- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off kızlar ya eşim izin vermedi konser oayını popomu kırdım oturuyorum.. annemcagırdı ama onada gitmicem yemegim var onlar yensin bide beyazları attım makinaya, bi postada çarşaflar var bide kotlar falan eee arkadanda ütü geliyo :) bak işte gitmiş olsaydım iş falan olmayacaktı offf offff..
defnoş uyuyor cadım benim ya ne cabuk büyüyorlar bizimki daha cümle falan kuramıyor ama ne dersem terrarlıyor her güzel görünen cizgi film karakterli şeyler falan ayyy bak bebi,cici diyor sonra namaz kılan kimi görürse amin yapıyor tesbih cekerken elimden alıp oda amin diyerek cekiyor bayılıyorum..
ceneside hiç susmuyor hep bişiler mırıldanıyor bide suratını degişik şekillere sokuyor degişik gülümsemeler falan kopuyoruz ya.. sizde anlatsanıza neler yapıyor kuzular??
defne biraz ishal gibi yogurtlu pirinçli koyu bi çorba yaptım uyansada içse acıkıştır artık..
öpüyorum defne uyanınca fazla giremem dün eşim actı pcyi kıyamet koptu illaki onun kucagında duracakmış zaten harfller falan hep cıktı eksik yazı yazıyorum oyuzden ne yapcaz biliyorum..
Filizcim canım saol.hülya ya sormuştum ama cevap gelmedi teşekkür ederim sana:)
nurten canım saol ,iyiim sen nasılsın? Canımya ben değişik tarifler denemeyi seviyorum. şinitzelide ilk kez yapıcamda bakalım:)
Selam canım hoşgeldin a.s. Bi heves başladım bakalım hakkımızda hayırlısı. Ben Defne'de meme için huysuzluk yapar diyordum ama sağolsun çok uslu çıktı kızım. Sen çalışırsan kim bakacak Dağhan'a :uhm:
Ohhh hem kardeşin hem annenler geliyormuş gözün aydın. Bol bol hasret gidr. Bebişi de öp bizim için a.s.
Saç boyanır mı bilmiyorum ama ben koyu rengi sana daha çok yakıştırdım a.s
süper o zaman hemen gidip boyatmam lazım sağol cnm..özlemciğim teşekkür ederim cnm ...ferdacığım boyanır yaa .....
ayyy küçük sıralrı izleyemedim şimdi netten adam gbi bi yer bulamadım izlemek için
cnm çok geçmiş olsun yaa cidden o ne öyle..inşallah alerjiktir,ciddi bişey olmasındaaa...Allah korusun..her şerde bi hayır vardır cnmm olsun sende bigün geç git..Geç olsunda güç olmasın a.s.Selamlar Kizlar,
Sormayin aksilikler pesimizi birakmiyor bir türlü. Gece 23:00 gibi Doruk bir uyandi aglayarak, uyumak istiyor ama uyuyamiyor. Bir baktim cocugun sag gözü kapanmis resmen sismekten. Dehsete kapildim, esimde isten yeni gelmisti hemen acile gittik apar-topar. Iyi bir doktor bayan vardi, alerjik olabilir dedi sinek isirigina karsi. Gercekten, ne zaman sinek isirsa asiri reaksiyon gösteriyor vücudu. Neyse, gözde iltihap yok sanirim dedi ama kasidigi icin bakteri falan olabilir, fitil verdi bir tane ama kortizonluydu.
Zor bela koyabildim poposuna fitili. Sonra birde agzina Fenistil surup enjekte ettim, recete yazdi ve eve geldik. Sabahaca birazcik acildi gözleri, simdi ise daha iyi. Eczaneden damla aldik ama imkani yok koydurmuyor, sag gözünün alti ve üstü hala sis ve kizarik. Birde surup siparisi verdik, birazdan eve getirirler, gittigimizde yoktu. Neyseki önlemler alindi, iyilesecek insallah kuzumun gözü. Üzerimizde kara bulutlar dolasiyor, hayirlisi olsun insallah. Cumartesi yolculuk var diyordum ya, bizim acemi caylak takvime yanlis bakmis, bileti Pazar'a kesmis. Iyiki bileti kontrol ettim, yoksa Cumartesi günü bosu bosuna gara gidip dönecektik. Tepem atti, esimi yolladim yine, cünkü ben gitsem kesin tartisirdim. Birde yalan söylüyormus, ben demistim, Cumartesi pahali olur, Pazar'a keselim biletinizi diye...Külliyen yalan, tarihleri karistirmis ve bileti degistirmek istemiyor. Degistirse, komisyonununu alamayacak belki. Birde bu vatandas Türk, nerede bir hile hurda isi varsa maalesef altindan hep bizimkiler cikiyor. Neyse, 1 günümü yemis oldu anlayacaginiz...Her iste bir hayir vardir derler, bende Cumartesi alis-veris yaparim, annemlere birseyler alirim. Doruk'da biraz daha iyi olur diye avutuyorum kendimi.
Pinar'cigim, kiyamam Defnosuma ya. Kuzum demek ki, seni özlüyor. Ama Defne uyumlu, anlayisli bir cocuk. Eminim ki alisacak, durumu kabullenecektir bir süre sonra.
Tülay Sinitzel sormussun canim. Ben birkac cesit yapiyorum ama en genel tarif söyle. Yumurta sarisini birazcik sütle cirpiyorum. Cok ince dövülmüs dana ya da tavuk etini önce bu karisima, sonra da galete ununa batirip önceden kizdirilmis yagda, kizartiyorum. Ama kizartirken, ocagin ayarini kisiga aliyorum.
Özlem iki tane kuzuyla olmak nasil bir duygu. Zeynep nasil davraniyor kardesine canim? Merak ediyorum sizin evin hallerini...
Birsen icine sinen bir dogum günü kutlamissin, ne mutlu sana canim. Insan sevildigini ve degerli oldugunu hissettiginde, yasamla baglarini daha sIkI kuruyor.
Nurten nihayet geldin güzelim, insallah bozulmaz bir daha modemin.
Gülsah, ne güzel bir tesadüf, Kenan'la karsilasmissin. Bende cok begenirim kendisini oyuncu olarak. Yakisikliligina da diyecek yok. Esine de acayip bir gol atmissin bu arada, insallah rövansini almaya calismaz.opuyorumnanaktan
Hülya'cigim, bazen insanlar düsüncesiz davraniyorlar, sinir olmakta haklisin cidden. Neyseki esine güzel bir jest yapmissin bu vesileyle Gazel'i memeden kesmek icin, gögüslerini bantla yapistirmayi denesen. Simdi o senin onunla savastigini biliyor ya, güc gösterisi yapiyor cadi. Bence bir süre ilgilenme ama farkettirmeden azalttir emmelerini. En azindan gündüz unutsun, oyalansin bir seylerle. Insallah birakabilir kuzum.
Ferda'cigim, ne güzel cifte bayram yasayacakmissin. Insanin ailesine kavusmasi kadar güzel bir duygu yok, bende artik günleri sayiyorum.
ayy cnm sağol ama ısrar etme elbet geçecekler bigün siz kendinizi çok yıpratıyosunuz...ferdacım h.g cnm ...maşAllah daghan paşama kahvaltıya geçmiş bizim bücürükler hala 6 aylık bebek gibi yemeğe dvm napıcaz böyle bilmem nereye kadar gider valla şaşırdım her öğünde sinirlerim tepeme çıkıyor...
oruçluykende saç boyanırmış cnm banada tubiş söyledi...kaynak sağlam yani :))))
filizcim gercekten geldimi bütün aksilikler üst üste gelir ...cok geçmiş oldus doruk'a kuzum demekki agrısından uyuyamadı...şu elektrikli sinek ilaçlarından falan tak mutlaka bulunduğunuz odalara..biz baya faydasını gördük..inş bir an önce iyileşir kuzumun gözü (
evet dediğin gibi resmen direniyor memeyi bırakmamak için...bazen katı gıda yesin diye öğün saattini uzatıyorum acıktığı an memeye koşuyor vermediğim anda deli gibi ağlıyor...
bant olayıda gazel serumdandan sonra yara bantından cok korkuyordu elimde gördüğü an çığlık çığlığa ağlardı onu bile yapıştırdım cocuk ban fobisinden kurtuldu düşün yani :)))))))
pınarcım dediğin gibi bırakmayan bırakmıyor yaw sanırım 2,5 yaşa kadar gider bizim bu durum böyle (
aslında çok rahatsız değilim ememsinden ama sırf şu meme yüzünden gece cok sık uyanıyor ve katı gıdalarada bu yüzden gecemiyor ((
çok sağol cnm arada dene derim bende tesadeüfi keşkefttim bi haftasonu deniyim dedim ve tuttu,Dağhanda karışımlardan pek hazetmiyor sanırımm..çok yediği söylenemez ama yeter bunada şükür..herkese selam içten karşılamanız için sagolun canlar,,
banucum eviniz hayırlı olsun taşınmış ve yerleşmişsin cok sevindim inş. sizin için güzel bir başlangıç olur..
