2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gazetemi okudum , keyfimi yaptım. Şimdi iş kurcalayayım azcık a.s.

Ay bu arada az önce Defne uyanmış annem aradı bak sana ne diyecek diye. Efendim annecim dedim. "Anneeeeeem musss (muz demek istiyor) detir aştaaaa (akşam demek istiyor) "

Nasıl güzel söyledi var ya. Annem uyanınca anne işe gitti mama getiricek sana akşam diyince en sevdiği şey muz olarak onu dedi bana kuzum.

Offf bunlar dillendikçe fena oluyolar beeee naniknanik

Demekki mesajım ilgililere gitmişşşşşkaydirigubbakcemile3
öle facede onlıne olup buraya slm vermemek yok şekerımlmaz:

gunaydın canım bıraz zor olucak ama alısırsın defnenın guvenılır ellerde oldugunu bılmek senın acından daha ıyı.. çalışmakta sana ıyı gelıcektır emınımopuyorumnanaktan
annesı unutma kuzunun muzunu sende aksama emii

ya bende gıcık oldum onlıne olanlar bellı olmayıncaa
filizcim ilaç işine yaramış sevındım ınsallah bıan once gecer gözüü...
tugba güle güle kullan parfumunu.. dışı önemlı degıl işlevı onemlı seker bosver seklını kokusu guzelmı ondan haber verrrbı aferın daha kocana:hooray:
banu gecmıs olsun durucum düşmüş allah beterınden saklasın canım..
çok dikkat etmek lazım veletlerın bı dur tuşuda yokkı basıp rahat edelımm off koşturmaya devam 3 -4 yasında durulurlar ınsallah

ayy tum yazacaklarımı unuttum neyse sevıyorum hepınızı aklıma geldıkce yazarım:dance:

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnn ...
hava yine güzelll biz kaçarr :)) size bi bakam dedim ..
arkadaşla alış-verişe çıkacaz inş bişiler bulurum ..pazarda eksik kalanları tamamlarız ...

öptüm hepinizi....

günaydın kızlar...

banucum geçmiş olsun ya ne kadar dikakt etsende oluyor bunlar allah daha beterinden saklasın.
pınarcım evt ya bunlar dillendikçe daha tatlı oluyor.bizde akşam yemek yiyorduk seline bi baktık koridora yatmış ağlıyor noldu kızım diyorum kaldırmıyor kafasını neyse dedim bi baktım yanına gidip ağlamıyor numara yapıyor biz ilgilenmedikçe numaradan ağlıyorya arada kaldırıp kafasını bakıyor:)) şimdide kardeşim aradı parfümü almış abla yanıma geldi diyor.kollarını kaldırmış havva sıkşana diyormuş:))))))))))

bu arada hülya gülşah günaydınlar sizede.hülyacım iyi alışverişler

Evet canım ya en azından yabancı birileri bakmıyor. Zaten öyle olsa bırakıp çalışamazdım. Şimdi ananesi bi süre sonrada babanesi bakıcak. Kendi canları neticede.

Almam mı teyzesi ya kilo kilo muz alıyoruz valla bu zilliye bana mısın demiyor :)

Muckkk canım a.s.

günaydınnnnnnnnnnn ...
arkadaşla alış-verişe çıkacaz inş bişiler bulurum ..pazarda eksik kalanları tamamlarız ...

öptüm hepinizi....

Ohhh kaç bakalım Hülya hanım. İyi eğlenceler, alışverişler canım a.s.

Günaydın canım a.s.

Ay yerim ben onu. Defne'nin de var öyle numaradan ağlamaları. Bi de bu aralar ilgi çeksin diye gidip başka oda da ağlıyor bizimki kaydirigubbakcemile3

Defne'de deodorant, krem ve pudra hastası. Aynen kollarını kaldırıp pıssss diye ses çıkartıyor. Nerde krem , pudra bulsa sürüyor biyerlerine kaydirigubbakcemile3

:))) pınarcım bunlar şimdiden süslü olcak valla:))...selin de mürdüm eriği hastasıya...

slm kızlarrr banucuğum geçmiş olsun
havalar serinlendiğinden beridir kuzular saat 10kadar uyuyor...
geç kalktık kahvaltı vs.bende uyuşuk uyuşuk yatıyorum...
kuaföre gideceğim bayramlık kaş bıyık aldırıcağım
bu aksam eşim gelecek eve döneceğiz..bizim orada gidemem yoksa..
eve gidince işlerim çok evim temizlenmesi gerek...
öle cam kapı silmem ama sil süpür yerleştir işleri var....

