iyi oldu canım siz nasılsınız bakalım?güle güle pınarrr
esra hosgeldın nasıl oldu türkiz?
haklısın canım hııııııııım biri oklavayımı yedi ne???????*H.G CNM
malesef artıkk bu veletler pc lere el koydu akşama kadar pc açık ama bende uyutmadan bakamıyorum artıkk
facede var burda yok diyenlerede iletilsin bu yazıııı :dilcikar::dilcikar:
Not : Gülşah cadısınaklava: klava:
filizcim seni burda görmüşken hemen yazayım dedim. bugün gündüz uykusunda seni gördüm rüyamda. sanki tanışıyormuşuz gibiydi. çok güzel bir rüyaydı. iftara eşin ve doruk paşa ile birlikte bizdeydiniz. iftarı yaptık,tatlı olarak aşure vardı. ilk defa yediğini söyledin. hangi yöreye ait diye sordun. çok beğendin. bende bir kase de yanında götürmen için doldurdum. kase incecik kristal gibi birşeydi.hatta o kadar inceydi ki elime alınca eğildi. hemen kaseyi alıp çıkmam lazım yoksa babamızı bi daha zor görürüz dedin. bende doruk ve seni yolcu ettim. eşin yoktu o sırada. işte iftardan sonra sende evinize döndün.
anlamı ne bilmiyorum ama çok güzel bir rüyaydı,çok mutluyduk hepimiz rüyada. hayırlara çıksın inşallah!!
selam canım nasılsın atlamışım seni bugun:kedi: duru daha iyimiş kuzum ya.. valla gülşahcım defnede bırak beni herkesin peşinden alıyor merdivenleri silen kapıcıya ble ağlıyor onunla gidecekmiş kutlayda evden cıkarken gizli saklı cıkıyor oda senn gibi ağlarken gidince tüm gün aklından cıkmıyor habire beni arıyor kızım nasıl diye :) şunada anlamsı biraz zor gibi ama bi 3-5 ay sonra nerye gittigimizi sana ciciler mamalar getirecegim muhabbettini daha iyi anlarlar ya.. ağlamasın kuzular..oyyy bayılmama az kaldı valla oruc degılde susuzluk baya sarstı bugun işlerde yogun anca gelebıldım
filizcim bana öle misilleme falan yapamaz kocam alırım ıfadesını hemen kaydirigubbakcemile3ama allah var cok yakısıklıydı aklinialirimsmilebıraz daha kılo almalı hulyaya katılıyorum ama polatlada bir tutulmaz bacım ya kenanııı ne dıyım sana zevk meselesı:roflol:
oruc bozmaz dıye bılıyorum bende boyayı
ferdacım benı her saat arıyabılırsın cekınme ölee evı bılıyosun gecerken falan ben geldım dıyebılırsın
duruyu sormussunuz saolsun kızlarr daha ıyı artık sargıyı kullanmıyorus, duru sökemeye calısırken daha cok acıtıyor canını ..çok şükür rahat oynatıyo kolunu :sm_cool:fakat her sanıye tepesındeyıs aman düşmesın omzunun ustune tekrar dıye,yınede kaş göz arasında devrılıyo sıpam...:dilcikar:
tülay ve pınar haklısınız kızlar sabah kaçmam ıle ılgılı bır ıkı gun denıyeyım bakalım cok aglıcak ama
ozlem gelmiş hoşgeldın canım nasıl gıdıyor mehmet'li hayat???
bızım yenı hamişler yok ortada burcu,bengııı ıkısıde ugramaz oldu
ferda ben sarı halını daha begenıyorum a.s.
1 tane veririmisin hee?? doruk aşmış kendini bak sen.. bizmkiside taklitci ama her söyleneni yani ukadaruzun ve net bir cümle kuramıyor.. çikolatayı haketmiş gerçekten :)Canim Doruk'da bayagi birsey söylüyor. Hayvanlari falan taniyor, isimlerini söylüyor ya da seslerini taklit ediyor. Yalniz ördege "okka", cay'a da "det" diyerek, iki alakasiz kelime söylüyor ve degistirmemekte inat ediyor. Kafasina öyle kodlamis bir kere. Sarkilar söylemeye calisiyor ama ilk bir iki sözcük disinda gerisini getiremiyor. Bu aralar, "Mersinler, mersinler" diye tutturmus, cok hosuma gidiyor böyle mirildanmalari. Bunlarin disinda, babasini ayni benim cagirdigim gibi yüksek sesle "Memeeeeetttt" diye cagiriyor. Agac, araba, ev cicek, su, süt, mama, bardak, portakal, elma, armut, anahtar, makine, dolap, sise aklima ilk gelen sözcükler. Konustuklarimizin cogunu anliyor. Sordugum herseyin yerini gösteriyor. Anne gel, Hadi kalk, hadi gel, su icicem gibi basit cümleler kurabiliyor. Söylediklerimizi tekrarlamayi seviyor. Gecen cikolata istedi esim bir tane mesela. Doruk'da cikolatayi cok seviyor, hemen babasinin söyledigini tekrar etti yanima gelerek. "1 tane verir misin?" Ben aynen dumur oldum tabi. Öyle tatli söylediki, vermesem olmazdi. Diger konularda cektiriyor ama konusma konusunda sorunu yok.