pınarcım ohh süper gidiyosun ben seni işin ilk günleri moral bozuklgu içinde geçirirsin diyordum ama maş. cok iyi idare ediyosun cok sevindim benimde canım çekti çalışacagım valla :)
hülyacım demek kocişini kandırdın hee cadı hatun :) misafir olayı fena olmuş insanlar ne düşüncesiz hakkaten arayıp heber verme zahmetinde bile bulunmuyorlar..
tülaycım nasılsın bakıyorum yine degişik tarifler peşindesin:) bende bugun şinitzel aldım ben sadece baharatlayıp kızartıyorum daha hafif oluyo sanki...
fedacım nasılsın özledik valla.. şu kahvaltı olayını okuyunca gözlerim acıldı bak sen oğluşuma ya maş. ben defneye 1 defa denedim yagda peynırlı yumurta,dom,zeytin bal,kaymak falan ekmegi az az sürüp vermeyi dnedim ama 2 saat oda bayıldı bende cok az yedi ve ekmegi agzında tuttu yutamadı cok geldi sanki az parcalarda koprsamda olmadı ve anlamıda kalmadı hem 1 yumurta yemedi hemde ögün peynirini yemmemiş oldu. corba kıvamında sulu istiyo biz tam gaz karışıma devam.. bide saç olayını sormuşsun 2side cok güzel yakışıyor sana teninin rengi röfleyede müsait ama seni oldugundan dha fazla olgun gösteriyor, bu saçla daha enerjiksin cicim bence bi süre daha kullan bunu derim.. bide oruçluyken içinde şüphe olursa boyama derim.. riske atma günler cok uzun zedelenmesin orucun..
özlemcim bebişlerin yanındalar sanırım hayırlı olsun allah uzun süre hastane yüzü göstermesin size inş. ben seni kaç defadır arıyorum ama tel. açmıyorsun eşimin nosundan arıyorum 532li. yrn yine denerim aklında olsun.
filizcim yolculuk varmış kazasız bealsız gider gelirsiniz inş. iyi düşün iyi olsun dorugada cok geçmiş olsun canım
Yok be güzelim abartma bence elbet yiyeccek sonunda..yaşlanacak kadar dert edilirmi..??Hülyacigim, biz meme olayindan kurtulduk ama kati gidalara gecebilmis degiliz hala. Tamam eline ekmek, bisküvit alip yiyiyor. Ama sulu yemek yemiyor icinde pütür oldugunda. Ya da meyve. Zamana biraktim ben, strese gire gire saclarima bir sürü ak düstü ya. Abartmiyorum, bu yemek krizi yüzünden ömrümden 2 yil rahat gitmistir:kedi:
cadı yaa neler yapıyomuş öylee zilli,gerçekten büyüdüler..insan inanamıyor..Geçmiş olsun cnm birazda patates püresi yap barii,Dağhanda diştenmi ne kabız gibi,hiç olmazdı aslında,şimdilik dert etmiyorum diştendir diyee..off kızlar ya eşim izin vermedi konser oayını popomu kırdım oturuyorum.. annemcagırdı ama onada gitmicem yemegim var onlar yensin bide beyazları attım makinaya, bi postada çarşaflar var bide kotlar falan eee arkadanda ütü geliyo :) bak işte gitmiş olsaydım iş falan olmayacaktı offf offff..
defnoş uyuyor cadım benim ya ne cabuk büyüyorlar bizimki daha cümle falan kuramıyor ama ne dersem terrarlıyor her güzel görünen cizgi film karakterli şeyler falan ayyy bak bebi,cici diyor sonra namaz kılan kimi görürse amin yapıyor tesbih cekerken elimden alıp oda amin diyerek cekiyor bayılıyorum..
ceneside hiç susmuyor hep bişiler mırıldanıyor bide suratını degişik şekillere sokuyor degişik gülümsemeler falan kopuyoruz ya.. sizde anlatsanıza neler yapıyor kuzular??
defne biraz ishal gibi yogurtlu pirinçli koyu bi çorba yaptım uyansada içse acıkıştır artık..
