2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

MAMA YİYENLER GENELDE ŞİŞİYORLAR KİLOLU OLUYORLAR AMA BERKEDE MAMA YİYOR HİÇ ÖYLE ŞİŞMEDİ KİLO ALSIN DİYE ÖLÜYORUM BENDE..ANLAYAMADIM kafamçokkarıştı VALLA.DEMEKKİ ÇOCUKTAN ÇOCUĞA DEĞİŞİYOR..

canım bazı bebeklerde kof kilo yapıyor mama pirinç unu falan berkede olmayabilir tatlım bebekten bebeğe değişir bencede

banucum evet yeşil çay bende mutlaka hergün içerim. canım 1 kök zencefil 1 kabuk tarçın 1 tatlı kaşığı karanfil 3-4 fincanlık su koyup kaynatıyorsun.sabah ve akşam 1 su br.içiyosun.

hatiş ilgın haklısınız kızlarr onlar bızım herseyımızzzzz...uykusuz muykusuzzz bi guluşlerı yetıo vallaaa....
cerennnn aynı benım oglanda ole mama yemıyo yedıremedım hiç kılosu 9 dıyelım 8950 ama gor mınyon kucucuk benım oglumdan 2ay kucuk oglu var arkadasın benımkınden kılolu gecen yanyana geldılerde benımkı kucuk kaldıı bende oluyom kılo alsın dıe ama yok alıo ama gostermıyomu anlamadım gecen ay 500 gr almış hatta bıraz fazla ama ole hıcte bogum bogum et yok yafuuu

ceren canımya çocuktan çocuğa değişiyor.yeğenim şu an 2 yaşında anne sütü çok az aldı .ve hep mamayla büyüdü hep normal büyüme eğrisinde kilo aldı yani öyle kof kilolu bir bebek olmadı halada zayıf.

canım ben uzun zamandır içiyorum gerçekten insan hafiflediğini hissediyor :lepi:

ŞU ANDA ELİMDE YEŞİL ÇAY VAR TESADÜF YAN ODAYA GİTMİŞTİM İŞİM VARDI ARKADAŞIM POŞET YEŞİL ÇAY İÇİYORMUŞ BİR TANEDE BEN İSTEDİM İÇİYORUM... :lepi:
OT OLMASIYLA POŞET YEŞİL ÇAY ARASINDA FARK VARMI ACABA?

Kızlar merhaba, kağanımla ben iyiyiz sizler nasılsınız

sağol canım burcucum iyiyiz hoşgeldinnnnn

ceren canımya çocuktan çocuğa değişiyor.yeğenim şu an 2 yaşında anne sütü çok az aldı .ve hep mamayla büyüdü hep normal büyüme eğrisinde kilo aldı yani öyle kof kilolu bir bebek olmadı halada zayıf.

aynen işte bizimkide normal mama şişirmedi berkeyi

hatiş ilgın haklısınız kızlarr onlar bızım herseyımızzzzz...uykusuz muykusuzzz bi guluşlerı yetıo vallaaa....
cerennnn aynı benım oglanda ole mama yemıyo yedıremedım hiç kılosu 9 dıyelım 8950 ama gor mınyon kucucuk benım oglumdan 2ay kucuk oglu var arkadasın benımkınden kılolu gecen yanyana geldılerde benımkı kucuk kaldıı bende oluyom kılo alsın dıe ama yok alıo ama gostermıyomu anlamadım gecen ay 500 gr almış hatta bıraz fazla ama ole hıcte bogum bogum et yok yafuuu

aynı kız işte berkede aynı. boyu kaç cm canım? bizimki 75-76 cm filan.

burcu merhaba canım iyi olmanıza sevindim tatlım bizlerde iyiyiz şükür:))

Cnm ne güzel, hep böyle olalım inş.

cnm kırmızı et yedir, bide sebze yiyo kağanım, kilo alışımız iyi şimdilik maş., muhallebi konusunda bişi diyemmicem çünkü yarım yamalak 5-10 kaşık tıkmaya çalışıyrum ağzına... şekerli şeylerle aramız pek yok
Bide öyle boğum boğum et yok bizdede, gerçi boy faktörüde önemli bu konuda yağızımında boyu uzundur cnm ondan olmuyodur boğum fln

maşallah kağanıma :)))) durucukta uzun boylu olacak kızlar bir ay önce 74 cm demişti doktorumuz kilosuna 9 falan olmuştur diye düşünüyorum bu ay kontrole gidince öğrenirim artık

kızlar herbebek şişmez ki ben arkadaşımın bebişi için dedim yanaklarını görseydiniz tam yemelikti maşallah:))

ohhhhhhhhhhhh yarasın burcuma

maşallah kağanıma :)))) durucukta uzun boylu olacak kızlar bir ay önce 74 cm demişti doktorumuz kilosuna 9 falan olmuştur diye düşünüyorum bu ay kontrole gidince öğrenirim artık

hay maşallah duruya, cnm özledik prensesi resmini eklesene varsa :ecrin_bebek:

anaaaammmm kızlar kağan ben buraya yazarken canlı canlı öne doğru gitmişşşşş bi takip edem bakalm nasıl gitmiş, ileri gittiğini hiç görememiştim hep geriye gidiyodu, tülayyyy cnm çok çınlattım oğluşun kulaklarını sanırım pöf anne bunumu istiyoodun al sana der gibi falla :))):kedi:

anaaaammmm kızlar kağan ben buraya yazarken canlı canlı öne doğru gitmişşşşş bi takip edem bakalm nasıl gitmiş, ileri gittiğini hiç görememiştim hep geriye gidiyodu, tülayyyy cnm çok çınlattım oğluşun kulaklarını sanırım pöf anne bunumu istiyoodun al sana der gibi falla :))):kedi:

ay canım benim ya gördünmü annesi kağan sana jest yaptı bak giderim öylede böylede dedi :emir_bebek:opuyorumnanaktan

X