2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam bacılar kac gundur yoktum yıne benım yardımcı kadın calışmıyor ramazanda calışmak zor gelmış hanımagaya benımde oruc ve ıkı cocukla canım cıkmak uzere

bugun burakı kayıvalıdeme nazıda gorumceme bırakıp kendı işyerımıze geldım işler yogun bu aralar eşimde cok sıkışmış gelırmısın dedı bende cocuklara bakan olursa gelırım dedım sagolsun bakııyorlar ama ıcım sıkılıyor resmen cok ozledım kuzularımı bıde ıkısıde ayrı ayrı yerdeler bu sefer dahada uzuluyorum sankı ozluycekler bırbırlerını gıbı gelıyor
acayıp canım sıkılıyor ya catlamak uzereyım bır saatlıgıne fırsat bulsamda carsıya atsam kendımı gulhancım goruyorum senı sende gel derdım ama gelemezsın farkındayım malum yarın akşam mısafırlerın var cok degerlı ınsanlar hazırlık yapıyosundur gercı menun cok basıt ama olsun yınede ısın vardır canım cok opuorum senı

merhaba kızlar nasılsınız

birsencim geçmiş olsun doktora gitsene ihmal etme canım ya

tülaycım kitaplarını güle güle oku :)))

pınarcım ohh tvyede çıkıyorsun :)))

özlemden haber var mı

cnm evine hoş gelmişsin..

kolay gelsin cnm,desene yarın eğlence var.ohh bizim yerimizede eğlenin,çocukların keyfi yerindedir sıkma canını bence..senin yardımcıda bi hoşmuş cidden..

Neyse herkesin işi var sanırım,bende kalkıp yemeğimi yapıyım...

mücver yapıcam şimdi,akşamüstüde kaşarlı sosisli,ve tahinli gözleme yapıcam.

Hadi kaçtım ben öptüm sizi...

cnm evine hoş gelmişsin..

kolay gelsin cnm,desene yarın eğlence var.ohh bizim yerimizede eğlenin,çocukların keyfi yerindedir sıkma canını bence..senin yardımcıda bi hoşmuş cidden..

cok sagol canım
benım yardımcı ayrı bır vaka zaten cok yüz verdık şımardı oglum cok sevıyor onu o yuzden degıstıremıyorum cunku burak asabi bır cocuk herkesı sevmıyor bu kadınıda cok sevıyor duruyor onunla o yuzden mecbur kalıyorum bende nazını cekmeye

cocuklarıda arıyorum devamlı suanlık ıyıymışler ıcım rahatladı bıraz/B]

Kızlar sut sağma makınası olan varsa bana bıldırebılırmı özlemın ıhtıyacı var burdan temın edemedık.

tutkun canım geçmiş olsun.özlem doğum yaptı.numarası sibelde falan vardı birsen dede.
sağol canım benim.onlar inşallah görür atarlar telini

canım yarın dr a götürcem gerçekten hala düşmedi ateşi bi yükseliyor bi çıkıyor şimdi soğuk algınlığı ilacı vercem kesin üşüttü ya ceriyanda kaldı o gün ben anladım ama bırakmadı kızları götürürken bile tüm apartman inledi yarına bekliycem yada babası gelsin akşam götürelim evde geziyor oynuyor ateşine bakmasan sanki bişeyi yok sadece baygın bakıyor biraz önce anneme gittim bi baktım yine 38.5 hemen bi Dolven verdim 36 ya düştü yatmıyorda iyileşsin anlamıyorki daha valla napcam anlamadım bi şu şurubuda deneyim yoksa akam dr dayız geçer dedim ama geçmedi
şu kitaplara bi bakın sonra bize bilgi verinki hangini alalım bizde merak ettim bu arada iyi olmuş almanızda
Doğru duymuşsun Gülhan'cım 3 buçuk kilo oldu giden bu bir hafta hasta olduğum için sadece dikkat ettim o yüzden 300 gr anca vermişim.

