H.G CNM
malesef artıkk bu veletler pc lere el koydu akşama kadar pc açık ama bende uyutmadan bakamıyorum artıkk
facede var burda yok diyenlerede iletilsin bu yazıııı :dilcikar::dilcikar:
Not : Gülşah cadısınaklava: klava:
Ay bu arada az önce Defne uyanmış annem aradı bak sana ne diyecek diye. Efendim annecim dedim. "Anneeeeeem musss (muz demek istiyor) detir aştaaaa (akşam demek istiyor) "
Nasıl güzel söyledi var ya. Annem uyanınca anne işe gitti mama getiricek sana akşam diyince en sevdiği şey muz olarak onu dedi bana kuzum.
Offf bunlar dillendikçe fena oluyolar beeee naniknanik
gunaydın canım bıraz zor olucak ama alısırsın defnenın guvenılır ellerde oldugunu bılmek senın acından daha ıyı.. çalışmakta sana ıyı gelıcektır emınımopuyorumnanaktan
annesı unutma kuzunun muzunu sende aksama emii
ya bende gıcık oldum onlıne olanlar bellı olmayıncaa
filizcim ilaç işine yaramış sevındım ınsallah bıan once gecer gözüü...
tugba güle güle kullan parfumunu.. dışı önemlı degıl işlevı onemlı seker bosver seklını kokusu guzelmı ondan haber verrrbı aferın daha kocana:hooray:
banu gecmıs olsun durucum düşmüş allah beterınden saklasın canım..
çok dikkat etmek lazım veletlerın bı dur tuşuda yokkı basıp rahat edelımm off koşturmaya devam 3 -4 yasında durulurlar ınsallah
ayy tum yazacaklarımı unuttum neyse sevıyorum hepınızı aklıma geldıkce yazarım:dance:
günaydınnnnnnnnnnn ...
hava yine güzelll biz kaçarr :)) size bi bakam dedim ..
arkadaşla alış-verişe çıkacaz inş bişiler bulurum ..pazarda eksik kalanları tamamlarız ...
öptüm hepinizi....
günaydın kızlar...
banucum geçmiş olsun ya ne kadar dikakt etsende oluyor bunlar allah daha beterinden saklasın.
pınarcım evt ya bunlar dillendikçe daha tatlı oluyor.bizde akşam yemek yiyorduk seline bi baktık koridora yatmış ağlıyor noldu kızım diyorum kaldırmıyor kafasını neyse dedim bi baktım yanına gidip ağlamıyor numara yapıyor biz ilgilenmedikçe numaradan ağlıyorya arada kaldırıp kafasını bakıyor:)) şimdide kardeşim aradı parfümü almış abla yanıma geldi diyor.kollarını kaldırmış havva sıkşana diyormuş:))))))))))
:))) pınarcım bunlar şimdiden süslü olcak valla:))...selin de mürdüm eriği hastasıya...
slm kızlarrr banucuğum geçmiş olsun
havalar serinlendiğinden beridir kuzular saat 10kadar uyuyor...
geç kalktık kahvaltı vs.bende uyuşuk uyuşuk yatıyorum...
kuaföre gideceğim bayramlık kaş bıyık aldırıcağım
bu aksam eşim gelecek eve döneceğiz..bizim orada gidemem yoksa..
eve gidince işlerim çok evim temizlenmesi gerek...
öle cam kapı silmem ama sil süpür yerleştir işleri var....
bide havalar iyice soğdu geceçen sene uzun kollu pijamalarımız vardı
bu sene yok bakayım serin havalar için neler var ona göre bizimde bişiler almamız gerek
lcw dan uzun sewet aldım 10 tl idi alttan çıt çıtlısıda var 12tl eee en az 4 +4 sekiz tane almam gerek uzun ince eşofman vs. lazım pantolon istemiyorum elimizde olanları giyerler bayramda seyranda günlük gezme ev için eşofman düşünüyorum nasıl olur kızlar...aman yaa iki çocukla ben nasıl dolap dökeceğim...c.tesi aksam dökebilirim sadece..bide çocukların aylık bez mama ıslak mendillerini almam gerek...bayramın 3 günün aksamı kaynanama gideceğiz o yüzden valizi yapmam gerek...
selam kızlar nasılsınız bakayım dedim.öptüm hepinizi
ya bende gıcık oldum onlıne olanlar bellı olmayıncaa
filizcim ilaç işine yaramış sevındım ınsallah bıan once gecer gözüü...
tugba güle güle kullan parfumunu.. dışı önemlı degıl işlevı onemlı seker bosver seklını kokusu guzelmı ondan haber verrrbı aferın daha kocana:hooray:
banu gecmıs olsun durucum düşmüş allah beterınden saklasın canım..
