çok geçmiş olsun canım aşıyı ben yaptırmayacağım bitanem güvenmiyorum birde benim çevremdekiler yan, arkadaşlarım doktor hemşire hep onlar bile yaptırmamış beş yıl sonra bile yan etkisi olabiliyormuş aşının bana öyle söyledi arkadaşlarım
eşine çok geçmiş olsun canım Allah korumuş birşeyi yok demi eşinin
cerencim günaydın canım nasılsın ikimiz açtık forumu:))) mirza berke nasıl
pınarcım çok iyi vermişsin kiloyu maşallah:))
günaydın cerenn ve ilgin0707 nasılsınız kızlar.ceren canım geçmiş olsun.öneml bi durum yoktur inş.ilgincım nasılsın bebişin nasıl?kızlar sizde kilo ne alemde yani aranızda kilo sorunu olan varmı benim gibi gün geçtikçe alıyorum doğumdan çıktığımda 62-63idim şimdi 68azalacağına artıyo ben normal doğum yaptım daha çabuk gider diyodum kilolar ama dahafazla oluyom.nerdeyse doğum kiloma yaklaşıyom.:sinifsinif:
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ya ben akşam aşıdan dolayı hastalandım.dr demişti ateş baş ağrısı olur diye.
bir ateş bir üşütme görseniz bütün gece hasta yattım. tam eşimde eve geç geldi kaza yapmışlar arabayla bana dememiş eve gelince anlattı. arabanın kapıları filan açılmamış şefinin arabasıydı. camları filan kırıp çıkmışlar. kafasını çarpmış herhalde onu bile hatırlamıyorum sadece başım ağrıyordu diyor.
allahtan birşey olmamış..
günaydın herkese a.s.
geçmiş olsun canım. verilmiş sadakanz varmış
şimalcim günaydın tatlım iyiyiz bizde şükür canım doğumdan sonra vücud bir yılda ancak toparlanıyor sen emziriyormusun tatlım
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ya ben akşam aşıdan dolayı hastalandım.dr demişti ateş baş ağrısı olur diye.
bir ateş bir üşütme görseniz bütün gece hasta yattım. tam eşimde eve geç geldi kaza yapmışlar arabayla bana dememiş eve gelince anlattı. arabanın kapıları filan açılmamış şefinin arabasıydı. camları filan kırıp çıkmışlar. kafasını çarpmış herhalde onu bile hatırlamıyorum sadece başım ağrıyordu diyor.
allahtan birşey olmamış..
hayır canım emzirmiyorum.mama veriyorum.bende hamileliğe 54 ile başladım 74 ile bitirdim.doğum sonrası 62-63 idim şimdi 68.spor salonuna kaydoldum ama gitmek bile içimden gelmiyo veremeyeceğim nasılsa bu kiloları diyorum:1no2: