2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı dıleklerınız ıcın saolun kızlarr
allah beterınden sakınsın dıyorum artıkkk
köprücük kemıgı kırılmış cok sıddetlı bı duşme degıl ama omzunun ustune düşmüş tam..
bıde aksı gıbı dun hastanede ortapedı doktoru yoktu kalktık medıpole geldık orda bandajladılar ama ne fayda duru gevşettı bıle sımdı aradım doktora ulasamadımda sargılarını yenılemeye goturcem öğleden sonra
canı cok yanıyo bellıkı okadar huysuzlastıkı sureklı anne dıyo... işe gelmek zorunda olmak hepsınden kotu ya bunada şükür bı doktoruyla konusayımda ona gore yarın ızın alırım bende
zormuş anne olmak onu bı kere daha anladım allah beterınden korusun böle buyucekler tabııı

Çok çok geşmiş olsun Gülşahcım çok üzüldüm,görünmez kaza işte rabbim beterinden korusun..

Ohhh hamarat hatun hiç durmuyosun valla,helal olsun Halit'ede ne güzel yardım etmiş.

Aldım tarifini tatlım deneyeyim bakayım.Çok özendirdin valla.Bu arada tahinli içe ne koyuyorsun?

Geçmiş olsun Esracım,götürün bakalım ne diyecek?

Filizcim,kuzuların bu ara uyku ve yemek düzenleri altüst oldu sorma aynı sıkıntı bizdede var.Diğer konu içinde takip et derim.Önemli bişey olduğunu sanmıyorum.Belkide biberon deliklerinin akışı fazlada geliyor olabilir.

Günaydınlar Kızlar,

Dün akşam kocişte yok diye işe vurdum kendimi.Bide geç yattım o yüzden sahurada kalkamadım.Bi uyandım sabah 6 olmuş.İftardada bişey yememiştim.O yüzden cesaret edemedim tutmaya

Bu halsizlik ne olacak böyle bilmiyorum biranönce haftasonu gelsinde yatayım şöle.Pazarteside tatil olacak.İple çekiyorum resmen.

hadi sibelcimmm keyif günü yaklaşıyor.bende haftaya allah kısmet ederse izne ayrılıp evimde şöyle bir temizlik yapıcam.bide misafir alıcam epey onalrıda aradan çıkarayım.

Gunaydın Kızlar..

Gecmıse bakamıyorum.Gulsah cok cok gecmıs olsun kıyamam ya ıcım gıttı.Insallah duzelır hemen.Yarın ıcın de ıznı halledıp yanında olursan cok ıyı olur.Allah beterınden saklasın.Sana yazmak ıcın gırdım cıkıyorum hemen.

Semosssss ben kk dayım aksama ne yersınız bılmem artık.Hee elı boş gelme almam valla.

merhaba kızlar ben geldim......herkesde ramazan yorgunluğu telaşı var...
ben biraz daha iyiyim en azından nefes alarak uyudum ama öksürük bırakmadı gecede o yüzden alişi bıraktım gece kardeşimin odasında yattım....

bu sabahda ömerin mok senfonisi ile kalktım parke felan mok içindeydi...kalktım onu yıkadım...besledim...kahvaltı yaptım ayyy adetimde ful devam halsizlik yapıyor...

çocuklardan bahsedilmiş ben geç kaldım biraz ama..ali ömerde artık birkerede söylediğim şeyleri söylüyolar ama isterlerse...mesela baba diyorum aytuğ diyolar birsen diyorum anne diyorlar ...dedeleri gelince dede diyolar....ne istsem getiriyolar... ..kaka yapınca öğğöğğ diyolar....
ali tarzancada olsa öemri şikayet ediyor...acıkınca mama diyolar..tlf alınca alo diyolar...ama cümle kurma işi çok nadir...tv.izlemiyolar çizgi filimde animasyonlu olanlara bakıyolar...

ayyy yukarıdaki yazıyı kaç dakkika önce yazdım yaaa....biri var evi almak istiyor..pazarlık yapıyor 48 bin diyor yaa şaşırmış kendini ben 7seneye giriyorum 36,5 aldım 15 bin masraf ettim...
hiçmi karım olmadı..durumumu açık açık yazdım...o garibimde yazmış..yeni evliymiş..27 bin takılar tutuyor diyo...20 binde bireysel kredi diyo....siz ne yapardınız demiş..bende diyecektim daha bakımsız evler var onu al diye ama neyse dedim..bi yakınım evini gösterip yazlık almıştı....bende ona ailesinin evi varsa ipotek destekli 50 bine kadar kredi çekeceğini yada ailesinin onun için borç bulmasını söyledim...
ayyy evimi satacam derdime bak..nalet olsun içimdeki insan sevgisine hahahahaha

kuzum kıyamam ben cok gecmiş olsun yaaa

tamamdır canım attım dondurucuya zaten bugun yapcam inşallah

oyy kuzum yaa Allah beterinden saklasın
oh oh ohhhh
kocana maşallah nazar degmesin
iyi olmus bak sana yardım etmiş sende işleri bitirmişsin
bugunde annendesin abini gör için rahatlasın sana iyi gezmeler canım