çok dikkat etmek lazım veletlerın bı dur tuşuda yokkı basıp rahat edelımm off koşturmaya devam 3 -4 yasında durulurlar ınsallah
ayy tum yazacaklarımı unuttum neyse sevıyorum hepınızı aklıma geldıkce yazarım:dance:
günaydın kızlar...
banucum geçmiş olsun ya ne kadar dikakt etsende oluyor bunlar allah daha beterinden saklasın.
pınarcım evt ya bunlar dillendikçe daha tatlı oluyor.bizde akşam yemek yiyorduk seline bi baktık koridora yatmış ağlıyor noldu kızım diyorum kaldırmıyor kafasını neyse dedim bi baktım yanına gidip ağlamıyor numara yapıyor biz ilgilenmedikçe numaradan ağlıyorya arada kaldırıp kafasını bakıyor:)) şimdide kardeşim aradı parfümü almış abla yanıma geldi diyor.kollarını kaldırmış havva sıkşana diyormuş:))))))))))
selam kızlar nasılsınız bakayım dedim.öptüm hepinizi
çok sağol cnm,bu kadarla kaldık ya şükürler olsun,bende çok öpüyorum cnmÖzlem'cim sağolasın canım. Mehmet paşa gelmiş eve hadi gözün aydın. Allah kolaylık versin bundan sonra sana. Allah beterinden korusun bitanem öpüyorum sizi a.s.
sağol cnm[B
Özlemcim işin zor gerçekten Allah yardımcın olsun..
Bizde de durumlar aynı ye iç topla yıka..bütün gün oğlumla geçiyor..Gelişme var artık normal kahvaltıya geçti Dağhan,sabahları tost yapıyorum,yumurta haşlıyorum yada yağda pişiriyorum.biraz zeytin biraz domates filan yiyor..Çok şükür darısı hepinizinkilere...
Bu arada bayramın ikinci günü kardeşim geliyor yani bebeği olan,çok mutluyum,yalnızlıktan acayip sıkılmıştım...Kuzenler oynaşıcaklar.cnm Eymenimide çok özledim..bu aralar onu düşündükçe keyifleniyorum anlayacağınız...Sonrada annemler gelecek..hasret gidericez bol bol.O yüzden iş aramayada biraz daha mola verdim..
Yaa kızlar bişey sorcam size oruçluyken saç boyanıyormu?Biliyormusunuz??Boyam geldi ve ben hala bekliyorum mecbur.bide acaba bendemi eski röfleli halime dönsem diyorum ne dersiniz??Faceden resimlerimi görmüşsünüzdür herlade??Hadi fikir verin bana...
sağol cnm ,tüm kuzucuklara hayırlı uzun ömür versin inş.özlemcim hayırlısı olsun tekrar...... kuzucuklarına allah uzun ömür versin.
Selamlar Kizlar,
Sormayin aksilikler pesimizi birakmiyor bir türlü. Gece 23:00 gibi Doruk bir uyandi aglayarak, uyumak istiyor ama uyuyamiyor. Bir baktim cocugun sag gözü kapanmis resmen sismekten. Dehsete kapildim, esimde isten yeni gelmisti hemen acile gittik apar-topar. Iyi bir doktor bayan vardi, alerjik olabilir dedi sinek isirigina karsi. Gercekten, ne zaman sinek isirsa asiri reaksiyon gösteriyor vücudu. Neyse, gözde iltihap yok sanirim dedi ama kasidigi icin bakteri falan olabilir, fitil verdi bir tane ama kortizonluydu.
