cnm evine hoş gelmişsin..günaydınlar!! sonunda evimdeyim:)) pazar sabah sahurla çıktık yola. 10 gibi vardık evimize. evim temizdi zaten, gelmeden birgün önce bakıcı teyzemiz gelip temizlemişti. geldiğimiz gün iftara da karşı komşum çağırdı. biz de alışverişimiz yaptık ve dinlendik. dün de dolap içlerine başladım ki, iftara misafir kabul etmiş Özay. herşeyi yatak odasına yığdım dooğru mutfağa!! iftar geldiğinde yeni bitirmiştim işleri valla. yedik içtik oturduk derken,onlar kalktı,ben yatağa!! sabahta Özay almış Melih Kaan'ı, kahvaltısını filan yaptırmış. 10 buçuğa kadar uyudum,dinlendim. şimdi geri dönecem iş başına.
evimi de çok özlemişim valla,her köşesi burnumda tütüyordu zaten. tek sıkıntımız Kaan erkenden kalkınca ilgilenecek kimsemiz kalmadı, mecbur birimizi kalkıyoruz:) Kaan'da çok özlemiş odasını oyuncaklarını! 2 gündür odasından bişey buluyor, seviniyor hemen alıp babasına koşuyor,beraber oynuyorlar:))
şimdi işlere dönmem lazım valla yoksa 1 hafta da bitiremem,daha valizler duruyor oyy :)) öptüm hepinizi!!
selam bacılar kac gundur yoktum yıne benım yardımcı kadın calışmıyor ramazanda calışmak zor gelmış hanımagaya benımde oruc ve ıkı cocukla canım cıkmak uzere
bugun burakı kayıvalıdeme nazıda gorumceme bırakıp kendı işyerımıze geldım işler yogun bu aralar eşimde cok sıkışmış gelırmısın dedı bende cocuklara bakan olursa gelırım dedım sagolsun bakııyorlar ama ıcım sıkılıyor resmen cok ozledım kuzularımı bıde ıkısıde ayrı ayrı yerdeler bu sefer dahada uzuluyorum sankı ozluycekler bırbırlerını gıbı gelıyor
acayıp canım sıkılıyor ya catlamak uzereyım bır saatlıgıne fırsat bulsamda carsıya atsam kendımı gulhancım goruyorum senı sende gel derdım ama gelemezsın farkındayım malum yarın akşam mısafırlerın var cok degerlı ınsanlar hazırlık yapıyosundur gercı menun cok basıt ama olsun yınede ısın vardır canım cok opuorum senı
cnm evine hoş gelmişsin..
kolay gelsin cnm,desene yarın eğlence var.ohh bizim yerimizede eğlenin,çocukların keyfi yerindedir sıkma canını bence..senin yardımcıda bi hoşmuş cidden..
sağol canım benim.onlar inşallah görür atarlar telinitutkun canım geçmiş olsun.özlem doğum yaptı.numarası sibelde falan vardı birsen dede.
canım yarın dr a götürcem gerçekten hala düşmedi ateşi bi yükseliyor bi çıkıyor şimdi soğuk algınlığı ilacı vercem kesin üşüttü ya ceriyanda kaldı o gün ben anladım ama bırakmadı kızları götürürken bile tüm apartman inledi yarına bekliycem yada babası gelsin akşam götürelim evde geziyor oynuyor ateşine bakmasan sanki bişeyi yok sadece baygın bakıyor biraz önce anneme gittim bi baktım yine 38.5 hemen bi Dolven verdim 36 ya düştü yatmıyorda iyileşsin anlamıyorki daha valla napcam anlamadım bi şu şurubuda deneyim yoksa akam dr dayız geçer dedim ama geçmediAnam bısey yazdım yedım fırcayı hepınızden.Ya akşam konusma gerılığıne fılan baktık kızlar.2.5-3 yasından sonra bıle otızm teshısı konmus bırsuru bebek var kı anne baba demısler 1 yasında.Offf tamam kapattım kopuyu yok ole bır sey sorun cıkarmıyayım kendıme.Sevıyorum sızı...
Kıskanc Gulsah dometes askına gelmıs:)))Afıyet olsun ,helal olsun,darısı basıma..
Sıbelcım ılk oruc zor valla.Kız bu arada ben kıloyla ılgılı bırseyler duydum aman dılımı ısırdım kocaman masallah.
Esra 38 dereceyı gecıyorsa dıs deıldır canım.Bı bogazlarına baktır durum cıddıyse.Off ya yoktur ınsallah.
