selam kizlar a.s.
kaçgündür ugrayamadim..rüyami yazip ciktim :) en cokta gülşahin yorumuna güldüm :))) ama güzel rüyaydi kiz
sicagina sicagina anlattim hemen..zaten sabah kalktigimda bişi hatirlamiyordum :)))) ertesi günüde semos aradi..krize girmiş rüyayi okuyunca..özellikle burak kisimlarina cok gülmüş cadi
hadi ben al diyorum da sen niye kuzu gibi dedigimi yapiyorsun dedi :))))))
hülyacim yoklugumda cenen düşmüş len
ben olsam gelmessin mikrop
şaka bi yana..hem evi hem cebi aramişsin ama bi konusamadik canim yaa..kontorumde bitmiş arayamadim seni..msnde de yoksun ondan buraya yazdim :) yarin konusur ifadeni alirim :)))
semosa bugun bursa tayfasi gidiyordu sanirim..hatuna ne dediysem begendiremedim zeytinyagli olarak..ne yapti cok merak ettim :))))
birsenimmmm canimmm nice mutlu huzurlu yillara bitanemmm a.s. ay bi arayamadim yaaa..konturum bitmiş..daha dogrusu süresi bitmiş..ay ne üzüldüm yaa..mesaj bile atamadim..annemdeydim bugun geldim..totiklerinle,eşinle,ve tüm sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu,saglikli yillara canim benim a.s. yarin arayacam inşaAllah seni a.s.
özlemmmmmm canim cok mutlu oldum ya..oglusunu alip gelmişsinnn a.s. ay ferdacim da sagolsun telini yollamiş..azönce gördüm..yarin senide arayacam sonunda inşaAllah :)
pinarcim işe başlamişsin :) hayirli olsun canim ya..tez zamanda o kadinda giderde inşaAllah maaşinda güzelleşir :) kuzumada kiyamam sesini duymus aglamiş ya..akilli bidigim alişcak inşaAllah zamanla..
banucum evine isinmana cok sevindim..tekrar hayirli olsun canim a.s.
filizcim pazara yolcusun he..ay cok güzel..bi değişiklik olacak hem senin hem dorukcum için :) saglicakla gidin gelin inşaAllah a.s. buarada cok gecmiş olsun gözü şişmiş kuzumun kiyamam ya..neyseki düzelmiş bugun cok sukur..üstünüzde kara bulutlari felan filan hiç düşünme canim..oluyor öyle zaman zaman aksilikler..dorukcugumada maşaAllah :) bayildim onun bitane verirmisin demesineee :)
ferdacim canim oh ne güzel seninde kardesin annecigin felan geliyormus..süper valla..hele daghana kocaman bi maşaAllahhh :) darisi bizimkilerin başina :) özellikle gazelle serrosa
valla sac konusuna gelince ikiside cok yakişiyor tatlim sana..ama yalovadaki sac rengin cok daha güzel yakişiyor sanki :) buarada orucluyken boyanir canim :) rahat rahat boya :) daha da güzelleş :)
nurtencim cok sukur netin baglanmis gene :) tekrardan hosgeldin aramiza yasini göstermeyen hatun a.s.
gülşahcim canim durucuk nasil oldu? kolu nasil?
aysecim serrosta 2 aydir demir ilaci kullaniyor..canim dişlerinin kararmamasi için demir ilacindan 2 saat sonraya kadar süt ve süt ürünleri vermeyeceksin..söylemedimi eczaci yada doktorun? ben mesela meyvesine kariştiriyorum surubu..1-2 saat sonra corbasini veriyorum..ondan 3-4 saat sonra yogurt veriyorum..meyveden de 2-3 saat önce kahvaltida süt yemiş oluyor..2 aydir bizde hiç kararma olmadi..tabi bide ilaçtan da kaynaklaniyor olabilir..serra ferro sanol damlayi hiç kullanmadi ilk 1 sene..hem kusuyordu hem cok pis kokuyordu..ama 1 yasindan sonra orta dereceli kansizlik cikinca doktoru ferrum surup verdi..c vitaminiyle daha iyi emilir dedigi içinde (tabi bide önceden kustugu için) hep meyvesine kariştirip veriyorum..sende bolbol dişlerini temizlemeye caliş..ilaci da benim söyledigim gibi kullan..zamanla gececektir
inşaAllah sonuclarda biran önce güzel cikar a.s. bu arada okula baslamissin hayirli olsun yeni dönem canim a.s.
esencim ve tutkuncum sizede hayirli olsun kizlar yeni dönem a.s. Allah kolaylik versin a.s.
ay daha ne diyecektim unuttum..