Ama birkaç gün sonra toparlanınca tam gaz devam edicem
maşallah maşallah canım
valla ben anlamadım ne olduğunu teşhisi koyamadım bu gidişle dr koyacak
Allah Allah ya ne keyifçi öyle bence sen yeni bi bakıcı bul derim seni yarı yolda bırakacaksa böyle olurmu?Akşam benim dünürdesiniz demek afiyet olsun bKALIM
Gülhan canım dünürüm Bora daha çok küçük bu kadar dert edilcek bişey deil bizim komşunun oğlu 4 yaşınd a sadece Türkiz diyor sapasağlam akıllı da çocuk annesi Anaokulu öğretmeni benim miniklerdende var diyor yeni konuşan dr da götürmüş olabilir demiş konuşur bak sonra susturamazsın.
Misafirlerinde var kolay gelsin hadi neler yaptın?
bende yarın işbaşı yapıyorum saat 1 de toplantımız var yeni mdr kaça kadar tutarki iftarı orda açmayalımda sabah da Türkizi dr a götürecem geçse bile bi tahlil yapılsın ne olur ne olmaz şimdi etli nohut pilav yaıyorum akşama turşu ve salata yapıcam isteyen istediğini yesin susarım korkusu oluyor ya turşuda dünden çorbamda var öptüm herkesi malum kızım hasta herkese cvp yazamadım

bu arada sözde bugün kuaföre gidip saçlarımı boyatıp bi temizlik yapacaktım hepsi kaldı yarın okulda orman gibi olucam bizde ilk gün herkes süslü gelir bunalım yarın beni bekliyor
dün kendime 3 pantalon 2 gömlek aldım giymiycem yarın eskiilerden giyeyimde paspal gideyim nazar değer sonra dimi ya

boşver sende farklı ol olmazmı? )

canım gecmiş olsun hafif kırgınlık varmıs
daghanın kac dişi var şimdi canım??
burada kitap konusunda sölediklerine katılıyorum bizde hanzadeyle hayvanları ögreniyoruz maymunu görünce mamun diyo kediye pisipisi köpege vav
ve birde agız burun gibi organları ögretiyorum ilk bas yapmıyor anlamıyor gibi gelmişti 2 hafta gözü ögretmeye calısmıstım bi baktım sonra kendiliginden gözünü göstererek gö gö diyor demekki hafızaya kaydediyor
sabiha hanımın bi programda konusmasını duymustum 5 yasına kadar ne ögrenirse ögrenirmiş sonra ögrendiği ezbere giriyormus yani şimdiden iyi yetişmeleri lazım diye düşünüyorum

havalarda sogudu kendimize ve cocuklara dikkat etmemiz lazım

nurran canım bu 5 yaşına kadar olan süreç en hızlı öğrendikleri zaman inşallh akıllı uslu çocuklar olurda ileride güzel mesleklerde yerlerde olur kuzularımız

ewet tutkuncum katılıyorum sanada

bende hanzadeyi uyuttum
yemek düşündüm
dünden bamya corbam var pizza yapcam patates kızartcam

ayy saat 3 gibi koltukta içim gecmiş bi acıyla uyandım baktımki benim kızın parmagı gözümde öldürüyor ya 5 dakka kestiremedim ama hanım şimdi uyuyor aman neyse kulakları cınlarda uyanır şimdi

Bende bu akşam tek başıma iftar yapıcam.Kociş arkadaşlarıyla iftara gidecekmiş.Pofff bende alt komşuma inerim onun kocasıda geç geliyor.

Semroşum olsun arada böyle özlem iyi oluyor.Kendinede vakit ayırmış oluyorsun.

Ferdacım sen bu gözlemeleri nasıl yapıyosun bi anlat bakalım?

selam kızlar şimdi kardeşim telefon actı dısarı cıkıyorlarmıs iftara sizde ge,n diye
ben pizza hamurunu yogurmustum posetle dolaba koyup yarın yapsam bişi olurmu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…