2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldın aysecım
yılışık deme cocugaa ınsan sevgısı dıyelım ona kısacaa
maşallah ona gule gule gıysın cıcılerınızı

buarada durunun dişleride çürük gıbı bende cok rahatsızım bu konudan doktora sordum kan ılacından normal dedı degıstırdı devıt3 verdı onu ıcıyorus sımdı ama hıc acılma yok dıslerde boyle dökülecek sanırım:2:
ozlemcım hosgeldın canım opuyorum ıkı kuzunudaa..annenle konus yanında kalsın mehmet bıraz daha ele avucu gelene kadar..sende bıraz rahat edersın

özlemcim merhaba tatlım nasılsın bebişlerin nasıl sağol canım

ayşecim sağol tatlım evet dediğin yerde yolun düşerse beklerim bitanem :)))))))

Canim esim aksam gelince okudum ona rüyani. Yorumu aklimda kaldigi kadariyla söyle. Öncelikle rüya seninle ilgiliymis. Yasaminda cok istedigin birsey gerceklesecekmis, sürpriz gibi ama aslinda hep aklinda olan birsey. Ama bunun icin senin birinin gönlünü alman gerekiyormus ya da basit baska bir sey yapman gerekiyormus. Hassas bir durum varmis isin icinde ama sonu tatliya baglanacakmis. Rüyanda asure görmen bereketmis, elinin bereketi varmis canim. Tatli birsey oldugu icinde ayrica güzelmis. Esim seni hic tanimamasina ragmen, tezcanli, duyarli, bazen kendisinden beklenmeyecek sekilde asiri tepkiler verebilen hatta kirici bile olabilen, duygusal birisi mi diye sordu? Bende tam olarak bilemedim böyle olup olmadigini. Cenesi düstü, daha cok sey söyledi ama üstüne uyudum ya, aklimda bu kadar kalmis canim. Gercekten hayirli bir rüyaymis, insallah güzel sürprizler olur yasaminda.

Nuh Tufanina benzeyen bir hikayede Gilgamis Destaninda geciyor canim. Sonucta Orta ve Yakindoguda asirlardir bilinen bir tatli oldugu kesin.

Yolcuyuz evet canim, gecmiyor ama zaman sanki. Doruk'da isin icinde cikolata olunca, bülbül kesiliyor. Baska zaman keyfi isterse konusuyor sipa.

Parfümünü güle güle kullan canim. Bende Serra'nin gece uyumayip, sizle oturmasina cok güldüm, ne sevimli oluyor bunlar kalabaliga karisinca. Kiyafet olayinida bende topluca aliyorum. Hatta aldim gecen hafta kis boyu yetecek kadar kiyafet. Gerekirse takviye yaparim sonradan ama cok almamaya calisiyorum ben, cabucak kücülüyorlar cünkü.

Pussy Deluxe canim ismi.

günaydınlar herkese hayırlı cumalar diliyorum

dün duru düşmüş kolidorda halı kaymış geldiğimde alnı morarmıştı çok üzüldüm kızlar Allah beterinden korusun yavrularımızı

Ah kuzum, nasil yanmistir cani. Gecmis olsun annesi.

Daha simdiden siparislere basladi cadi demek. Yerim ben onun dillerini.

Bir cadi daha. Ne kadar sevimli seyler yapmaya basladi bunlar ya...

Yine bir sürü isin var Birsen. Valla okuyunca gözümde canlaniyorda, strese giriyorum ta buradan.

Canim cok güzel davraniyorsun Zeynep'e. Insallah sorun yasamazsiniz. Benimle kiz kardesim arasinda 3 yas fark var, kardesim dogdugunda hic kiskanmamisim. Annem ama onu benden hic sakinmiyordu, bunu hatirliyorum. Ilgisiz kaldigini hissederse, kiskanir cocuklar genelde. Insallah annen gittiginde de, zorlanmazsin canim. Zorda kalinca insan, daha cok dermani oluyor sanki...