Rica ederim canim. Sinitzel benim ilk ögrendigim yemek türü. Avusturya mutfagina ait ya, ilk gittigimde sürekli sinitzel yapiyordum okuldan eve döndügümde...
ferdacım bendede aynı mevzu var benimde yaşıma kimse inanmıyor geçen gün apartmanın önünde eşimi bekliyorum bi yandanda defneyi gezdiriyorum kadının bitanesi sevdi falan sonradan neyin oluyo dedi, dedim kızım kadının gözleri açıldı nasıl yani yok canım sen daha cocuk gibisin ne cocugu diyor :) kadın şaştı kaldı zorda ikna oldu buaralarda kilo verdim sıska kaldım ondan herhalde böyle olunca benimde hoşuma gitmiyor..süper o zaman hemen gidip boyatmam lazım sağol cnm..
çok sağol cnm arada dene derim bende tesadeüfi keşkefttim bi haftasonu deniyim dedim ve tuttu,Dağhanda karışımlardan pek hazetmiyor sanırımm..çok yediği söylenemez ama yeter bunada şükür..
sende kahvecilerdensin demek,sarı iyi diyen bi tek Gülşahcım varr..Aslında seninde dediğin gibi olgun gösteriyor ve ben sırf bu yüzden yaptırmıştım ilk yaptırdığımda,herkes yaşımı göstermediğimi çok küçük gösterdiğimi söylerdi ondan yaptırmıştım.ama sanırım artık yaşımı gösteriyorummm( Dağhan sağolsunn :)
Yok be güzelim abartma bence elbet yiyeccek sonunda..yaşlanacak kadar dert edilirmi..??
cadı yaa neler yapıyomuş öylee zilli,gerçekten büyüdüler..insan inanamıyor..Geçmiş olsun cnm birazda patates püresi yap barii,Dağhanda diştenmi ne kabız gibi,hiç olmazdı aslında,şimdilik dert etmiyorum diştendir diyee..
...
menü süpercokacimcoook cokacimcoookBende oğlum uynınca onu yedirdim, yemeğimi yaptım şimdide pilav yapmam lazım..Eltimin kızı geldi Dağhanla oynuyorlarr..Heralde bi ablası olsa çok süper olurmuş,iyisimi Dağhan büyümeden ikinciyi düşünmeyelim bizzz.:))
Menüde ;
şehriye çorbası
sebzeli sucuklu kuru fasülye,,,
tavuklu pilav ve salata var..
Fikir veriyim dedim...
Hadi ben gidip pilavımı yaapıyım kızlar görüşürüz... a.s.
canı ya hakkında ayırlısı olsun baktın zor geliyor,olmuyor bi daha düşünürsün okula gidene kadar falan ertelersin..Ay canım geçmiş olsun ya yazık kuzum gözü şişti demek. Nedir bu sineklerden çektiğimiz. Neyse Allah beterinden saklasın a.s.
Evet canım Defne bikaç güne alışacak eminim. Uyumludur kuzum a.s.
Aynen canım artık kendisi bırakana kadar yapacak bişey yok. Defne bu aralar gece 1 yada 2 kez uyanıyo çok şükür. Tabi yanımızda yattığı sürece. Yerine koyarsam anında dikiliyor :1no2:
Sağolasın canım. Valla özlemişim çalışmayı. Bide Defne benim annemde ya şimdi sanırım ondan da çok rahatım. Bakalım kayınvalideme geçince ve biz aralarda orda kalmak zorunda kalınca da aynı pozitiflikte olurum inşallah CADIARZU
Bizimkide çok zilli oldu bu aralar iyice. Nasıl cilveler yapıyor görmelisin yerimseniben
Aman canım dikkat edin valla düşmesin bi daha yavrum. Dene canım ya kaçma bundan sonra alışır akıllı kuzum benim a.s.
Afferin Doruk pşaya dillenmiş iyice a.s.
İyi akşamlar canım iyi gezmeler a.s.
Bakıcı olsa emin ol Halit'te izin vermezdi kız insan kıyamaz ya :1no2:
İyi akşamlar canım a.s.