öpüyorum defne uyanınca fazla giremem dün eşim actı pcyi kıyamet koptu illaki onun kucagında duracakmış zaten harfller falan hep cıktı eksik yazı yazıyorum oyuzden ne yapcaz biliyorum..
sağol cnm sarı diyosun hımm?? ) aslında bende seviyorum ama dur bakalım..oyyy bayılmama az kaldı valla oruc degılde susuzluk baya sarstı bugun işlerde yogun anca gelebıldım
filizcim bana öle misilleme falan yapamaz kocam alırım ıfadesını hemen kaydirigubbakcemile3ama allah var cok yakısıklıydı aklinialirimsmilebıraz daha kılo almalı hulyaya katılıyorum ama polatlada bir tutulmaz bacım ya kenanııı ne dıyım sana zevk meselesı:roflol:
oruc bozmaz dıye bılıyorum bende boyayı
ferdacım benı her saat arıyabılırsın cekınme ölee evı bılıyosun gecerken falan ben geldım dıyebılırsın
duruyu sormussunuz saolsun kızlarr daha ıyı artık sargıyı kullanmıyorus, duru sökemeye calısırken daha cok acıtıyor canını ..çok şükür rahat oynatıyo kolunu :sm_cool:fakat her sanıye tepesındeyıs aman düşmesın omzunun ustune tekrar dıye,yınede kaş göz arasında devrılıyo sıpam...:dilcikar:
tülay ve pınar haklısınız kızlar sabah kaçmam ıle ılgılı bır ıkı gun denıyeyım bakalım cok aglıcak ama
ozlem gelmiş hoşgeldın canım nasıl gıdıyor mehmet'li hayat???
bızım yenı hamişler yok ortada burcu,bengııı ıkısıde ugramaz oldu
ferda ben sarı halını daha begenıyorum a.s.
Selamlar Kizlar,
Sormayin aksilikler pesimizi birakmiyor bir türlü. Gece 23:00 gibi Doruk bir uyandi aglayarak, uyumak istiyor ama uyuyamiyor. Bir baktim cocugun sag gözü kapanmis resmen sismekten. Dehsete kapildim, esimde isten yeni gelmisti hemen acile gittik apar-topar. Iyi bir doktor bayan vardi, alerjik olabilir dedi sinek isirigina karsi. Gercekten, ne zaman sinek isirsa asiri reaksiyon gösteriyor vücudu. Neyse, gözde iltihap yok sanirim dedi ama kasidigi icin bakteri falan olabilir, fitil verdi bir tane ama kortizonluydu.
Zor bela koyabildim poposuna fitili. Sonra birde agzina Fenistil surup enjekte ettim, recete yazdi ve eve geldik. Sabahaca birazcik acildi gözleri, simdi ise daha iyi. Eczaneden damla aldik ama imkani yok koydurmuyor, sag gözünün alti ve üstü hala sis ve kizarik. Birde surup siparisi verdik, birazdan eve getirirler, gittigimizde yoktu. Neyseki önlemler alindi, iyilesecek insallah kuzumun gözü. Üzerimizde kara bulutlar dolasiyor, hayirlisi olsun insallah. Cumartesi yolculuk var diyordum ya, bizim acemi caylak takvime yanlis bakmis, bileti Pazar'a kesmis. Iyiki bileti kontrol ettim, yoksa Cumartesi günü bosu bosuna gara gidip dönecektik. Tepem atti, esimi yolladim yine, cünkü ben gitsem kesin tartisirdim. Birde yalan söylüyormus, ben demistim, Cumartesi pahali olur, Pazar'a keselim biletinizi diye...Külliyen yalan, tarihleri karistirmis ve bileti degistirmek istemiyor. Degistirse, komisyonununu alamayacak belki. Birde bu vatandas Türk, nerede bir hile hurda isi varsa maalesef altindan hep bizimkiler cikiyor. Neyse, 1 günümü yemis oldu anlayacaginiz...Her iste bir hayir vardir derler, bende Cumartesi alis-veris yaparim, annemlere birseyler alirim. Doruk'da biraz daha iyi olur diye avutuyorum kendimi.
Pinar'cigim, kiyamam Defnosuma ya. Kuzum demek ki, seni özlüyor. Ama Defne uyumlu, anlayisli bir cocuk. Eminim ki alisacak, durumu kabullenecektir bir süre sonra.
