Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam kimseden cevap yok neyse koydum dolaba inşallah bişi olmaz
ayy kuzum kıyamam çok uzuldumteyzeler merhaba
sandalyeden düşüp köprücük kemıgımı kırmışım sımdı evde yatıyorum annem cok uzgun arkadaslarıma dıkkat edın emı cok canım yandı
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
teyzeler merhaba
sandalyeden düşüp köprücük kemıgımı kırmışım sımdı evde yatıyorum annem cok uzgun arkadaslarıma dıkkat edın emı cok canım yandı
selam canlar
bizim nette bi problem vra giremiyorum şimdi birsenle konuştum merak etmiş sogolsun aradı..
şimdi annemdeyim taksi cagırdım eve gidecegim kutlay cok geç geliyo..
cok öptm sizleri ve kuzuları özledim ya iyi geceler..
günaydınlarrr çok fenayım 4 yıldır astım tedavisi görüyorum bir kere nefes darlığı yaşamadım ben
ve bu gece hiç uyuyamadım..nefes alamıyorum...ağzımdan nefes aldım hep....ama yook burnumun tek tarafı akıyor akmayan taraf ise yanıyor ....sabah 5 den beri ayaktayım eczaneler açılır açılmaz annemi yollayacağım bu taraz ataklar için ilacım varmış recetemde gördüm...
bide vicks alacağım en büyük ilacım o olsaydı burnum şıp diye akardı...sabah kaynar su ile banyo yaptım yok her yerim ağrıyor zor geçireceğim bu hastalığı anladım...bide artık ay sonu geldi mevsim geçisi yaşayacağız oda tetikliyor olabilir.....
ohh sefanız bol olsun sekerım bende gecen aksam sahurda eyup sultandaydım ınsan ramazanı orda daha cok hıssedıyor ..yaa kacırmısız ama meshur olucan ama seyremedıkkı...
gunaydın bacılarrropuyorumnanaktan
dun aksam bı gazla domateslerı bıberlerı soteledım kaldırdım buzlugaa ben bıle şaştım performansımaa valla saolsun gorumcemde cok yardımcı
sıze ne danısacam ankastre fırın kullanan varmı aranızda?ya ben şu su lekelerıne bı cozum bulamadım daha 3aylık ocak ama üstü sankı 4yıllık kullanılmış gıbı gecen gun gıttım ozel ankastre temızlıyıcısınden aldım dunya para verıp ama yok anam ne faydaa hıc memnun degılım eşime gerı verelım dedım oda almazlar dıyoo ne yapsamkıbilmiyorumkismile
Bu kadar gezersen ünlü olursun işte.Bızde görseydık keske yaa.Gundemde temızlık varmıs kolay gelsın bakalım.
Bıze gelınce cok sukur bora uzun aradan sonra sorunsuz gece gecırttı bıze kup gıbı uyumusuz valla.Dınc hıssedıyorum kendımı bu sbah.Yarın ıcın hazırlık yapıcam malum ağır toplar bende ıftara.Kızlar bebısler neler soyluyor yaa sankı Bora konusmayı gec yapıcak gıbı.Endıse edıyorum bazen.Butun gece konusmayla ılgılı seyler oğrendım.Mesela soyledığım herseyı tekrar etmıyor.Sızde durumlar nasıl.Baba,mama,meme,anane,alp,ve Ayla dıyor bırde cıcı ve dede.Normal mı sızce.Takıcak bırsey buldum yıne kendıme.Herşeyı el ısaretlerıyle ıstıyor bu aralar.
Hoşgeldin bacımm ya özlettin kendini aklımdan geçiyodu bugün seni aramak.Demek meşhur oldunuz tühh yayının tekrarıda yoktur varsa bi bakta bize link yollasana seyredelim [/B]
Günaydınlar Herkese,
Adetim bitti,bugün niyetlendim sonunda.Gerçi hastalığım halen geçmedi ama olsun baya vakit kaybettim Acayip halsizim ve uykum var.Biranönce akşam olsun istiyorummm.