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2Bende bir sürü yeni iş yaptım. 6'da çıkıp anneme gidicem. Halit alıcak bizi. Bi yere iftara davetliyiz. Yemek derdim yok heyyooo :lepi:
sorma ya bi kaç defa gittik götürdü sagolsun ama şimdi havalarda soguk ya cocukları getirip götürüyormuş araba doluyuş bizdee aslında kızlarla otobüsle gidicektik ama ona izin vermedi zaten..valla inanırım yani .....bazen tamam diyorum takmıyacam ne zamann hazırsa ozaman yer diyorum ama olmuyor hele birde azcık uğraştığımda böğürmesi beni deli ediyor...
ama ben sulu yemekleri önce ekmekle verdim şimdi çatalla ezip yedirebiliyorum cnm...
birde pilav ı yoğurtla seviyor...makarna desen minik minik doğrayıp onuda yoğurtla veriyorum...mesela evde patates kızartması yemez ama burger king te 2-3 tane yiyiyor...ıslak olan şeyleri elinde kesinlikle yemiyor( meyve gibi ) ama salatalık verim biraz yiyip gerisini ısırıp ısırıp atıyor....
ayy cnm kıyamam senin bu kociş sopa istiyor galiba niye bırakmadı ki yaa zaten ne kaldı şurda ramazanın bitmesine ...
maşallah demek bizim pıtı pıtı konuşmayı çözüyor artık :))
Gazel de artık bir çok kelimeyi söylüyor baba gitti,teyze gel,deniz,bebek,düştü,kalk,ver, tamam ,leyla,eda,semoş :) buna benzer basit birçok kelimeyi söylüyor aklıma gelmeyen ...
cümle olarakta mesela gecen masada oturruyorduk ve birşey yaptı hatırlamıyorum tam eşime dedim ki bak naptı yaa oda bana aynen (zaten öyleydi) der gibi bir cümle kullandı kırıldık gülmekten tabi konuşma dilini tahmin etmişsinizdir :)
ve söylediğim kelimeleri tam olarak beceremesede tekrar ediyor...
taklit huyu cok var bir şeyi bir kere göstereyim onu hemen yapabiliyor
anneyi ne kadar seviyosun dediğimde kocaman kollarını açıyor...
yada herhangi biri napıyor kızım dediğim zaman o kişi ile aklında kalan ilk hareketi yapabiliyor mesela eski komşum sürekli telde konuşur selda napıyor kızım dediğimde elini kulağına dayıyor hemen :))))
FERDAAAAAAAAA BENCEDE SARIIIII :lepi::lepi::lepi:
ayy ben bayılırım bu şekilde iftar açmaya ama önden azbi corba olacak dün annmde börek sardım ama yiyemedim aklım kaldı valla..iyi oldu canım siz nasılsınız bakalım?
haklısın canım hııııııııım biri oklavayımı yedi ne???????*
şu an varmısın yokmusun da yun yarışıyor korea fans da orda ordaki kıyafetlerin aynısı Türkizinde var u an biraz büyük ama seneye doğum gününde olur inşallah bu Korelileri seviyorum ben yabu arada pc yi kaptım eşimden zorla ya bu ne ya adam bana vermiyor deli oluyorum bu ara sarmış bi oyuna gözü bizi görmüyor
akşam yemeğim bugün çok komikti kısır poğça sodalı kek vardı çayla iiftar yaptık
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbu arada Böcek Kıvılcım Nurrran Knk Dırım Bigudi ilgin tylon civciv öpüyorum sizleri
Iyi Aksamlar,
Ohh rahatladim biraz, ilaclar etkisini gösterdi, Dorugun gözündeki sislik epeyce indi. Yatagi öyle bir sarip sarmaladim ve kamufle ettim ki, gerci sinegi etkisiz hale getirmistik ama ne olur ne olmaz diye önlemimi alayim dedim.
Pinar artik daha cok burada olursun canim, isten arta kalan zamanlarda. Vallahi güzel aslinda bu calisma fikri ama benim icin Doruk 3 yasini doldurmadan imkansiz.
Hülyacigim, insallah bizim kuzularda birgün adamakilli yemegi ögrenirler. Benim sipa yogurdu asla agzina sürmüyor, kac kere verdiysem kustu. Danino disinda maalesef yogurt veremiyorum. Soslu makarnayi sorunsuz yiyiyor. Pilavida öyle. Ama sulu yemek asla. Salataligida ayni Gazel gibi. Agzinda ezip ezip posayi atiyor. Mc Donalds'da da versen bir Hamburger yer. Bana gicikligina mi yapiyor bilmiyorum ama nerede sagliksiz bir sey varsa, ona daha cok meyil ediyor. Of dertliyim ya bu konuda, yazdikca yazasim geliyoropuyorumnanaktan
Ferda'cigim, afiyet olsun size. Sucuklu ve sebzeli kuru fasülyeyi ilk kez duyuyorum. Eminim ki lezzetli olmustur. Bende bu aralar kurufasülyeye sardim, esim cok seviyor ve pisirmesi cok kolay oluyor benim icin. Benimde öteden beri hic yiyemedigim bir yemekti, bu yaz alistim biraz. Basbayagi lezzetli olabiliyormus. Cocuklugumdan kalma kötü anilarim vardi, yeniyorum galiba bazi travmalarimibilmiyorumkismile
Esra'cigim, off yine stresli tempona döndün canim. Benim esimde bazen oyunlara sariyor, fazla abarttiginda sert tepki veriyorum, birakiyor bir süre sonra. Ama asla birakamadigi satranc. Saatlerce oynayabiliyor satranci.
