2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pınarcım aynen öyle valla kkdan bir arkadaşım var çok sevdiğim o gelecek bana :)) sık sık görüşürüz bende zahmetlide olsa seviyorum misafiri:))) b,itanem ya

hatiş merhaba hoşgeldin canım nasılsın

birsencim geçmiş olsun tatlım ıhlamur iyi geliyor arkadaşlarında dediği gibi

Hatıce canım sabah kaynattıĞımı akŞam tekrar kaynatıp ıÇıyorum.ben faydasını gÖrdÜm tabı az ve sık yemekte ıŞın pÜf noktası.mesela benım hayatımda beyz ekmek 2 dılımle sınırlıdır.makarna pılav yerım ama mıktarlrı azdır.canımın her ıstedıĞım her Şeyı yıyorum ama ÖlÇÜlÜ olarak.

banu aslında herşeyi yetiştirmek bence sürekli aynı şeyleri yapıyoruz artık hız ve tecrübe kaznıyoruz öyle olucnada herşeye yetişiyorsun:))

merhaba kızlar hasta olanlara geçmiş olsun,bende işteyim size bir bakayım istedimoff kızlar artık sütüm hiç gelmmiyor yaklaşık 1 aydır hiç içmiyor zaten emmeyi bırakmıştı pompayla sağıp veriyodum göğüslerim hep yara oldu iltihap aktı hep off çok acılar çektim çok 1hafta falan emziremedim zaten ondan sonrada olan oldu artık hiç gelmiyor off çok canım sıkılıyor bide hertarfta salgın var bari şu kışı atlatsaydık (
ama kısmet değilmiş inşallah şu mamalar gerçekten koruyordur(

merhabaaaaa kızlarrr nasılsınız bugunnnn...ben işe gıttım geldım oglanı uyuttum corbasını yapıom şimcikkkk.....sıpa gece boyu uyumadı gene gece 1:30 da uyandı 4 e kadar ee 5 tede işe gıttım zaten az uyuyunca daha bı dinç oluyom sanırımm bu oglan benı uykusuzlugada alıştırdı yaa ahh nerde o eskı gunler 12 saat uyurdum şimdi 3 saate mum oldum pehhhh....

hasta olanlara gecmişolsunnn bacılarr

canım bende emziremediğim için kendimi çok kötü hissettim suçladım duru kendi bıraktı dört aylıkken ne yaparsam yapayım almadı cimcimem zaten emmek isteseler emerler canım böyle düşün sütüm benimde vardı sağıp verdim göğüslerim yara oldu hatta kanadı bile acıdan duramadım iki günde bir sağarak verdim ve şimdide iyice kesildi mamalara ben güvenmiyorum ama yapacakta birşey yok canım malesef geçenlerde eşi doktor kendiside hemşire arkadaşlara gitmiştim kızın bebeği birbuçuk yaşında sekiz ay emmiş bırakmış mama vermeye başlamışlar maşallah tosuncuk olmuş ama eşi diyorki mama yüzünden kof şişiyor aslında hiç yararlı değil ama veriyoruz diyor

yok anacım ya maşallaahhhhh senin kız uslu ne dersen de. biz arabayla k.valdemlere gidecek olsak arabayla yarım saat. biniyoruz son 10 dk kala bağırmaya başlıyor. ben bunla nasıl çıkayım...aslında bende küçükken filan sürekli geziyorduk bu aralar azdı sıpam 1 aylıkken bağa filan gezmelere giderdik...

yemek yedim geldim kızlar bende

benimde haftasonu arkadaşım gelecek yarın akşamdan yaparım hazırlıkları

afiyet olsun canım bende yedim geldim..

Herkese merhabalara.s.

Nasılsınız kızlar ? Herkes iyidr inş

iyiyiz canım hoşgeldin..

kızlar merhaba nasılsınız

canım çok geçmiş olsun...korkma inş.birşeycikler olmaz beslenmesine dikkat ettikten sonra..

cnm bunu kaç bardak içiyorsun detaylı anlat bizede 1,5 ayda 6 kilo muhteşem
öğünleride ayarlayalım bakalım ben ekmeği kessem veririm sanırım ama bilmyiyorum

kızlar naıslsınız bayadır giremiyorum
zeynebin dişi çıkıyoır sürekli mızımız ve benim okul işi çok sıkı bu aralar ödev falan filan buraya girmeye vakit bulamıyorum
yeni topiğimiz hayırlı olsun daha yeni gördüm
hasta bebişler var galiba acil şifalar dilerim
çalışan anneişelr kolay gelsinŞeniz

çok iyi kilo vermişsin ya valla pınarada sanada imrendim şimdi çok kısa zamanda 6 kilo vermek maşallah size yaa.canım ben masaya oturdummu kaldırabilene aşkolsun tutamıyorum kendimi. inadına yiyorum sankisırnaşık şey tamam canım dediğini enkısa zamanda uygulayacağım ve spora devam inş. 1.5 ay sonra bende kilo vermiş olarak müjdeli haberi yazacağım sizlere.destek için teşekkürler canım benim.opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin nasılsın opuyorumnanaktan büyüyorlar annesi bir bakmışsınki geceleri deliksiz uyuyorlar sende ozaman rahat rahat uyursun bitanem yağmurda kolik bir bebekti akşam 12 den sabaha kadar uymadığını ağladığını çok iyi bilirim yarım saat uykuyla kaldığımı ama büyüyorlar tatlım hemde çok hızlı bir şekilde

kızlar günde iki bardak yeşil çay içiyorum ben ödemi atıyor bilginiz olsun

MAMA YıYENLER GENELDE ŞıŞıYORLAR KıLOLU OLUYORLAR AMA BERKEDE MAMA YıYOR HıÇ ÖYLE ŞıŞMEDı KıLO ALSIN DıYE ÖLÜYORUM BENDE..ANLAYAMADIM kafamçokkarıştı VALLA.DEMEKKı ÇOCUKTAN ÇOCUĞA DEĞıŞıYOR..

evet arkadaşım bizi alıştırdı bu çocuklar uykusuzluğa ama onlar bizim herşeyimiz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…