olur çok ellem tamam mı kızm dedim,şimdi sadece öpüyo,ama sürekli bi öpüş var,yanına geldikçe 5-6 kere öpüyor filiz yüzünden değil de,elbiseleininden öpüyor hep,emzirirken falan zeynebi de yanıma alıyorum ,zeynep de cece cece diyo (bebek demekmiş)mama yiyiyo bak diyorum hammm diyokaydirigubbakcemile3,cici cici yapıyo,altını falan alırken anlatıyorum hep zeynebe bak kaka yapmış kızım diyorum o da söylüyo,temzileyince cici oldu diyorum,tekrar ediyo işte hep beni,arada aklına geliyo oyun oynarken falan cece diyo gidip bakıyoruz beraber,zamanımın çoğunu zeynebe ayırmaya çalışıyorum,birden çok farklı ortamda bulmasın kendini diye,kalk diyo mehmede gel diyo oynayacakmışkaydirigubbakcemile3,tüm gün böyleyiz cnm,şimdilik annem yanımda geceleri zeynebe de o bakıyor,bende mehmede,annem dönünce zor olacak ikisi birden bi ayar tutturabiliriz inş
çok sağol nurten,cnm benim ya o no senin miydi,zeynep uyurkerken sesten çok alıyo diye sessizde telim hep,titreşim açık sadece ,duymamaışım kimin olduğunu bilmeyince de geri dönmedim bende,yoksa görsem açardım cnmopuyorumnanaktan
hoşbulduk cnm ,çok iyi,yavrumalrım yanımda olunca süper valla,sen nasılsın?duru daha iyiymiş çok sevindim cnm,inş çabuk iyileşir kuzum
geçmiş olsun cnm ya,bence talasemi falan yoktur bu testler oldukça hassa testler endişelenme lütfen,ateşlenmiş kuzucuk diştendir belkiyerimseniben
aldım tuba aldım çok şükürrr,yanımda iki meleğimde,rabbime binlerce çok şükür,tamam cnm konuşuruz
güle güle kullan cnm parfümünü,serra da size katıldı hee sohbetlerde eğlenceli olmuştur
bayramlık bizde ne yapsak diyorum ama biz çıkmıycaz nasılsa dışarı ,hiç giymediği kıayfetlerden giydireyim diyorum eğer kaldıysa
cnm ya çok geçmiş olsun
slm cnm kolay gelsin
maşallah kuzuma Şeniz
git gez bakalım hülya durma hiç evde,yeni ciciler al bakalım
maşallah cnm oğlanlara keşke zeyenp de uyusa ya 7 de ayakta,bence yeter cnm o kadar cici kuzulara,en iyisi eşofman zaten evde rahat oluyor çocuklar
merhaba kıslarr!! okula gittim geldim. nöbeti değiştik şimdi de babamız gitti. tabi Kaan yine tepemde! benim kuzu bir kibar görseniz kızlar gülmekten ölürsünüz!! anni, babi,dedi :)) anne baba dede yok bizde:)) bi de çok yılışık bee,herkesei şapur şupur öpüyor!! dizimi ,kolumu, ayağımı nere denk gelirse!! hatta bazen kanepeleri sehpaları filan bile öpüyor:))
pınarcım işe başlamışsın canım hayırlı olsun. geçmişe dönemedim çok,ne işi şartların neler, defnoş ne oldu pek bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı budur inşallah.
tubacım sütle birlikte vermiyorum zaten. sabah aç karnına ver,üzerine hemen su içir,kahvaltıyı da 1 saat sonra ver dedi. öyle yapıyorum. bikaç defa meyve suyuyla verdim, sonuç yine aynı. yani öyle simsiyah değil ama grimsi bişey oldu. önce ferro sanol B diye bişi verdi. tadı iğrenç,pas gibi aynı! içiremedim. meyve suyunda bile tanıdı ve içmedi. şimdi değiştik. santafer verdi. bunu içiyor.
nurten valla dediğin gibi, ben kapıyı açar açmaz kıyıdan köşeden sıvışıyor,hadi geri girdir içeri:))) kıız sen hem niye darbukatör baryam didin benim çocuğuma:))
banucum geçmiş olsun duruma( düşe kalka büyüyecekler işte! evine de taşınmılsın bile. hayırlı olsun. Antalya toki burdur yolunda diye biliyorum, yanılıyor muyum?
tülay canım sen nasılsın selinim nasıl?
hülya gene gezmelerde! anacım bizim yerimize de gez:)) ramazanda bi yere de gidilmiyorki yav,sen nereye gidiyorsun?
birsen kolay gelsin valla bu çocuklarla dolap dökmek ne mümkün!! sen düzlerken geri bozuyorlar!