aman aman valla su gözlemelere bayıldım hele tahinliyee
yaa onları yersem nolurum bennboshayallersmile
bende dün akşam sibel canı izledim bende onun hastasıyım töbe töbee cok güzel kadın beehhh

ayy utanarak sölütum hazır hamur doktor otkerin :kedi:

gecmiş olsun canım yaa doktora gitmesi sart kac gün oldu yavrum
aman bee cocukların hepsi iştahsız bide diş zamanı iyice iştahsız oluyorlar hanzade azıları cıkarırken anam agladı valla neyse kolay gecer inşallah

anam valla dua ediyorum Rabbim kabul etsin su mübarek günlerde ,
elinize agayınıza bulasmadan satsanızda evi nelerle ugrasıyorsunuz

bacım cocuklarda ya yürüme erken olurmus yada konusma seninkiler maşallah koşuyorlar benim kızada yürümeye yeni başladı ama cenesi kapanmıyorkafamçokkarıştı

oha ya pc ye bişiler oldu valla lıntılar yarım yarım geldi töbe töbe

selam hatunlar
sabah 8:30 da kalktım tabi kız uyanalı 1 saat olmustu babasıyla oynuyorlardı
kahvaltı faslı sonra banyo yaptırdım yogurt yedirdim oynadık uyuttum
şimdi arada uyurken mızırdanıyor bende anlamadım
bende ortalıgı topladım bi bulasıklar kaldı makinaya girecek
aksam yemegimde hazır
diyorum ki ütü yapam
ayy biri beni iteklesin ütü için yaaaa

dün akşamda süper bi iftar yaptık valla hazır yapmakta bir iyi ouyor kii
restoranta ezanla girdik yemekler süperdi olayı abarttım bende biraz
babamın kesesine bereket

ee aksam cok yeyince sahurda bile acıkmamısım valla :kedi:

benden bu kadar

çok güldüm yaa Allahta seni güldürsün:)))
afiyet oolsun şeker iyi yapmışsın a.s.

nurancığım duan için allah razı olsun cnm...

yaa esenciğim gördünmüüü sen derdimii

ayyyy çocuk msj atmış annem babam ikiside emekli inş.ikna edebilirse dediğiniz gibi kredi çekimi yapamaya çalışacağım demiş..

ayy bende dedi ikisi emekli ise emekli maaşları ile size kredi çeksinler diye haha

ayyyyyyy yazık yaa üzülüyorum böyle okuyunca ama bende acıncak haldeyim yaaa....
annemlerin burada evler çok pahalı 80 metre kare sıfr giriş kat evler 115 milyar yaaaaa
bodrum katları 90 100 bin

birsencim inşallah satılırya...sende gönlüne göre bulursun bir ev en kısa zamanda.

ayyy tülaycığım sağol...adamla kanka olduk resmen ailesi kardeşinide evlendirecekmiş
uygun bi ev bulursanız diyo 50 bine kadar çıkaracağım ayrıcada ailemden destek isteyeceğim diyor.

ayyyyyyyyyy eşim duysa bu konuşmları kızlar malımızla madara oluyoruz der

kızlar merhaba nasılsınız ben karmaşık duygular içerisindeyim ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum toki konutunu iade etmiştik ya dilekçemiz gelmiş banka sisteme girince iade edilemez devredilebilir diye bilgi gelmiş nisandan sonra alınan konutların iadesi olmuyormuş bizde iade edeceğiz diye bekliyorduk boşuna bir ay kira vermişiz
eşimle toki konutunun önünden geçerken burada yaşanmaz demiştik büyük konuşmuşuz demekki işyerime 20 dakika uzaklıkta eşimin işyerine 5 dakika sürüyor kafam çok karışık pazar günü taşınıyoruz inşallah alışabilirim annemlere uzak gideceğiz yer ama arabamız olduğu için sorun yok
kızlar inşallah hayırlısı olur eşimin arkadaşlarıda oradan ev aldı halamlarda palmiye konutları var orada oturuyorlar onlara aramızda beş dakika yanlız kalmayız ama yinede içimde burukluk var eşyaları toplamaya başladık mecburi bir gidiş bizimkisi iade edeceğiz diye buradanda ev bakıyorduk iyiki almamışız yoksa bütçemiz mahvolurdu

birsencim inşallah eviniz satılır gönlünüze göre versin Rabbim

tülaycım bebişim herzaman yanımda olduğun için sana sonsuz teşekkür ediyorum aramız 20 dakika arabayla herzaman bekliyorum kardeşim benim:)))))))))))))))))))9

nurancım afiyet olsun tatlım

gülşahcım çok geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korusun

sibelcim işleri bitirmişsin güle güle otur tatlım halsizlik bendede çok fazla hiç gücüm yok kolumu bile kaldırmaya

esracım türkize çok geçmiş olsun tatlım ateşi inşallah en kısa sürede düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…