2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kadar gezersen ünlü olursun işte.Bızde görseydık keske yaa.Gundemde temızlık varmıs kolay gelsın bakalım.

Merak ettık bacım nerelerdesınız.Hadı gec evınede özlem gıderelım dıyecem ama sen sararsı temızlık ıslerıne...

Hadı gözun aydın canım.Atlattın bıttı ıste.

Aman be bacım al hemen ılaclarını bı de dınle bızı ve dınlen azıcık.

Bıze gelınce cok sukur bora uzun aradan sonra sorunsuz gece gecırttı bıze kup gıbı uyumusuz valla.Dınc hıssedıyorum kendımı bu sbah.Yarın ıcın hazırlık yapıcam malum ağır toplar bende ıftara.Kızlar bebısler neler soyluyor yaa sankı Bora konusmayı gec yapıcak gıbı.Endıse edıyorum bazen.Butun gece konusmayla ılgılı seyler oğrendım.Mesela soyledığım herseyı tekrar etmıyor.Sızde durumlar nasıl.Baba,mama,meme,anane,alp,ve Ayla dıyor bırde cıcı ve dede.Normal mı sızce.Takıcak bırsey buldum yıne kendıme.Herşeyı el ısaretlerıyle ıstıyor bu aralar.

gayet normal gulhancım takıcak baska seyler bul bora'yıı rahat bırak annesıı..zamanı geldıgınde oda baslar cırcır bocegı gıbı:))))

Hoşgeldin bacımm ya özlettin kendini aklımdan geçiyodu bugün seni aramak.Demek meşhur oldunuz tühh yayının tekrarıda yoktur varsa bi bakta bize link yollasana seyredelim

Çok geçmiş olsun Nurtencim evine dön artıkkkk arayı açmayalım :)

Hadi gözün aydın atlattın demek sorunsuz.

Ay canım benim ya hiç dikkat etmiyosun kendine bu kadar yüklenirsen olacağı bu.İlaçlarını al düzenli kullan bak bende hala geçmedi.Boğazıma düğümlendi sanki tıkanıklık.

Wowwww süpersin demek senin domateslerde hazır :) Bu sene kışa kimse domates almayacak bu gidişle Ben ankastre kullanmıyorum tatlım yardımcı olamıycam ama servisini yada müşteri hizmetleri arayıp bir sorsan.

Gülhancım Yağız aynen Bora gibi öle çok fazla kelime kullanmıyor genelde.Hiç takılacak bir durum değil bunun için daha çok erken :)

Günaydınlar Herkese,

Adetim bitti,bugün niyetlendim sonunda.Gerçi hastalığım halen geçmedi ama olsun baya vakit kaybettim Acayip halsizim ve uykum var.Biranönce akşam olsun istiyorummm.

Kızlar sizden fikir alayım diyorum.Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor,kocişe ne hediye alacağım şaştım kaldımm?

gülhancım takacak bir durum değil ne bekliyorsun çocuktan şakısın mı yani rahat bırak oğluşu:))

gülşah hanım sizi pek bir hamarat gördüm bravo vallaa ben daha domates yapmadım cuma pazardan alayımda halledeyim bende

birsencim gecmiş olsun canım al da ilacını rahat et güzelima.s.

eyy gıdııı çalısıyorus dıye öldükmüüü yanııı cocukta yaparım karıyerde domatesteekaydirigubbakcemile3

bacım valla sıbel gaza getırdı benı baktım döktürmüş hatun ben hıc domates koymamıstım fasulye cok sever eşim bol bol fasulye stoklardım bu sene cesıt yapıyoruzz

günaydın kızlar dün geceden beri hiç uyumadım Türkiz dün sabah kalktığında hafif keyifsizdi annemi görnce keyfi geldi bizde gezmeye gittik bi baktım gezerken ateşi var apar topar eve geldik ilaç verdim tam düşüyor yine yükseliyor sabaha kadar hep böyle bende hiç uyumadım şimdi annem evine götürdü sen biraz yat dinlen dedi gözünü açamıyorsun dişleri çokıyor sanırım yada 1 gün önce kapının önünde oynadı rüzgar vardı sanırım çarptı ondan mahvoldum benimde boğazlarım şişmiş soğuk cola içmiştim zaten çocuklar hasta oldumu annelerde mutlaka hastalanır
özlem doğum yaptımı arayamadım onu teli varsa bana gönderirmisiniz arayıp konuşayım

tutkun canım geçmiş olsun.özlem doğum yaptı.numarası sibelde falan vardı birsen dede.