Zor bela koyabildim poposuna fitili. Sonra birde agzina Fenistil surup enjekte ettim, recete yazdi ve eve geldik. Sabahaca birazcik acildi gözleri, simdi ise daha iyi. Eczaneden damla aldik ama imkani yok koydurmuyor, sag gözünün alti ve üstü hala sis ve kizarik. Birde surup siparisi verdik, birazdan eve getirirler, gittigimizde yoktu. Neyseki önlemler alindi, iyilesecek insallah kuzumun gözü. Üzerimizde kara bulutlar dolasiyor, hayirlisi olsun insallah. Cumartesi yolculuk var diyordum ya, bizim acemi caylak takvime yanlis bakmis, bileti Pazar'a kesmis. Iyiki bileti kontrol ettim, yoksa Cumartesi günü bosu bosuna gara gidip dönecektik. Tepem atti, esimi yolladim yine, cünkü ben gitsem kesin tartisirdim. Birde yalan söylüyormus, ben demistim, Cumartesi pahali olur, Pazar'a keselim biletinizi diye...Külliyen yalan, tarihleri karistirmis ve bileti degistirmek istemiyor. Degistirse, komisyonununu alamayacak belki. Birde bu vatandas Türk, nerede bir hile hurda isi varsa maalesef altindan hep bizimkiler cikiyor. Neyse, 1 günümü yemis oldu anlayacaginiz...Her iste bir hayir vardir derler, bende Cumartesi alis-veris yaparim, annemlere birseyler alirim. Doruk'da biraz daha iyi olur diye avutuyorum kendimi.
Özlem iki tane kuzuyla olmak nasil bir duygu. Zeynep nasil davraniyor kardesine canim? Merak ediyorum sizin evin hallerini...
]
çok sağol nurten,cnm benim ya o no senin miydi,zeynep uyurkerken sesten çok alıyo diye sessizde telim hep,titreşim açık sadece ,duymamaışım kimin olduğunu bilmeyince de geri dönmedim bende,yoksa görsem açardım cnmopuyorumnanaktanherkese selam içten karşılamanız için sagolun canlar,,
özlemcim bebişlerin yanındalar sanırım hayırlı olsun allah uzun süre hastane yüzü göstermesin size inş. ben seni kaç defadır arıyorum ama tel. açmıyorsun eşimin nosundan arıyorum 532li. yrn yine denerim aklında olsun.
hoşbulduk cnm ,çok iyi,yavrumalrım yanımda olunca süper valla,sen nasılsın?duru daha iyiymiş çok sevindim cnm,inş çabuk iyileşir kuzum
ozlem gelmiş hoşgeldın canım nasıl gıdıyor mehmet'li hayat???
bızım yenı hamişler yok ortada burcu,bengııı ıkısıde ugramaz oldu
.
geçmiş olsun cnm ya,bence talasemi falan yoktur bu testler oldukça hassa testler endişelenme lütfen,ateşlenmiş kuzucuk diştendir belkiyerimsenibenbu arada herkese merhaba!! yahu bu velet beni oturtmuyor bilgisayar başına ya!! zaten 2 gündür okulda başladı, ee bide ramazan olunca uğrayamadım bikaç zamandır.
bikaç gündür Kaan'ın hastalığı ile uğraşıyoruz. hatırlarsanız 4-5 ay önce talasemi taşıyıcılığından şüphelenmişti doktorumuz. test yaptık çıkmadı. 1 yaş kan tahlillerini yapınca bu sefer başka bi doktor (kuzenim) yine şüphelendi! ee test yaptırdık çıkmadı dedim. acaba güvenilir mi filan dedi,kurt düşürdü içimize( 2 gün içinde de maraş'a dönmek zorunda olunca testi yenileyemedik. burda da yapılmıyormuş. test yapılana kadar demir şurubuna devam et dedi. bu seferde dişleri simsiyah oldu kuzumun ( çok üzülüyorum. geçer dedi ama zaman alırmış ( sizde varmı demir için şurup kullanan kızlar? ne olur içimi ferahlatın biraz geçer diye yaa (
dün gece de çok ateşlendi. bi ölçtük sahurda 38.8 olmuş. şurup,fitil banyo derken rahatladı biraz. gün içerisinde de şuruba devam ettim. şimdi iyi gibi. dişten heralde. biraz geçmişe bakayım. öpüyorum hepinizi.
aldım tuba aldım çok şükürrr,yanımda iki meleğimde,rabbime binlerce çok şükür,tamam cnm konuşuruzözlemmmmmm canim cok mutlu oldum ya..oglusunu alip gelmişsinnn a.s. ay ferdacim da sagolsun telini yollamiş..azönce gördüm..yarin senide arayacam sonunda inşaAllah :)
..
