2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

:)))) hülyacımm tamam tamamm affettim bir daha olmasın es geçme beni çok alınırım:))) canım şaka bir yanada olsun atlanmış olabilir önemli değil.tarif için teşekkürler

Canim Doruk'da bayagi birsey söylüyor. Hayvanlari falan taniyor, isimlerini söylüyor ya da seslerini taklit ediyor. Yalniz ördege "okka", cay'a da "det" diyerek, iki alakasiz kelime söylüyor ve degistirmemekte inat ediyor. Kafasina öyle kodlamis bir kere. Sarkilar söylemeye calisiyor ama ilk bir iki sözcük disinda gerisini getiremiyor. Bu aralar, "Mersinler, mersinler" diye tutturmus, cok hosuma gidiyor böyle mirildanmalari. Bunlarin disinda, babasini ayni benim cagirdigim gibi yüksek sesle "Memeeeeetttt" diye cagiriyor. Agac, araba, ev cicek, su, süt, mama, bardak, portakal, elma, armut, anahtar, makine, dolap, sise aklima ilk gelen sözcükler. Konustuklarimizin cogunu anliyor. Sordugum herseyin yerini gösteriyor. Anne gel, Hadi kalk, hadi gel, su icicem gibi basit cümleler kurabiliyor. Söylediklerimizi tekrarlamayi seviyor. Gecen cikolata istedi esim bir tane mesela. Doruk'da cikolatayi cok seviyor, hemen babasinin söyledigini tekrar etti yanima gelerek. "1 tane verir misin?" Ben aynen dumur oldum tabi. Öyle tatli söylediki, vermesem olmazdi. Diger konularda cektiriyor ama konusma konusunda sorunu yok.

Rica ederim canim. Sinitzel benim ilk ögrendigim yemek türü. Avusturya mutfagina ait ya, ilk gittigimde sürekli sinitzel yapiyordum okuldan eve döndügümde...

filiz canım ısrar ettiğin zaman değiştirmiyorlar.selinde sürekli topa bat diyor bende ısrar etmiyorum heralde öğrenir bigün aslını:))benimde en çok yülay kalk hadi demesi hoşuma gidiyor.

ohh sohbet koyulaşmış bizde iş arkadaşlarıyla sohbet ediyorduk şimdi kalktılar yanımdan

hülyacım filizcim birsencim nurtencim özlemcim ferdacım merhaba kızlar nasılsınız

filiz doruğu geçmiş olsun canım

eşim aradı akşam alışverişe gidecekmişiz çocuklar sıkıldı evde biraz gezdirelim dedi :))) sonra annemlerdeyiz cumartesiye kadar o günde arkadaşım gelecek yeni evime :))) birlikte iş çıkışı gideceğiz
evin eksikleri var onları alacağım
patronumda bu hafta erken döndü izmire

Ben çalışırsam bakıcı tutucaz cnm..bakalım nasıl olacak,ondan diyorumya sana çok şanslısın diye,,,

Sağol cnm geliyolar sonunda..

Demek koyu renk,hımm peki sağol cnm a.s.

kızlar kaçtım ben eşim geldi bekletmiyeyim görüşürüz.kuzumuda alıp gezelim accukkk öptüm hepinizi.banucumm öptüms eni ve prenseslerinide görüşürüz tatlım.

görüşürüz tülaycım bende öpüyorum eşine selamlar tatlım

kızlar iyi akşamlar herkese

özlemciğim teşekkür ederim cnm ...ferdacığım boyanır yaa .....

ayyy küçük sıralrı izleyemedim şimdi netten adam gbi bi yer bulamadım izlemek için
süper o zaman hemen gidip boyatmam lazım sağol cnm..
cnm çok geçmiş olsun yaa cidden o ne öyle..inşallah alerjiktir,ciddi bişey olmasındaaa...Allah korusun..her şerde bi hayır vardır cnmm olsun sende bigün geç git..Geç olsunda güç olmasın a.s.