Kızlar sizden fikir alayım diyorum.Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor,kocişe ne hediye alacağım şaştım kaldımm?
gülhancım takacak bir durum değil ne bekliyorsun çocuktan şakısın mı yani rahat bırak oğluşu:))
gülşah hanım sizi pek bir hamarat gördüm bravo vallaa ben daha domates yapmadım cuma pazardan alayımda halledeyim bende
birsencim gecmiş olsun canım al da ilacını rahat et güzelima.s.
günaydın kızlar dün geceden beri hiç uyumadım Türkiz dün sabah kalktığında hafif keyifsizdi annemi görnce keyfi geldi bizde gezmeye gittik bi baktım gezerken ateşi var apar topar eve geldik ilaç verdim tam düşüyor yine yükseliyor sabaha kadar hep böyle bende hiç uyumadım şimdi annem evine götürdü sen biraz yat dinlen dedi gözünü açamıyorsun dişleri çokıyor sanırım yada 1 gün önce kapının önünde oynadı rüzgar vardı sanırım çarptı ondan mahvoldum benimde boğazlarım şişmiş soğuk cola içmiştim zaten çocuklar hasta oldumu annelerde mutlaka hastalanır
özlem doğum yaptımı arayamadım onu teli varsa bana gönderirmisiniz arayıp konuşayım
Pıanr hanm geziyo yine arada rapor verip kaçıyoo ben böylesini görmedim anacım..Bravo valla..a.s.
Bize gelince pazartesi akşamı komşumu yemeğe aldım bende..eltimde geldi eşi didimde yalnız iş çıkışı uğruyor.Beyler maça gitti biz çay keyfi yaptık.Dünde atraksiyonlu bi gündü,boşverin geçti gitti,akşam yine eltim geldi yemekten sonra meydana gittik,yaa havalar ciddi serinlemiş üşüdüm desem inanırmısınız..Dağahanada mont giiydirdim yani siz düşünün..
Bugünde sabah 6.30 mesaisinden beri,bi kez uyuduk oğlumla.Şimdide ona makarna,karnıyarık ve yoğurt yedirdim.İki dk oyalanıyor.Fırsatttan istifade ayzıyorum yoksa imkanı yok izin vermez..
Dağhanın bütün azı dişleri atağa geçti hepsinin uçları çıktı çok zorlanıyor hala öksürüyorzorla ilaç içiriyoruz,hiç sevmiyor,bu arada bende hasta oldum,geniz akıntım var,hafif boğazlarımm acıyor..Orucum.Dün gecede kendime göre bi ilaç bulamadım evde emzirdiğim için hiçbiri olmuyor,bakaım ilerlerse doktora görünücem bende..
Şimdilik böyle kızlar..Unuttuğum yoktur umarım..Bütün arkadaşlarımı öpüyorum kocaman...
selam bacılar kac gundur yoktum yıne benım yardımcı kadın calışmıyor ramazanda calışmak zor gelmış hanımagaya benımde oruc ve ıkı cocukla canım cıkmak uzere
bugun burakı kayıvalıdeme nazıda gorumceme bırakıp kendı işyerımıze geldım işler yogun bu aralar eşimde cok sıkışmış gelırmısın dedı bende cocuklara bakan olursa gelırım dedım sagolsun bakııyorlar ama ıcım sıkılıyor resmen cok ozledım kuzularımı bıde ıkısıde ayrı ayrı yerdeler bu sefer dahada uzuluyorum sankı ozluycekler bırbırlerını gıbı gelıyor
acayıp canım sıkılıyor ya catlamak uzereyım bır saatlıgıne fırsat bulsamda carsıya atsam kendımı gulhancım goruyorum senı sende gel derdım ama gelemezsın farkındayım malum yarın akşam mısafırlerın var cok degerlı ınsanlar hazırlık yapıyosundur gercı menun cok basıt ama olsun yınede ısın vardır canım cok opuorum senı
merhaba kızlar nasılsınız
birsencim geçmiş olsun doktora gitsene ihmal etme canım ya
tülaycım kitaplarını güle güle oku :)))
pınarcım ohh tvyede çıkıyorsun :)))
özlemden haber var mı
selam kızlar şimdi kardeşim telefon actı dısarı cıkıyorlarmıs iftara sizde ge,n diye
ben pizza hamurunu yogurmustum posetle dolaba koyup yarın yapsam bişi olurmu???