kuzumun bayramlığını da buraya gelmeden aldım. bayramda memlekete dönecez geri ama arefe akşam orda olunca fırsat bulamayız dedik. mavi gömlek, lacivert kot:)) altına da siyah spor ayakkabılar aldı teyzemiz. tam bir erkek sıpa olacak:))
başka kim vardı okuduğum ya??
sağol canım:) kuzuma da geçmiş olsun.ayşecim cnaım biz iyiyiz allaha şükür kızımda iyi 2-3 gün önce ateşlenmişti.ama atllattık allahtan .ee artık bebişler böyle sanırım sırnaşıkk dediğini yaptırannn:)cicielrinizide güle güle giyin
tamam canım haklısın, sevgi pıtırcığı onlar:)) ama yılışık bir sevgi pıtırcığıkaydirigubbakcemile3hoşgeldın aysecım
yılışık deme cocugaa ınsan sevgısı dıyelım ona kısacaa
maşallah ona gule gule gıysın cıcılerınızı
buarada durunun dişleride çürük gıbı bende cok rahatsızım bu konudan doktora sordum kan ılacından normal dedı degıstırdı devıt3 verdı onu ıcıyorus sımdı ama hıc acılma yok dıslerde boyle dökülecek sanırım:2:
ozlemcım hosgeldın canım opuyorum ıkı kuzunudaa..annenle konus yanında kalsın mehmet bıraz daha ele avucu gelene kadar..sende bıraz rahat edersın
inşallah canım:)özlemcim merhaba tatlım nasılsın bebişlerin nasıl sağol canım
ayşecim sağol tatlım evet dediğin yerde yolun düşerse beklerim bitanem :)))))))
hımm çok güzelmiş gerçekten. zaten rüyadayken bile çok mutluyduk:)) eşinin bu bilgisi ya da ilgisi mi demeliyim, nerden acaba canım? karakterimle ilgili tahlillerine de doğru diyebilirim. yani bi tek rüyadan mı çıkardı bunları? :))Canim esim aksam gelince okudum ona rüyani. Yorumu aklimda kaldigi kadariyla söyle. Öncelikle rüya seninle ilgiliymis. Yasaminda cok istedigin birsey gerceklesecekmis, sürpriz gibi ama aslinda hep aklinda olan birsey. Ama bunun icin senin birinin gönlünü alman gerekiyormus ya da basit baska bir sey yapman gerekiyormus. Hassas bir durum varmis isin icinde ama sonu tatliya baglanacakmis. Rüyanda asure görmen bereketmis, elinin bereketi varmis canim. Tatli birsey oldugu icinde ayrica güzelmis. Esim seni hic tanimamasina ragmen, tezcanli, duyarli, bazen kendisinden beklenmeyecek sekilde asiri tepkiler verebilen hatta kirici bile olabilen, duygusal birisi mi diye sordu? Bende tam olarak bilemedim böyle olup olmadigini. Cenesi düstü, daha cok sey söyledi ama üstüne uyudum ya, aklimda bu kadar kalmis canim. Gercekten hayirli bir rüyaymis, insallah güzel sürprizler olur yasaminda.
Nuh Tufanina benzeyen bir hikayede Gilgamis Destaninda geciyor canim. Sonucta Orta ve Yakindoguda asirlardir bilinen bir tatli oldugu kesin.
Doruk'da beni cok öpüyor, hatta bazen sevgisi öyle tasiyor ki isiriyor. Neyseki bu aralar unuttu gibi, arada aklina gelirse. O zamanda tepki vermiyorum, normal birsey yapiyormus gibi. Ama baskalarini öpmüyor, sevdikleri olursa öpücük veriyor eliyle sipazemuszemus
ohh eline sağlık. çıkar da biraz gezdir kuzumu bari annesi.Merhabalar Kizlar,
Sabahtan beridir canim cikti, Dorugun dolaplarini bosalttim, yazliklarini topladim, dolaplarin icini sildim, ütülenenleri yerlestirdim ve daha dag gibi ütü var yapilmayi beklenen. Onuda yarin yaparim artik, kafam kazan gibi oldu ya. Tam isim bitti, bizim canavar uyandi, elimden tutup kapiya götürüyor beni. Disari cikacakmisiz. Yemek yapmam lazim daha, valiz hazirlamam gerekiyor sonra ama o isi aksama yaparim heralde.
Hadi kizlar kactim size iyi sohbetler...