gecmiş olsun birsencim aman ilacını ihmal etme

ohhh masallah hanzadeye 9da uyuyormus ne guzel benım sıpa yıne 12yı gecırdı öyle uyudu maşallah kuzumaaa...
kaynananlarda cok dusuncelı davranmışlar ne guzel
kızz hanzade alışmısımı vicudumu istiyor bilmem 9:30 u gecirelim uyuyamıyor saatlerce sallamak zorunda kalıyorum ama 8:30 9 arası uyursa uyuyor maşallah diyelim nazar degmesin böle alısınca gec uyudugu zaman zor oluyor

hee canım kaynanamlar yogurt ve mama stogu doldurdular sagolsun

ohh ohhh domatesler yapılmıs ben 5 kavanoz yaptım kısmet olursa biraz daha yapmak istiyorum bakalım
ayy yaa bizim bi tanıdık varda oda memnun degil ankastresinden cok lekeliymiş dediğin gibi özel ilacınıda almıs ama fayda yok diyodu

canım valla dünü atlattım ya kim gelirse gelsin hiç tasalanmam artık :)
canım benim boranın konusması gecikebilir buda dogal bazı cocuklar erken yürür bazıları erken konusur bazıları erken diş cıkarır
mesela benim kız 14.5 aylıkken yürüdü dahada tam dengede degil ama konusuyor
yani sırasıyla canım hem erkek cocuk biraz gec konusur der annem

hadi orucun hayırlı olsun Allah kabul etsin
valla sibel hiç sevmem erkege hediye almayı
neyi eksikse onu al

günaydın kızlarrr nasılsınız?
selam tülaycım biz iyiyiz sen nasılsın sekerim

selam hatunlar
sabah 8 de kalktık kahvaltı ortalık hanzade uyusun derken bu saat oldu
bugun yemege canım degişik bişiler istiyor pizza hamurum var onumu yapsamki
aman yaa daha kac saat var düşündügüme bak
bugun bende hiç bişi yok aynı tas aynı hamam
anlatacak bile bişi yokkaydirigubbakcemile3

gülşah cnaım bide üzüm sirkesi ile silmeyi denesen ben evde duşa kabinler çeşmeler hep üzüm sirkesi ile yıkarım su lekesine birebir.

Anam bısey yazdım yedım fırcayı hepınızden.Ya akşam konusma gerılığıne fılan baktık kızlar.2.5-3 yasından sonra bıle otızm teshısı konmus bırsuru bebek var kı anne baba demısler 1 yasında.Offf tamam kapattım kopuyu yok ole bır sey sorun cıkarmıyayım kendıme.Sevıyorum sızı...

Kıskanc Gulsah dometes askına gelmıs:)))Afıyet olsun ,helal olsun,darısı basıma..

Sıbelcım ılk oruc zor valla.Kız bu arada ben kıloyla ılgılı bırseyler duydum aman dılımı ısırdım kocaman masallah.

Esra 38 dereceyı gecıyorsa dıs deıldır canım.Bı bogazlarına baktır durum cıddıyse.Off ya yoktur ınsallah.

Esennnnn naber tatlım yazıp yacıyosun bakıyorum da.

Şimdi Özlemle konustum kızlar sesı cok ıyıydı masallah.Oğlusu baska hastaneye yoğun bakıma almıslar ılac tedavısıne baslanmıs.Insallah duzelır pasamız bır an once..

Bende Boraya tavuk ve kabak yapıyorum ınsallah yer sıpa.

Gulsah metal kısmını temızlemek ıcın mı sordum anlamadım ama ben ocağı fılan cıf ın grı bır temızleyıcı var onunla sılıyorum leke fılan kalmıyor canım.

Nuran ınsallah canım yaa aslında normal belkı ama akşam konuyu arastırınca baktım cıddı sorunlar var cocuklarda pımpırık yaptım ıse kendıme.

Gülhan sevindim özleme.inşallah oğluşda düzelir biran önce tühya neden öyle olduki acaba
bu arada canımd ert etme bizim burdaki abini oğlu 2,5 yaşında anca bir konuştu tam konuştu ve bora daha küçük.mesela benim yeğenimin kızı 16 sında 2 yaşını bitirdi ama 6 kelime anca konuşuyor.

Bu arada ben çocuk eğitimi sabiha keskin paktuna,akıllı çocuklaırn oynadığı 365 oyun anneler ve kızları,öğrenme becerisi ve zeka ile ilgili bir kitap 4 kitap daha aldım ama canım isimleri aklımda değil gelince kargodan yazraım:)

Ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne arıyonn bizim topikte can dostumm kadim doztum arkadaşım:)))))))))

Doğru duymuşsun Gülhan'cım 3 buçuk kilo oldu giden bu bir hafta hasta olduğum için sadece dikkat ettim o yüzden 300 gr anca vermişim.