anam kimseden cevap yok neyse koydum dolaba inşallah bişi olmaz
teyzeler merhaba
7 tane dişi vardı cnm şimdi 4 tane daha azı diş ucunu gösterdi,tam çıkmadılar ama ağrısı yetti şimdiden.canım gecmiş olsun hafif kırgınlık varmıs
daghanın kac dişi var şimdi canım??
burada kitap konusunda sölediklerine katılıyorum bizde hanzadeyle hayvanları ögreniyoruz maymunu görünce mamun diyo kediye pisipisi köpege vav
ve birde agız burun gibi organları ögretiyorum ilk bas yapmıyor anlamıyor gibi gelmişti 2 hafta gözü ögretmeye calısmıstım bi baktım sonra kendiliginden gözünü göstererek gö gö diyor demekki hafızaya kaydediyor
sabiha hanımın bi programda konusmasını duymustum 5 yasına kadar ne ögrenirse ögrenirmiş sonra ögrendiği ezbere giriyormus yani şimdiden iyi yetişmeleri lazım diye düşünüyorum
havalarda sogudu kendimize ve cocuklara dikkat etmemiz lazım
cnm aslında çokda özenere yapmadım ama çok güzel olmuştu gerçektende..Bende bu akşam tek başıma iftar yapıcam.Kociş arkadaşlarıyla iftara gidecekmiş.Pofff bende alt komşuma inerim onun kocasıda geç geliyor.
Semroşum olsun arada böyle özlem iyi oluyor.Kendinede vakit ayırmış oluyorsun.
Ferdacım sen bu gözlemeleri nasıl yapıyosun bi anlat bakalım?
ayy cnm benim çok geçmiş olsun ne olmuş benim kuzuma yaa.görüyomusun işte görünemz kaza diye buna denir..tühh çok üzüldüm,öp yerime...teyzeler merhaba
Ohh eşinle işleri halletmişsin ne güzel,arada haftaiçide oluyor galiba eşin Pınarcım süper valla..yardımcı sana ne güzel..İyi akşamlar bacılar a.s.
Dün akşam size yazdıktan 5 dk sonra uyandı bizim cadı. Huy etti bunu bu aralar. Uyuduktan yarım saat sonra uyanıp bir saat uyanık kalıyor. Sonra küt sızıyor yine. Neyse oynadık ettik, sonra uyusun diye emzirirken bende uyumuşum.
Sabah 10 gibi kalktık. Maraton başladı. Önce Defne hanımın kahvaltısını yaptırdık. Bir iki lokma ben bişeyler yedim. Arkasından nevresimleri değiştirdim. Çamaşırları çıkardım makinadan. Hiç temizlik yapacak havamda değildim ama eşim gaza getirdi. Ben evdeyken halledelim dedi.
Defdoş'u yanına alıp balkonları yıkadı. Çamaşırları astı. Bide toz aldı sağolsun. Bende evi süpürdüm, sildim, tuvaletimi, banyomu mis yaptım. Mutfak tezgahımı, fayansları, davlumbazımı çamaşır suyu ile sildim. Duşumu aldım. Kıçım yer gördüğünde saat 17:00'di valla. Biraz dinlendim. 18:30 gibi yemekleri yapmaya giriştim. İftar yaptık, mutfak toparladım. Yarım saat öncede Defdoş'u uyuttum. Size yazarken 3 kere uyandı. Emzirdim uyudu. Bi dalamadı kuzum.
Yarın da sabah erkenden eşim işe giderken anneme bırakıcak beni. Öğlen abimin görüşü var. Akşam gelirim eve.
Şimdi Küçük Sırlar'a takılayım azcık Defne uyanmazsa. Çok yoruldum valla bugün. Aslında aklımda kuruyan çamaşırları ütülemek var ama halim kalmadı valla. Öptüm sizi bacılar a.s.