Tülay Sinitzel sormussun canim. Ben birkac cesit yapiyorum ama en genel tarif söyle. Yumurta sarisini birazcik sütle cirpiyorum. Cok ince dövülmüs dana ya da tavuk etini önce bu karisima, sonra da galete ununa batirip önceden kizdirilmis yagda, kizartiyorum. Ama kizartirken, ocagin ayarini kisiga aliyorum.
Özlem iki tane kuzuyla olmak nasil bir duygu. Zeynep nasil davraniyor kardesine canim? Merak ediyorum sizin evin hallerini...
Birsen icine sinen bir dogum günü kutlamissin, ne mutlu sana canim. Insan sevildigini ve degerli oldugunu hissettiginde, yasamla baglarini daha sIkI kuruyor.
Nurten nihayet geldin güzelim, insallah bozulmaz bir daha modemin.
Gülsah, ne güzel bir tesadüf, Kenan'la karsilasmissin. Bende cok begenirim kendisini oyuncu olarak. Yakisikliligina da diyecek yok. Esine de acayip bir gol atmissin bu arada, insallah rövansini almaya calismaz.opuyorumnanaktan
Hülya'cigim, bazen insanlar düsüncesiz davraniyorlar, sinir olmakta haklisin cidden. Neyseki esine güzel bir jest yapmissin bu vesileyle Gazel'i memeden kesmek icin, gögüslerini bantla yapistirmayi denesen. Simdi o senin onunla savastigini biliyor ya, güc gösterisi yapiyor cadi. Bence bir süre ilgilenme ama farkettirmeden azalttir emmelerini. En azindan gündüz unutsun, oyalansin bir seylerle. Insallah birakabilir kuzum.
Ferda'cigim, ne güzel cifte bayram yasayacakmissin. Insanin ailesine kavusmasi kadar güzel bir duygu yok, bende artik günleri sayiyorum.
ferdacım h.g cnm ...maşAllah daghan paşama kahvaltıya geçmiş bizim bücürükler hala 6 aylık bebek gibi yemeğe dvm napıcaz böyle bilmem nereye kadar gider valla şaşırdım her öğünde sinirlerim tepeme çıkıyor...
oruçluykende saç boyanırmış cnm banada tubiş söyledi...kaynak sağlam yani :))))
filizcim gercekten geldimi bütün aksilikler üst üste gelir ...cok geçmiş oldus doruk'a kuzum demekki agrısından uyuyamadı...şu elektrikli sinek ilaçlarından falan tak mutlaka bulunduğunuz odalara..biz baya faydasını gördük..inş bir an önce iyileşir kuzumun gözü (
evet dediğin gibi resmen direniyor memeyi bırakmamak için...bazen katı gıda yesin diye öğün saattini uzatıyorum acıktığı an memeye koşuyor vermediğim anda deli gibi ağlıyor...
bant olayıda gazel serumdandan sonra yara bantından cok korkuyordu elimde gördüğü an çığlık çığlığa ağlardı onu bile yapıştırdım cocuk ban fobisinden kurtuldu düşün yani :)))))))
pınarcım dediğin gibi bırakmayan bırakmıyor yaw sanırım 2,5 yaşa kadar gider bizim bu durum böyle (
aslında çok rahatsız değilim ememsinden ama sırf şu meme yüzünden gece cok sık uyanıyor ve katı gıdalarada bu yüzden gecemiyor ((
herkese selam içten karşılamanız için sagolun canlar,,
banucum eviniz hayırlı olsun taşınmış ve yerleşmişsin cok sevindim inş. sizin için güzel bir başlangıç olur..
pınarcım ohh süper gidiyosun ben seni işin ilk günleri moral bozuklgu içinde geçirirsin diyordum ama maş. cok iyi idare ediyosun cok sevindim benimde canım çekti çalışacagım valla :)
hülyacım demek kocişini kandırdın hee cadı hatun :) misafir olayı fena olmuş insanlar ne düşüncesiz hakkaten arayıp heber verme zahmetinde bile bulunmuyorlar..
tülaycım nasılsın bakıyorum yine degişik tarifler peşindesin:) bende bugun şinitzel aldım ben sadece baharatlayıp kızartıyorum daha hafif oluyo sanki...