Kizlar esime degisik bir hediye alasim vardi, bugün ne alacagimi buldum. Numune parfüm vermislerdi bize alis-veris yaptigimiz parfümerilerden. Onlarin erkeklere ait olanlarindan birini kullanmis esim bugün, koku acayip hosuma gitti. Avusturya'dayken alayimda, sürpriz olsun. Sürekli o bana aliyor, kendimi ne zamandir bencil, sadece beklentileri olan biri gibi hissetmeye baslamistim.
Öptüm hepinizi. Forumda kimler var ben göremiyorum artik gerci. Sizde de var mi böyle bir olay?
Görüsmek üzere...
bu arada herkese merhaba!! yahu bu velet beni oturtmuyor bilgisayar başına ya!! zaten 2 gündür okulda başladı, ee bide ramazan olunca uğrayamadım bikaç zamandır.
bikaç gündür Kaan'ın hastalığı ile uğraşıyoruz. hatırlarsanız 4-5 ay önce talasemi taşıyıcılığından şüphelenmişti doktorumuz. test yaptık çıkmadı. 1 yaş kan tahlillerini yapınca bu sefer başka bi doktor (kuzenim) yine şüphelendi! ee test yaptırdık çıkmadı dedim. acaba güvenilir mi filan dedi,kurt düşürdü içimize( 2 gün içinde de maraş'a dönmek zorunda olunca testi yenileyemedik. burda da yapılmıyormuş. test yapılana kadar demir şurubuna devam et dedi. bu seferde dişleri simsiyah oldu kuzumun ( çok üzülüyorum. geçer dedi ama zaman alırmış ( sizde varmı demir için şurup kullanan kızlar? ne olur içimi ferahlatın biraz geçer diye yaa (
dün gece de çok ateşlendi. bi ölçtük sahurda 38.8 olmuş. şurup,fitil banyo derken rahatladı biraz. gün içerisinde de şuruba devam ettim. şimdi iyi gibi. dişten heralde. biraz geçmişe bakayım. öpüyorum hepinizi.
Icime mi dogdu ne, sanki okuyacagim birsey varmis gibi geri döndüm buraya. Cok güzel bir rüya görmüssün canim, heyecanla okudum, icimde bir kipirti, bir cosku olustu. Ben bu rüyayi yorumlamayayim canim. Ama esim bu konularda biraz derindir, gelince ona mutlaka soracagim. Ama senin elinden asure almam cok güzel. Asureyi cok severim, ne zamandirda yapmak istiyorum biliyormusun. Hatta Asurenin tarihini bile arastirmisligim var, ta 5-6.000 yil öncesinden biliniyormus. Gilgamis Destaninda bile geciyor. Hayirlisi olsun canim. Insallah güzel seyler olur yasamlarimizda. Ve insallah rüyalarimizdaki gibi bulusuruz bir gün.
Canim demir surubunun öyle bir etki yaptigini ve zamanla dislerde olusan kararmanin gectigini biliyorum. Ben Dorugu aksam yatirmadan, parmagima gecirdigim bir bez parcasiyla dislerini siliyorum. (Özel olarak market ve eczanelerde satiliyor.) Onu bir denesen, belki biraz gecer ve rahatlarsin.
Demir surubunuda ben birkac kere icirdim ama sonra devam etmedim. Bol et ve tahilli, lifli seyler yedirmeye calisiyorum onun yerine. Aslinda bu aralarda istahsizligi var, ölctürmem lazim belki kan degerlerini yine.
Neden ateslendiki kuzum acaba? Distendir umarim dedigin gibi. Aman hergün dua ederek uyaniyorum birsey olmasin diye onlara. Insan hic kiyamiyor hasta hallerine ya.:kedi:
iyi geceler canım ben okumayı çok zor yapıcam heralde Türkiz hala ayakta uyumaya niyeti yok düşün halimi.herkesin arkasından bizde ağlıyoruzNurtencigim Selamlar canim...
Doruk bir kere torpil cekti öyle, daha sonra tekrarlamadi. Defne demek kapicinin ardindan bile agliyor. Kiyamam kuzuma, insan canlisi olacak o halde. Ayrica, apartman önündeki teyzem acayip bir moral vermis sana, bence de cok genc görünüyorsun fotograflarindan anladigim kadariyla.