Esennnnn naber tatlım yazıp yacıyosun bakıyorum da.
Şimdi Özlemle konustum kızlar sesı cok ıyıydı masallah.Oğlusu baska hastaneye yoğun bakıma almıslar ılac tedavısıne baslanmıs.Insallah duzelır pasamız bır an once..
Bende Boraya tavuk ve kabak yapıyorum ınsallah yer sıpa.
şu kitaplara bi bakın sonra bize bilgi verinki hangini alalım bizde merak ettim bu arada iyi olmuş almanızdaGülhan sevindim özleme.inşallah oğluşda düzelir biran önce tühya neden öyle olduki acaba
bu arada canımd ert etme bizim burdaki abini oğlu 2,5 yaşında anca bir konuştu tam konuştu ve bora daha küçük.mesela benim yeğenimin kızı 16 sında 2 yaşını bitirdi ama 6 kelime anca konuşuyor.
Bu arada ben çocuk eğitimi sabiha keskin paktuna,akıllı çocuklaırn oynadığı 365 oyun anneler ve kızları,öğrenme becerisi ve zeka ile ilgili bir kitap 4 kitap daha aldım ama canım isimleri aklımda değil gelince kargodan yazraım:)
maşallah maşallah canımDoğru duymuşsun Gülhan'cım 3 buçuk kilo oldu giden bu bir hafta hasta olduğum için sadece dikkat ettim o yüzden 300 gr anca vermişim.
Ama birkaç gün sonra toparlanınca tam gaz devam edicem
valla ben anlamadım ne olduğunu teşhisi koyamadım bu gidişle dr koyacakHerkese Selamlar,,
İki gündür koşturmadan bakamadım kızlar,gördüm kadarıyla herkes iyi!Özlemcim de doğum yapmış çok şükür,hemen aramak istemedim bende nebiliyim çok çekinirim rahatsız mı ederim acaba diye.Çok alıngan bi yapım var benim yaa nefret ediyorum.Çoğu zaman insanı soğutuyo kendinden..Neyse kendimi geçiyim bu ara derine dalarsam bunalıma girerim.Zaten iki gündür iyice kastım kendimi..
Gülşahcım bende ocak için cif cream var sarı renk olan ondan kullanıyorum çok da memnunum,istersen sende dene cnm..
Gülhancım geçmişte yazdığını gördümde kayınvaliden cidden hoş bi bayan.Düşüncelide bundan iyisi can sağlığı dimi!!Sende sevilmicek biri değilsin hani,akide şekerim demesinde ne desin!!
boranın yeme olayına gelince dün de konuştuğumuz gibi cnm kilosu zaten çok iyi olduğu için kafaya takma derim en azından muhallebi ve kahvaltı yiyomuşş meyvede yerse daha ne olsun derim,aldığın tabaklar işe yaradımı?ben hiç sanmıyyorum ama :)) kesin dişlerden yemiyodur takma kafanı rahat ol..
Bu arada bu akşam misafirlerin varmış kolay gelsin cnm hepsine selam söyle..
Kitap konusundan bahsetmişsiniz cnm beizimde okumamız gerkeyiyor buna katılıyorum ama bence şu anda onlara aldığımız kitaplarda çok önemli,mesela biz Dağhanla bütün gün kitap bakıyoruz ve kitaplardan öğrendiği çok şey var gerçekten,hem kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum,okuyamada ben ona okuyorum,zaten her sayfada bir iki cümle olan kitaplar..hemde öğretiyorum,bence bu konuşmasını bile etkiliyor,hayvanlar kitabı var mesela orda bütün hayvanların çıkardığı sesleri birlikte çıkarıyoruz evet ebn biraz komik oluyorum ama ne yaparsın işte..hem onda cazip geliyor..herşyi vurgulayarak okuyorum,virgülüyle noktasıyla ünlemiyle bi çekicilikte katıyor.Şimdicyemek yerken açıyorum bi tanesini aa kuş nerde tavuk nasıl gıdaklıyomuş,inek nerdeymiş filan derken yiyo..Tavsiye ediyorum.Muhakkak almışsındır ama biraz daha fazla kitaba yönel derim.Hıı Dağahan çok mu konuşuyo hayır değil ama en azından ağzından kelimeler çıkıyor anlamsızda olsa..Neyse seninle bigün uzun uzun konuşuruz bu konuyuu,ikinciler olmadan bunları eğitelim dimi?? :))Anladın sen onu)
Birsencim geçmiş olsun çok üzüldüm nefes alamamak berbat bişeydir heralde..Hemen ilacını alda kullan cnm yaa..