fedacım nasılsın özledik valla.. şu kahvaltı olayını okuyunca gözlerim acıldı bak sen oğluşuma ya maş. ben defneye 1 defa denedim yagda peynırlı yumurta,dom,zeytin bal,kaymak falan ekmegi az az sürüp vermeyi dnedim ama 2 saat oda bayıldı bende cok az yedi ve ekmegi agzında tuttu yutamadı cok geldi sanki az parcalarda koprsamda olmadı ve anlamıda kalmadı hem 1 yumurta yemedi hemde ögün peynirini yemmemiş oldu. corba kıvamında sulu istiyo biz tam gaz karışıma devam.. bide saç olayını sormuşsun 2side cok güzel yakışıyor sana teninin rengi röfleyede müsait ama seni oldugundan dha fazla olgun gösteriyor, bu saçla daha enerjiksin cicim bence bi süre daha kullan bunu derim.. bide oruçluyken içinde şüphe olursa boyama derim.. riske atma günler cok uzun zedelenmesin orucun..
özlemcim bebişlerin yanındalar sanırım hayırlı olsun allah uzun süre hastane yüzü göstermesin size inş. ben seni kaç defadır arıyorum ama tel. açmıyorsun eşimin nosundan arıyorum 532li. yrn yine denerim aklında olsun.
filizcim yolculuk varmış kazasız bealsız gider gelirsiniz inş. iyi düşün iyi olsun dorugada cok geçmiş olsun canım
off kızlar ya eşim izin vermedi konser oayını popomu kırdım oturuyorum.. annemcagırdı ama onada gitmicem yemegim var onlar yensin bide beyazları attım makinaya, bi postada çarşaflar var bide kotlar falan eee arkadanda ütü geliyo :) bak işte gitmiş olsaydım iş falan olmayacaktı offf offff..
oyyy bayılmama az kaldı valla oruc degılde susuzluk baya sarstı bugun işlerde yogun anca gelebıldım
filizcim bana öle misilleme falan yapamaz kocam alırım ıfadesını hemen kaydirigubbakcemile3ama allah var cok yakısıklıydı aklinialirimsmilebıraz daha kılo almalı hulyaya katılıyorum ama polatlada bir tutulmaz bacım ya kenanııı ne dıyım sana zevk meselesı:roflol:
ferdacım benı her saat arıyabılırsın cekınme ölee evı bılıyosun gecerken falan ben geldım dıyebılırsın
duruyu sormussunuz saolsun kızlarr daha ıyı artık sargıyı kullanmıyorus, duru sökemeye calısırken daha cok acıtıyor canını ..çok şükür rahat oynatıyo kolunu :sm_cool:fakat her sanıye tepesındeyıs aman düşmesın omzunun ustune tekrar dıye,yınede kaş göz arasında devrılıyo sıpam...:dilcikar:
tülay ve pınar haklısınız kızlar sabah kaçmam ıle ılgılı bır ıkı gun denıyeyım bakalım cok aglıcak ama
Canim Doruk'da bayagi birsey söylüyor. Hayvanlari falan taniyor, isimlerini söylüyor ya da seslerini taklit ediyor. Yalniz ördege "okka", cay'a da "det" diyerek, iki alakasiz kelime söylüyor ve degistirmemekte inat ediyor. Kafasina öyle kodlamis bir kere. Sarkilar söylemeye calisiyor ama ilk bir iki sözcük disinda gerisini getiremiyor. Bu aralar, "Mersinler, mersinler" diye tutturmus, cok hosuma gidiyor böyle mirildanmalari. Bunlarin disinda, babasini ayni benim cagirdigim gibi yüksek sesle "Memeeeeetttt" diye cagiriyor. Agac, araba, ev cicek, su, süt, mama, bardak, portakal, elma, armut, anahtar, makine, dolap, sise aklima ilk gelen sözcükler. Konustuklarimizin cogunu anliyor. Sordugum herseyin yerini gösteriyor. Anne gel, Hadi kalk, hadi gel, su icicem gibi basit cümleler kurabiliyor. Söylediklerimizi tekrarlamayi seviyor. Gecen cikolata istedi esim bir tane mesela. Doruk'da cikolatayi cok seviyor, hemen babasinin söyledigini tekrar etti yanima gelerek. "1 tane verir misin?" Ben aynen dumur oldum tabi. Öyle tatli söylediki, vermesem olmazdi. Diger konularda cektiriyor ama konusma konusunda sorunu yok.