Sağol cnm çok şükür geliyorlar annemler sonunda..
ayy cnm sağol ama ısrar etme elbet geçecekler bigün siz kendinizi çok yıpratıyosunuz...
bir de katı gıdaya emdiği için geçemiyor değil Dağhanda emiyor hiç ilgisi yok onlaa..emin ol..
Boya konusuna gelince sevindim valla,onu görsem soracaktım zaten ama yok piyasada..
çok sağol cnm arada dene derim bende tesadeüfi keşkefttim bi haftasonu deniyim dedim ve tuttu,Dağhanda karışımlardan pek hazetmiyor sanırımm..çok yediği söylenemez ama yeter bunada şükür..

sende kahvecilerdensin demek,sarı iyi diyen bi tek Gülşahcım varr..Aslında seninde dediğin gibi olgun gösteriyor ve ben sırf bu yüzden yaptırmıştım ilk yaptırdığımda,herkes yaşımı göstermediğimi çok küçük gösterdiğimi söylerdi ondan yaptırmıştım.ama sanırım artık yaşımı gösteriyorummm ( Dağhan sağolsunn :)
Yok be güzelim abartma bence elbet yiyeccek sonunda..yaşlanacak kadar dert edilirmi..??
cadı yaa neler yapıyomuş öylee zilli,gerçekten büyüdüler..insan inanamıyor..Geçmiş olsun cnm birazda patates püresi yap barii,Dağhanda diştenmi ne kabız gibi,hiç olmazdı aslında,şimdilik dert etmiyorum diştendir diyee..
sağol cnm sarı diyosun hımm?? ) aslında bende seviyorum ama dur bakalım..

Burcu bize küstü güzelim ondan gelmiyor artık,çıkardı hayatından bizi!!
Bengiyide bilmiyorum belki yoğundur..

Bu arada kardeşin memleketime gidiyor demek,iyidiriyi,kışı soğuktur biraz dikkat etsin..güle güle kavuşun...

Bende oğlum uynınca onu yedirdim, yemeğimi yaptım şimdide pilav yapmam lazım..Eltimin kızı geldi Dağhanla oynuyorlarr..Heralde bi ablası olsa çok süper olurmuş,iyisimi Dağhan büyümeden ikinciyi düşünmeyelim bizzz.:))

Menüde ;
şehriye çorbası
sebzeli sucuklu kuru fasülye,,,
tavuklu pilav ve salata var..

Fikir veriyim dedim...

Hadi ben gidip pilavımı yaapıyım kızlar görüşürüz... a.s.

Ay canım geçmiş olsun ya yazık kuzum gözü şişti demek. Nedir bu sineklerden çektiğimiz. Neyse Allah beterinden saklasın a.s.

Evet canım Defne bikaç güne alışacak eminim. Uyumludur kuzum a.s.

Aynen canım artık kendisi bırakana kadar yapacak bişey yok. Defne bu aralar gece 1 yada 2 kez uyanıyo çok şükür. Tabi yanımızda yattığı sürece. Yerine koyarsam anında dikiliyor :1no2:

Sağolasın canım. Valla özlemişim çalışmayı. Bide Defne benim annemde ya şimdi sanırım ondan da çok rahatım. Bakalım kayınvalideme geçince ve biz aralarda orda kalmak zorunda kalınca da aynı pozitiflikte olurum inşallah CADIARZU

Bizimkide çok zilli oldu bu aralar iyice. Nasıl cilveler yapıyor görmelisin yerimseniben

Aman canım dikkat edin valla düşmesin bi daha yavrum. Dene canım ya kaçma bundan sonra alışır akıllı kuzum benim a.s.

Afferin Doruk pşaya dillenmiş iyice a.s.

İyi akşamlar canım iyi gezmeler a.s.

Ben çalışırsam bakıcı tutucaz cnm..bakalım nasıl olacak,ondan diyorumya sana çok şanslısın diye,,,

Sağol cnm geliyolar sonunda..

Demek koyu renk,hımm peki sağol cnm a.s.

Bakıcı olsa emin ol Halit'te izin vermezdi kız insan kıyamaz ya :1no2:

kızlar kaçtım ben eşim geldi bekletmiyeyim görüşürüz.kuzumuda alıp gezelim accukkk öptüm hepinizi.banucumm öptüms eni ve prenseslerinide görüşürüz tatlım.

İyi akşamlar canım a.s.