Defdoş'um sesten uyanıormuş belli oldu. Yatak odasının camını sadece üstten açtım size yazdığımdan beri deliksiz uyuyor kuzum. Gece için yemeğim var. Bi tek makarna yapıcam onu da gece hallederim. Dizi bitsin de çantasını hazırlayayım. Sonra da cup yatağa a.s.
sağol cnmm a.s.Pınar nuran sibel Ferda çok teşekkür ediyorum.
Seher kolay gelsin sana sende iş başı yapmışsın sanırım
Dünür kız servismi yapıyon nerdesin
Nuran izza hamurunu nasıl yapıyorsun hamarat hatun
Pınar hızına yetişemiyorum abinle görüşçekmişsin canım bolca özlem giderin
Ferda mücveri bende severim canım gözlemede süper ne diyim afiyet olsun
sibel yalnızsın demek arada özlemekte lazım 1-2 saat olsa bile
hadi yaa tühh ne olduki acaba birden bire...ben geldim Türkizin ateş hat safhada hala bi inip bir çıkıyor anlamadım ya neden yarın dr nediycek bakalım
habire suya sokup çıkarıyorum yarında iş başı var çok kötü zaman oldu ya
Bigudi cim Gülahım canım çok geçmiş olsun ya nasıl oldu öyle ya inanamıyorum kıyamam nasıl keyfi falan yerindemi
ohhhh menü süper tülaycım
ferda valla haklısın dik durmam lazım iyiki hanzade varda onla ugrasırım
yaa bana iştahsızlık demeyin!! ( 15 gündür filan Kaan da öyle ki oğluşum artık çok güzel yemek yemeye başlamıştı. pütürlü taneli ayırt etmiyordu. ne olduysa oldu, en sevdiği şeyleri bile yemiyor! danoneyi bile ısrar ederek veriyorum düşünün artık! çorbalardan sadece yayla içiyor. cacık,süt filan. meyve suyuna,meyveye bile mırın kırın ediyor. karnı içine çöktü artık açlıktan. hemde reklam bile kar etmiyor artık. yemek istemedimi bitti!! zorla versem tükürüyor ki,zorla da vermek istemiyorum zaten. bekliyoruz bakalım. galiba oruç tutuyor bu zuzu da:))
hoşbuldum canım sağolasın:))
bu erkek milletine akıl sır ermiyor valla!! önceden bende herşeyi konuşalım, paylaşalım gerekirse kavga edelim rahatlayalım derdim. ama ne olursa olsun hep başa dönüyoruz. çözemiyoruz biz sorunları. ben kendimi haklı görüyorum,Özay kendini. öyle olunca artık konuşmak da istemiyorum valla. olmamış gibi davranıyorum bazen. ama hiç de içime sinmiyor. artık yavaş yavaş soğumaya başlıyorum gibi geldi.
ama belki de 2 aydır hep başkalarının yanında olduğumuz içindir. evimize geldik. biraz zaman tanıyalım diye düşünüyorum. (
sağol canım benim. zaten 1 haftam okul başlamadan. hergün bir odaya girsem tamamdır.
ayy canım,hayırlı uğurlu olur inşallah!
bana da fikir oldu. arasıra yazın da böyle kızlar, kitap alırken kararsız kalmayalım.
günaydınlarrr çok fenayım 4 yıldır astım tedavisi görüyorum bir kere nefes darlığı yaşamadım ben
ve bu gece hiç uyuyamadım..nefes alamıyorum...ağzımdan nefes aldım hep....ama yook burnumun tek tarafı akıyor akmayan taraf ise yanıyor ....sabah 5 den beri ayaktayım eczaneler açılır açılmaz annemi yollayacağım bu taraz ataklar için ilacım varmış recetemde gördüm...
bide vicks alacağım en büyük ilacım o olsaydı burnum şıp diye akardı...sabah kaynar su ile banyo yaptım yok her yerim ağrıyor zor geçireceğim bu hastalığı anladım...bide artık ay sonu geldi mevsim geçisi yaşayacağız oda tetikliyor olabilir.....
