2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkürler kızlar...ailemden uzaktayım, yol gösterenim de pek yok:umursamaz:
sağolun verdiğiniz bilgiler için...Arada yine rahatsız edersem kızmayın bana olur muu:kedi:..
Allah bebişlerinize ve size sağlık sıhhat versin inşşallahhh:Saruboceq:

ii hadi olun bakalım canım şimdiden geçmiş olsun...

cerencim ben üç saatte falan veriyorum zaten sabah içiyor mama birde akşam içiyor gece kalkarsa veriyorum kalkmazsa sabah içiyor günde iki yada üç defa alıyor durum

bizimki 100 içtiği için 2 saatte acıkıyor azıcık fazla içsede süreyi uzatsak ama yokkkk

günaydın kızlar.ceren canım sana ve eşinede çok çok geçmiş olsun. banucum merhabalar canım

sağol tülaycım..

sağol pınarcım...
yaw senin kız uslu valla ben daha berkenin oynarken uyuduğunu filan asla görmedim. mesela alıp hergün gezmeye gidebiliyorsun. ben eşim yada yanımda biri olmadan çıkmıyorum. çünkü arabada filanda durmuyor sıkılıyor ağlamaya başlıyor tek başıma zor oluyor bir kere çıktım şimdiye kadar tek başıma rezil olmuştum anlatmıştım ya sizede hatta...mesela cumartesileri evdeyim alıyım çıkıp gezeyim diyorum ama yokkk

Eşine de sana da geçmiş olsun canım. benim kardeşimde aşıdan sonra senin gibi oldu. ertesi gün geçmiş , inşallah bugün düzelirsin.

evet bgn daha iyiyim sadece kolum ağrıyor dün kötüydüm gerçekten...

Canım spora mutlaka gitmelisin. Bak ben yemeğimden çok kısmadığım halde 2 ayda 6 kilo verdim. Haftada 3 gün gidiyorum spora. Sende git mutlaka a.s.

günaydın kızlar...

bizde iyi sayıan bir gece geçirdik

ama ömerim öksürmeye başladı yine hapşırık tıksırık da var pekemz vereceğimmm

limonlu pekmezli su bakalım ne yaopacam

Anam ya bi düzelemedi kuzularım ya :1no2:

Her zaman yardımcı oluruz canım ne zaman istersen yaz a.s.

Valla tatlım zaten genelde taksi ile gidiyorum her yere. Defdef'de araba ile gezmeyi sevdiği için sorun olmuyor. En kötü ihtimal de üzerime bişey örtüp emziriveriyorum. Ben Defdef doğdu diye sosyal hayatımdan geri kalmadım hiç. Defne'yi de alıştırdım her yere valla. Bazen arkadaşlarla buluşuyoruz gece 3-4 'e kadar bizimle duruyor. Ana kucağında uyuyor. Uyanırsa emzirip uyutuyorum tekrar. Çok şükür sorun çıkarmıyor o konuda kuzum a.s.

Bizde kahvaltımızı yaptık , mutfağımı toparladım. Kızım yerde babasıyla debeleniyor zemuszemus

Bende evimi toparlarım az sonra. Bide Defdef'in çamaşırlarını leke çözücüye basayım. Dün akşam mandalina yerken batırmış bembeyaz badilerini zilli kaydirigubbakcemile3

yemek yedim geldim kızlar bende

benimde haftasonu arkadaşım gelecek yarın akşamdan yaparım hazırlıkları

afiyet olsun banucum.. bende cts ablama gdeceğim akşamada kalırız orda o yüzden yarın ütümü temizliğimi bitirmem lazım

yemek yedim geldim kızlar bende

benimde haftasonu arkadaşım gelecek yarın akşamdan yaparım hazırlıkları

Afiyet olsun canım a.s. Seninde misafirin bitmiyor valla yerimseniben

afiyet olsun banucum.. bende cts ablama gdeceğim akşamada kalırız orda o yüzden yarın ütümü temizliğimi bitirmem lazım

Yarın akşam yoğunsun yani işin var bayağı Allah kolaylık versin canım a.s.

günaydın kızlar...

bizde iyi sayıan bir gece geçirdik

ama ömerim öksürmeye başladı yine hapşırık tıksırık da var pekemz vereceğimmm

limonlu pekmezli su bakalım ne yaopacam

geçmiş olsun birsensin.ıhlamur versen nasıl olur?oda ii gelir diye düşünüyorum,odalarını sık sık havalandır canım.mandalina portal ver ellerine gribe iyi gelir ben yediriyorum canım kemiriyor fayda faydadır.

pınarcım maşallah negüzel baya ii kilo vermişsin.ugün tekrar geri döneceğim spora bakalım peki nekadar süre kalmalıyım spor salonunda ben 1 saatte bitiyorum galiba çabuk pes ediyorumkaydirigubbakcemile3

Benim kuzuda öksürük ya yediğini öksürükten geri çıkarıyo canım ıhlamur şu poşet ıhlamurlardan olur mu ya bende versem bitkisi yok ama evde poşet çayı var:uhm:

canım öyle düşünme herşey istemekle azimle başlar neden veremeyeceksin ki biraz dikkat et yediklerine bol su iç tatlım bence git spor salonuna vücudun zamanla toparlanacak biraz sabır tatlım

inş. canım yaa bende eski kiloma dönmek istiyorum artık ewde hareketsiz kalmak ve bide bizim mutfağımız geniş salon gibi bütün günüm mutfakta geçiyo tv pc koltuk g-herşey var yani mutfaktan çıkmadığım için heran buzdolabı ile göz gözeyim tutamıyorum haliyle.inş. başaracağım desteğin için teşekkürler.a.s.

aynur canımya az ve sık ye bol su iç valla verirsin ben spor yapmıyorum ama bu dediklerim sayesinde 1,5 aydır 6 kilo verdim üstelik 4 günde bozdum pasta börek:)) olayı.bide ben zencefik tarçın ve karanfili sabah ve akşam aç karna kaynatıp içiyorum.metobolizmayı hızlandırıyor

sağol canım aynen tatlım eşimde herhafta biri geliyor seni çok seviyorlar diyor kaydirigubbakcemile5 hem iş hem ev hemde iki çocuk birde misafir valla çok hızlısın diyor :)))opuyorumnanaktan

canım sabah akşam kaynatıyormusun demliyormusun zayıflatıyoormu gerçekten a.s.

rica ederim tatlım evde olunca gözün mutfakta dolapta oluyor lmaz: ama az ve sık yemek gerekiyor bol sıvı meyva :))) ben spora başlamadım henüz sıkılaşmak için başlamam lazım aslındaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…