bide havalar iyice soğdu geceçen sene uzun kollu pijamalarımız vardı
bu sene yok bakayım serin havalar için neler var ona göre bizimde bişiler almamız gerek
lcw dan uzun sewet aldım 10 tl idi alttan çıt çıtlısıda var 12tl eee en az 4 +4 sekiz tane almam gerek uzun ince eşofman vs. lazım pantolon istemiyorum elimizde olanları giyerler bayramda seyranda günlük gezme ev için eşofman düşünüyorum nasıl olur kızlar...aman yaa iki çocukla ben nasıl dolap dökeceğim...c.tesi aksam dökebilirim sadece..bide çocukların aylık bez mama ıslak mendillerini almam gerek...bayramın 3 günün aksamı kaynanama gideceğiz o yüzden valizi yapmam gerek...

:))) pınarcım bunlar şimdiden süslü olcak valla:))...selin de mürdüm eriği hastasıya...

Ah ah çok fena bir nesil yetişiyor hakkımızda hayırlısı canım CADIARZU

Birsom tempo yoğun kolay gelsin bacım a.s.

Tabi canım ev gezmesinde şık eşofman takımı giydir. Zaten kaç dakika sonra pisletiyorlar a.s

selam kızlar nasılsınız bakayım dedim.öptüm hepinizi

Selam canım sağolasın sen nasılsın?

canım ne kadar dikkat edersek edelim oluyor Allah daha kötülerini göstermesin nasılsın bebişin nasıl öptüm sizi kocaman

sağol tülaycım amin tatlım

selam kızlar nasılsınız bakayım dedim.öptüm hepinizi

esracım selam tatlım sen nasılsın türkiz nasıl

pınarcım nasılsın canım defne nasıl alıştı mı senin yokluğuna çok özleniyor akşama kadar cimcimeler:))

birsencim bitanem nasılsın kışlık alışverişe benimde çıkmam lazım kızlar için kendimede birşeyler almak istiyorum
sağol canım bir anda düşmüş annemlerde şok olmuş Allah korusun yavrularımızı

Özlem'cim sağolasın canım. Mehmet paşa gelmiş eve hadi gözün aydın. Allah kolaylık versin bundan sonra sana. Allah beterinden korusun bitanem öpüyorum sizi a.s.
çok sağol cnm,bu kadarla kaldık ya şükürler olsun,bende çok öpüyorum cnm
sağol cnm
kardeşin geliyormuş ne güzel,Allah kvauştursun bi an önce cnm,bence açık renkler sana daha çok yakışıyor cnm
özlemcim hayırlısı olsun tekrar...... kuzucuklarına allah uzun ömür versin.
sağol cnm ,tüm kuzucuklara hayırlı uzun ömür versin inş.

cnm çok geçmiş olsun Doruğa,şimdi daha iyiymiş sevindim
filizcim bende en çok zeynebin ne yapacağını merak ediyordum tepkilerinden korkuyordum ,Allah yardım ediyor demekki,hastaneden Mehmedi alıp geldik kapıda karşıladılar bizi,bak kızım bebek dedim hemen koştu geldi güldü sarılmak istedi,öptü,içeri gidip otudruk,başta ağız,kula,el onları göstermek istedi,bak bebk uff olur çok ellem tamam mı kızm dedim,şimdi sadece öpüyo,ama sürekli bi öpüş var,yanına geldikçe 5-6 kere öpüyor filiz yüzünden değil de,elbiseleininden öpüyor hep,emzirirken falan zeynebi de yanıma alıyorum ,zeynep de cece cece diyo (bebek demekmiş)mama yiyiyo bak diyorum hammm diyokaydirigubbakcemile3,cici cici yapıyo,altını falan alırken anlatıyorum hep zeynebe bak kaka yapmış kızım diyorum o da söylüyo,temzileyince cici oldu diyorum,tekrar ediyo işte hep beni,arada aklına geliyo oyun oynarken falan cece diyo gidip bakıyoruz beraber,zamanımın çoğunu zeynebe ayırmaya çalışıyorum,birden çok farklı ortamda bulmasın kendini diye,kalk diyo mehmede gel diyo oynayacakmışkaydirigubbakcemile3,tüm gün böyleyiz cnm,şimdilik annem yanımda geceleri zeynebe de o bakıyor,bende mehmede,annem dönünce zor olacak ikisi birden bi ayar tutturabiliriz inş
çok sağol nurten,cnm benim ya o no senin miydi,zeynep uyurkerken sesten çok alıyo diye sessizde telim hep,titreşim açık sadece ,duymamaışım kimin olduğunu bilmeyince de geri dönmedim bende,yoksa görsem açardım cnmopuyorumnanaktan

ozlem gelmiş hoşgeldın canım nasıl gıdıyor mehmet'li hayat???