Kizlar, kim var yine bilmiyorum ama hatta olan herkese selamlar tekrardan. Ben biraz okumaya cekileyim, sonra da yatarim heralde. Görüsürüz yarina...
aynı sorun bizdede var yakında herkesi eve alcaz bu durumdayız iyi geceler canımyaa nurtencim benim kuzu da o kadar kapıcı ki, elektrik saatini okumaya gelen adamın arkasına yarım saat ağladı!! kim gel dese gidiyor,yeter ki gezme olsun. bizim arkamıza da kıyametleri koparıyor ama biz gidiyoruz diye değil, o da bizle gelecekmiş ondan:)) hiç istemesem de mecburen sessizce sıvışıp gidiyorum(
kızlar neden görünmüyorki online olanlar??
bende kaçayım. iyi geceler.
sorma canım ful döndüm hemde daha nefes alamadım bu sinekte yavrum en ince yerinden ya nasıl acıyıp kaşınmıştır valla nedeyimki şu hediyede süper bence adı neIyi Aksamlar,
Ohh rahatladim biraz, ilaclar etkisini gösterdi, Dorugun gözündeki sislik epeyce indi. Yatagi öyle bir sarip sarmaladim ve kamufle ettim ki, gerci sinegi etkisiz hale getirmistik ama ne olur ne olmaz diye önlemimi alayim dedim.
Pinar artik daha cok burada olursun canim, isten arta kalan zamanlarda. Vallahi güzel aslinda bu calisma fikri ama benim icin Doruk 3 yasini doldurmadan imkansiz.
Hülyacigim, insallah bizim kuzularda birgün adamakilli yemegi ögrenirler. Benim sipa yogurdu asla agzina sürmüyor, kac kere verdiysem kustu. Danino disinda maalesef yogurt veremiyorum. Soslu makarnayi sorunsuz yiyiyor. Pilavida öyle. Ama sulu yemek asla. Salataligida ayni Gazel gibi. Agzinda ezip ezip posayi atiyor. Mc Donalds'da da versen bir Hamburger yer. Bana gicikligina mi yapiyor bilmiyorum ama nerede sagliksiz bir sey varsa, ona daha cok meyil ediyor. Of dertliyim ya bu konuda, yazdikca yazasim geliyoropuyorumnanaktan
Ferda'cigim, afiyet olsun size. Sucuklu ve sebzeli kuru fasülyeyi ilk kez duyuyorum. Eminim ki lezzetli olmustur. Bende bu aralar kurufasülyeye sardim, esim cok seviyor ve pisirmesi cok kolay oluyor benim icin. Benimde öteden beri hic yiyemedigim bir yemekti, bu yaz alistim biraz. Basbayagi lezzetli olabiliyormus. Cocuklugumdan kalma kötü anilarim vardi, yeniyorum galiba bazi travmalarimibilmiyorumkismile
Esra'cigim, off yine stresli tempona döndün canim. Benim esimde bazen oyunlara sariyor, fazla abarttiginda sert tepki veriyorum, birakiyor bir süre sonra. Ama asla birakamadigi satranc. Saatlerce oynayabiliyor satranci.
Kizlar esime degisik bir hediye alasim vardi, bugün ne alacagimi buldum. Numune parfüm vermislerdi bize alis-veris yaptigimiz parfümerilerden. Onlarin erkeklere ait olanlarindan birini kullanmis esim bugün, koku acayip hosuma gitti. Avusturya'dayken alayimda, sürpriz olsun. Sürekli o bana aliyor, kendimi ne zamandir bencil, sadece beklentileri olan biri gibi hissetmeye baslamistim.
Öptüm hepinizi. Forumda kimler var ben göremiyorum artik gerci. Sizde de var mi böyle bir olay?
Görüsmek üzere...
hayır olur inşallahfilizcim seni burda görmüşken hemen yazayım dedim. bugün gündüz uykusunda seni gördüm rüyamda. sanki tanışıyormuşuz gibiydi. çok güzel bir rüyaydı. iftara eşin ve doruk paşa ile birlikte bizdeydiniz. iftarı yaptık,tatlı olarak aşure vardı. ilk defa yediğini söyledin. hangi yöreye ait diye sordun. çok beğendin. bende bir kase de yanında götürmen için doldurdum. kase incecik kristal gibi birşeydi.hatta o kadar inceydi ki elime alınca eğildi. hemen kaseyi alıp çıkmam lazım yoksa babamızı bi daha zor görürüz dedin. bende doruk ve seni yolcu ettim. eşin yoktu o sırada. işte iftardan sonra sende evinize döndün.
anlamı ne bilmiyorum ama çok güzel bir rüyaydı,çok mutluyduk hepimiz rüyada. hayırlara çıksın inşallah!!
canım çok geçmiş olsun inşallah bişeyi olmaz okul ramazan herşey ağır gerçektenbu arada herkese merhaba!! yahu bu velet beni oturtmuyor bilgisayar başına ya!! zaten 2 gündür okulda başladı, ee bide ramazan olunca uğrayamadım bikaç zamandır.