Bende bir sürü yeni iş yaptım. 6'da çıkıp anneme gidicem. Halit alıcak bizi. Bi yere iftara davetliyiz. Yemek derdim yok heyyooo :lepi:

selam kızzzlar nasılsınız?ben iyiyim ama pc yi elime bile alamıyorum eve gel Türkiz yemek derdi derken bide annem alınca hemen kızıyor eşim de akşam vermiyor napcam bakalım
Bu arada geçmiş olsundileyen herkese teşekkürler dün alıntı yaptım hepsi gitti Türkiz daha doğrusu sildi resmen pc yi ele alıyorum oda hemen saldırıyor

hayırlı olsun canım inşalla istedeiğin gibi olur

çok sağol canım valla temizliğede giriştik bakalım daha bitmedi
canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum biz daha yeni atlattık biliyorsun
çok sağol tatlım benim
sağol canım.seninde doğum günün kutlu olsun tekrar
sağol canım çok teşekkürler
çok sağol canım sizde geziyormuşsunuz ana kız

Ben masayı toparlayayım. Yarın kendi masama geçicem. Bu akşam bilgisayarım kuruluyor. Akşamda eve geç giderim nete giremem artık. Yarın görüşürüz kızlar öptüm hepinizi ve kuzucuklarımı a.s.

valla inanırım yani .....bazen tamam diyorum takmıyacam ne zamann hazırsa ozaman yer diyorum ama olmuyor hele birde azcık uğraştığımda böğürmesi beni deli ediyor...
ama ben sulu yemekleri önce ekmekle verdim şimdi çatalla ezip yedirebiliyorum cnm...
birde pilav ı yoğurtla seviyor...makarna desen minik minik doğrayıp onuda yoğurtla veriyorum...mesela evde patates kızartması yemez ama burger king te 2-3 tane yiyiyor...ıslak olan şeyleri elinde kesinlikle yemiyor( meyve gibi ) ama salatalık verim biraz yiyip gerisini ısırıp ısırıp atıyor....

ayy cnm kıyamam senin bu kociş sopa istiyor galiba niye bırakmadı ki yaa zaten ne kaldı şurda ramazanın bitmesine ...

maşallah demek bizim pıtı pıtı konuşmayı çözüyor artık :))

Gazel de artık bir çok kelimeyi söylüyor baba gitti,teyze gel,deniz,bebek,düştü,kalk,ver, tamam ,leyla,eda,semoş :) buna benzer basit birçok kelimeyi söylüyor aklıma gelmeyen ...
cümle olarakta mesela gecen masada oturruyorduk ve birşey yaptı hatırlamıyorum tam eşime dedim ki bak naptı yaa oda bana aynen (zaten öyleydi) der gibi bir cümle kullandı kırıldık gülmekten tabi konuşma dilini tahmin etmişsinizdir :)

ve söylediğim kelimeleri tam olarak beceremesede tekrar ediyor...

taklit huyu cok var bir şeyi bir kere göstereyim onu hemen yapabiliyor
anneyi ne kadar seviyosun dediğimde kocaman kollarını açıyor...
yada herhangi biri napıyor kızım dediğim zaman o kişi ile aklında kalan ilk hareketi yapabiliyor mesela eski komşum sürekli telde konuşur selda napıyor kızım dediğimde elini kulağına dayıyor hemen :))))

ohh iyi şükür düzelsin kuzum ya sıkılmıştır sargılardan Şeniz

:)))) hülyacımm tamam tamamm affettim bir daha olmasın es geçme beni çok alınırım:))) canım şaka bir yanada olsun atlanmış olabilir önemli değil.tarif için teşekkürler

:kedi::kedi::kedi:tamam cnm mümkün değilll kaydirigubbakcemile3

mrb cnm çok şükür iyiyiz ..sizde yemeğe gidiyormuşsunuz afiyet olsunnnnnnnnn Şeniz

Bende bir sürü yeni iş yaptım. 6'da çıkıp anneme gidicem. Halit alıcak bizi. Bi yere iftara davetliyiz. Yemek derdim yok heyyooo :lepi:

sizede afiyet olsunnn cnm
bendemi kocişi kandırsamda son dk golu atsam dün akşam ki müthiş yemek e karşı kaydirigubbakcemile3

FERDAAAAAAAAA BENCEDE SARIIIII :lepi::lepi::lepi:

H.G CNM
malesef artıkk bu veletler pc lere el koydu akşama kadar pc açık ama bende uyutmadan bakamıyorum artıkk

facede var burda yok diyenlerede iletilsin bu yazıııı :dilcikar::dilcikar:
Not : Gülşah cadısına klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…