2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben birazdan çıkıyorum toparlanayım herkese ii akşamlar...öptüm opuyorumnanaktan

canım, çarşıya çıkınca sorarım ilk fırsatta. malum oğlumla dışarı çıkmak çok zor,hele bide kar yağdı ama ilk çıktığımda sorarım. o zaman alırım adresini canım. ok?opuyorumnanaktan
bu arada ben maraş merkezde değilim,afşindeyim. sana yakınım, 240km filan.

merhaba kızlar
tubacığım başınız sağolsun geride kalanlara sabır versin rabbim

ben halamdaydım dün bugünde annemin bir komşusu vardı çok eski benim çocukluğumu bilen biri

herkes umarım iyidirrr

selam kızlar nasilsiniz
yemeğimi yedim
simdidinleniyorum ahsen
hala hasta antibiyotik verdi Dr bakalım inşallah ise yarar

Hasta bebelerimize geçmiş olsun, kızlar ağlaya ağlaya muhallebi yiyo kağan şimdi, anlamadım gitti şu veletin muhallebi düşmanlığını ya...

Tuba başın sağolsun, ne desem boş olacak...

Sagol canim ya, dikkat etmek gerekiyor her an. Öyle aktifler ki!..

Sagol Tülay'cigim...

Uyumadan bir göz atayim dedim, kimsecikler yokmus. Dizi mi var bugün yoksa?fisfisfis

Kesinlikle öyle canım ben hiç alıştırmamaya çalışıyorum çok şükür henüz üşütüp hasta olmadı a.s.

Valla çok geçmiş olsun canım ya ucuz atlatmışsınız a.s.

Dene canım çok güzel oluyor a.s.

civciv, sevgi, kuzularınız hastaymış çok geçmiş olsun.

tubacım başın sağolsun canım.mekanı cennet olsun size de allah sabır versin.

pınar defdef'in resimleri her zamanki gbi çok tatlı

Sağolasın canım a.s.

Valla ben hiç vermedim canım :1no2:

Pınar Defdef çok tatlı maşallah pamuk şeker olmuşopuyorumnanaktan

Kıvılcım canım çok çok geçmiş olsun harbiden verilmiş sadakanız varmış

Sağol canım a.s.

Valla tatlım bazısı babası diyor bazısı annesi diyor ama bencede Halit'i andırmaya başladı a.s

Benim kızımda ne yaptıysam yemiyor sebzeyi. En son pancarı denedim ama onu da kabul etmiyor. Bi bal kabağı kaldı denemediğim onuda yakında deneyeceğim a.s.

Ama meyve ve yoğurdu seviyor a.s.

Çok sevindim canım gözün aydın a.s.

Oh maşallah kuzuma a.s. Valla olacağı varsa oluyor tatlım ne kadar korursak koruyalım :1no2:

Maşallah canım a.s.

Benim kayınvalidem Sinop'lu. Ordan bize geliyor. Teyzeleri yapıyor eşimin. Onlar biber tuzu diyorlar çok güzel oluyor. Hele kahvaltıda yumurtaya falan katarım yada sıcak ekmeğe tereyağ üzerine harika oluyor. Kokmuyorda a.s

kızlar bebişler kaç cc mama içiyor durucuk bazen 120 bazen 150 içiyor bazende daha az

Bebelac yerken 120'yi geçmiyordu. Şimdi Hipp alıyoruz. En az 150 yiyor. Bazen bitiriyor 100 daha yapıyorum onu bile yiyor a.s.

a.s.

selam kızlar nasilsiniz
yemeğimi yedim
simdidinleniyorum ahsen

Ay canım ya inşallah işe yarar da bir an önce düzelir Ahsen kuzum a.s.

ıyi geceler kızlar a.s.

Sabah erkenden bi akrabamıza kahvaltıya gittim. Ordan kayınvalideme, ordan spora derken eve 22:30'da geldik. Kızım bayağı bi kaka yapmış belinden çıkmış. Onu soktum yıkadım, babasıda muhallebisini yedirdi, uyudu kuzum.

Bende size bakmadan kaçmayayım dedim a.s.

Heee bu arada bu ay sadece 1,5 kilo vermişim. Tabi Defdef rahatsızken aksattım bayağı ama olsun 6 kilo oldu 2 ayda buda çok iyi bana göre a.s.

Son düzenleme:
ay göz damlası öksürük şurubu antihistaminik sprey derken kafayı patlattım ya gözüm sürekli saatte
neyse yatayım sabah erkenden ilaçları var kuzumun inşallah gece güzel uyur iyi geceler

evet canım allerjik rinit mi ne mevsimselmiş ama çok zorladı bizi çok yoruldum yaa

tamam canım biliyorum çocukla çok zor aciliyeti yok çıkmazsan sorma bile ...
birde kar yağmış şimdi üşütür filan kuzu...ben mirza berkeyle evden dışarı bile çıkamıyorum eşim olmadan bizimki çok arsız durmuyor ....

sağol birsom iyiyiz sende iyisin umarım...

selam kızlar nasilsiniz
yemeğimi yedim
simdidinleniyorum ahsen

çok geçmiş olsun canım ya inş. hemen iileşir.

Hasta bebelerimize geçmiş olsun, kızlar ağlaya ağlaya muhallebi yiyo kağan şimdi, anlamadım gitti şu veletin muhallebi düşmanlığını ya...

Tuba başın sağolsun, ne desem boş olacak...

canım bizimkide sebze çorbasını yemiyor ne yapalım yapıyorlar böle....

canım daha ne olsun 6 kilo vermişinde valla bence süper. :lepi:
ben 6 kilo vermiş olsam doğumdan önceki halime döncem :Saruboceq:

herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

ya ben akşam aşıdan dolayı hastalandım.dr demişti ateş baş ağrısı olur diye.
bir ateş bir üşütme görseniz bütün gece hasta yattım. tam eşimde eve geç geldi kaza yapmışlar arabayla bana dememiş eve gelince anlattı. arabanın kapıları filan açılmamış şefinin arabasıydı. camları filan kırıp çıkmışlar. kafasını çarpmış herhalde onu bile hatırlamıyorum sadece başım ağrıyordu diyor.
allahtan birşey olmamış..

cerencim günaydın canım nasılsın ikimiz açtık forumu:))) mirza berke nasıl

pınarcım çok iyi vermişsin kiloyu maşallah:))

çok geçmiş olsun canım aşıyı ben yaptırmayacağım bitanem güvenmiyorum birde benim çevremdekiler yan, arkadaşlarım doktor hemşire hep onlar bile yaptırmamış beş yıl sonra bile yan etkisi olabiliyormuş aşının bana öyle söyledi arkadaşlarım
eşine çok geçmiş olsun canım Allah korumuş birşeyi yok demi eşinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…