Bu kadar gezersen ünlü olursun işte.Bızde görseydık keske yaa.Gundemde temızlık varmıs kolay gelsın bakalım.
Merak ettık bacım nerelerdesınız.Hadı gec evınede özlem gıderelım dıyecem ama sen sararsı temızlık ıslerıne...
Hadı gözun aydın canım.Atlattın bıttı ıste.
Aman be bacım al hemen ılaclarını bı de dınle bızı ve dınlen azıcık.
Bıze gelınce cok sukur bora uzun aradan sonra sorunsuz gece gecırttı bıze kup gıbı uyumusuz valla.Dınc hıssedıyorum kendımı bu sbah.Yarın ıcın hazırlık yapıcam malum ağır toplar bende ıftara.Kızlar bebısler neler soyluyor yaa sankı Bora konusmayı gec yapıcak gıbı.Endıse edıyorum bazen.Butun gece konusmayla ılgılı seyler oğrendım.Mesela soyledığım herseyı tekrar etmıyor.Sızde durumlar nasıl.Baba,mama,meme,anane,alp,ve Ayla dıyor bırde cıcı ve dede.Normal mı sızce.Takıcak bırsey buldum yıne kendıme.Herşeyı el ısaretlerıyle ıstıyor bu aralar.
Günaydınlar Herkese,
Adetim bitti,bugün niyetlendim sonunda.Gerçi hastalığım halen geçmedi ama olsun baya vakit kaybettim Acayip halsizim ve uykum var.Biranönce akşam olsun istiyorummm.
Kızlar sizden fikir alayım diyorum.Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor,kocişe ne hediye alacağım şaştım kaldımm?
günaydın kızlar dün geceden beri hiç uyumadım Türkiz dün sabah kalktığında hafif keyifsizdi annemi görnce keyfi geldi bizde gezmeye gittik bi baktım gezerken ateşi var apar topar eve geldik ilaç verdim tam düşüyor yine yükseliyor sabaha kadar hep böyle bende hiç uyumadım şimdi annem evine götürdü sen biraz yat dinlen dedi gözünü açamıyorsun dişleri çokıyor sanırım yada 1 gün önce kapının önünde oynadı rüzgar vardı sanırım çarptı ondan mahvoldum benimde boğazlarım şişmiş soğuk cola içmiştim zaten çocuklar hasta oldumu annelerde mutlaka hastalanır
özlem doğum yaptımı arayamadım onu teli varsa bana gönderirmisiniz arayıp konuşayım
selam bacılar kac gundur yoktum yıne benım yardımcı kadın calışmıyor ramazanda calışmak zor gelmış hanımagaya benımde oruc ve ıkı cocukla canım cıkmak uzere
bugun burakı kayıvalıdeme nazıda gorumceme bırakıp kendı işyerımıze geldım işler yogun bu aralar eşimde cok sıkışmış gelırmısın dedı bende cocuklara bakan olursa gelırım dedım sagolsun bakııyorlar ama ıcım sıkılıyor resmen cok ozledım kuzularımı bıde ıkısıde ayrı ayrı yerdeler bu sefer dahada uzuluyorum sankı ozluycekler bırbırlerını gıbı gelıyor
acayıp canım sıkılıyor ya catlamak uzereyım bır saatlıgıne fırsat bulsamda carsıya atsam kendımı gulhancım goruyorum senı sende gel derdım ama gelemezsın farkındayım malum yarın akşam mısafırlerın var cok degerlı ınsanlar hazırlık yapıyosundur gercı menun cok basıt ama olsun yınede ısın vardır canım cok opuorum senı
teyzeler merhaba
İyi akşamlar bacılar a.s.
Dün akşam size yazdıktan 5 dk sonra uyandı bizim cadı. Huy etti bunu bu aralar. Uyuduktan yarım saat sonra uyanıp bir saat uyanık kalıyor. Sonra küt sızıyor yine. Neyse oynadık ettik, sonra uyusun diye emzirirken bende uyumuşum.