Rica ederim canim. Sinitzel benim ilk ögrendigim yemek türü. Avusturya mutfagina ait ya, ilk gittigimde sürekli sinitzel yapiyordum okuldan eve döndügümde...
eşim aradı akşam alışverişe gidecekmişiz çocuklar sıkıldı evde biraz gezdirelim dedi :))) sonra annemlerdeyiz cumartesiye kadar o günde arkadaşım gelecek yeni evime :))) birlikte iş çıkışı gideceğiz
evin eksikleri var onları alacağım
patronumda bu hafta erken döndü izmire
Ben çalışırsam bakıcı tutucaz cnm..bakalım nasıl olacak,ondan diyorumya sana çok şanslısın diye,,,
Sağol cnm geliyolar sonunda..
Demek koyu renk,hımm peki sağol cnm a.s.
kızlar kaçtım ben eşim geldi bekletmiyeyim görüşürüz.kuzumuda alıp gezelim accukkk öptüm hepinizi.banucumm öptüms eni ve prenseslerinide görüşürüz tatlım.
hayırlı olsun canım inşalla istedeiğin gibi olurKızlar iyi geceler herkese a.s.
İftara misafirlerim vardı. Onları yolcu ettim. Size koştum hemen a.s.
Kaç günlerdir yine orda, burda, şurdayım. Eve geç gelip sabah erken çıktık hep. Dün Defne'nin hasta olduğu için kaç aydır olamayan zatürre aşısını yaptırdık nihayet. 300 gr almış nihayet 10975 olmuş. Boy 84 olmuş kuzumun a.s. Eli sürekli sağ kulağındaydı. Benim gittiğim KBB uzmanına götürdük. Kulağı kirlenmiş. Onu temizledi. Diğer kulağında da kir dipte olduğu için gliserin verdi. Halbuki hiçte kulak çubuğu falan kullanmam ama olmuş işte. Neyse Allah başka dert vermesin.
Cuma iş görüşmesine gitmiştim ya. Herşey iyi güzel ama benim istediğim ücreti 6 ay içerisinde vermeyi taahhüt ettiler. Kadının en yakın arkadaşı çalışıyormuş orda. Tabi kadın çık diyemiyor. Bi işe de yaramaz biriymiş. Kadın açık açık anlattı. Kompleksilidir, sen işe girince senin sigortacılığı ne kadar iyi bildiğini görünce dayanamaz ayrılır işten dedi. O zaman hemen istediğim ücreti vericek. Ama baktık ki kadın inat etti çıkmıyor, o zaman en geç şubat ayında vericek. Neyse bizde haftasonu düşündük Halit'le. Bugün aradım gelicem yarın dedim. Bakalım bi süre deneyeyim. İnşallah iyi gider herşey. Heyecanlıyım yani yarın 1,5 seneden sonra ilk iş günüm a.s.
Kayınvalidemin cumartesiye kadar mukabelesi var diye 3 gün annem bakıcak Defdoş'a. Sabah eşimle birlikte gidicez. Ben annemde 8'e kadar uyurum yine. 8:30 gibi çıksam 9'da iş yerinde olurum yakın çünkü. Akşamda Halit alır geçerken. Sonra da sabahları işe giderken Defne'yi götürücek kayınvalideme. Bende evden kendim gidicem işe.
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Yarın nasıl geçicek görücez. Girmeye çalışırım ordan. Şimdi yatayım sabah erkenciyim öptüm sizi kızlar a.s.
çok sağol canım valla temizliğede giriştik bakalım daha bitmedihakkında hayırlısı olsun pınarcıma.s.
türkizin iyilşmesine çok sevindim esra temizliğe de başlamışsın oh vallaa.s. dip köşe bana da lazım ama bayramdan sonraki bir hafta boşluğumda yapmayı planlıyorum bakalım inşallah yapabilirim
canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum biz daha yeni atlattık biliyorsunGünaydın kızlar herkes iyidir umarım. Pınar canım hayırlı olsun yeni işin.inşallah umduğun gibi güzel olur.ilk işinin güzle geçmesi dileklerimle.
Bize gelince selinin ateşi gece 2 ye kadar 38.6 civarındaydı ılak be zfalan derken düştü allaha ükütr bir dahada yükselmedi yükselmezde umarım ama ben 2 gündür uykusuzum yorgunum bugün bitermi bana acaba:)))
çok sağol tatlım benimGünaydınlar Kızlar,
Özleme çok sevindim Mehmedine kavuştu demek ne güzel bir haber.
Pınarımda işe başlıyomuş.Aradım cnm ama müsait değildin sanırım açmadın.