bikaç gündür Kaan'ın hastalığı ile uğraşıyoruz. hatırlarsanız 4-5 ay önce talasemi taşıyıcılığından şüphelenmişti doktorumuz. test yaptık çıkmadı. 1 yaş kan tahlillerini yapınca bu sefer başka bi doktor (kuzenim) yine şüphelendi! ee test yaptırdık çıkmadı dedim. acaba güvenilir mi filan dedi,kurt düşürdü içimize( 2 gün içinde de maraş'a dönmek zorunda olunca testi yenileyemedik. burda da yapılmıyormuş. test yapılana kadar demir şurubuna devam et dedi. bu seferde dişleri simsiyah oldu kuzumun ( çok üzülüyorum. geçer dedi ama zaman alırmış ( sizde varmı demir için şurup kullanan kızlar? ne olur içimi ferahlatın biraz geçer diye yaa (
dün gece de çok ateşlendi. bi ölçtük sahurda 38.8 olmuş. şurup,fitil banyo derken rahatladı biraz. gün içerisinde de şuruba devam ettim. şimdi iyi gibi. dişten heralde. biraz geçmişe bakayım. öpüyorum hepinizi.
valla bugün öyle yaptık öpüyorum defneyide cimcime olmuş baksanaselam canım nasılsın atlamışım seni bugun:kedi: duru daha iyimiş kuzum ya.. valla gülşahcım defnede bırak beni herkesin peşinden alıyor merdivenleri silen kapıcıya ble ağlıyor onunla gidecekmiş kutlayda evden cıkarken gizli saklı cıkıyor oda senn gibi ağlarken gidince tüm gün aklından cıkmıyor habire beni arıyor kızım nasıl diye :) şunada anlamsı biraz zor gibi ama bi 3-5 ay sonra nerye gittigimizi sana ciciler mamalar getirecegim muhabbettini daha iyi anlarlar ya.. ağlamasın kuzular..
1 tane veririmisin hee?? doruk aşmış kendini bak sen.. bizmkiside taklitci ama her söyleneni yani ukadaruzun ve net bir cümle kuramıyor.. çikolatayı haketmiş gerçekten :)
ferdacım bendede aynı mevzu var benimde yaşıma kimse inanmıyor geçen gün apartmanın önünde eşimi bekliyorum bi yandanda defneyi gezdiriyorum kadının bitanesi sevdi falan sonradan neyin oluyo dedi, dedim kızım kadının gözleri açıldı nasıl yani yok canım sen daha cocuk gibisin ne cocugu diyor :) kadın şaştı kaldı zorda ikna oldu buaralarda kilo verdim sıska kaldım ondan herhalde böyle olunca benimde hoşuma gitmiyor..
menü süpercokacimcoook cokacimcoook
canı ya hakkında ayırlısı olsun baktın zor geliyor,olmuyor bi daha düşünürsün okula gidene kadar falan ertelersin..
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sorma ya bi kaç defa gittik götürdü sagolsun ama şimdi havalarda soguk ya cocukları getirip götürüyormuş araba doluyuş bizdee aslında kızlarla otobüsle gidicektik ama ona izin vermedi zaten..
ya sen gazeli anlatıyosunya hepsi gözümde canlandı cilveli boncugumun ne yapsa ne dese yakışıyor maşşşalah :)
ayy ben bayılırım bu şekilde iftar açmaya ama önden azbi corba olacak dün annmde börek sardım ama yiyemedim aklım kaldı valla..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hay çok yaşa bende aynı şeyi soracaktim kim var kim yok neden gözükmüyor??
canım ya dorugun daha iyi olmasına sevindim..
vay be bende merak ettim şu rüyanın yorumunu bende sibeli daha hiç görmeişken rüyamda görmüştüm cok garipti.. hayır olsun rüyan canım.filizcim seni burda görmüşken hemen yazayım dedim. bugün gündüz uykusunda seni gördüm rüyamda. sanki tanışıyormuşuz gibiydi. çok güzel bir rüyaydı. iftara eşin ve doruk paşa ile birlikte bizdeydiniz. iftarı yaptık,tatlı olarak aşure vardı. ilk defa yediğini söyledin. hangi yöreye ait diye sordun. çok beğendin. bende bir kase de yanında götürmen için doldurdum. kase incecik kristal gibi birşeydi.hatta o kadar inceydi ki elime alınca eğildi. hemen kaseyi alıp çıkmam lazım yoksa babamızı bi daha zor görürüz dedin. bende doruk ve seni yolcu ettim. eşin yoktu o sırada. işte iftardan sonra sende evinize döndün.
selam canım okulda başlamış hayırlı olsun yeni okulun.canım bizde yaklaşık 5 aydır faln kullanıyoruz malesef bizdede var o kararmalar ama okadar ciddi boyutta degil lekeli gibi duruyor üstelikte temizletmiyor ne zman temizlemeye kalksam cok aglıyor. sende takma bukadar kafana tubanın dediklerini bende duydum ama okadar hiç dikkat etmedim bende meyvesiyle veriyorum.. nasıl bukadar simsiyah oldu merak ettim sizin şurubun adı neydiki??bu arada herkese merhaba!! yahu bu velet beni oturtmuyor bilgisayar başına ya!! zaten 2 gündür okulda başladı, ee bide ramazan olunca uğrayamadım bikaç zamandır.