Sabah 10 gibi kalktık. Maraton başladı. Önce Defne hanımın kahvaltısını yaptırdık. Bir iki lokma ben bişeyler yedim. Arkasından nevresimleri değiştirdim. Çamaşırları çıkardım makinadan. Hiç temizlik yapacak havamda değildim ama eşim gaza getirdi. Ben evdeyken halledelim dedi.
Defdoş'u yanına alıp balkonları yıkadı. Çamaşırları astı. Bide toz aldı sağolsun. Bende evi süpürdüm, sildim, tuvaletimi, banyomu mis yaptım. Mutfak tezgahımı, fayansları, davlumbazımı çamaşır suyu ile sildim. Duşumu aldım. Kıçım yer gördüğünde saat 17:00'di valla. Biraz dinlendim. 18:30 gibi yemekleri yapmaya giriştim. İftar yaptık, mutfak toparladım. Yarım saat öncede Defdoş'u uyuttum. Size yazarken 3 kere uyandı. Emzirdim uyudu. Bi dalamadı kuzum.
Yarın da sabah erkenden eşim işe giderken anneme bırakıcak beni. Öğlen abimin görüşü var. Akşam gelirim eve.
Şimdi Küçük Sırlar'a takılayım azcık Defne uyanmazsa. Çok yoruldum valla bugün. Aslında aklımda kuruyan çamaşırları ütülemek var ama halim kalmadı valla. Öptüm sizi bacılar a.s.
Selam Kızlar a.s.
Eşim gelince hemen yufkacıya gönderdim Dağhanla,alıp geldiler hemen giriştim o mücveri kızarttı bende gözlemeleri yaptım,bide çay demledim ayy süperdi özendirmek gibi olmasında :)) cokacimcoook
Tabi sağolsun benim cnm oğlum 4 de uyandığı için 5-6 uykusunu uyuyamayınca yemek saati coştu,biraz çorbayla,gözleme yedirdik onada.Ama sebepsiz ağlaması bitmedi gerçi uykusuzluktan olduğunu biliyodukda saati geçti diye fena oldu,hemen duş aldırdım,muhallebisini yaptım,göğüslerime saldırıp duruyodu,neyseki yedirip uyuttum.Artık şu emzirme işi beni fazlasıyla sıkmaya başladı.Ramazandan dolayı sanırım fazla sütümde yok Dağhanda dişden dolayı emmek izstiyor sürekli çatışı duruyoruz.Emerken uyucaktı biliyorum,sonra zırt bırt uyanırdı neyseki yedirebildim.
Bizde kocişle yeşil çayımızı yudumluyoruz.Levent yüksel şarkıları eşliğinde..o da rapor yazıyor gerçi..Amann şu bilgisayarlar çıktı özel hayatta bitti anacım...kaydirigubbakcemile3
Veee aşkımm çıktı işte yaa Yıldız Tilbe!!Bu kadına hayranım ben yaa..Hadi ben kaçtım....
İyi geceler,sizde dinleyin kızlarrrrr..
saol canıma.s.
ayy kuzum kıyamam çok uzuldum
çook gecmiş olsun
saol bırsencım sesını duymak dun aksam cok ıyı geldı gercektena.s.gülşahcığımm çok geçmiş olsun tekrardan
saol canım allah beterınden sakınsın tum kuuzlarımızıa.s.canım benim ya çok ama çok geçmiş olsun kaza geliyorum demiyor maalesef çok üzüldüm ...şeker şeyin yüzünde gülücükler var hala Allah yüzünden gülücüğünü eksik etmesin şirinlik zemuszemus3
Kendine iyi bak kuzum arada uğra ya özledik valla seni ve Defne'mizi a.s.
Ay bacım çok geçmiş olsun ya al ilacını mutlaka. Canım ya dikkat et kendine dinlen mutlaka a.s.
Aynen canım ya o kalabalık, o caminin , türbenin huzuru yetiyor insana. Kız yok meşhur olamadım bu akşam kısmetse kaydirigubbakcemile3
Benim ankastre ama cam olanlarından bacım. Markası Bosh. Servisinden özel bi temizleyicisini aldım iyi oldu. Sende hangi markaysa servisine sor mutlaka a.s.