Doruk'da beni cok öpüyor, hatta bazen sevgisi öyle tasiyor ki isiriyor. Neyseki bu aralar unuttu gibi, arada aklina gelirse. O zamanda tepki vermiyorum, normal birsey yapiyormus gibi. Ama baskalarini öpmüyor, sevdikleri olursa öpücük veriyor eliyle sipazemuszemus

Merhabalar Kizlar,

Sabahtan beridir canim cikti, Dorugun dolaplarini bosalttim, yazliklarini topladim, dolaplarin icini sildim, ütülenenleri yerlestirdim ve daha dag gibi ütü var yapilmayi beklenen. Onuda yarin yaparim artik, kafam kazan gibi oldu ya. Tam isim bitti, bizim canavar uyandi, elimden tutup kapiya götürüyor beni. Disari cikacakmisiz. Yemek yapmam lazim daha, valiz hazirlamam gerekiyor sonra ama o isi aksama yaparim heralde.

Hadi kizlar kactim size iyi sohbetler...

filizcim kolay gelsin.benide evde beklyen dağ gibi ütü var.ve akşam ıkananlarda eklenecek ama ben yarın hepsini halledip arkadaşıma gitmem laızm( nasıl olcaksa.

sağol canım:) kuzuma da geçmiş olsun.

tamam canım haklısın, sevgi pıtırcığı onlar:)) ama yılışık bir sevgi pıtırcığıkaydirigubbakcemile3

özlemcim merhaba tatlım nasılsın bebişlerin nasıl sağol canım

ayşecim sağol tatlım evet dediğin yerde yolun düşerse beklerim bitanem :)))))))
inşallah canım:)

hımm çok güzelmiş gerçekten. zaten rüyadayken bile çok mutluyduk:)) eşinin bu bilgisi ya da ilgisi mi demeliyim, nerden acaba canım? karakterimle ilgili tahlillerine de doğru diyebilirim. yani bi tek rüyadan mı çıkardı bunları? :))

ohh eline sağlık. çıkar da biraz gezdir kuzumu bari annesi.

ya bu arada yarın misafirim var yemeğe. lahmacun yaptırcam. kolay olsun dedim. yanına da çorba ayran salata filan. ama yemek olarak bişey daha eklemem lazım. ne olabilir acaba??

ayşecim ya bence bunların yanına yemek gitmez gibime geliyor zaten doyarlar:) tatlı oldumu sonundada ohhh afiyet olsun.

pınarcım nasılsın canım defne nasıl alıştı mı senin yokluğuna çok özleniyor akşama kadar cimcimeler:))

Sorma canım ya burnumda tütüyor valla. Daha iyi en azından bugün benle telefonda konuştu kuzum a.s.

çok sağol cnm,bu kadarla kaldık ya şükürler olsun,bende çok öpüyorum cnm

a.s.

Sağolasın canım Yine eskisi gibi bi acenteye başladım. Eski patronumun teyzesinin oğlunun yanında. Tanıdık yer yani. Şartlar uygun oldu, haftasonu falan yok. BEnde başladım canım a.s. Defdef'e bu hafta annem baktı. Pazartesiden itibaren kayınvalidem bakıcak a.s.

Daha simdiden siparislere basladi cadi demek. Yerim ben onun dillerini.

Bide sakız istiyormuş sonrada onu ekledi listeye zilli kaydirigubbakcemile3

Oyyy kolay gelsin canım. Azcık gezdir bari kuzumu yaparsın sonra. Bende dün yıkadım çamaşır. Artık yarın ütülerim hepsini kafamçokkarıştı

Royal Potty Eğitici Müzikli Oturak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

kızlar bakın ındırme gırmıs ben bugun duruya alıcam ufaktan baslarıs egıtımee hazır ındırme gırmısken :)

Çok sevimli ama bizim doktor daha erken dedi geçen sefer. 2 yaşından önce korkutmayın dedi. Bende kararsız kaldım CADIARZU

ya bu arada yarın misafirim var yemeğe. lahmacun yaptırcam. kolay olsun dedim. yanına da çorba ayran salata filan. ama yemek olarak bişey daha eklemem lazım. ne olabilir acaba??

