2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım aşıyı ben yaptırmayacağım bitanem güvenmiyorum birde benim çevremdekiler yan, arkadaşlarım doktor hemşire hep onlar bile yaptırmamış beş yıl sonra bile yan etkisi olabiliyormuş aşının bana öyle söyledi arkadaşlarım
eşine çok geçmiş olsun canım Allah korumuş birşeyi yok demi eşinin

sağol canım şükür birşey olmamış. bugün arayacağım allah korusun etkisi 1 gün sonra filan çıkar da ortaya . dün birşeyi yoktu.

cerencim günaydın canım nasılsın ikimiz açtık forumu:))) mirza berke nasıl

pınarcım çok iyi vermişsin kiloyu maşallah:))

mirza berke canım çok şükür yalnız akşam çok ağladı akşam ben hastalandım eşimde yoktu ilgilenemedim ona üzüldüm sinirim bozuldu...

günaydın cerenn ve ilgin0707 nasılsınız kızlar.ceren canım geçmiş olsun.öneml bi durum yoktur inş.ilgincım nasılsın bebişin nasıl?kızlar sizde kilo ne alemde yani aranızda kilo sorunu olan varmı benim gibi gün geçtikçe alıyorum doğumdan çıktığımda 62-63idim şimdi 68:KK43: azalacağına artıyo ben normal doğum yaptım daha çabuk gider diyodum kilolar ama dahafazla oluyom.nerdeyse doğum kiloma yaklaşıyom.:sinifsinif:

günaydın cerenn ve ilgin0707 nasılsınız kızlar.ceren canım geçmiş olsun.öneml bi durum yoktur inş.ilgincım nasılsın bebişin nasıl?kızlar sizde kilo ne alemde yani aranızda kilo sorunu olan varmı benim gibi gün geçtikçe alıyorum doğumdan çıktığımda 62-63idim şimdi 68:KK43: azalacağına artıyo ben normal doğum yaptım daha çabuk gider diyodum kilolar ama dahafazla oluyom.nerdeyse doğum kiloma yaklaşıyom.:sinifsinif:

canım gnydn sağol şükür birşey yok. bende normal yaptım doğumu. hamile kaldığımda 58 dim. doğuma 75 kiloyla gittim. bende 66 filan geliyordum 3-4 kilo verdim allahtan...şu an 62,700 filan geliyorum tartıda ama çıplakken ve sabahları tartılıyorum tabiki. sen biraz dikkat et bence 62 kiloymuşun benim gibi...almasaymışın keşke ama şu boğazımız durmuyorki...öffffffffff

şimalcim günaydın tatlım iyiyiz bizde şükür canım doğumdan sonra vücud bir yılda ancak toparlanıyor sen emziriyormusun tatlım

gunaydın kızlar gecmısı anca okudum pınarla banunun mama ölçülerını okudumda sasırdım valla benım kıs ıkı üç gündür 100cc aptamıl bebek sütü içiyor uyurkende verdıgım sütlü pirinçli muhallebıyı 120cc ıcıyor ıkı seferde ama buara hiç iştahı yok gece saat başı kalkıyorus emerkende uyuyo genelde memede ne yapcagımı sasırdım ıkı gundur uyku denen sey bende yok:sinifsinif:
kahvaltı yemıyo muhallebıyı sevmıyo agzına surmuyo bı tek 1 kase corba 4 5 kasıkta yogurt yıyo sütümde azaldı aptamılle takvıye edıyorus ama onuda uyanıkken agzına surmuyo uyurken verıyorus ozaman ıcıyo diş muhabbetınee gozlerının altı çöktü kuzucugumun ıstahta gıttı
kan damlasını vermıyodum hiç ama doktoru ver ılerıde kansızlık olusur dedı oda kabız yaptı öff yaa sızde durumlar nasıl kafamçokkarıştı

bigudicim nasılsın tatlım bebekten bebeğe değişiyor mama ölçüleri benimki emmiyor malesef :KK43: sütümde azaldı emmediği için duru hippin biberon mamasını sevmedi aptamili severek içiyor canım
kızlar hipp bebe bisküvisi çıkmış kullanan oldumu

günaydın herkese a.s.

herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

ya ben akşam aşıdan dolayı hastalandım.dr demişti ateş baş ağrısı olur diye.
bir ateş bir üşütme görseniz bütün gece hasta yattım. tam eşimde eve geç geldi kaza yapmışlar arabayla bana dememiş eve gelince anlattı. arabanın kapıları filan açılmamış şefinin arabasıydı. camları filan kırıp çıkmışlar. kafasını çarpmış herhalde onu bile hatırlamıyorum sadece başım ağrıyordu diyor.
allahtan birşey olmamış..