Sağolasın canım bu akşam göstericeklermiş bakalım :uhm: Hallettim temizliğimi de çok şükür a.s.
Kızlar yazmışlar gerçi takma kafana bacım. Defdoş'ta anne, baba, gel, git, tak, koy, amca , hala, mama, anane, dede ,yat gibi genel şeyleri söylüyor. Ama geçenlerde hadi gidelim dedi bana resmen şok oldum. Tuttu elimden kapıya götürüp hadi gidelim dedi. Yavaş yavaş cümlelere geçecekler heralde artık a.s.
Sağolasın bacım bende özlüyorum sizi ama kayınvalidemlerde olunca ordaki pc gıcık bende gircek vakit bulamıyorum. Dün akşam Feshane'yi göstermişler. Bu gecede Eyüp Sultan'ı göstericeklermiş bakalım :uhm:
Ay ne sinir şu hediye alma işi ya. Bende bu sene ne alsam ne alsam diye diye bişey almadan geçirdim valla kaydirigubbakcemile3
Bacım nerelerdesin ya özlemedin mi bizi a.s.
Geçmiş olsun canım ya inşallah daha iyidir kuzum şimdi a.s.
Anam napim Defdoş'la gezilmiyor akşamları. Kayınvalideme bırakınca uyumuş oluyor o saate. Bizde orda kalıyoruz mecbur a.s.
Geçmiş olsun ikinize de bacım dikkat edin havalar bi alem oldu a.s.
Selam bacım a.s. Oyyy kıyamam zor oldu dimi bırakmak. Ama bak keyfileri yerindeymiş için rahat olsun a.s.
Senin yardımcı da alem he. Canın isteyince gel istemeyince gelme klava:
Sağolasın canım bu akşam çıkarım belki ay olay oldu ahaha kaydirigubbalcemile3
Gerçi Semra'da yazmış ama bencede dondurucuya at canım bişeycik olmaz a.s.
Ah kuzum kıyamam sana güler yüzlü kızım benim. Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm yavruşuma tez vakitte düzelir inşallah a.s.
7 tane dişi vardı cnm şimdi 4 tane daha azı diş ucunu gösterdi,tam çıkmadılar ama ağrısı yetti şimdiden.
Evet cnm bende bütün uzuvlarını öğrettim,sorunca hepsini gösteriyo..
cnm aslında çokda özenere yapmadım ama çok güzel olmuştu gerçektende..
İlk önce sosis kaşar,patates soğan,ve tahinli iç hazırladım,
bi tane yufkayı masanın üzerine serdim az bişey margarin sürdüm tam ortasına harcı kare gibi koyup iki yanlardan sonrada uçlarından kapattım kare şekli oluştu yani,sonra yağsız tavada kızarttım pişen tarafına sıcakken margarin sürdüm süper oldu.Bide mücver yapmıştım çayımıda demledim,hernekadar Dağhan iki bardaktan fazla içirmediysede..
ayy cnm benim çok geçmiş olsun ne olmuş benim kuzuma yaa.görüyomusun işte görünemz kaza diye buna denir..tühh çok üzüldüm,öp yerime...
Ohh eşinle işleri halletmişsin ne güzel,arada haftaiçide oluyor galiba eşin Pınarcım süper valla..yardımcı sana ne güzel..
Defnede uyumuş sende uyumuşsundur kesin şu anda,
Yarın yine gezmen hazır desene,neyse hadi abini görecekmişsin,sevindim cnm..
Hay bunların sesine ne diyim ben kocaman oldular hala sese duyarlılar yaa anlamadım,bizimkide öyle..Kız bidahakine keskin bıçak'ı izle bakıyım hııı neymiş küçük sırlar...klava:
ben geldim Türkizin ateş hat safhada hala bi inip bir çıkıyor anlamadım ya neden yarın dr nediycek bakalım
habire suya sokup çıkarıyorum yarında iş başı var çok kötü zaman oldu ya
Bigudi cim Gülahım canım çok geçmiş olsun ya nasıl oldu öyle ya inanamıyorum kıyamam nasıl keyfi falan yerindemi