Türkizim ve Selinimde iyileşmiş ohh ne güzel haberlerle başladık bu sabah
sağol canım.seninde doğum günün kutlu olsun tekrargüne güzel başlamak bu olsa gerek kızlar gece yarısından bu yana doğumgünü tebriği alıyorum..zamanla insan daha çok bekliyor bunu çok iyi anladım.....
Eşim yok burada...geçen senede yoktu ama çok vasat bir doğumgünüydü.
şimdi iyi başladık bakalım......
Türkize ve seline çok geçmiş olsun canlar
özlem mehmeti almış süperrrrr
mhtp gitmişsin ama verme derim o sütü cnm
sağol canım çok teşekkürlertatlım alişe geçmiş olsun sen nasılsın evet herşeyde vardır bir hayır bitanem arabada olunca problem olmuyor dediğin gibi :)))))))) teşekkür ederim güzel dileklerin için
canım bayram temizliğinede başlamışsın ohh ne güzel bayramda misler gibi oturursunuz
pınarcım hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur herşey:)
canım bende verme riske atmaya değmez
günaydın tülaycım nasılsın geçmiş olsun kuzuma ya
sibelcim günaydın tatlım sanada
filizcim günaydın tatlım
çok sağol canım sizde geziyormuşsunuz ana kızherkeze selammm yağmurlar beni buraya atııı kaydirigubbakcemile3 kovamazsınız değil miii :kedi::kedi:
öncelikle özlemcimm cok geçmiş olsun mehmet paşama ama sanırım kavuştun minik meleğine ..ablamızda hastaymış onada acil şifalar dilerim..Allahım tekrar hastalık vermesin inşAllah..
tülaycım esracım sizinde kuzular hastaymış geçmiş olsun cokk ...
birsencim doğum günün kutlu olsun..alişede çokk geçmiş olsun...
pınarcım işe başlıyormuşsun hakkında hayırlısı olsuninşAllah ...
filicim yolculuk varmış iyi tatiller size umarım dorukla kolay gecer yolculuk...
tubiş rüyana koptumm yaaa...kaydirigubbakcemile3yanlız semra orda bile burak ı birilerine kakalamak için uğraşıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
banucum yeni eve taşınmışsın güle güle otur tatlım
gülhancım bora başladımı konuşmaya ?? maşAllah nerdeyse tez yapmışsın konuşma konusu üstüne :roflol::roflol:
nurancım bağa gidiyormuşsun keyifli saatler şekerim sana a.s.
siboş nurten esen sizler nasılsnız kızlar öpüyorum hepinizi...
umarım atladığım bişi yokturr :asigim::asigim:
hayırlı olsun canım inşalla istedeiğin gibi olur
Hülyacigim, biz meme olayindan kurtulduk ama kati gidalara gecebilmis degiliz hala. Tamam eline ekmek, bisküvit alip yiyiyor. Ama sulu yemek yemiyor icinde pütür oldugunda. Ya da meyve. Zamana biraktim ben, strese gire gire saclarima bir sürü ak düstü ya. Abartmiyorum, bu yemek krizi yüzünden ömrümden 2 yil rahat gitmistir:kedi:
oyyy bayılmama az kaldı valla oruc degılde susuzluk baya sarstı bugun işlerde yogun anca gelebıldım
:)))) hülyacımm tamam tamamm affettim bir daha olmasın es geçme beni çok alınırım:))) canım şaka bir yanada olsun atlanmış olabilir önemli değil.tarif için teşekkürler
ohh sohbet koyulaşmış bizde iş arkadaşlarıyla sohbet ediyorduk şimdi kalktılar yanımdan
hülyacım filizcim birsencim nurtencim özlemcim ferdacım merhaba kızlar nasılsınız
filiz doruğu geçmiş olsun canım
Bende bir sürü yeni iş yaptım. 6'da çıkıp anneme gidicem. Halit alıcak bizi. Bi yere iftara davetliyiz. Yemek derdim yok heyyooo :lepi:
selam kızzzlar nasılsınız?ben iyiyim ama pc yi elime bile alamıyorum eve gel Türkiz yemek derdi derken bide annem alınca hemen kızıyor eşim de akşam vermiyor napcam bakalım
Bu arada geçmiş olsundileyen herkese teşekkürler dün alıntı yaptım hepsi gitti Türkiz daha doğrusu sildi resmen pc yi ele alıyorum oda hemen saldırıyor