geçmiş olsun canım. verilmiş sadakanz varmış

mirza berke de en fazla içtiği 125 cc. onuda nadiren içiyor. genelde 110 filan içiyor. 2 saatte bir içiyor.
fazlasını almıyor.

dün eşimin işi vardı izin alamadı. kızımı doktora yalnız götürdüm. ilk defa ceylin' le yalnızken araba kullandım. hiç ağlamadı allaha şükür.
şimdi de o cesaretle sağlık ocağına yine ben götürcem. domuz gribi aşımızı olup gelicez.

cerencim ben üç saatte falan veriyorum zaten sabah içiyor mama birde akşam içiyor gece kalkarsa veriyorum kalkmazsa sabah içiyor günde iki yada üç defa alıyor durum

günaydın kızlar.ceren canım sana ve eşinede çok çok geçmiş olsun. banucum merhabalar canım

merhaba tülaycım dün ki havaya bak birde bugün ki havaya alakası yok demi canım

Herkese günaydınlar kızlar a.s.

Bizde sabah 8:30 gibi uyandık kızımla. Eşimde evde bugün. Yatakta oynarken üçümüzde uyumuşuz kaydirigubbakcemile3 Biz kalktık ama kuzum uyuyor hala. Gece çok fena ağlayarak uyandı. Ne yaptıysam susturamadım. Aklıma diş jeli geldi. Sürdüm anında uyudu kuzum. 3.diş bayağı zorluyor heralde. Diğerleri 1 gecede çıkmıştı ama bu yavaş yavaş çıkıyor :1no2:

Bu arada valla 6 kiloya hala inanamıyorum. Görünürde bişey yok gibi geliyor ama anlamadım valla CADIARZU

Cerecim çok geçmiş olsun canım ikinizede a.s.

Esen'cim bunlarda geçicek tatlım hayırlısı ile en kısa sürede düzelecek inşallah kuzum a.s.

Gülşah'cım bazen bebekler iştahsızlık yapıyorlar. Bazen Defne'de tüm gün mama istemiyor sadece beni emerek idare ediyor bazende 200 cc içiyor. Zorlamamak lazım tatlım a.s.

Kızım uyurken yumurtasını koyayım da haşlansın. Kendimize kahvaltı hazırlayayım cokacimcoook

Gelirim yine a.s.

şimalcim günaydın tatlım iyiyiz bizde şükür canım doğumdan sonra vücud bir yılda ancak toparlanıyor sen emziriyormusun tatlım

hayır canım emzirmiyorum.mama veriyorum.bende hamileliğe 54 ile başladım 74 ile bitirdim.doğum sonrası 62-63 idim şimdi 68.spor salonuna kaydoldum ama gitmek bile içimden gelmiyo veremeyeceğim nasılsa bu kiloları diyorum:1no2:

herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

ya ben akşam aşıdan dolayı hastalandım.dr demişti ateş baş ağrısı olur diye.
bir ateş bir üşütme görseniz bütün gece hasta yattım. tam eşimde eve geç geldi kaza yapmışlar arabayla bana dememiş eve gelince anlattı. arabanın kapıları filan açılmamış şefinin arabasıydı. camları filan kırıp çıkmışlar. kafasını çarpmış herhalde onu bile hatırlamıyorum sadece başım ağrıyordu diyor.
allahtan birşey olmamış..

Eşine de sana da geçmiş olsun canım. benim kardeşimde aşıdan sonra senin gibi oldu. ertesi gün geçmiş , inşallah bugün düzelirsin.

günaydın kızlar...

bizde iyi sayıan bir gece geçirdik

ama ömerim öksürmeye başladı yine hapşırık tıksırık da var pekemz vereceğimmm

limonlu pekmezli su bakalım ne yaopacam

hayır canım emzirmiyorum.mama veriyorum.bende hamileliğe 54 ile başladım 74 ile bitirdim.doğum sonrası 62-63 idim şimdi 68.spor salonuna kaydoldum ama gitmek bile içimden gelmiyo veremeyeceğim nasılsa bu kiloları diyorum:1no2:

canım öyle düşünme herşey istemekle azimle başlar neden veremeyeceksin ki biraz dikkat et yediklerine bol su iç tatlım bence git spor salonuna vücudun zamanla toparlanacak biraz sabır tatlım

X