Lahmacunun yanına yemek olmaz canım ya ya yemek yap ya lahmacunla kalsın bence CADIARZU

ayşe bıraz yavan kalmazmı lahmacun??
yavan derken doymazlar mı demek istedin?

ayşecim ya bence bunların yanına yemek gitmez gibime geliyor zaten doyarlar:) tatlı oldumu sonundada ohhh afiyet olsun.
ya bende bulamadım yanına gidecek yemek. ondan bi sizlere danışayım dedim. tatlım da var zaten dondurucu da. taş kadayıf,bizim oraların tatlısı. onu kızarttım mı tamamdır.

bence lahmacunu cıkar menuden sulu yemek yap daha ıyı gıbı sankıı
ya aslında yemek bulamadım. tavuk yemiyolar, etli herşeyi yemiyolar. patates ve köfte yapayım fırında dedim,ondan da bu gelecek olanlarla beraber gittiğimiz arkadaş patlıcan ve köfte yapınca vazgeçtim. içli köfte yapsam dedim üşendim. başka da bişi kalmadı. kendisi de biz ona gittiğimizde etli ve patatesli börek yaptı göçmen sobasında.

ayşe cim o zaman et sote yapsan.kimse yapmamış görünüyor.yada patates oturtma falan. eğer çokd ayemek olsun diyorsan bir tane sebze yemeği ekle ):yada fırında kabak mücver ekle.

filizcim kolay gelsin.benide evde beklyen dağ gibi ütü var.ve akşam ıkananlarda eklenecek ama ben yarın hepsini halledip arkadaşıma gitmem laızm( nasıl olcaksa.

Ütü isi beni en cok geren is canim. Ama yolculuk varya, seve seve yapiyorum bu aralar. Sana da kolay gelsin, bana da...

Evet canim, 6. hissi acayip güclü ve ben onun yorumlarina genelde cok güveniyorum. Ve cok acayip rüyalar görüyor kendisi, rüyalari hep cikiyor. Hatta kendi hayatinin özetini bile rüyasinda görmüs, Hemde Hz Ali'nin agzindan. Ayrica birazda cenesi güclüdür, felsefe bölümü mezunu, lakabida filozofkaydirigubbakcemile3

Benim icin ideal menü. Bence, lahmacunun yanina, corba da varsa yeter. Ama yemek yapmak istiyorsan, zeytinyagli olabilir belki. Yesil fasülye ya da barbunya derim ben. Ama bu seferde pilav gerekir.

Royal Potty Eğitici Müzikli Oturak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

kızlar bakın ındırme gırmıs ben bugun duruya alıcam ufaktan baslarıs egıtımee hazır ındırme gırmısken :)

Bende arada oturtuyorum Dorugu. Ama cisini ve kakasini yaptiktan sonra söylüyor, lazimligida oyun gibi algiliyor henüz. Daha tam hazir degiller tuvalet egitimine.

kızlar sselemlar accayip canım sıkıyo bu cadı ya bu saat oldu öğlen uykusuna yatıramaıyorum 9da kalktı hala uyumuyor yastıgı görünce aglıyor sabahtan buyana savaş veriyorum bide huysuzki sormyın sinirden agladım durdum azcıık sze bakım acılırım belki.. bide akşam iftara gidecez nezman uyuyacakta nezan kalkacakta ben hazır olacagım yemesi içmesi tüm düzen bozuldu bide trafıge kalacagız kesin.. eşim yatıyo ona dicem bizi bırak o kalkacak defne yatacak offfff allahım yaaaaaa!!!
yine aglıyo azıcık corba içsinde bidaha yatırayım bakalım..
öptüm sizleri uyursa gelirim yine...........

Canım dişleri falan ağrıyor olabilir mi kuzumun acaba? Bi diş jeli falan sürsen :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…