bencde kuzenin haklıyış canım zamanla gececektir.. bide melih kaanımın ne olursa olsun onun yakışıklılıgını bozamaz darbukatör baryamım beniiiimmm :)))elimizi hiç koydurmuyor ağzına. diş fırçasını da normal olarak düzgün tutamıyor. hem de kıllarını yemeye çalışıyor. geçeceğini temenni ediyorum. bırakmayı düşündüm bende ama kuzenim ısrarla devam et dedi. sanırım talasemi şüphesi olduğu için. kar-zarar dengesini düşünürsek, demir eksikliği dişlerinin siyahlaşmasından daha ciddi bir problem, ileride zeka geriliğine bile sebep olbilir dedi. bende devam ediyorum mecbur( zaten yemesi de problemli olduğu için,başka şansım kalmadı. et yediremiyorum. ancak et ve tavuk suları kullanarak almasını sağlayabiliyorum.
selamlar canım.. hemde nasıl aglıyor kadıncagız alsammı acaba diye şüphe ediyor:) bide şu teyze meselesi bazen cok bozuluyorum koskaca kadın oldum canım :) güzel sözlerin için sagol canım..Nurtencigim Selamlar canim...
Doruk bir kere torpil cekti öyle, daha sonra tekrarlamadi. Defne demek kapicinin ardindan bile agliyor. Kiyamam kuzuma, insan canlisi olacak o halde. Ayrica, apartman önündeki teyzem acayip bir moral vermis sana, bence de cok genc görünüyorsun fotograflarindan anladigim kadariyla.
Kizlar, kim var yine bilmiyorum ama hatta olan herkese selamlar tekrardan. Ben biraz okumaya cekileyim, sonra da yatarim heralde. Görüsürüz yarina...
al işte bitane daha çatlak çıktı :) aynen valla ben buna açık kapı arsızı diyorrum :) zil sesine tel. sesin nerde olsa fırlıyo bide kahkaha atıyo cok hoşuna gidiyo kapı aılınca oda aradan adım atıyo, sonrası malum :)))yaa nurtencim benim kuzu da o kadar kapıcı ki, elektrik saatini okumaya gelen adamın arkasına yarım saat ağladı!! kim gel dese gidiyor,yeter ki gezme olsun. bizim arkamıza da kıyametleri koparıyor ama biz gidiyoruz diye değil, o da bizle gelecekmiş ondan:)) hiç istemesem de mecburen sessizce sıvışıp gidiyorum(
kızlar neden görünmüyorki online olanlar??
bende kaçayım. iyi geceler.
selam kizlar a.s.
kaçgündür ugrayamadim..rüyami yazip ciktim :) en cokta gülşahin yorumuna güldüm :))) ama güzel rüyaydi kizsicagina sicagina anlattim hemen..zaten sabah kalktigimda bişi hatirlamiyordum :)))) ertesi günüde semos aradi..krize girmiş rüyayi okuyunca..özellikle burak kisimlarina cok gülmüş cadi hadi ben al diyorum da sen niye kuzu gibi dedigimi yapiyorsun dedi :))))))
hülyacim yoklugumda cenen düşmüş lenben olsam gelmessin mikrop şaka bi yana..hem evi hem cebi aramişsin ama bi konusamadik canim yaa..kontorumde bitmiş arayamadim seni..msnde de yoksun ondan buraya yazdim :) yarin konusur ifadeni alirim :)))
semosa bugun bursa tayfasi gidiyordu sanirim..hatuna ne dediysem begendiremedim zeytinyagli olarak..ne yapti cok merak ettim :))))
birsenimmmm canimmm nice mutlu huzurlu yillara bitanemmm a.s. ay bi arayamadim yaaa..konturum bitmiş..daha dogrusu süresi bitmiş..ay ne üzüldüm yaa..mesaj bile atamadim..annemdeydim bugun geldim..totiklerinle,eşinle,ve tüm sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu,saglikli yillara canim benim a.s. yarin arayacam inşaAllah seni a.s.
özlemmmmmm canim cok mutlu oldum ya..oglusunu alip gelmişsinnn a.s. ay ferdacim da sagolsun telini yollamiş..azönce gördüm..yarin senide arayacam sonunda inşaAllah :)
pinarcim işe başlamişsin :) hayirli olsun canim ya..tez zamanda o kadinda giderde inşaAllah maaşinda güzelleşir :) kuzumada kiyamam sesini duymus aglamiş ya..akilli bidigim alişcak inşaAllah zamanla..
banucum evine isinmana cok sevindim..tekrar hayirli olsun canim a.s.