bızım yenı hamişler yok ortada burcu,bengııı ıkısıde ugramaz oldu

.
hoşbulduk cnm ,çok iyi,yavrumalrım yanımda olunca süper valla,sen nasılsın?duru daha iyiymiş çok sevindim cnm,inş çabuk iyileşir kuzum
geçmiş olsun cnm ya,bence talasemi falan yoktur bu testler oldukça hassa testler endişelenme lütfen,ateşlenmiş kuzucuk diştendir belkiyerimseniben
özlemmmmmm canim cok mutlu oldum ya..oglusunu alip gelmişsinnn a.s. ay ferdacim da sagolsun telini yollamiş..azönce gördüm..yarin senide arayacam sonunda inşaAllah :)
..
aldım tuba aldım çok şükürrr,yanımda iki meleğimde,rabbime binlerce çok şükür,tamam cnm konuşuruz
güle güle kullan cnm parfümünü,serra da size katıldı hee sohbetlerde eğlenceli olmuştur
bayramlık bizde ne yapsak diyorum ama biz çıkmıycaz nasılsa dışarı ,hiç giymediği kıayfetlerden giydireyim diyorum eğer kaldıysa
günaydınlar herkese hayırlı cumalar diliyorum

dün duru düşmüş kolidorda halı kaymış geldiğimde alnı morarmıştı çok üzüldüm kızlar Allah beterinden korusun yavrularımızı
cnm ya çok geçmiş olsun
slm cnm kolay gelsin
maşallah kuzuma Şeniz
günaydınnnnnnnnnnn ...

öptüm hepinizi....

git gez bakalım hülya durma hiç evde,yeni ciciler al bakalım

maşallah cnm oğlanlara keşke zeyenp de uyusa ya 7 de ayakta,bence yeter cnm o kadar cici kuzulara,en iyisi eşofman zaten evde rahat oluyor çocuklar

merhaba kıslarr!! okula gittim geldim. nöbeti değiştik şimdi de babamız gitti. tabi Kaan yine tepemde! benim kuzu bir kibar görseniz kızlar gülmekten ölürsünüz!! anni, babi,dedi :)) anne baba dede yok bizde:)) bi de çok yılışık bee,herkesei şapur şupur öpüyor!! dizimi ,kolumu, ayağımı nere denk gelirse!! hatta bazen kanepeleri sehpaları filan bile öpüyor:))

pınarcım işe başlamışsın canım hayırlı olsun. geçmişe dönemedim çok,ne işi şartların neler, defnoş ne oldu pek bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı budur inşallah.

tubacım sütle birlikte vermiyorum zaten. sabah aç karnına ver,üzerine hemen su içir,kahvaltıyı da 1 saat sonra ver dedi. öyle yapıyorum. bikaç defa meyve suyuyla verdim, sonuç yine aynı. yani öyle simsiyah değil ama grimsi bişey oldu. önce ferro sanol B diye bişi verdi. tadı iğrenç,pas gibi aynı! içiremedim. meyve suyunda bile tanıdı ve içmedi. şimdi değiştik. santafer verdi. bunu içiyor.

nurten valla dediğin gibi, ben kapıyı açar açmaz kıyıdan köşeden sıvışıyor,hadi geri girdir içeri:))) kıız sen hem niye darbukatör baryam didin benim çocuğuma:))

banucum geçmiş olsun duruma( düşe kalka büyüyecekler işte! evine de taşınmılsın bile. hayırlı olsun. Antalya toki burdur yolunda diye biliyorum, yanılıyor muyum?

tülay canım sen nasılsın selinim nasıl?

hülya gene gezmelerde! anacım bizim yerimize de gez:)) ramazanda bi yere de gidilmiyorki yav,sen nereye gidiyorsun?

birsen kolay gelsin valla bu çocuklarla dolap dökmek ne mümkün!! sen düzlerken geri bozuyorlar!

kuzumun bayramlığını da buraya gelmeden aldım. bayramda memlekete dönecez geri ama arefe akşam orda olunca fırsat bulamayız dedik. mavi gömlek, lacivert kot:)) altına da siyah spor ayakkabılar aldı teyzemiz. tam bir erkek sıpa olacak:))

başka kim vardı okuduğum ya??

ayşecim cnaım biz iyiyiz allaha şükür kızımda iyi 2-3 gün önce ateşlenmişti.ama atllattık allahtan .ee artık bebişler böyle sanırım sırnaşıkk dediğini yaptırannn:)cicielrinizide güle güle giyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…