Ama birkaç gün sonra toparlanınca tam gaz devam edicem

Herkese Selamlar,,

İki gündür koşturmadan bakamadım kızlar,gördüm kadarıyla herkes iyi!Özlemcim de doğum yapmış çok şükür,hemen aramak istemedim bende nebiliyim çok çekinirim rahatsız mı ederim acaba diye.Çok alıngan bi yapım var benim yaa nefret ediyorum.Çoğu zaman insanı soğutuyo kendinden..Neyse kendimi geçiyim bu ara derine dalarsam bunalıma girerim.Zaten iki gündür iyice kastım kendimi..

Gülşahcım bende ocak için cif cream var sarı renk olan ondan kullanıyorum çok da memnunum,istersen sende dene cnm..

Gülhancım geçmişte yazdığını gördümde kayınvaliden cidden hoş bi bayan.Düşüncelide bundan iyisi can sağlığı dimi!!Sende sevilmicek biri değilsin hani,akide şekerim demesinde ne desin!!

boranın yeme olayına gelince dün de konuştuğumuz gibi cnm kilosu zaten çok iyi olduğu için kafaya takma derim en azından muhallebi ve kahvaltı yiyomuşş meyvede yerse daha ne olsun derim,aldığın tabaklar işe yaradımı?ben hiç sanmıyyorum ama :)) kesin dişlerden yemiyodur takma kafanı rahat ol..

Bu arada bu akşam misafirlerin varmış kolay gelsin cnm hepsine selam söyle..

Kitap konusundan bahsetmişsiniz cnm beizimde okumamız gerkeyiyor buna katılıyorum ama bence şu anda onlara aldığımız kitaplarda çok önemli,mesela biz Dağhanla bütün gün kitap bakıyoruz ve kitaplardan öğrendiği çok şey var gerçekten,hem kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum,okuyamada ben ona okuyorum,zaten her sayfada bir iki cümle olan kitaplar..hemde öğretiyorum,bence bu konuşmasını bile etkiliyor,hayvanlar kitabı var mesela orda bütün hayvanların çıkardığı sesleri birlikte çıkarıyoruz evet ebn biraz komik oluyorum ama ne yaparsın işte..hem onda cazip geliyor..herşyi vurgulayarak okuyorum,virgülüyle noktasıyla ünlemiyle bi çekicilikte katıyor.Şimdicyemek yerken açıyorum bi tanesini aa kuş nerde tavuk nasıl gıdaklıyomuş,inek nerdeymiş filan derken yiyo..Tavsiye ediyorum.Muhakkak almışsındır ama biraz daha fazla kitaba yönel derim.Hıı Dağahan çok mu konuşuyo hayır değil ama en azından ağzından kelimeler çıkıyor anlamsızda olsa..Neyse seninle bigün uzun uzun konuşuruz bu konuyuu,ikinciler olmadan bunları eğitelim dimi?? :))Anladın sen onu )

Birsencim geçmiş olsun çok üzüldüm nefes alamamak berbat bişeydir heralde..Hemen ilacını alda kullan cnm yaa..

Sibelcim orucuna başlamışsın hayırlı olsun..Zormalnmazsın umarım,zor olur dedik ama yarısı gitti bile..kolay gelsin cnm sanada..

Pıanr hanm geziyo yine arada rapor verip kaçıyoo ben böylesini görmedim anacım..Bravo valla..a.s.

Nurancım kızına maşallah ne güzel erkenden uyuyomuş aferim ona,misafirleride atlatmışsın..akşama benimde yemeğim yok aklına gelirse banada söyle..

Esracım umarım önemli bişeyi yoktur Türkizn cnm şimdi nasıl??

Bize gelince pazartesi akşamı komşumu yemeğe aldım bende..eltimde geldi eşi didimde yalnız iş çıkışı uğruyor.Beyler maça gitti biz çay keyfi yaptık.Dünde atraksiyonlu bi gündü,boşverin geçti gitti,akşam yine eltim geldi yemekten sonra meydana gittik,yaa havalar ciddi serinlemiş üşüdüm desem inanırmısınız..Dağahanada mont giiydirdim yani siz düşünün..

Bugünde sabah 6.30 mesaisinden beri,bi kez uyuduk oğlumla.Şimdide ona makarna,karnıyarık ve yoğurt yedirdim.İki dk oyalanıyor.Fırsatttan istifade ayzıyorum yoksa imkanı yok izin vermez..

Dağhanın bütün azı dişleri atağa geçti hepsinin uçları çıktı çok zorlanıyor hala öksürüyorzorla ilaç içiriyoruz,hiç sevmiyor,bu arada bende hasta oldum,geniz akıntım var,hafif boğazlarımm acıyor..Orucum.Dün gecede kendime göre bi ilaç bulamadım evde emzirdiğim için hiçbiri olmuyor,bakaım ilerlerse doktora görünücem bende..

Şimdilik böyle kızlar..Unuttuğum yoktur umarım..Bütün arkadaşlarımı öpüyorum kocaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…