Royal Potty Eğitici Müzikli Oturak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar bakın ındırme gırmıs ben bugun duruya alıcam ufaktan baslarıs egıtımee hazır ındırme gırmısken :)
ya bu arada yarın misafirim var yemeğe. lahmacun yaptırcam. kolay olsun dedim. yanına da çorba ayran salata filan. ama yemek olarak bişey daha eklemem lazım. ne olabilir acaba??
pınarcım nasılsın canım defne nasıl alıştı mı senin yokluğuna çok özleniyor akşama kadar cimcimeler:))
çok sağol cnm,bu kadarla kaldık ya şükürler olsun,bende çok öpüyorum cnm
merhaba kıslarr!! okula gittim geldim. nöbeti değiştik şimdi de babamız gitti. tabi Kaan yine tepemde! benim kuzu bir kibar görseniz kızlar gülmekten ölürsünüz!! anni, babi,dedi :)) anne baba dede yok bizde:)) bi de çok yılışık bee,herkesei şapur şupur öpüyor!! dizimi ,kolumu, ayağımı nere denk gelirse!! hatta bazen kanepeleri sehpaları filan bile öpüyor:))
pınarcım işe başlamışsın canım hayırlı olsun. geçmişe dönemedim çok,ne işi şartların neler, defnoş ne oldu pek bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı budur inşallah.
Daha simdiden siparislere basladi cadi demek. Yerim ben onun dillerini.
Merhabalar Kizlar,
Sabahtan beridir canim cikti, Dorugun dolaplarini bosalttim, yazliklarini topladim, dolaplarin icini sildim, ütülenenleri yerlestirdim ve daha dag gibi ütü var yapilmayi beklenen. Onuda yarin yaparim artik, kafam kazan gibi oldu ya. Tam isim bitti, bizim canavar uyandi, elimden tutup kapiya götürüyor beni. Disari cikacakmisiz. Yemek yapmam lazim daha, valiz hazirlamam gerekiyor sonra ama o isi aksama yaparim heralde.
Hadi kizlar kactim size iyi sohbetler...
Royal Potty Eğitici Müzikli Oturak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar bakın ındırme gırmıs ben bugun duruya alıcam ufaktan baslarıs egıtımee hazır ındırme gırmısken :)
ya bu arada yarın misafirim var yemeğe. lahmacun yaptırcam. kolay olsun dedim. yanına da çorba ayran salata filan. ama yemek olarak bişey daha eklemem lazım. ne olabilir acaba??
yavan derken doymazlar mı demek istedin?ayşe bıraz yavan kalmazmı lahmacun??
ya bende bulamadım yanına gidecek yemek. ondan bi sizlere danışayım dedim. tatlım da var zaten dondurucu da. taş kadayıf,bizim oraların tatlısı. onu kızarttım mı tamamdır.ayşecim ya bence bunların yanına yemek gitmez gibime geliyor zaten doyarlar:) tatlı oldumu sonundada ohhh afiyet olsun.
ya aslında yemek bulamadım. tavuk yemiyolar, etli herşeyi yemiyolar. patates ve köfte yapayım fırında dedim,ondan da bu gelecek olanlarla beraber gittiğimiz arkadaş patlıcan ve köfte yapınca vazgeçtim. içli köfte yapsam dedim üşendim. başka da bişi kalmadı. kendisi de biz ona gittiğimizde etli ve patatesli börek yaptı göçmen sobasında.bence lahmacunu cıkar menuden sulu yemek yap daha ıyı gıbı sankıı
filizcim kolay gelsin.benide evde beklyen dağ gibi ütü var.ve akşam ıkananlarda eklenecek ama ben yarın hepsini halledip arkadaşıma gitmem laızm( nasıl olcaksa.
sağol canım:) kuzuma da geçmiş olsun.
tamam canım haklısın, sevgi pıtırcığı onlar:)) ama yılışık bir sevgi pıtırcığıkaydirigubbakcemile3
inşallah canım:)
hımm çok güzelmiş gerçekten. zaten rüyadayken bile çok mutluyduk:)) eşinin bu bilgisi ya da ilgisi mi demeliyim, nerden acaba canım? karakterimle ilgili tahlillerine de doğru diyebilirim. yani bi tek rüyadan mı çıkardı bunları? :))
ohh eline sağlık. çıkar da biraz gezdir kuzumu bari annesi.
kızlar sselemlar accayip canım sıkıyo bu cadı ya bu saat oldu öğlen uykusuna yatıramaıyorum 9da kalktı hala uyumuyor yastıgı görünce aglıyor sabahtan buyana savaş veriyorum bide huysuzki sormyın sinirden agladım durdum azcıık sze bakım acılırım belki.. bide akşam iftara gidecez nezman uyuyacakta nezan kalkacakta ben hazır olacagım yemesi içmesi tüm düzen bozuldu bide trafıge kalacagız kesin.. eşim yatıyo ona dicem bizi bırak o kalkacak defne yatacak offfff allahım yaaaaaa!!!
yine aglıyo azıcık corba içsinde bidaha yatırayım bakalım..
öptüm sizleri uyursa gelirim yine...........