Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banu aslında herşeyi yetiştirmek bence sürekli aynı şeyleri yapıyoruz artık hız ve tecrübe kaznıyoruz öyle olucnada herşeye yetişiyorsun:))
kızlar merhaba nasılsınız
merhaba kızlar hasta olanlara geçmiş olsun,bende işteyim size bir bakayım istedimoff kızlar artık sütüm hiç gelmmiyor yaklaşık 1 aydır hiç içmiyor zaten emmeyi bırakmıştı pompayla sağıp veriyodum göğüslerim hep yara oldu iltihap aktı hep off çok acılar çektim çok 1hafta falan emziremedim zaten ondan sonrada olan oldu artık hiç gelmiyor off çok canım sıkılıyor bide hertarfta salgın var bari şu kışı atlatsaydık (
ama kısmet değilmiş inşallah şu mamalar gerçekten koruyordur(
Canım spora mutlaka gitmelisin. Bak ben yemeğimden çok kısmadığım halde 2 ayda 6 kilo verdim. Haftada 3 gün gidiyorum spora. Sende git mutlaka a.s.
Anam ya bi düzelemedi kuzularım ya :1no2:
Her zaman yardımcı oluruz canım ne zaman istersen yaz a.s.
Valla tatlım zaten genelde taksi ile gidiyorum her yere. Defdef'de araba ile gezmeyi sevdiği için sorun olmuyor. En kötü ihtimal de üzerime bişey örtüp emziriveriyorum. Ben Defdef doğdu diye sosyal hayatımdan geri kalmadım hiç. Defne'yi de alıştırdım her yere valla. Bazen arkadaşlarla buluşuyoruz gece 3-4 'e kadar bizimle duruyor. Ana kucağında uyuyor. Uyanırsa emzirip uyutuyorum tekrar. Çok şükür sorun çıkarmıyor o konuda kuzum a.s.
yemek yedim geldim kızlar bende
benimde haftasonu arkadaşım gelecek yarın akşamdan yaparım hazırlıkları
Herkese merhabalara.s.
Nasılsınız kızlar ? Herkes iyidr inş
kızlar merhaba nasılsınız
merhaba kızlar hasta olanlara geçmiş olsun,bende işteyim size bir bakayım istedimoff kızlar artık sütüm hiç gelmmiyor yaklaşık 1 aydır hiç içmiyor zaten emmeyi bırakmıştı pompayla sağıp veriyodum göğüslerim hep yara oldu iltihap aktı hep off çok acılar çektim çok 1hafta falan emziremedim zaten ondan sonrada olan oldu artık hiç gelmiyor off çok canım sıkılıyor bide hertarfta salgın var bari şu kışı atlatsaydık (
ama kısmet değilmiş inşallah şu mamalar gerçekten koruyordur(
aynur canımya az ve sık ye bol su iç valla verirsin ben spor yapmıyorum ama bu dediklerim sayesinde 1,5 aydır 6 kilo verdim üstelik 4 günde bozdum pasta börek:)) olayı.bide ben zencefik tarçın ve karanfili sabah ve akşam aç karna kaynatıp içiyorum.metobolizmayı hızlandırıyor
Hatİce canım sabah kaynattıĞımı akŞam tekrar kaynatıp İÇİyorum.ben faydasını gÖrdÜm tabİ az ve sık yemekte İŞİn pÜf noktası.mesela benİm hayatımda beyz ekmek 2 dİlİmle sınırlıdır.makarna pİlav yerİm ama mİktarlrı azdır.canımın her İstedİĞİm her Şeyİ yİyorum ama ÖlÇÜlÜ olarak.
aynur canımya az ve sık ye bol su iç valla verirsin ben spor yapmıyorum ama bu dediklerim sayesinde 1,5 aydır 6 kilo verdim üstelik 4 günde bozdum pasta börek:)) olayı.bide ben zencefik tarçın ve karanfili sabah ve akşam aç karna kaynatıp içiyorum.metobolizmayı hızlandırıyor
merhabaaaaa kızlarrr nasılsınız bugunnnn...ben işe gıttım geldım oglanı uyuttum corbasını yapıom şimcikkkk.....sıpa gece boyu uyumadı gene gece 1:30 da uyandı 4 e kadar ee 5 tede işe gıttım zaten az uyuyunca daha bı dinç oluyom sanırımm bu oglan benı uykusuzlugada alıştırdı yaa ahh nerde o eskı gunler 12 saat uyurdum şimdi 3 saate mum oldum pehhhh....
hasta olanlara gecmişolsunnn bacılarr
kızlar günde iki bardak yeşil çay içiyorum ben ödemi atıyor bilginiz olsun
EVET YA ASLINDA BENDE İÇSEM ÇOK İİ OLACAK :bbo:...
merhabaaaaa kızlarrr nasılsınız bugunnnn...ben işe gıttım geldım oglanı uyuttum corbasını yapıom şimcikkkk.....sıpa gece boyu uyumadı gene gece 1:30 da uyandı 4 e kadar ee 5 tede işe gıttım zaten az uyuyunca daha bı dinç oluyom sanırımm bu oglan benı uykusuzlugada alıştırdı yaa ahh nerde o eskı gunler 12 saat uyurdum şimdi 3 saate mum oldum pehhhh....
hasta olanlara gecmişolsunnn bacılarr