güle güle kullan cnm parfümünü,serra da size katıldı hee sohbetlerde eğlenceli olmuşturefemm bize gelince 2 gün annemde kaldim..ay bi iyi geldi ki sormayin :) dayimlarda orda okul tatil oldugundan beri..sabah namazina kadar caylar kahveler sohbetler harikaydi :) de işin komik tarafi 2 gecede serrosun 2de kalkip 5e kadar bizimle oturmasi oldu :))) 3-4 kere sallayip uyutuyordum ama gene hemen uyaniyordu cadi :))) ay bide keyifle duruyordu ki insan uyutmaya kiyamiyor :)))
ay güya ordan nete girerim diye benim minik laptopuda yanimda götürdüm ama hiç açamadan geri getirdim :)))
bu arada parfümüm geldi sonunda :) şişesine gicik oldum ama kokusu hoşmus gercekten :) bu sene pek bi parfüm hediye aldimdogumgünümde kuzenimde almişti..bende ramazandan önce almiştim 2 tane :) iyi oldu
2 gündür orucada basladim cok sukur..ay regl olunca hiç anlaşilmiyor ramazanin güzelliği :) halsizlik felan filan ama o iftar saatinin mutlulugu her şeye degiyor valla :) bitti bile yaa..son 6 gün kaldi
kiyafetlerden bahsedilmiş..ay üf bizde baslicaz..ama cok üşeniyorum ya..serra dogdugundan beri her mevsim basinda toplu alişveriş yapiyorum..bi daha zirnik almiyorum :))) ay bide bayramlik var..gecen kurbanda annem 2 etek dikmişti serrosa..birini hiç giydirmedim..daha dogrusu citcitlarini dikmedigim için giydirememiştim..cokta tatli bişi..onu giydireyim diyorum..isvec eteklerine benziyor..kareli..ay bakalim napcaz..az da kaldi..valla bende ne giyecegimi bilmiyorum..oy oyyy yani :S
ya bişey daha söyleyecektim ama unuttum..gelmiyor aklima :S neyse gelince söylerim :) hadi öptüm hepinizi kocamannnn a.s.
cnm ya çok geçmiş olsungünaydınlar herkese hayırlı cumalar diliyorum
dün duru düşmüş kolidorda halı kaymış geldiğimde alnı morarmıştı çok üzüldüm kızlar Allah beterinden korusun yavrularımızı
slm cnm kolay gelsinGünaydınlar bacılar a.s.
Bende geldim ofise. Bilgisayarım kurulmuş. Tabi genel şeylerin dışında bişey yok. Çok boş geliyor acil doldurmam lazım kaydirigubbakcemile3
Ya altta kim var kim yok görünmeyince de ne sinir he insan yalnız hissediyor kendiniklava:
Az cık gazete okuyayım gelirim a.s.
maşallah kuzuma ŞenizAy bu arada az önce Defne uyanmış annem aradı bak sana ne diyecek diye. Efendim annecim dedim. "Anneeeeeem musss (muz demek istiyor) detir aştaaaa (akşam demek istiyor) "
Nasıl güzel söyledi var ya. Annem uyanınca anne işe gitti mama getiricek sana akşam diyince en sevdiği şey muz olarak onu dedi bana kuzum.
Offf bunlar dillendikçe fena oluyolar beeee naniknanik
git gez bakalım hülya durma hiç evde,yeni ciciler al bakalımgünaydınnnnnnnnnnn ...
hava yine güzelll biz kaçarr :)) size bi bakam dedim ..
arkadaşla alış-verişe çıkacaz inş bişiler bulurum ..pazarda eksik kalanları tamamlarız ...
öptüm hepinizi....
slm kızlarrr banucuğum geçmiş olsun
havalar serinlendiğinden beridir kuzular saat 10kadar uyuyor...
geç kalktık kahvaltı vs.bende uyuşuk uyuşuk yatıyorum...
kuaföre gideceğim bayramlık kaş bıyık aldırıcağım
bu aksam eşim gelecek eve döneceğiz..bizim orada gidemem yoksa..
eve gidince işlerim çok evim temizlenmesi gerek...
öle cam kapı silmem ama sil süpür yerleştir işleri var....
bide havalar iyice soğdu geceçen sene uzun kollu pijamalarımız vardı
bu sene yok bakayım serin havalar için neler var ona göre bizimde bişiler almamız gerek
lcw dan uzun sewet aldım 10 tl idi alttan çıt çıtlısıda var 12tl eee en az 4 +4 sekiz tane almam gerek uzun ince eşofman vs. lazım pantolon istemiyorum elimizde olanları giyerler bayramda seyranda günlük gezme ev için eşofman düşünüyorum nasıl olur kızlar...aman yaa iki çocukla ben nasıl dolap dökeceğim...c.tesi aksam dökebilirim sadece..bide çocukların aylık bez mama ıslak mendillerini almam gerek...bayramın 3 günün aksamı kaynanama gideceğiz o yüzden valizi yapmam gerek...