filizcim pazara yolcusun he..ay cok güzel..bi değişiklik olacak hem senin hem dorukcum için :) saglicakla gidin gelin inşaAllah a.s. buarada cok gecmiş olsun gözü şişmiş kuzumun kiyamam ya..neyseki düzelmiş bugun cok sukur..üstünüzde kara bulutlari felan filan hiç düşünme canim..oluyor öyle zaman zaman aksilikler..dorukcugumada maşaAllah :) bayildim onun bitane verirmisin demesineee :)
ferdacim canim oh ne güzel seninde kardesin annecigin felan geliyormus..süper valla..hele daghana kocaman bi maşaAllahhh :) darisi bizimkilerin başina :) özellikle gazelle serrosavalla sac konusuna gelince ikiside cok yakişiyor tatlim sana..ama yalovadaki sac rengin cok daha güzel yakişiyor sanki :) buarada orucluyken boyanir canim :) rahat rahat boya :) daha da güzelleş :)
nurtencim cok sukur netin baglanmis gene :) tekrardan hosgeldin aramiza yasini göstermeyen hatun a.s.
gülşahcim canim durucuk nasil oldu? kolu nasil?
aysecim serrosta 2 aydir demir ilaci kullaniyor..canim dişlerinin kararmamasi için demir ilacindan 2 saat sonraya kadar süt ve süt ürünleri vermeyeceksin..söylemedimi eczaci yada doktorun? ben mesela meyvesine kariştiriyorum surubu..1-2 saat sonra corbasini veriyorum..ondan 3-4 saat sonra yogurt veriyorum..meyveden de 2-3 saat önce kahvaltida süt yemiş oluyor..2 aydir bizde hiç kararma olmadi..tabi bide ilaçtan da kaynaklaniyor olabilir..serra ferro sanol damlayi hiç kullanmadi ilk 1 sene..hem kusuyordu hem cok pis kokuyordu..ama 1 yasindan sonra orta dereceli kansizlik cikinca doktoru ferrum surup verdi..c vitaminiyle daha iyi emilir dedigi içinde (tabi bide önceden kustugu için) hep meyvesine kariştirip veriyorum..sende bolbol dişlerini temizlemeye caliş..ilaci da benim söyledigim gibi kullan..zamanla gececektirinşaAllah sonuclarda biran önce güzel cikar a.s. bu arada okula baslamissin hayirli olsun yeni dönem canim a.s.
esencim ve tutkuncum sizede hayirli olsun kizlar yeni dönem a.s. Allah kolaylik versin a.s.
ay daha ne diyecektim unuttum..
Iyi Aksamlar,
Görüsmek üzere...
bu arada herkese merhaba!! yahu bu velet beni oturtmuyor bilgisayar başına ya!! zaten 2 gündür okulda başladı, ee bide ramazan olunca uğrayamadım bikaç zamandır.
canı ya hakkında ayırlısı olsun baktın zor geliyor,olmuyor bi daha düşünürsün okula gidene kadar falan ertelersin..
selam kizlar a.s.
pinarcim işe başlamişsin :) hayirli olsun canim ya..tez zamanda o kadinda giderde inşaAllah maaşinda güzelleşir :) kuzumada kiyamam sesini duymus aglamiş ya..akilli bidigim alişcak inşaAllah zamanla..
efemm bize gelince 2 gün annemde kaldim..ay bi iyi geldi ki sormayin :) dayimlarda orda okul tatil oldugundan beri..sabah namazina kadar caylar kahveler sohbetler harikaydi :) de işin komik tarafi 2 gecede serrosun 2de kalkip 5e kadar bizimle oturmasi oldu :))) 3-4 kere sallayip uyutuyordum ama gene hemen uyaniyordu cadi :))) ay bide keyifle duruyordu ki insan uyutmaya kiyamiyor :)))
ay güya ordan nete girerim diye benim minik laptopuda yanimda götürdüm ama hiç açamadan geri getirdim :)))
bu arada parfümüm geldi sonunda :) şişesine gicik oldum ama kokusu hoşmus gercekten :) bu sene pek bi parfüm hediye aldimdogumgünümde kuzenimde almişti..bende ramazandan önce almiştim 2 tane :) iyi oldu
2 gündür orucada basladim cok sukur..ay regl olunca hiç anlaşilmiyor ramazanin güzelliği :) halsizlik felan filan ama o iftar saatinin mutlulugu her şeye degiyor valla :) bitti bile yaa..son 6 gün kaldi
kiyafetlerden bahsedilmiş..ay üf bizde baslicaz..ama cok üşeniyorum ya..serra dogdugundan beri her mevsim basinda toplu alişveriş yapiyorum..bi daha zirnik almiyorum :))) ay bide bayramlik var..gecen kurbanda annem 2 etek dikmişti serrosa..birini hiç giydirmedim..daha dogrusu citcitlarini dikmedigim için giydirememiştim..cokta tatli bişi..onu giydireyim diyorum..isvec eteklerine benziyor..kareli..ay bakalim napcaz..az da kaldi..valla bende ne giyecegimi bilmiyorum..oy oyyy yani :S
ya bişey daha söyleyecektim ama unuttum..gelmiyor aklima :S neyse gelince söylerim :) hadi öptüm hepinizi kocamannnn a.s.
günaydınlar herkese hayırlı cumalar diliyorum
dün duru düşmüş kolidorda halı kaymış geldiğimde alnı morarmıştı çok üzüldüm kızlar Allah beterinden korusun yavrularımızı