Sibelcim orucuna başlamışsın hayırlı olsun..Zormalnmazsın umarım,zor olur dedik ama yarısı gitti bile..kolay gelsin cnm sanada..
Pıanr hanm geziyo yine arada rapor verip kaçıyoo ben böylesini görmedim anacım..Bravo valla..a.s.
Nurancım kızına maşallah ne güzel erkenden uyuyomuş aferim ona,misafirleride atlatmışsın..akşama benimde yemeğim yok aklına gelirse banada söyle..
Esracım umarım önemli bişeyi yoktur Türkizn cnm şimdi nasıl??
Bize gelince pazartesi akşamı komşumu yemeğe aldım bende..eltimde geldi eşi didimde yalnız iş çıkışı uğruyor.Beyler maça gitti biz çay keyfi yaptık.Dünde atraksiyonlu bi gündü,boşverin geçti gitti,akşam yine eltim geldi yemekten sonra meydana gittik,yaa havalar ciddi serinlemiş üşüdüm desem inanırmısınız..Dağahanada mont giiydirdim yani siz düşünün..
Bugünde sabah 6.30 mesaisinden beri,bi kez uyuduk oğlumla.Şimdide ona makarna,karnıyarık ve yoğurt yedirdim.İki dk oyalanıyor.Fırsatttan istifade ayzıyorum yoksa imkanı yok izin vermez..
Dağhanın bütün azı dişleri atağa geçti hepsinin uçları çıktı çok zorlanıyor hala öksürüyorzorla ilaç içiriyoruz,hiç sevmiyor,bu arada bende hasta oldum,geniz akıntım var,hafif boğazlarımm acıyor..Orucum.Dün gecede kendime göre bi ilaç bulamadım evde emzirdiğim için hiçbiri olmuyor,bakaım ilerlerse doktora görünücem bende..
Şimdilik böyle kızlar..Unuttuğum yoktur umarım..Bütün arkadaşlarımı öpüyorum kocaman...
Allah Allah ya ne keyifçi öyle bence sen yeni bi bakıcı bul derim seni yarı yolda bırakacaksa böyle olurmu?Akşam benim dünürdesiniz demek afiyet olsun bKALIMselam bacılar kac gundur yoktum yıne benım yardımcı kadın calışmıyor ramazanda calışmak zor gelmış hanımagaya benımde oruc ve ıkı cocukla canım cıkmak uzere
bugun burakı kayıvalıdeme nazıda gorumceme bırakıp kendı işyerımıze geldım işler yogun bu aralar eşimde cok sıkışmış gelırmısın dedı bende cocuklara bakan olursa gelırım dedım sagolsun bakııyorlar ama ıcım sıkılıyor resmen cok ozledım kuzularımı bıde ıkısıde ayrı ayrı yerdeler bu sefer dahada uzuluyorum sankı ozluycekler bırbırlerını gıbı gelıyor
acayıp canım sıkılıyor ya catlamak uzereyım bır saatlıgıne fırsat bulsamda carsıya atsam kendımı gulhancım goruyorum senı sende gel derdım ama gelemezsın farkındayım malum yarın akşam mısafırlerın var cok degerlı ınsanlar hazırlık yapıyosundur gercı menun cok basıt ama olsun yınede ısın vardır canım cok opuorum senı
bu arada sözde bugün kuaföre gidip saçlarımı boyatıp bi temizlik yapacaktım hepsi kaldı yarın okulda orman gibi olucam bizde ilk gün herkes süslü gelir bunalım yarın beni bekliyor
dün kendime 3 pantalon 2 gömlek aldım giymiycem yarın eskiilerden giyeyimde paspal gideyim nazar değer sonra dimi ya
canım bilmiyorum gittiğinden beri hiç aramadı bende arayamadım bi türlütutkun canım burcu napıo görüşüyormusunuz?
sorma Esra çocuktan sonra kendini koyverdi diycekler farkım paspallığım olacak ya ev süper yemek koktu beeeeeeeee acıktımmı ne?boşver sende farklı ol olmazmı?)
Herkese Selamlar,,
İki gündür koşturmadan bakamadım kızlar,gördüm kadarıyla herkes iyi!Özlemcim de doğum yapmış çok şükür,hemen aramak istemedim bende nebiliyim çok çekinirim rahatsız mı ederim acaba diye.Çok alıngan bi yapım var benim yaa nefret ediyorum.Çoğu zaman insanı soğutuyo kendinden..Neyse kendimi geçiyim bu ara derine dalarsam bunalıma girerim.Zaten iki gündür iyice kastım kendimi..
Gülşahcım bende ocak için cif cream var sarı renk olan ondan kullanıyorum çok da memnunum,istersen sende dene cnm..
Gülhancım geçmişte yazdığını gördümde kayınvaliden cidden hoş bi bayan.Düşüncelide bundan iyisi can sağlığı dimi!!Sende sevilmicek biri değilsin hani,akide şekerim demesinde ne desin!!
boranın yeme olayına gelince dün de konuştuğumuz gibi cnm kilosu zaten çok iyi olduğu için kafaya takma derim en azından muhallebi ve kahvaltı yiyomuşş meyvede yerse daha ne olsun derim,aldığın tabaklar işe yaradımı?ben hiç sanmıyyorum ama :)) kesin dişlerden yemiyodur takma kafanı rahat ol..
Bu arada bu akşam misafirlerin varmış kolay gelsin cnm hepsine selam söyle..
Kitap konusundan bahsetmişsiniz cnm beizimde okumamız gerkeyiyor buna katılıyorum ama bence şu anda onlara aldığımız kitaplarda çok önemli,mesela biz Dağhanla bütün gün kitap bakıyoruz ve kitaplardan öğrendiği çok şey var gerçekten,hem kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum,okuyamada ben ona okuyorum,zaten her sayfada bir iki cümle olan kitaplar..hemde öğretiyorum,bence bu konuşmasını bile etkiliyor,hayvanlar kitabı var mesela orda bütün hayvanların çıkardığı sesleri birlikte çıkarıyoruz evet ebn biraz komik oluyorum ama ne yaparsın işte..hem onda cazip geliyor..herşyi vurgulayarak okuyorum,virgülüyle noktasıyla ünlemiyle bi çekicilikte katıyor.Şimdicyemek yerken açıyorum bi tanesini aa kuş nerde tavuk nasıl gıdaklıyomuş,inek nerdeymiş filan derken yiyo..Tavsiye ediyorum.Muhakkak almışsındır ama biraz daha fazla kitaba yönel derim.Hıı Dağahan çok mu konuşuyo hayır değil ama en azından ağzından kelimeler çıkıyor anlamsızda olsa..Neyse seninle bigün uzun uzun konuşuruz bu konuyuu,ikinciler olmadan bunları eğitelim dimi?? :))Anladın sen onu)
Birsencim geçmiş olsun çok üzüldüm nefes alamamak berbat bişeydir heralde..Hemen ilacını alda kullan cnm yaa..
Sibelcim orucuna başlamışsın hayırlı olsun..Zormalnmazsın umarım,zor olur dedik ama yarısı gitti bile..kolay gelsin cnm sanada..
Pıanr hanm geziyo yine arada rapor verip kaçıyoo ben böylesini görmedim anacım..Bravo valla..a.s.
Nurancım kızına maşallah ne güzel erkenden uyuyomuş aferim ona,misafirleride atlatmışsın..akşama benimde yemeğim yok aklına gelirse banada söyle..
Esracım umarım önemli bişeyi yoktur Türkizn cnm şimdi nasıl??
Bize gelince pazartesi akşamı komşumu yemeğe aldım bende..eltimde geldi eşi didimde yalnız iş çıkışı uğruyor.Beyler maça gitti biz çay keyfi yaptık.Dünde atraksiyonlu bi gündü,boşverin geçti gitti,akşam yine eltim geldi yemekten sonra meydana gittik,yaa havalar ciddi serinlemiş üşüdüm desem inanırmısınız..Dağahanada mont giiydirdim yani siz düşünün..
Bugünde sabah 6.30 mesaisinden beri,bi kez uyuduk oğlumla.Şimdide ona makarna,karnıyarık ve yoğurt yedirdim.İki dk oyalanıyor.Fırsatttan istifade ayzıyorum yoksa imkanı yok izin vermez..
Dağhanın bütün azı dişleri atağa geçti hepsinin uçları çıktı çok zorlanıyor hala öksürüyorzorla ilaç içiriyoruz,hiç sevmiyor,bu arada bende hasta oldum,geniz akıntım var,hafif boğazlarımm acıyor..Orucum.Dün gecede kendime göre bi ilaç bulamadım evde emzirdiğim için hiçbiri olmuyor,bakaım ilerlerse doktora görünücem bende..
Şimdilik böyle kızlar..Unuttuğum yoktur umarım..Bütün arkadaşlarımı öpüyorum kocaman...