MAMA YİYENLER GENELDE ŞİŞİYORLAR KİLOLU OLUYORLAR AMA BERKEDE MAMA YİYOR HİÇ ÖYLE ŞİŞMEDİ KİLO ALSIN DİYE ÖLÜYORUM BENDE..ANLAYAMADIM kafamçokkarıştı VALLA.DEMEKKİ ÇOCUKTAN ÇOCUĞA DEĞİŞİYOR..
canım ben uzun zamandır içiyorum gerçekten insan hafiflediğini hissediyor :lepi:
Kızlar merhaba, kağanımla ben iyiyiz sizler nasılsınız
ceren canımya çocuktan çocuğa değişiyor.yeğenim şu an 2 yaşında anne sütü çok az aldı .ve hep mamayla büyüdü hep normal büyüme eğrisinde kilo aldı yani öyle kof kilolu bir bebek olmadı halada zayıf.
hatiş ilgın haklısınız kızlarr onlar bızım herseyımızzzzz...uykusuz muykusuzzz bi guluşlerı yetıo vallaaa....
cerennnn aynı benım oglanda ole mama yemıyo yedıremedım hiç kılosu 9 dıyelım 8950 ama gor mınyon kucucuk benım oglumdan 2ay kucuk oglu var arkadasın benımkınden kılolu gecen yanyana geldılerde benımkı kucuk kaldıı bende oluyom kılo alsın dıe ama yok alıo ama gostermıyomu anlamadım gecen ay 500 gr almış hatta bıraz fazla ama ole hıcte bogum bogum et yok yafuuu
burcu merhaba canım iyi olmanıza sevindim tatlım bizlerde iyiyiz şükür:))
hatiş ilgın haklısınız kızlarr onlar bızım herseyımızzzzz...uykusuz muykusuzzz bi guluşlerı yetıo vallaaa....
cerennnn aynı benım oglanda ole mama yemıyo yedıremedım hiç kılosu 9 dıyelım 8950 ama gor mınyon kucucuk benım oglumdan 2ay kucuk oglu var arkadasın benımkınden kılolu gecen yanyana geldılerde benımkı kucuk kaldıı bende oluyom kılo alsın dıe ama yok alıo ama gostermıyomu anlamadım gecen ay 500 gr almış hatta bıraz fazla ama ole hıcte bogum bogum et yok yafuuu
sağol canım burcucum iyiyiz hoşgeldinnnnn
aynen işte bizimkide normal mama şişirmedi berkeyi
aynı kız işte berkede aynı. boyu kaç cm canım? bizimki 75-76 cm filan.
cerencim ben poşet yeşil çay içiyorum :)) kupam elimde benimde
maşallah kağanıma :)))) durucukta uzun boylu olacak kızlar bir ay önce 74 cm demişti doktorumuz kilosuna 9 falan olmuştur diye düşünüyorum bu ay kontrole gidince öğrenirim artık
hay maşallah duruya, cnm özledik prensesi resmini eklesene varsa :ecrin_bebek:
anaaaammmm kızlar kağan ben buraya yazarken canlı canlı öne doğru gitmişşşşş bi takip edem bakalm nasıl gitmiş, ileri gittiğini hiç görememiştim hep geriye gidiyodu, tülayyyy cnm çok çınlattım oğluşun kulaklarını sanırım pöf anne bunumu istiyoodun al sana der gibi falla :))):kedi: